Kroppa kuin rautakanki...

mandiana

Kuka osaisi suositella luontaislääkettä, hivenainetta tai ihan mitä tahansa kropalle, joka yllättäen on huomannut tulleensa keski-ikäiseksi? Eli aamuisin jalkeille pääsy sujuu vääntäen ja kääntäen, vanha nilkkavamma vaivaa pitkään aamulla, lonkkiin sattuu ja muutenkin tuntuu kuin olisi satavuotias! Niveliä särkee...
Osansa on tietysti ollut laiskalla liikkumattomalla elämällä, mutta suuresta ylipainosta ei ole kyse. Ei ole kivaa huomata kehonsa alkavan jo prakata reilu nelikymppisenä, kun mieli on vielä kaksvitonen!
Jos joku tietää mitä pitäsi alkaa syödä, olisin tiedosta kiitollinen... Ruoka valioni on muuten aika terveellinen, mutta jotain rasvausta kroppani ilmeisesti sisäisesti tarvitsee!

9

924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuukauden päivät

      Jos et ole jollekin aineelle allerginen:

      - pellavansiemenöljy (ruokakauppa)
      - kalanmaksaöljy
      - MSM (esim Novo MSM - luontaistuotekauppa)

      Itseltäni on jäykkyys hävinnyt näiden myötä. MSM auttaa kipuihin. Vaikutus on havaittavissa 1-3 viikon kuluttua aloituksesta. Itse havaitsin MSM:n käytettäessä jo kivun lakanneen parissa päivässä huomattavasti. Söin vain yhden tai korkeintaan kaksi kapselia päivässä. Nykyisin yksi - kolme. Miten muistan ottaa.

    • Luontoihminen

      Aaloe on hyväksi todettu juttu se ainakin rulettaa kovaa sekä "virran määrällä" ei ole rajoja. Kunhan se vaan on laadukasta.

      • mandiana

        Hyviä vinkkejä teiltä, kiitos vaan.. kokeilen kaikkea. Mistäs tuota aaloeta saa ja onko kuinka kallista? Jos se nimittäin on niin tehokasta, että siitä saa myös lisäenergiaa, niin tulis enemmän kuin tarpeeseen!Vuorotyö ravintolassa ja 6-vuotiaan pojan yksinhuoltajan elämä syö voimavaroja aika lailla, useimmiten haluais maata vaan sohvalla kaiken vapaa-aikansa vaikka huusholli kaipais vähintäänkin bobcattia ja lapsikin muuta ohjelmaa elämäänsä kuin pleikkarin ja tietokoneen... Kaikki neuvot ja vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!


      • Luontoihminen
        mandiana kirjoitti:

        Hyviä vinkkejä teiltä, kiitos vaan.. kokeilen kaikkea. Mistäs tuota aaloeta saa ja onko kuinka kallista? Jos se nimittäin on niin tehokasta, että siitä saa myös lisäenergiaa, niin tulis enemmän kuin tarpeeseen!Vuorotyö ravintolassa ja 6-vuotiaan pojan yksinhuoltajan elämä syö voimavaroja aika lailla, useimmiten haluais maata vaan sohvalla kaiken vapaa-aikansa vaikka huusholli kaipais vähintäänkin bobcattia ja lapsikin muuta ohjelmaa elämäänsä kuin pleikkarin ja tietokoneen... Kaikki neuvot ja vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

        Ota minuun yhteyttä niin voin kertoa enemmän siitä kunka saat sitä hinta/laatusuhteeltaan edullisemmin jne. yhteystiedot löydät tuolta nimimerkin takaa.


      • aloeta myyvä
        Luontoihminen kirjoitti:

        Ota minuun yhteyttä niin voin kertoa enemmän siitä kunka saat sitä hinta/laatusuhteeltaan edullisemmin jne. yhteystiedot löydät tuolta nimimerkin takaa.

        henkilö kehuu aloeta ylikaiken.

        Tekeekö hopottaja aloesta toisen nonin?


    • Eve 38

      Toi on ihan "normaalia" tuossa (tässä) iässä, jos ei pidä huolta lihaksistaan.

      Eli liiku ja venytä.

      Teet yksipuolista työtä etkä harrasta liikuntaa. Lihaksesi ovat todennäköisesti ihan jumissa eikä siihen mitkään luontaistuotteet auta vaan liikunta ja venyttely. Tai venyttele edes.

      Magnesiumia kantsii syödä. Sitä saa edullisesti n. 10€ / purkki. Osta magnesiumsitraattia (on kuulemma imeytyvämpää kuin muut???)

      Täällä jumppaohjeita:

      http://www.tuuli.net/kunto-ohjelmat/lihaskunto_vatsalihakset.htm

    • Niina32

      Tiedättekö että Forever living (FLP) Aloe Vera juomat ovat Turkissa kiellettyjä, koska niissä on niin paljon "myrkkyä" siis Aloiinia! Onneksi on olemassa myös muita Aloe Vera tuotteita, esimerkiksi Saksalaisia.

      Pohjois-Texasin tutkimuslaboratorio tri Ivan E Danhof on verrannut aloiinipitoisuuksia eri valmistajien tuotteissa seuraavin tuloksin:
      Cytopan Aloe Gold .............. 38.000 ppm
      ESI ........................................11.200 ppm
      Forever Living Product ..........63.000 ppm
      Life Plus ................................13.700 ppm
      Morley s natural Products ...... 4.400 ppm
      Pro-Ma ................................... 4.500 ppm
      LR-International ..................... 0,025 ppm (LR Health&Beauty Systems)

    • kohtuuliikuntaa

      C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin ja Omega-3 rasvahappojen puute on mm. Suomalaisten yleisin ravitsemuksellinen puutos.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
      D-vitamiinia 50-125µg / vrk
      Magnesium (sitraattia) 200-400mg/vrk, kalsiumin ja magnesiumin suhde on 2:1
      Omega-3 rasvahappoja

      D-vitamiinit saa kympillä iHerbistä.

      Muut saa todella edullisesti esim. Citymarketin luontaistuotehyllystä.

      Eli kuukausihinnaksi tulee n. 5€.

      Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90% ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen saa ruoastaan alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Auringosta saat D-vitamiinia, mutta vain silloin kun varjosi on lyhyempi kuin sinä itse. Siis lyhyen aikaa keskipäivällä, noin kello 10-16 vähintään kädet ja jalat paljaina.

      Huonoin tilanne on afrikkalaista syntyperää olevilla maahanmuuttajilla, joilla esiintyy usein erittäin vakavia D-vitamiinin puutoksia. Syynä tähän on tumma iho ja ruokavalio. Heidän kotimaassaan UVB-indeksi on lähes läpi vuoden 8-15, kun Suomessa se on keskikesällä 3-6. Talvella Suomen UVB-indeksi on 0.

      D-vitamiinia pitää syödä niin paljon, jotta veren D-vitamiinipitoisuus nousee luonnolliselle (kesäauringon nostamalle) tasolle, joka on keskimäärin 125 nmol/l. Lukuisten tutkimusten valossa tämä tarkoittaa vähintään 50µg D-vitamiinia päivässä. Yleensä 100µg ja jopa enemmänkin, jos on isokokoinen ihminen. Pienille lapsille hiukan vähemmän.

      Miksi Christel Lamberg-Allardt ja Suvi Virtanen jatkuvasti mediassa toistavat iänikuista mantraansa 7,5-10 µg/vrk annoksesta, jota ei saa ylittää. Se on epäeettistä ja väärää. Sama jos hoitaisi päänsärkyä jalkarasvalla. Ainoastaan osa pienistä lapsista saavuttavat tällä annoksella veren D-vitamiinipitoisuuden 50 nmol/l, jonka he väittävät riittävän kokonaisterveydelle. Muilla ihmisillä veren D-vitamiinipitoisuus on selvästi alle 50 nmol/l.

      Lisäksi he pelottelevat syövällä ja kuolemalla, jos annostuksen ylittää, vaikka D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70:een syöpätyyppiin ja lukuisiin eri sairauksiin (mm. I-tyypin diabetes, MS-tauti, reumataudit jne...), jotka Suomessa ovat erittäin yleisiä verrattuna päiväntasaajalla asuviin ihmisiin.

      Pelkästään luuston hyvinvoinnin kannalta suositeltava veren D-vitamiinipitoisuus on yli 80 nmol/l.

      Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

      Kannattaa seurata D-vitamiiniasioita Lääkäri Matti Tolosen sivuilta, vaikka ei hänen mainostamiaan vitamiineja söisikään.

      Rittävä D-vitamiinin saanti (yhdessä muun aidon kunnon ruuan kanssa) vaikuttaa oleellisesti lihasvoimaan ja kestävyyteen sekä lihasten palautumiseen.

    • Vaihda paikkoja;

      Mielesi 4-kymppiseksi ja kroppasi kaksvitoseksi.

      Samalla vanhenet oikeaan ikääsi, järkevöidyt etkä kysele hölmöjä....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe