esteettömyystodistus,kiireellinen!!!

mina

Miten esteettömyystodistuksen saa? Mitä siitä käy ilmi? Miten paljon ennen häitä haettava? saako suoraan käteen vai tuleeko postissa? täyttävätkö sulhanenja morsian vain yhden vai onko molemmilla omat? kumman nimellä tulevat postissa?jos postiosoite on eri kuin kotiosoite, kumpaan tulee?

8

41308

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Charles

   Sen saa maistraatista. Siitä käy ilmi se, että naimisiin aikovalla parilla ei ole laillisia esteitä avioliiton solmimiseen. Hakemuksen käsittely kestää viikon. Saa suoraan käteen tai tulee postissa ihan sen mukaan, miten on haluttu. Täytetään vain yksi hakemus, johon tulee kummankin tiedot. Tulee postissa sen nimellä, joka on pistetty hakemukseen vastaanottajaksi. Tulee siihen osoitteeseen, joka on pistetty hakemukseen vastaanotto-osoitteeksi.

   Vinkki: Soittamalla maistraattiin nämä asiat olisivat myös selvinneet. Samalla olisit voinut varata vihkimisajan, jos asialla on kiire.

  • xXx
  • sen lomakkeen

   maistraattiin toissa päivänä.Eli saat tulostettua sen maistraatin sivuilta kuten edellinen onkin linkin sulle laittanut.
   Täytätte sen ja jos täytätte lomakkeen kotona teillä täytyy olla 2 todistajaa jotka todistavat että olette itse allekirjoittaneet sen ja he laittavat myös nimensäö siihen samaan paperiin TAI sitten menette sen lomakkeen kanssa maistraattiin ja täytätte siellä ja he todistavat sen sitte.
   Ja 7 päivän päästä lomakkeen jättämisestä sinne voitte mennä vihittäväksi :)
   ONNEA TEILLE :)))

   • edellinen kirjoittaja

    siinä lomakkeessa on kohta minne ruksitte haluatteko sen todistuksen esim.kotiin. Jos menette maistraatissa vihille niin sen paperin voi jättää myös sinne,jolloin se on valmiina siellä.


  • häät tiedossa

   tarvitseeko esteettömyystodistusta, jos haluaa kirkkoon vihittäväksi?

  • Tottakai

   Juu, tarvitaan. Sen saa hakea joko morsiamen tai sulhasen seurakunnasta. Kyllä seurakunnasta neuvovat ja www.evl.fi auttaa myös hääkysymyksissä.

  • Zzimbba

   Kun esteettömyystodistus on saatu, vihkiminen voidaan toimittaa seitsemäntenä päivänä todistuksen hakemisesta. Todistus on voimassa 4 kuukautta.

  • hggjbj

   voiko sen lapun postittaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   121
   5480
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   24
   2302
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   89
   1165
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1110
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   68
   1017
  6. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   998
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   368
   949
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   879
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   825
  Aihe