Mitä helvetin järkeä???

Kertokaa mulle

Mitä helvetin järkeä on ostaa 25.000e maksava motskari, parin tonni ajovarusteet ja reissussa ollessa nukkua TELTOISSA autoilijoiden kusemissa PUSIKOISSA ? Mahtaa olla mukavaa puuhaa?? Tai kierrellä huoltoasemien kusisia vessoja haistelemassa? Kyykkypaskoa pusikoissa ja kärvistellä bussipysäkeillä ja siltojen alla vesisateilla? Kertokaa !

19

5005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J.K.

      Eihän siinä mitään järkeä olekkaan mutta aah niin mukavaa!!!!!

      • JÄRKEÄ

        Senpä takia se onkin niin HELVETIN hauskaa.Kokeileppa itsekin joskus,niin huomaat,että eihän elämässä muutenkaan ole mitään järkeä.(Paitsi MOOTTORIPYÖRÄILY).


      • toisaalta
        JÄRKEÄ kirjoitti:

        Senpä takia se onkin niin HELVETIN hauskaa.Kokeileppa itsekin joskus,niin huomaat,että eihän elämässä muutenkaan ole mitään järkeä.(Paitsi MOOTTORIPYÖRÄILY).

        "...Kokeileppa itsekin joskus..."
        Taitaa olla parempi, ettei tollaset valopäät ku nimim. "Kertokaa mulle" edes kokeile prätkäilyä! Kestäkööt vaan tietokoneidensa äärellä, niin saavat vähemmän pahaa aikasiks.


    • kateellinen??

      Mistäs päättelet et näin on kaikilla asiat? Itse nukutaan aina hotellin puhtaissa lakanoissa, eikä ol kyykkypaskallakaa tullu koskaan käytyä. On se hyvä ettei sun tartte kärsiä moisesta. Kamalaa tämä moottoripyöräily... kumma et viittit käydä täällä palstalla kun kakspyöräset on niin järjettömiä.... hehehe...

    • Turo--Inkeri

      "you´ll never know."

    • asian

      Osta 25000euron pyörä ,parin tonnin ajovarusteet ja reissaa teltta mukana ,eikö olekkin autilijat tyhmiä! (minulla on auto ja KOLME mp:tä) kiertele huoltoasemilla ja tee puskissa mitä tahdot ja kärvistele GORETEKSEISSA ,ai tunnut tietävän KAIKEN miksi sitten kysyt? koeta itse kuitenkin .

    • Timo Tee

      Luuletko, että motoristi ei pääse hotelliin? Ja miten motoristin käyttämä huoltoaseman vessa eroaa autoilijan käyttämästä? Miksi kuvittelet, että motoristin on käytävä kyykkypaskalla?

      Jaa...niin...kun Sinulla ei ole kaiketi rahaa enempää pyörään, kuin hotelliinkaan, niin pitää sitä purkaa omaa v****tusta täällä.

      No, kunhan käyt koulusi loppuun ja sivaripalveluksesi, niin sen jälkeen voit mainostenjakelijan palkasta säästää 15v. niin saat Sinäkin oman pyörän - tai ainakin ostaa velaksi. Koeta kestää siihen saakka äläkä ryöstele mummoja sillä välin...

    • että se on

      vain yksinkertaisesti kivaa...

      samaa tunnetta ei saa vahaamalla firman leasing autoa parkkipaikalla.

      • on vaan kuningas

        meinikiä olla tienpäällä mottoripyörällä kesällä. ja sitä varten ostetaan ne parin tonnin varusteet niin voidaan ajaa vaikka sateella. tietysti tämä harrastushan ei ole ollenkaan kateellisille&perseaukisille


    • selittää semmoselle

      joka ei itse ole asiaa kokenut.....

      Vähän sama juttu et onko järkee kirjotella tänne typeriä provoja.EI OO järkee mutta jotkut tykkää äidistä,jotkut tyttärestä ja sinä vissiin enosta.....niin ja mopomiehet äidistä ja tyttärestä.

      • spade11

        moottoripyöräilyä takana ja tänä keväänä totesin, että ei ole enää minun lajini, koskaan en ymmärtänyt mikä siinä on muka kivaa, jatkossa liikun autolla.


    • cool

      taitaa poikaa olla katellinen!!!

      • elämys

        Niin, jotkut matkustavat Lappiin kalalle, vaikka marketista saisi takuuvarmasti halvemmalla kalaa. Tai kiusaavat itseään matkustelemalla kummiin paikkoihin, vaikka videolta voisi katsoa saman. Jotkut harjoittelevat lastentekoa vailla todellista tarkoitusta lisääntyä...


    • moottoripyöräily

      ei ole sivari neitien touhua ja mtiä sitten missä yövytään,älä ota ongelmaa toisten reissuista.
      T:Yamaha wroooom

    • sniper

      siihen se juuri perustuu,välillä pitää tehdä järjetöntä,ettei sekoa!

    • Mark

      Prätkän ostaminen: ei järkeä.
      Parin tonnin varusteet: paljonkin järkeä jos prätkä tuli ostettua ja aikoo baanalle.
      Telttamajoitus: rahat menivät prätkään ja varusteisiin joten majoituksessa on järkevää karsia kuluja.

      Hetkonen! Jos - tekstisi perusteella - motoristi asioi huoltsikan vessassa mutta autoilija piennarpusikossa, niin kummalla on hygienian suhteen enemmän järkeä?

      Sateelta suojaan hakeutuminen on tietenkin järkevää, jos vaihtoehtona on kastuminen. Siinä vaiheessa avoautokuski nostaa katon päänsä päälle.

    • Choppa Mama

      Se on sitä freedomii ja easy riderii. ;D

    • prätkäkundi

      Moottoripyöräilyssä ei ole mitään järkeä! Se on vaan helvetin kivaa ! :)

    • gonaman

      Kaikkeen harrastukseen voi hurahtaa, tuttuni viettää puolisonsa kanssa kaikki vapaa-ajat huitoen pientä valkoista palloa koloon, maksanut makiaa golf-osakkeesta ja mailasatsista, käy sitten lisäksi thaimaassa - golfaamassa.

      Toista tuttua ei näykään syys-joulukuussa, se käy hirvimettällä, kallis torrakko, kallis koira maastoauto notta pääsee metälle lähelle, kaadon jälkeen repii kavereiden kanssa 300 kiloista kantturaa pitkin kannikoita kilometrien matkan ja muuten, se käy varmaan kyykkypaskalla.

      Kolmas tuttu istuu vapaat saluunoissa, sotkee kalliit kenkänsä raflan kusisiin vessoihin ja rahnaa palaa satasia / keikka.

      Kaikki nauttivat olostaan, ehkä tämä kolmas voi joskus huonosti, mutta ei ne laske rahojaan mitä ovat laittaneet harrastukseensa.

      Minäkin, kun saan talon maksettua ja lapset omille jaloilleen, hankin prätkän ja tykötarpeet ja painun baanalle nauttimaan vapauden tunteesta.
      Aloittelen pienemmällä pyörällä, ei ou järkee keski-ikäisen jätkän solifer-kokemuksella hypätä järeen raudan satulaan ja tehdä itestään hilloa heti eka mutkassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe