imurikauppiaan kyydissä...

sussu

Kotirouvan arkiaamu. Mies töissä, pitkä yksinäinen päivä edessä. Olin juuri saanut lattian pyyhityksi, ylläni oli vain ylisuuri puoleen reiteen ulottuva T-paita ja punaiset pitsistringit, joista aamulla huomasin karvatupsuni hieman rehottavan yli. Ison talomme lattian peseminen vie aikansa ja vaatii veronsa. Olin aivan hikinen, pitkä tukkani liimaantui otsalle, ja rintojen välistä valui hikinoro alaspäin.

Ajattelin lähteä suihkuun, siistisin samalla alapääni karvat ja kokeilisin uutta hieromasauvaa, jonka ostin itselleni pitkien arkipäivien ajanvietteeksi muutama päivä sitten. Tunsin tutun kosteuden leviävän alapäähäni ja häpyhuulien paksunevan, kun ajattelin tulossa olevaa hetkeä, jolloin keskittyisin vain itseeni. Kouraisin itseäni stringien päältä haaruvälistä, ja heitin kuumeisesti stringini pois.

Ovikello soi. Riensin hieman harmissani, mutta muitta mutkitta avaamaan, koska olin varma, että naapurin rouva tulee hakemaan takaisin lainaamiani lehtiä. Ovella odottikin hätkähdyttävä näky. Pitkä, hyvin pukeutunut tumma mies jäänsiniset silmät hämmästyksestä selällään, paksut kulmakarvat kysyen kohollaan. Nolona kiskoin T-paidan helmaa alemmas ja kysyin, mitä asiaa muukalaisella mahtoi olla. En voinut olla kiinnittämättä huomiota hänen vahvaan parransänkeensä ja paidan kauluksen alta esiin tunkeviin karvoihinsa. Karvainen mies, mmmmm…

Mies kysyi, tarvitsisinko hyvää imuria. Hetken mielijohteesta vastasin ”ehkä, katsotaan” ja päästin hänet sisään. Tilanne oli kutkuttava. Istuin sohvalle ja mies polvistui lattialle kokoamaan imuria ja levittelemään sen osia matolle. Hän heitti pikkutakkinsa pois, ja valkean ohuen kauluspaidan alta erotin tumman rintakarvoituksen. Kiihotukseni palasi takaisin, päätin kokeilla viehätysvoimaani. Kiristin T-paidan etumusta niin, että kovat, suuret nännini ja täyteläisen pehmeät rintani erottuivat selvästi. Imurikauppias katsahti minuun ja huomasin hänen katseensa harhautuvan rintoihini. Pyyhkäisin hikeä rintojen alta paitaani, jotta hän saisi vielä selvemmän kuvan suurista rinnoistani ja huomasin hänen nielaisevan tyhjää.

Levitin reisiäni aavistuksen, jotta hänellä olisi näköyhteys karvakolmiooni. Mies jatkoi imurin osien kokoamista, mutta huomasin hänen käsiensä hapuilevan tyhjää, kun hän ei malttanut irrottaa katsettaan märästä pillustani. Huomasin housujen kohouman, ja se oli ratkaiseva merkki minulle.

Heitin tyynesti T-paitani lattialle, ja nousin ylös. Vaalea kiinteä vartaloni, suuret rinnat tummine kivikovine nänneineen ja parturoimatta jäänyt karvamättääni naulitsivat hänen katseensa. Sanoin olleeni juuri menossa suihkuun ja pyysin häntä mukaani. Miestä ei tarvinnut kauan odottaa, riisuuduttuaan hän seurasi minua pesuhuoneeseen kulli lupaavassa tanassa. Ja se karvoitus, koko rintakehä täynnä mustaa, ihanaa karvaa, rinnasta suora vana navan kautta kullin juureen. Himoitsin päästä upottamaan sormeni tuohon pehmeään, kiihottavaan tuuheuteen. Olin niin märkä, että tunsin meteni valuvan jo reisillä. Kiersin käteni miehen jäntevien olkapäiden ympärille ja kurotuin suutelemaan häntä. Mmmm, imuteho ainakin oli huippuluokkaa, ja hänen kalunsa tuntui kovalta ja sykkivältä paljasta vatsaani vasten.

Paksulla äänellä kysyin, halusiko mies tulla sisääni takaapäin, mutta hän ilmoittikin haluavansa parturoida minua ensin. Karvainen mies halusi karvattoman naisen. Suostuin parturointiin, vaikka en enää kiihotukseltani olisi lisää esileikkiä kaivannutkaan. Otin hierovan suihkun käteeni ja lämmittelin sillä ylävartaloani ja hieroin rintojani maatessani selällään kylpyhuoneen lämmitetyllä lattialla. Mies levitti jalkani, levitti karvaiselle alueelle partavaahtoa ja alkoi hellästi ajella minua paljaaksi. Kiemurtelin nautinnosta hänen sivelleessään välillä klitoristani sormillaan. Otin hänen elimensä käteeni ja vetelin esinahkaa edestakaisin hitaasti, välillä puristellen. Leikittelin hänen kiveksillään puristelleen niitä varovasti toisiaan vasten. Mies ähki nautinnosta.

Lopulta mies sai työnsä valmiiksi ja huuhteli vaahdon pois. Ajelun päätteeksi hän kumartui nuolemaan pilluani. Kieli leikki klitoriksen ympärillä ja huusin nautinnosta. Kun hän lopulta tunkeutui sisälleni lähetyssaarnaaja-asennossa, otin hänen rintakarvoistaan lujasti kiinni ja pyörittelin sormiani hänen karvaviidakossaan. Mies työnteli kulliaan vahvasti sisääni ja karjui osin kivusta, osin nautinnosta. Hänen ääntelynsä kiihotti minut ensimmäiseen orgasmiin ja aivan alkumetreillä. Tunsin kuuman sävähdyksen iskevän lävitseni, ja kuuman aallon kastelevan pilluni litimäräksi. Mies irrottautui minusta ja pyysi minua ottamaan häneltä suihin. Olin kyljelläni, hän nousi polviseisontaan ja työnteli kivikovaa kulliaan kohti kurkkuani. Maistoin oman makuni ja hänen nesteensä suussani ja kiemurtelin kiihkosta. Mies levitti jalkani ja työnsi jotakin sisääni. En heti tajunnut, mikä se oli, mutta se tuntui ihanalta. Jatkoin hänen kullinsa imemistä ja hän tyydytti minua jollakin kovalla esineellä hieroen sitä myös klitoristani vasten. Köyristin selkäni ja pääsin huipulle jo toisen kerran. Samassa tunsin miehenkin saavan orgasmin. Suuhuni purskusi hänen siemennestettään, jota nielin tikahtumaisillani.

Mies veti kovan esineeni ulos pillustani ja huomasin, että se oli uusi hieromasauvani. Sekin tuli siis testattua ja hyväksi havaittua. Kun lopuksi pesimme toisiamme viipyillen lämpimässä suihkussa, lupasin ostaa imurin, koska kauppias oli niin uskomattoman hyvä. Imurilla on kahden viikon toimitusaika. Nyt vain odotan kuumana, milloin kauppias toimittaa imurin kotiini…

7

9934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.mies

      Hyvä tarina! Susta tulee näemmä kohta yks mun suosikkikirjoittajista! Lisää vaan!

      • sussu

        ...että jotakuta miellyttää. Mä kirjoitan näitä lähinnä itsetyydyksen nimissä. Jos muita miellyttää, sehän on vaan pelkkää plussaa...


    • Hammurabbi

      *hmmm*Sellaisia ne akat ovat,kun mies on matkoilla.

      • sussu

        ...se tavara siitä jakamisesta kulu ;-)


      • =)
        sussu kirjoitti:

        ...se tavara siitä jakamisesta kulu ;-)

        No onhan se aika ällöä...Edes ajatella,että joku pölynimurikauppias kävis naimassa muijaa sillä ja aikaa kun mies tekee niskatkyyryssä töitä=)
        Moraali kuluu=)Vaikka fantasiaahan tämä ei kai kukaan tuollaista oikeasti tee...Alan iki-sinkuksi naiset on...


      • sussu
        =) kirjoitti:

        No onhan se aika ällöä...Edes ajatella,että joku pölynimurikauppias kävis naimassa muijaa sillä ja aikaa kun mies tekee niskatkyyryssä töitä=)
        Moraali kuluu=)Vaikka fantasiaahan tämä ei kai kukaan tuollaista oikeasti tee...Alan iki-sinkuksi naiset on...

        kun on kyse seksinovelleista, niin kaikkihan tapahtuu vain lukijan päässä. Se on ihan itsestä kiinni, mitä uskoo ja mitä ei. Minä henkilökohtaisesti en tietenkään tunnusta koskaan edes harrastaneeni seksiä... ;-)


      • =)
        sussu kirjoitti:

        kun on kyse seksinovelleista, niin kaikkihan tapahtuu vain lukijan päässä. Se on ihan itsestä kiinni, mitä uskoo ja mitä ei. Minä henkilökohtaisesti en tietenkään tunnusta koskaan edes harrastaneeni seksiä... ;-)

        No se on..hyvä se.Ei ole pääseet aidsit ja satiaiset tekemään pesää koloon...Tuppaavat, tuuppimaan nuo imurimiehet,muitakin asiakkaita. Joten, suuri on vaara,saada imun ja letkutuksen mukana muiden asiakkaiden villakoiria...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe