Miksi vertailla Jania ja Elvistä

Ei ymmärrä

Kyllä ihmetyttää tuo vertailu Jani Vikholm vastaan Elvis Presley.Luulen,että Jani Vikholm tuskin itsekään tuollaisesta kovasti pitää.
En tiedä,kuinka hyvin ns.nuori pullamössö hampurilaissukupolvi tuntee Elvis Presleyn elämäntyötä ja uraa?Kannattaisi kuunnella levyjä,Elviksestä on tehty lukuisia elokuvia,hän on useiden elokuvien päätähti.Kuunnelkaa hänen ääntään,katsokaa hänen kasvojaan,niitä kuvia,kun hän on nuori,katsokaa se video,jossa hän laulaa suorassa televisiolähetyksessä koiralle,koska silloin ei hyväksytty lantion liikehdintää televisiossa.Lukekaa kirjoja.Ennen Elvistä,ei saanut televisiossa keikuttaa pyllyä,ei saanut laulaa rokkia.Tutkikaa ja opiskelkaa kuinka hän mullisti koko Amerikan ja sitä kautta koko maailman mentaliteettia musiikilla.Kun olette tämän tehneet,niin kirjoittakaa sen jälkeen tänne palstalle,kuinka joku suomalainen idols-finalisti on ohittanut Elviksen.
Tottakai jokaisella laulajalla on oma arvonsa ja suomalaisessa perspektiivissä idols-finalistit ovat hyviä laulajia,mutta ei se tarkoita vielä,että koko maailma on valloitettu,ja muistakaa,että se ei riitä,Elvis muutti maailman.

7

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      johdu pelkästään siiä, että Jani oli mukana C.C. Riderissa, ja keikoilla Wickholm on esittänyt muutamia Elviksen biisejä (Etunenässä Suspicious Minds). Ei kai vertailussa olekaan mitään järkeä, mutta ainahan ihmiset vertailevat mitä milloinkin.

      • Cilla

        Kyllähän tässä haiskahtaa puhdas härnääminen, koska onhan se aika tunnettua kuinka rajusti yleensä Elvis fanit puolustavat Elvistään! Jotenka en yleensä ole viitsinyt edes noteerata näitä Jani viestejä koska nämä Jani fanit haluavat vain härnätä!!! Kävin muuten katsomassa silloin tuon C.C. Riderin, olihan se ihan katseltava..välillä ei kyl voinu enään pitää pokkaa naamalla, mutta ihan hyvä yritys pojilta!! Janikin varmasti tykkäsi olla jutussa mukana koska onhan hän jonkin asteen Elvis fanittaja itsekkin!

        -TCB-


    • ElvisGirl-91

      Olen sii Elvis fani ja te Jani fanit olitte kirjoitellut tuonne Elvis osastolle, joten ajattelin vuorostani tulla kirjoittamaan tänne. Joku oli kirjoittanut varmaan ihan tosissaan, että Janin suosio voittaa Elviksen. Sanon tässä naurua pidätellessäni, etä HUH HUH!! Mites, onko Jani valloittanut jo Usan? montakos listaykköstä Janilla on?. Luin eräästä lehdestä, että Jani ei antanut lehtikuvaa koska hiukset oli kuulema huonosti, kyllä olen nähnyt kuvia joissa Elviksellä on tukka sekasin, mutta kuvat on saanut ottaa. Muuten monatakos kirjaa Janista on kirjoitettu? kuinkas moni yli 50 tietää yhtään Janin hitti Biisijä?, pysykää te vaan täällä omalla palstallanne haaveilemassa Janin suuruudesta, älkääkä tulko Elviksen puolelle!!!

      ElvisGirl-91

    • Nuorimies25

      Pullamössösukupolvella tarkoitetaan 50-60luvulla syntyneitä. Tais keksii hampurilaisetki sillo. Kuulutko siihen ikähaarukkaan?

      • Ei ymmärrä

        Nyt täytyy sanoa, että tulipa etikettivirhe. En tiennyt että pullamössösukupolvi on virallinen nimitys, ups. Hyvä kun huomautit, kyllä voi olla eri mieltä. En ole 50 - 60 - lukulainen, minua ei ole ollut silloin vielä. Kyllä nytkin aika tavalla pullamössöä napaan laitetaan, sekä nuoret että aikuiset.


    • Isoveli kertoo

      Pikkusiskolla oli imelän Elviksen kuva seinällä useamman vuoden, mutta sen jälkeen, kun Jani Wickholm ryhtyi maamme musiikkielämän ykkösveturiksi, sai Elvis-kuva kyytiä ja tilalle pantiin iso Jani-juliste.
      Pikkusiskokin sen tietää, että Elvis oli pelkkä kulissi, Jani sen sijaan on musiikin ihmelapsi.

      • Grungetar

        Ihan hyvä että pidetään suomirockin? puolia, mutta kyllä Elvis on ja pysyy sellaisena legendana, ettei siihen mikään idolsihme pysty. Jokainen tietty saa yrittää tavallaan maailmanvalloitusta, mutta ainakin minä vieroksun näitä väkisin tuotettuja pop- ja idolsstaroja. Muutenkin kaikki musiikin ja yleensäkin taiteen toptenit sun muut kilpailut ja vs asetelmat ovat typeriä. Kauneus on katsojan silmässä, tai korvassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe