Mari työterveyslääkärillä

Sepi

Mari oli 24 vuotias uinninvalvoja pienen kaupungin uimahallissa. Koko nuoruusikänsä hän oli harrastanut kilpauintia, minkä hyvin näki hänen vartalostaan. Hartiat olivat voimakkaat ja muutkin lihakset hyvin muodostuneet. Mikään kuulantyöntäjä hän ei toki ollut. Pituutta löytyi 177 senttiä ja painoa 61 kiloa. Oikeastaan hän oli pitkine tummine hiuksineen oikea amatsoni.

Uimahallilla hän keräsi miesasiakkaiden katseet pienissä punaisissa shortseissa ja keltaisessa t-paidassaan. Usein työvuoron loputtua Mari vaihtoi työasun tiukkaan mustaan kilpauimarin uimapukuun. Tuo uimapuku oli todella ohutta ja joustavaa matereriaalia. Oikeastaan näytti siltä, kuin Marilla olisi ollut vain Bodypaint-maalaus yllään. Uimahallin viileässä ilmassa näpöttävät nännit piirtyivät selvinä parin sentin napukoina kankaan läpi. Uimapuvun korkealle uurrettu alaosa painui tiiviisti häpyä vasten. Varsinkin rintauinnin jalkapotkujen jäljiltä uikkari painui selvästi häpyvakoon paljastaen Marin korkean häpykummun.

Monella uimahallin miesasiakkaalla oli kovin paljon asiaa Marille, varsinkin silloin, kun Mari oli uimapuvussaan. Todellisuudessa he halusivat vain nähdä Marin upean vartalon mahdollisimman läheltä. Mari oli heille vain saavuttamaton päiväunien kohde.

Unto oli yksi Marin ihailijoista. Hän oli kuitenkin ujo ja arka, niinpä hän tyytyi ihailemaan Maria kauempaa. Unto oli joskus vaihtanut Marin kanssa vain pari sanaa, mutta muuten hän tyytyi uimaan kuntouimareille varatuilla radoilla peruskuntoa parantaakseen. Unto kyllä usein ajatuksissaan ja myös unissaan riisui Maria.

Unto oli melkoinen nörtti ja hyvä koulussa. Lukion jälkeen hän oli nopeassa tahdissa opiskelemassa lääkäriksi. Nyt hän oli kandina päässyt sijaiseksi kotikaupunkinsa kaupungin työntekijöiden työterveyshuoltoon. Syksyllä opinnot taas jatkuisivat Turussa. Unto ei ollut koskaan seurustellut, ja lähimmät naiskontaktit olivat olleet pussailua opiskelijabileissä. Unto ei olemukseltaan ollut millään tavalla naisiin vetoava.

Mari oli jokin aika sitten tavannut Jarkon, ja he seurustelivat. Valitettavasti Jarkko opiskeli Rovaniemellä juristiksi ja oli siellä myös kesätöissä. Näin he tapasivat vain viikonloppuisin. Silloin nämä kaksi nuorta ja kaunista harrastivat kiihkeää seksiä. Viime viikonloppuna he olivat harrastaneet ensi kertaa myös anaalia. Iloisessa hiprakassa ja kovassa kiimassa Jarkko oli sormettanut Maria niin että keskisormi oli työntynyt pimppiin ja etusormi b-rappuun. Kun pyllyreikä oli sopivasti sormettamisella rentoutunut oli Jarkko nainut Maria peppuun oikein huolella ilman liukkaria.

Marin peräaukko oli villin viikonlopun jälkeen melkoisen arka. Varsinkin kakkaaminen sattui ilkeästi. Koska epämiellyttävä olo ei vielä keskiviikkonakaan ollut mennyt ohi, oli Mari pakotettu ottamaan yhteyttä lääkäriin. Niinpä hän soitti kaupungin työterveyshoitajalle ja varasi ajan tutulle työterveyslääkärilleen.

Maria kyllä melkoisesti hävetti mennä lääkäriin moisen vaivan takia. Hän päättikin kertoa vatsansa olleen pitkään kovana, ja vaivan varmaan johtuvan siitä. Onneksi Marin työterveyslääkärinä oli mukava jo eläkeikää lähestyvä rouva Kosonen. Yllätyksekseen Mari kuuli terveydenhoitajalta rouva Kososen olevan lomalla, ja Unto Kallion tuuraavan häntä.

Kuullessaan, että lääkärinä olisi mies, Mari melkein perui koko ajanvarauksen. Kipu pepussa oli kuitenkin niin kova, että eipä ollut vaihtoehtoa. Mari sai ajan jo tunnin kuluttua.

Mari meni odotushuoneeseen jo hyvissä ajoin. Lääkärin kutsua odotellessaan hän harmitteli sitä, että Jarkko oli perjantaina ajellut Marin alapään kokonaan posliiniksi. Toivottavasti vastanotolla ei tarvitse riisua, vaan hän saa lääkkeet kertomiensa oireiden perusteella.

Pian yhden tutkimushuoneen ovi aukesi ja kuului nimi "Mari Honkala". Mari nosti katseensa lehdestä ja näki nimensä sanojaksi Unton. He tunnistivat toisensa ja Unto hymyili leveästi.

Kättelyn jälkeen he istuutuivat alas ja Unto kysyi mikä Maria vaivasi. "peräaukko on ollut pari päivää arka" sanoi Mari hiukan häpeissään.
Unto tunsi Marin hajuveden tuoksun ja kaunis nainen sai hänet hieman hämilleen, niinpä hän oli hetken hiljaa ja naputteli sitten pari sanaa päätteelleen. "Oletko ulostanut normaalisti?" Unto löysi jostain ammatillisuutta ja tiedusteli.
Maria hävetti keskustella moisesta aiheesta suurinpiirtein ikäisensä nuoren miehen kanssa. "Ei varsinaista ummetusta, mutta vatsa on ollut kyllä kovana" sai Mari vastattua.

Unto nosti katseensa näytöltä, ja sanoi uskomattoman itsevarmasti: "Katsotaanpa sitten sitä rectumia". Mari kauhistui, oliko hänen tosiaan paljastettava salaisin paikkansa tuolle epämiellyttävän näköiselle laiheliinille. Unto alkoi taas naputtaa tietokonetta ja sanoi: "Riisu housusi tuolle tuolille". Mari siirtyi huoneen ove vieressä olevan jakkaran viereen ja riisui farkkunsa. Hän laski farkut tuolille ja riisui sen jälkeen kirkaan keltaiset stringinsä. Hän oli selin Untoon, eikä nähnyt, että Unto katseli hänen riisuuntumistaan silmäkulmastaan. Nyt Unton unet olivat toteutumassa. Vaikka Unto yritti miettiä lääkärin ammattietiikkaa, huomasi hän kiihottuvansa näkemästään.

Mari oli omasta mielestään rohkea tyttö, mutta nyt häntä kyllä todella jännitti, jopa hieman pyörrytti. Hän kokosi rohkeutta, ja kääntyi Untoon päin. Onneksi hänen t-paitansa oli niin pitkä, että se ulottui vesirajan alapuolelle ja peitti hävyn. Unto nousi tuolistaan ja yritti olla luonteva. Mari vilkaisi huoneen seinän vieressä olevaa tutkimuspöytää ja mietti, missä asennossa hän joutuisi olemaan pyllyä tutkittaessa. Onneksi mitään gynekologilta tuttuja jalkatukia ei näkynyt. hoitopöytä näytti pikemmin hierojien käyttämältä "plintiltä".

"Ole hyvä ja nouse tuohon hoitopöydälle polvillesi ja nojaa käsiisi" sanoi Unto muistellen yliopistossa oppimaansa pyyntöä. Voi ei, ajatteli Mari. Pitääkö hänen tosiaan olla kontallaan melkein metrin korkeudella ilman huosuja. Hän yritti peitellä epävarmuuttaan ja nousi urheilijan notkeudella polviseisontaan plintille. Unto siirtyi hoitopöydän päähän ja antoi lisää ohjeita: "Siirry vähän taaksepäin niin, että nilkat ovat tässä reunalla". Mari peruutti polviseisonnassa puolisen metriä, kunnes jalkaterät olit pöydän reunan yli. Mari piti reisiään tiukasti yhdessä. Unto veti työtuolinsa plintin päähän, nosti sen yläasentoon, sytytti kohdevalon ja suuntasi sen Marin takapuoleen, jota t-paita vielä peitti. "Siirrä polvesi aivan reunoille ja kumarru käsien varaan"

Mari siirsi vuorotellen polviaan kunnes ne olivat pöydän reunoilla. Samalla t-paita nousi vähän ylemmäs paljastaen reidet melkein pakaroihin saakka. Unto tunsi unelmansa olevan aivan lähellä. Mari puri alahuultan ja siirsi käsiään pöydän reunoja pitkin eteenpäin laskien samalla ylävartaloaan hitaasti alaspäin. Unton eteen paljastui hitaasti näkymä, jota hän ei koskaan unohtaisi. T-paidan helma paljasti reisien välistä näkyvän pimpin, kiinteät pakarat ja piukean peräaukon. Unton suusta pääsi tahaton huokaisu. Tuo huokaisu ei lainkaan helpottanut Marin oloa. Häntä pyörrytti ajatus siitä, että tuo nörtti kuntouimari.

19

25743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sepi

      Näkee parhaillaan hänen salaisimmat kehonosansa. Unto ahmi katseellaan Marin alapäätä. Marin paljaspeppu oli aivan hänen kätensä ulottuvilla. Unto halusi käyttää tämän uskomattoman mahdollisuuden parhaalla mahdollisella tavalla pyrkien kuitenkin säilyttämään ammatillisuutensa. Hän halusi nähdä, jos mahdollista vielä enemmän. "Voisitko laskea ylävartalosi aivan alas niin, että toinen poskesi ja olkapääsikin nojaavat hoitopöytään. Pidä kuitenkin samalla takapuoli ylhäällä ja polvikulma 90 asteessa".

      Mari hiukan ihmetteli, miksi hänen piti ottaa vielä epämiellyttävämpi asento, mutta koska häntä hiukan huimasi, totteli hän kehoitusta enempiä vastustelematta. Mari taivutti ensin käsivartensa etunojapunnerrus-asentoon, mutta huomasi asennon olevan helpompi, kun kädet siirsi eteen pöydän reunalle. Laskiessaan ylävartaloa alaspäin Mari taittoi selkänsä kaarelle, jolloin hänen rintansa lepäsi pöytää vasten. Laskeutuessaan hän tunsi, kuinka hänen pakaransa aukenivat ja paljastivat peräaukon kohdevalon lämmölle.

      Samalla hän kauhukseen tunsi miten lampun lämpö saavutti myös kuin tarjottimelle nostetun pimpin. Lantion kulma muuttui ylävartalon alaslaskun myötä niin, että Marin sisemmät häpyhuulet tulivat ulompien välistä näkyviin. Kun Mari oli saavuttanut Unton pyytämän asennon, Mari huomasi pienten häpyhuulien tämän häpeällisen asennon takia hieman paisuvan. Mikä pahinta pienet häpyhuulet myös avautuivat muutaman sentin paljastaen klitorishupun yläpuolella myös emätinaukon.

      Unto veti tuolinsa aivan kiinni hoitopöydän päähän ja tuijotti kuin lamautuneena tuota käsittämättömän kiihottavaa näkymää. Hän pystyi erottamaan jokaisen ihohuokosen ja häpyhuulten uurteen. Äkkiä hän havahtui todellisuuteen, ja muisti olevansa kuitenkin tutkimassa potilasta. Siirtäessään katseensa pingottuneen välilihan kautta peppureiälle, hän näki kivun aiheuttajan. Marin peräaukosta oli pullahtanut näkyviin noin mustikan kokoinen sinertävä nappula.

      "Selvä peli, peräpukama täällä näyttäisi olevan" Unto sanoi ja kertoi katsovansa sitä vielä tarkemmin. Unto puristi käteensä liukastegeeliä ja tunnusteli peräaukon reunoja. Hän tutki peräaukkoa sormellaan myös muutaman sentin syvyydeltä, mutta enempää pukamia ei löytynyt.

      "Selvä, voit tulla alas ja pukeutua" Mari nousi takasin polviseisontaan ja laskeutui ketterästi lattialle. Marin pukeutuessa Unto naputteli konettaan ja sanoi "kirjoitan reseptin rektaalivoiteeseen, tämä vaiva on jo ensi viikolla kunnossa" Mari ei voinut välttää punastumista ottaessaan repeptin vastaan.

      Myöhemmin uimahallissa nähdessään he aina molemmat punastuivat, tosin eri syistä.

      • Vilma

        Oikein hyvä tarina täällä pitkästä aikaa. Loppui ehkä liian nopeasti. :(


      • -Tommy-

        Stoorisi oli ihan hyvä, mutta ihmettelen vähäsen, loppuiko se kesken?


      • Sepi
        -Tommy- kirjoitti:

        Stoorisi oli ihan hyvä, mutta ihmettelen vähäsen, loppuiko se kesken?

        Kirjoittelen uuden ja pidemmän lopun, jahka ennätän.


      • Sepi

        Unto veti tuolinsa aivan kiinni hoitopöydän päähän ja tuijotti kuin lamautuneena tuota käsittämättömän kiihottavaa näkymää. Hän pystyi erottamaan jokaisen ihohuokosen ja häpyhuulten uurteen. Unto tunsi peniksensä jäykistyvän pienin nykäyksin. Hän siirsi sen kädellään lahkeesta pystyasentoon, ei kuitenkaan avannut housujaan. "Oikein hyvältä näyttää" lipsahti Unton suusta. "Siis ei ole mitään vakavia vammoja" lisäsi hän nopeasti.

        Unto kumartui eteenpäin niin, että hänen kasvonsa olivat vain parinkymmenen sentin päässä Marin pyllistävästä pepusta. Mari tunsi Unton uloshengityksen häpyhuulillaan, ja oli kauhistuneen tietoinen siitä, että tuo epämiellyttävän näköinen nuorimies näkee juuri hänestä enemmän kuin yksikään hänen poikaystävistään koskaan.

        Unto näki, miten ulkoreunoiltaan tummanpunaiset pienet häpyhuulet olivat avautuneet ja paljastivat kauniin vaaleanpunaisen vaginan. klitoriksen pää pilkisti huppunsa alta ja emätinaukkokin oli näkyvissä. Unto tunsi myös Marin puhtaan pimpin kiihottavan tuoksun, siinä oli selkeä myskin vivahde.

        Kivun aiheuttaja oli tietenkin myös selvitettävä. "Seuraavaksi tutkin peräaukkosi palpoimalla, tunnustelemalla sormin". Unto pursotti liukastegeeliä oiken käden sormiinsa. Käsineitä hän ei tällä kertaa halunnut käyttää.
        Mari värähti, kun Unto siveli etusormellaan geeliä pyllynreiän ympärille. Jollain epämiellyttävällä tavalla se kiihotti häntä. Unto työnsi hitaasti etusormensa Marin tiukkaan anukseen. "Rentoudu hiukan, niin tutkimus onnistuu paremmin" sanoi Unto rauhallisuuttaan itsekin ihmetellen.

        Mari onnistui hiukan rentouttamaan ryppynaruaan, ja Unto sai sormensa toista niveltä myöten Mari pyllyyn. Unto ei voinut vastustaa kiusausta, vaan alkoi hiljaa pumpata etusormeaan Marin pyllyssä pari senttiä sisään-ulos. Samalla taivutetut keskisormi ja nimetön osuivat Marin häpyhuuliin. Unton sormi aiheutti arassa anuksessa pientä kipua, mutta pienet sipaisut häpyhuulissa tuntuivat itseasiassa hyvältä.

        Mari huomasi kauhukseen kiihottuvansa. Alapää ja yläpää olivat tilanteesta eri mieltä. Unto tunnusteli vielä hetken peräsuolta pyörittäen etusormeaan Mari pepussa. Samalla muut sormet pyyhkivät sisempiä häpyhuulia ja hipaisivat myös klitorista. "Mitään vakavampaa ei tunnu olevan, ei repeämiä eikä edes selviä pukamia" sanoi Unto vetäessään samalla sormensa pois pyllystä. Pyyhkiessään sormeaan paperiin Unto siirsi katseensa anusaukolta Marin pimpiin. Peräsuolen tutkimuksen aikana oli selvästi tapahtunut jotakin.

        Marin pienet häpyhuulet olivat täyttyneet verellä, ja paisuneet ja avautuneet. Marin pimppi oli nyt kuin auennut vaaleanpunainen kukka. Koko kauneus myös kiilsi kosteana, ja klitoris oli sentin verran näkyvissä. Emättimen aukon reunat olivat kiimaliman peitossa ja aukko oli sentin auennut. Mari ei voinut uskoa sitä, mitä oli tapahtunut. Hänestä koko tilanne oli äärimmäisen epämiellyttävä, mutta hänen alapäänä oli toiminut aivan autonomisen hermoston tapaan. Mari tunsi miten veri oli pakkautunut pyllyn tutkimuksen aikana hänen häpyynsä ja hän oli alkanut ei vain kostua vaan tulvia.

        Unto ei voinut uskoa silmiään. Mitään näin kiihottavaa hän ei ollut koskaan nähnyt ja kokenut. Hänen edessään kohdelampun tehokkaassa valossa oli peppu pystyssä yksi kaupungin kauneimmista nuorita naisista. Ja tuon naisen pillu oli selvästi äärimmäisen kiihottuneena ja avoimena hänen silmiensä edessä. Näky oli yksinkertaisesti liikaa. Unto tunsi äkkiä, miten hänen peniksensä alkoi pumpata spermaa housuihin.

        Jatkuu...


      • -Tommy-
        Sepi kirjoitti:

        Unto veti tuolinsa aivan kiinni hoitopöydän päähän ja tuijotti kuin lamautuneena tuota käsittämättömän kiihottavaa näkymää. Hän pystyi erottamaan jokaisen ihohuokosen ja häpyhuulten uurteen. Unto tunsi peniksensä jäykistyvän pienin nykäyksin. Hän siirsi sen kädellään lahkeesta pystyasentoon, ei kuitenkaan avannut housujaan. "Oikein hyvältä näyttää" lipsahti Unton suusta. "Siis ei ole mitään vakavia vammoja" lisäsi hän nopeasti.

        Unto kumartui eteenpäin niin, että hänen kasvonsa olivat vain parinkymmenen sentin päässä Marin pyllistävästä pepusta. Mari tunsi Unton uloshengityksen häpyhuulillaan, ja oli kauhistuneen tietoinen siitä, että tuo epämiellyttävän näköinen nuorimies näkee juuri hänestä enemmän kuin yksikään hänen poikaystävistään koskaan.

        Unto näki, miten ulkoreunoiltaan tummanpunaiset pienet häpyhuulet olivat avautuneet ja paljastivat kauniin vaaleanpunaisen vaginan. klitoriksen pää pilkisti huppunsa alta ja emätinaukkokin oli näkyvissä. Unto tunsi myös Marin puhtaan pimpin kiihottavan tuoksun, siinä oli selkeä myskin vivahde.

        Kivun aiheuttaja oli tietenkin myös selvitettävä. "Seuraavaksi tutkin peräaukkosi palpoimalla, tunnustelemalla sormin". Unto pursotti liukastegeeliä oiken käden sormiinsa. Käsineitä hän ei tällä kertaa halunnut käyttää.
        Mari värähti, kun Unto siveli etusormellaan geeliä pyllynreiän ympärille. Jollain epämiellyttävällä tavalla se kiihotti häntä. Unto työnsi hitaasti etusormensa Marin tiukkaan anukseen. "Rentoudu hiukan, niin tutkimus onnistuu paremmin" sanoi Unto rauhallisuuttaan itsekin ihmetellen.

        Mari onnistui hiukan rentouttamaan ryppynaruaan, ja Unto sai sormensa toista niveltä myöten Mari pyllyyn. Unto ei voinut vastustaa kiusausta, vaan alkoi hiljaa pumpata etusormeaan Marin pyllyssä pari senttiä sisään-ulos. Samalla taivutetut keskisormi ja nimetön osuivat Marin häpyhuuliin. Unton sormi aiheutti arassa anuksessa pientä kipua, mutta pienet sipaisut häpyhuulissa tuntuivat itseasiassa hyvältä.

        Mari huomasi kauhukseen kiihottuvansa. Alapää ja yläpää olivat tilanteesta eri mieltä. Unto tunnusteli vielä hetken peräsuolta pyörittäen etusormeaan Mari pepussa. Samalla muut sormet pyyhkivät sisempiä häpyhuulia ja hipaisivat myös klitorista. "Mitään vakavampaa ei tunnu olevan, ei repeämiä eikä edes selviä pukamia" sanoi Unto vetäessään samalla sormensa pois pyllystä. Pyyhkiessään sormeaan paperiin Unto siirsi katseensa anusaukolta Marin pimpiin. Peräsuolen tutkimuksen aikana oli selvästi tapahtunut jotakin.

        Marin pienet häpyhuulet olivat täyttyneet verellä, ja paisuneet ja avautuneet. Marin pimppi oli nyt kuin auennut vaaleanpunainen kukka. Koko kauneus myös kiilsi kosteana, ja klitoris oli sentin verran näkyvissä. Emättimen aukon reunat olivat kiimaliman peitossa ja aukko oli sentin auennut. Mari ei voinut uskoa sitä, mitä oli tapahtunut. Hänestä koko tilanne oli äärimmäisen epämiellyttävä, mutta hänen alapäänä oli toiminut aivan autonomisen hermoston tapaan. Mari tunsi miten veri oli pakkautunut pyllyn tutkimuksen aikana hänen häpyynsä ja hän oli alkanut ei vain kostua vaan tulvia.

        Unto ei voinut uskoa silmiään. Mitään näin kiihottavaa hän ei ollut koskaan nähnyt ja kokenut. Hänen edessään kohdelampun tehokkaassa valossa oli peppu pystyssä yksi kaupungin kauneimmista nuorita naisista. Ja tuon naisen pillu oli selvästi äärimmäisen kiihottuneena ja avoimena hänen silmiensä edessä. Näky oli yksinkertaisesti liikaa. Unto tunsi äkkiä, miten hänen peniksensä alkoi pumpata spermaa housuihin.

        Jatkuu...

        Parempaan suuntaan menossa...

        Onko jo gynekologisen vuoro?


      • Sepi

        Mari ihmetteli, mitä urinaa Unto alkoi pitää. Unton ylöspäin housuissa sojottava penis pumppasi melkoisen lastin spermaa housunkauluksesta valkoisen t-paidan sisään. Elämänsä ensimmäisen elävän naisen aiheuttaman orgasmin pyörteissä Unto nojautui eteenpäin, jolloin hänen nenänsä osui suoraan Marin pimppiin. Unto ei voinut enää hillitä itseään, vaan otti Maria reisistä kiinni ja työnsi kielensä ulos.

        Mari tunsi kosketuksen pillussaan ja vaistomaisesti nojautui vähän eteenpäin. Samalla kuitenkin hän tunsi, miten Unto veti häntä yläreisistä taaksepäin vasten kasvojaan. Tuntiessaan kuuman kielen porautuvan vaginaansa, hän yritti huutaa mutta ei saanut ymmärrettävää sanaa suustaan.

        Unto ei ollut koskaan harrastanut edes suuseksiä, mutta kiima sai hänet nuolemaan Marin alapäätä pitkin mutta nopein nuolaisuin. Uusi hieman hapan maku sai juuri lauenneen peniksen pysymään yhä ratanaulankovana. Unto lipoi pitkällä kielellään klitorikselta pyllynreiälle ahmien Marin sisemmät häppärit välillä kokonaan suuhunsa.

        Maria huimasi, ja hän olisi varmaan pudonnut hoitopöydältä, ellei Unto olisi pitänyt häntä niin tiukasti otteessaan. Hän ei saanut sanaakaan suustaan, vaan oli täysin tuon miehen armoilla.

        Jatkuu ehkä...


      • Lady D
        Sepi kirjoitti:

        Mari ihmetteli, mitä urinaa Unto alkoi pitää. Unton ylöspäin housuissa sojottava penis pumppasi melkoisen lastin spermaa housunkauluksesta valkoisen t-paidan sisään. Elämänsä ensimmäisen elävän naisen aiheuttaman orgasmin pyörteissä Unto nojautui eteenpäin, jolloin hänen nenänsä osui suoraan Marin pimppiin. Unto ei voinut enää hillitä itseään, vaan otti Maria reisistä kiinni ja työnsi kielensä ulos.

        Mari tunsi kosketuksen pillussaan ja vaistomaisesti nojautui vähän eteenpäin. Samalla kuitenkin hän tunsi, miten Unto veti häntä yläreisistä taaksepäin vasten kasvojaan. Tuntiessaan kuuman kielen porautuvan vaginaansa, hän yritti huutaa mutta ei saanut ymmärrettävää sanaa suustaan.

        Unto ei ollut koskaan harrastanut edes suuseksiä, mutta kiima sai hänet nuolemaan Marin alapäätä pitkin mutta nopein nuolaisuin. Uusi hieman hapan maku sai juuri lauenneen peniksen pysymään yhä ratanaulankovana. Unto lipoi pitkällä kielellään klitorikselta pyllynreiälle ahmien Marin sisemmät häppärit välillä kokonaan suuhunsa.

        Maria huimasi, ja hän olisi varmaan pudonnut hoitopöydältä, ellei Unto olisi pitänyt häntä niin tiukasti otteessaan. Hän ei saanut sanaakaan suustaan, vaan oli täysin tuon miehen armoilla.

        Jatkuu ehkä...

        Päästiinhän tässä kunnolla asiaan. Jatkoa odotetaan, Sepi.


      • Kovasti odotellen
        Sepi kirjoitti:

        Mari ihmetteli, mitä urinaa Unto alkoi pitää. Unton ylöspäin housuissa sojottava penis pumppasi melkoisen lastin spermaa housunkauluksesta valkoisen t-paidan sisään. Elämänsä ensimmäisen elävän naisen aiheuttaman orgasmin pyörteissä Unto nojautui eteenpäin, jolloin hänen nenänsä osui suoraan Marin pimppiin. Unto ei voinut enää hillitä itseään, vaan otti Maria reisistä kiinni ja työnsi kielensä ulos.

        Mari tunsi kosketuksen pillussaan ja vaistomaisesti nojautui vähän eteenpäin. Samalla kuitenkin hän tunsi, miten Unto veti häntä yläreisistä taaksepäin vasten kasvojaan. Tuntiessaan kuuman kielen porautuvan vaginaansa, hän yritti huutaa mutta ei saanut ymmärrettävää sanaa suustaan.

        Unto ei ollut koskaan harrastanut edes suuseksiä, mutta kiima sai hänet nuolemaan Marin alapäätä pitkin mutta nopein nuolaisuin. Uusi hieman hapan maku sai juuri lauenneen peniksen pysymään yhä ratanaulankovana. Unto lipoi pitkällä kielellään klitorikselta pyllynreiälle ahmien Marin sisemmät häppärit välillä kokonaan suuhunsa.

        Maria huimasi, ja hän olisi varmaan pudonnut hoitopöydältä, ellei Unto olisi pitänyt häntä niin tiukasti otteessaan. Hän ei saanut sanaakaan suustaan, vaan oli täysin tuon miehen armoilla.

        Jatkuu ehkä...

        Milloin jatkat tätä ?


      • Vic
        Sepi kirjoitti:

        Mari ihmetteli, mitä urinaa Unto alkoi pitää. Unton ylöspäin housuissa sojottava penis pumppasi melkoisen lastin spermaa housunkauluksesta valkoisen t-paidan sisään. Elämänsä ensimmäisen elävän naisen aiheuttaman orgasmin pyörteissä Unto nojautui eteenpäin, jolloin hänen nenänsä osui suoraan Marin pimppiin. Unto ei voinut enää hillitä itseään, vaan otti Maria reisistä kiinni ja työnsi kielensä ulos.

        Mari tunsi kosketuksen pillussaan ja vaistomaisesti nojautui vähän eteenpäin. Samalla kuitenkin hän tunsi, miten Unto veti häntä yläreisistä taaksepäin vasten kasvojaan. Tuntiessaan kuuman kielen porautuvan vaginaansa, hän yritti huutaa mutta ei saanut ymmärrettävää sanaa suustaan.

        Unto ei ollut koskaan harrastanut edes suuseksiä, mutta kiima sai hänet nuolemaan Marin alapäätä pitkin mutta nopein nuolaisuin. Uusi hieman hapan maku sai juuri lauenneen peniksen pysymään yhä ratanaulankovana. Unto lipoi pitkällä kielellään klitorikselta pyllynreiälle ahmien Marin sisemmät häppärit välillä kokonaan suuhunsa.

        Maria huimasi, ja hän olisi varmaan pudonnut hoitopöydältä, ellei Unto olisi pitänyt häntä niin tiukasti otteessaan. Hän ei saanut sanaakaan suustaan, vaan oli täysin tuon miehen armoilla.

        Jatkuu ehkä...

        Sepi,onko tulossa jatkoa piakkoin?


    • Helmut

      Hienoa työtä, Sepi! Pitkästä aikaa täältä saa lukea jonkun kirjoittamaa laatutavaraa. Kuvauksesi ja hidas lähestymisesi aiheeseen miellyttivät minua eniten. Jos jotain olisin kaivannut, niin ehkäpä se olisi lisää Marin näkökulmaa tutkimukseen.

      Pitänee taas lähiaikoina itsekin viritellä tarinaa...

      Helmut

      • hyi ...

        ON hoitovirhe!!.


      • Nimetön

        Todella hyvä novelli :) Ja Helmutkin voisi tosiaan kirjoittaa taas pitkästä aikaa, olen suuri fanisi


      • Gingergirl

        Milloin sulta tulee uutta matskua? Et ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään. Odottavan aika on pitkä. :(


      • Misha
        Gingergirl kirjoitti:

        Milloin sulta tulee uutta matskua? Et ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään. Odottavan aika on pitkä. :(

        Kysy häneltä sähköpostilla osoitteesta [email protected]. Osoite löytyy myös Pauliinan tarinan ekasta viestistä.


      • Vic
        hyi ... kirjoitti:

        ON hoitovirhe!!.

        Normaalisti se on hoitovireh kyllä, mutta tässä liikutaankin novellin ja fantasian tasolla.


    • Joromahan se

      Hyvä Sepi! Maukas tarina.

    • _nylkkynen_

      tosi hyvä juttu, luettava, lisää jatkoa pliis, kun lupasit. Jatka SEPI samaan malliin.!!!!!!

      • Sepi

        Unto ei enää lainkaan hallinnut itseään, vaan nuoli ja maiskutteli Marin häpyä kuin koira konsanaan. Välillä hän imaisi pienet häpyhuulet suuhunsa, ja imeskeli niitä kuin jäätelöpuikkoa.

        Mari alkoi tässä käsittelyssä myös oikeasti kiihottua. Hän levitti jalkojaan niin, että hänen jalkansa laskeutuivat lattiaan. Hän makasi nyt vatsallaan plintin päällä peppu aivan plintin reunalla, ja sanoi "Pane mua!"

        Untoa ei tarvinnut toista kertaa käskeä. Hän kaivoi spermasta limaisen kyrpänsä housuista esiin. Sitten Unto survaisi aseensa Marin paisuneiden, auki törröttävien häpyhuulten väliin. Kuului vain maiskahdus, ja Unton suonikas penis oli Marin sisällä juurta myöden.

        Mari häpesi kiimaansa, mutta tuntiessaan Unton kyrvän soutavan pitkin mutta nopein vedoin kuumassa pillussaan, hän antautui vaistojensa vietäväksi. Pian Marin tunsi orgasmin lähestyvän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe