Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko kokemuksia

peikko

Onko kenelläkään kokemuksia siitä että dopperi uros olisi käynyt "isottelemaan"? Esim. uskoo mitä mies perheessä sanoo mutta ei naista ja alkaa määräilemään mihin nainen saa mennä ja minne ei? Mitä tuollaisessa tilanteessa pitäisi tehdä?

5

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koiran rodusta riipumatta on sille tehtävä selväksi arvojärjestys.
      Jokainen perheen jäsen on arvojärjestyksessä ennen koiraa.
      Jokaisen on se tehtävä koiralle selväksi ja
      myös ajankuluessa pidettävä koiran muistissa.
      Näytä koiralesi että olet IHMINEN.

      • patu

        eli kuten edellinen jo totesi, lauman arvojärjestys kuntoon, kuriakuriakuria... mutta koira ei kuitenkaan ymmärrä ihmisen ja koiran eroa, vaan teän perhe on sille oma lauma. ja lauman arvojärjestys on nyt heittänyt häränpyllyä, kun koira on nostanut ittensä arvoasteikossa muita perheenjäseniä korkeammalle.

        kun kyseessä on voimakasluonteinen koira (mitä teillä varmaan on?), on luultavasti myös kovat otteet tarpeen. en tarkoita koiran pieksämistä, mutta varmasti sen kanssa tulee otettua yhteen ja silloin se on alistettava! ja sen on alistuttava kaikille perheenjäsenille. myös päivittäisissä toiminnoissa koiralle täytyy näyttää, että se on alin. esim. saa ruokaa viimisenä, ei pääse kulkemaan ulko-ovista ennen muita, joutuu väistämään omalta paikalta, jos joku muu haluaa siihen tulla istumaan jne... ja koiralle on oltava ehdoton, jos jotain siltä vaadit, se on TEHTÄVÄ. muuta vaihtoehtoa ei ole.

        tiukkana tulee olla, mutta se kyllä loppupeleissä kannattaa. eräs viisas mies totesi, että koiran kasvatuksessa ja koulutuksessa sääli on sairautta. voimakasluontoiselle koiralle on oltava kovana ja joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee...! mutta toki koirien luonteet vaihtelee, on myös pehmeämpia koiria, joten aina täytyy edetä koiran luonteen mukaan! kaikille ei päde samat keinot!

        siis summasummarum. laumajärjestys kuntoon.


    • tanja

      Meillä meinasi niin käydä ja jouduin ottamaan puolen vuoden ajan säännöllisesti yhteen ja näyttelemään hampaitani..Koiran kuitenkin tulee olla alin. (myös lasta alempana).
      Älä anna kenenkään tulla teidän kahden välisiin kahnauksiin.Käy arvohaku vain sinun ja koiran välillä. Muutoin koiralle tulee "vahvempi puolustaa tuota heikkoa" ilmiö, eikä koira usko sinun olevan yläpuolella.

    • kokenut

      Heippa! kuulkaas ku mulla on käyny iha samalla tavalla! meillä on 2v dobberi uros ja jumankauta ku se uhos mul viel puolvuot sit.Mä oon aika lyhyt muija mutta onneks löytyy vähä painoo.
      Se on vaa pakko alistaa muuten sun elämäst tulee yhtä helvettii.
      Mä pistelin koiraa pari kertaa ns.turpaa ja alistin sen, koska se alko jo puree ja murisee.Se on vaikeeta ja pelottavaa mut se on PAKKO koska se koira joskus voi suuttua jostai ja käydä suoraa kimppuu.Sun täytyy tehä selväks et sä et oo alemmassa arvossa ku se.Muistakaa se että te olette lauma ja laumassa on pomouros ja pomonarttu.ja nyt se koira pitää sua alempana narttuna!ALISTA SE!!!

    • ?++++++++++++

      Uhitteleminen yleensä loppuu, kun selättää koiran eli "alisttaa".Allistunut koira paljastaa vatsansa.Tärkeintä tietenkin ettei missään vaiheessa liiku koiran ehdoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe