Tylsä pari

nillka

Britneystä ja sen Kevinistä lukee juoruja joka lehdessä ja nythän Kevinkin aikoo laulajaksi! (Kaikki odottaa sitä innoilla)
mutta ei Christinasta ja sen ukosta kirjoiteta mitään. No ei heistä ole paljon kettottavaa kun viettävät varmaan ihan "normaalia" elmää. Itse en ole ainakaan nähnyt Suomalaisissa lehdissä mitään tästä parista

5

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • simple

      Onko sinusta tylsää jos ei ole juoruja? Minusta se on hyvä asia.

    • muttei miehestä

      kirjoitetaan. Aguilera koristaa lähes joka lehden sivuja mutta kunnon isoja juttuja hänestä ei ole ollut vähään aikaan. taisi olla viimeksi kun meni naimisiin viime talvena? Lehtien pääkeskitys taitaapi olla tällä hetkellä Kate Moss ja Britney...tosin en tiiä onko siitäkään niin kauheesti ollu viime aikoina?

      Mutta Christina on "vihdoin" aikuistunut(ehkä liiankin aikaisin) 25weenä ja haluaa keskittyä avioliiton hoitoon Jordaninsa kanssa. sen sijaan briitun liito ei paljoa anna toivoa sillä parihan on ollut eroamassa ainakin 500krt tänä vuonna!!?

      Britney spearsista on tullut lähinnä parjattu ja säälitty mediakasvo kun 6v sitten oli vielä täysipainotteinen megaLAULAJA. Chrisu aikoo julkaista tän kesänä 2 uuttalevyäkin ja lähteä maailman kiertueelle joten kyllä se siitä taas.

      Ehkäpä Xtina tietää pysyvänäsä kestotähtenä ilman turhia kohuja ja uutisiakin kun taas spearsin kohalla se näyttää lähinnä riippuvan juuri kansikuviren määrästä pysyykö menestyvänä julkkiksena....

      • taas!!!

        Christina saisi muuttua takaisin "siksi vanhaksi itsekseen" sillä sen esim. parin vuoden takainen look oli hätkäyttävän seksikäs ja kohauttava. Seksikkäämpi kuin britney konsanaan! Christinan "dirrty-tyyli" sai miehet haukkomaan hekeään ja v.2003 hän olikin maapallon seks. nainen mitä äänestyksiin tulee uskominen!! Aguilera on miesten kestopäiväuni ja pysyykin sellaisena;tänäkin vuonna kuului 100 seks. naisen maailmalla listan kärkipäähän!

        Vaikka laulajan uusi puk.tapa onkin tyylikäs ja viimeistelty ja saanut paljon kehuja lehissä,vanhaakin kaivattaisiin takaisin! kaukaisilta tuntuvat ajat niin käyttäytymistapojen kuin ulkonäönkin suhteen kun katsoo 2-3v taaksepäin kun tähti suuuteli MADONNAA ja villitisi kaksilahkeisia mustissa kutreissaan!!:/


    • Hippo

      Totta on, että Christinasta kirjoitellaan selvästi vähemmän, mutta kirjoittelu on pääosiltaan asiallista. En haluasikaan että hänestä alkaisi liikkua samanlaisia juttuja kuin Britneystä, jonka medianäkyvyys on enimmäkseen tuota tabloid-julkisuutta.

      Mitä avioliittoon tulee, on se Christinan ensimmäinen, ja sitä edelsi neljän vuoden seurustelu. Sitäpaitsi Jordy on kuitenkin miljonääri, jolla on omaa rahaa.

      Toivon että Christinan imago pysyy nykyisellään. Ainoa jonka muuttaisin hänen julkisuudessaan olisi se, ettei niitä kännikuvia enää tulisi.

      • .,.,.,,.

        Christinalla totisesti on elämä paremilla raiteilla kuin britneyllä jolla lapsensa kanssa toistuvia ongelmia,aviomies on hulttio ja levy-ura jäässä. Christina sen sijaan ei syöksynyt raskauden satamaan suin päin ja vaikka vauvahuhuja riittää tästäkin laulajasta,ei Chris ole raskaana kuitenkaan. elämänkumppani Jordan B. on menestyvä musamoguli,joskin ei yhtä rikas kuin Christina mutta omaa rahaa on siinä määrin että pystyy menonsa maksamaan. Xtina Aguileran ura tulee nousemaan jälleen potenssiin sata kun turnee ja levyt iskeytyvät alitajuntaamme!!

        Christinasta ei muuten kirjoitella yhtä näkyvästi kuin briitusta ainakaan tällä hetkellä mutta silti kaikki tietävät kuka Hän on! Laulajatar ei tarvitse turhaa tabloid-julkisuutta kohottaakseen tähtistatustaan.

        Tosin Xtinakin muistetaan kyllä muutaman vuoden takaa kaikista kansikuvista ja keskiaukeamaposeerauksista paremmin kuin popparin urastaan mutta enivei?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe