Lentomatka ja aikaero

chi

Pelkkä meno Suomesta Japaniinhan kestää 21 tuntia suunnilleen..Onko tuo matka kovin raskas? Matkoihinhan menee sitten yhteensä ainakin vähän yli 2 päivää. Ja tuo 6 tunnin aikaero, sopeutuuko siihen miten nopeasti?

Kiitos :)

7

2108

Vastaukset

 • Finnairin suoralla lennolla esim. Osakaan (tai Tokioon) matka kestää kymmenisen tuntia. Ei paha? aikaeroon sopeutuu yllättävän hyvin nimenomaan itään päin lennettäessä - etenkin jos menet yölennolla ja olet perillä paikallista aikaa iltapäivällä - sinnitele hereillä iltaan asti, ja hupsista vaan - seuraavana aamuna heräät ihan oikeassa ajassa!

 • aikaero: Japani 7h

  • on talviajalle. Kesäajan ero on 6h


 • Mistähän kautta oikein lentelet kun noin kauan kestää? Minulla lento kesti viimeksi vähän päälle 9 tuntia. Finnairilla tulin.

  Kesällä aikaero tosiaan 6 tuntia, muulloin 7 tuntia. Kun tulet, et meinaa saada aluksi unta, mutta aamulla kyllä nukuttaisi puolillepäiville saakka. Mulla menee miltei viikko aikaeroon tottumiseen aina, mutta jotkut sopeutuu nopeammin.

 • mulla meni aikaerosta selviytymiseen useampi paiva. lensin finskin yolennolla ja olin perilla taalla aamulla. eka aamu ja paiva oli ihan tuskaa pysytella hereilla ja olin ihan pihalla... en tosin nukkunut lentokoneeessa, kun sen verran jannitti.

  alkuun nukuin aamuisin aina pitkaan ja iltaisin valvoin puolille oin. mutta kannattaa tietenkin tsempata, jos on vain lyhyelle matkalle menossa!

 • Ihanat, ihanat halpislennot ottavat mukavasti aikaa. Maltan tuskin odottaa sitä 12 tuntia Amsterdam-Tokyo linjalla, jolloin kaverini pomminvarmasti pääsee kahden hemaisevan japanilaismiehen väliin minun ollessa puristautuneina hikisten amerikkalaisturistien keskellä. Hurmaavaa.

  Kofeiinitabletteja mukaan niin ei tartte nukkua ollenkaan. Ei vais, mun unenlahjoilla toivottavasti sais nukuttua siinä yölennolla.

  Varsin älykäs viesti taas.

 • Suomesta kestää lentää 24h lentokoneella tai helvetinkopterilla

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.