Huora muijakaverini :/

jätkä18...

mulla ja mun muijalla meni poikki joku aika sit... muija jätti koska olin sanonut häntä huoraksi... tosin aiheesta, sillä hän oli seurustelumme aikana käynyt nussimassa muita miehiä :/ tosin panot tapahtu aina sillon ku meillä oli ollu riitaa--> heti riidan päätteeksi meni muihin miehiin... :/
nyt se olis hyvin todennäköisesti mulle jo 3 kuulla raskaana... ja vakuuttaa että jos mä nyt pysyn sen vierellä niin se ei enää muita miehiä kattele..(johon en kyllä oikein usko)... mä sanoin etten voi olla sen kaa ku mua vituttaa ja oksettaa se mitä se on tehny...
mut.. eihän tässä muuten oliskaan mitään ongelmaa, jos en rakastais sitä.. jos en rakastais niin voisin heittää sen pellolle tuosta vaan ja oon yrittäny jo monta kertaa mutta aina tulee ikävä ja pakko mun on aina tulla takaisin ku muuten kuolen ikävään :(
ku mä oon sanonu sille että enää en oo sun kaa ja että nyt voit mennä naimaan vaikka 1000:tta äijää niin se sanoo siihen vaan ettei se halua muita äijiä nussia ku mua mut se kumminki käy aina heti noitten sanojen jälkeen naimassa jotain jätkää.. viimeks muutama päivä sit... mä menin sen jälkeen ku se oli käyny naimassa yhtä jätkää niin ite sit sen luo ja tuli siinä sit naitua sitä itekkin... mut sen oli pakko lopettaa se kesken ku sil oli pimppi niin kipeänä jo siitä entisestäki panosta *oksettaa*...en siis vielä sillon tienny että se oli käyny painaan jotain ihan vähä aikaa ennen ku mä kävin sitä..
mut kuitenki se nyt tuntuu todella haluavan olla vain mun kans...
mut mä en voi!! ku mua vituttaa ja oksettaa!! ku se on niin HUORA!! eli en voi olla sen kans!! mut samalla mä kuitenki vieläki rakastan sitä niin etten voi olla siitä erossa... :'/

MITÄ MÄ TEEN???????

16

2864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkbhkö

      Ja jos se odottaa sun lasta (mitä voi myös epäillä) voit vaikuttaa lapsesi elämässä ilman että pilaat oman elämäsi ja nuoruutesi ihmisen kanssa joka ei kunnioita sua sen vertaa, että pitäis hetken jalkojaan kiinni.

    • inc...

      Terve jätkä.

      Ei helv..., ihan kuin olisin itse puhunut. Sain samanlaisen käsittelyn 80-luvulla. Lapsi syntyi ja on minun nimillä. En kuitenkaan koskaan oppinut antamaan anteeksi, vaikka keikuinkin lapsen äidin kanssa vielä 4-vuotta. Sitten vasta sain itsestäni tarpeeksi irti ja lähdin. Ja kaduin, mutten enään tullut takaisin, niinkuin kaiken aikaa sinä neljänä vuotena joina yritin ymmärtää. Nyt vuosien jälkeen näen, ettei naisesta tullut koskaan uskollista. hinta oli kuitenkin, ettei lapsikaan (nykyään 18-v) saanut normaalia kotia. Ja perkele, että vituttaa. Olen kuitenkin päässyt asiasta yli ja elän nykyään normaalia elämää 4000km ex-muijastani. Mutta valitettavasti musta tuntuu,että rakastan sitä vieläkin.

      Jos siis haluat vinkin, niin nosta kytkintä. Et kuitenkaan selviä ilman lieviä peltivaurioita. Voithan tietenkin jäädä ja opetella elämään aisankannattajana. Saattaa kuitenkin olla, että erillaiset kemikaalit ottaa suuren roolin elämässäsi. Itsetuntosi paikan.

      Valittavana on siis kaksi huonoa vaihtoehtoa. Koita valita se vähemmän huono.

      Onnea...

    • ei ihan vielä yli päässyt

      ...joo,mulla on ikää enemmän mutta olen ollut samassa tilanteessa kun sinä ja kyllä tollanen tilanne syö miestä,varsinkin jos on tunteita tuohon ihmiseen.
      Mun neuvoni olisi et tuossa tilanteessa kannattaa ottaa etäisyyttä joksikin aikaa ja miettiä kannattaako "kiduttaa" itseänsä suhteessa missä koko ajan on epäilys toisesta, sillä koko ajan tulee olemaan epäilys siitä koska toinen pettää ja aina ei varmaan olisikaan edes aihetta epäillä.
      Mutta pettämisen arvet ei heti katoa ja se jättää arpia itsetuntoon, omanarvontuntoon ja itsekunnioitukseen!
      Jos suhdetta meinaa jatkaa, kyllä ensin on hyvä olla mielestäni jonkin aikaa ainakin erossa että pystyy katsomaan vähän kaempaa suhdetta et onko siinä mitää mahdollisuuksia jatkaa.
      Ja yks et te olette vielä nuoria niin voi olla että on sellaista kokeilunhalua ja kokemuksien etsimistä, vaikka
      itse en tohon uskokaan jos välittää toisesta tarpeeksi niin sitä halua loukata!!!!
      Jännissä voi tulla sähläiltyä, mut mun mielestä silloin kun pettää niin en usko että se tyyppi rakastaa sua niin paljon kun sin ja sun kyllä kannatas oottella sitä ihmistä joka on uskollinen.
      Juttelle sille paskalle miltä susta tuntuu mut älä nyt vittu heti mee yhteen sen kaa muuten se pitää sua ihan idioottina et suhun menee läpi ihan mikä tahansa!
      Just heräilin tässä ja voi olla vähän sekava kirjotus mut jos muija on noin paljon pettäny niin ei se meinaa lopettaa jos otat sen heti ku se sanoo et "en mä enää petä"
      Jaksamista! ja jos sul on joku kaveri=ystävä niin juttele ei kannata yksin jäädä pohtimaan ja masentumaan.
      Moi.

    • One`s a slut allways a...

      ..ai niin tee ehdottomasti isyystesti!!!!!!!!!!!!

      Jos et tee niin tulet aina miettimään olikse mun ja sitä rataa.
      se ei maksa sulle mitään mut ei taarvii ainakaan jälkeen päin ihmetellä ku se ei ole ees sun näköinen,

      Mut jos pystyt niin yritä jossain vaiheessa yrittää ystävyyssuhdetta jos se lapsi on sun niin on sitten helpompi nähdä lasta kun pystyy edes jotenki kohtaamaan tollaset pettäjäÄMMÄt
      Ja aina puhutaan miten miehet pettää ja naiset on siveyden sipuleita ja kodin hengettäriä,pah, on kääntyny vissiin tossakin asiassa asiat toistepäin.

      Hyvää alkavaa kevättä kaikille =)

      • käyn vissii vähän hitaalla

        ...nythän prkle on kesä tulossa eikä enään kevät =P......


    • oikeesti

      Hei herää!toi muija ei selvästikään arvosta sua tippaakkaan!älä tyydy olemaan vain yksi jätkä muiden joukossa.Jos hän ei tee parannusta,jätä hänet.Se sattuu,mä tiedän kokemuksesta.Mut tiedätsä mitä,siitä pääsee yli,ajan kanssa.No mutta,tsemppiä anyway,mihin ratkaisuun sitten päädytkin.:)

    • Kuunsolmu

      Mitä haittaa asiinä on että "sun" tyttöystäväs on käyny muissa miehissä. Et sä omista häntä etkä hänen elämäänsä. Vai onko hän luvannu että ei koskaan makaisi kenenkään muun miehen kanssa? Ainut haitta voi olla vain se että saat jonku sukupuolitaudin, mutta senkin voi korjata kondomilla.

      Voi teitä yhteiskunnan ja kirkon turmelemia ihmisiä.....

      • NoHaloo

        kommenttia!!! tais olla provo, mutta silti...


      • Kuunsolmu
        NoHaloo kirjoitti:

        kommenttia!!! tais olla provo, mutta silti...

        Ei ole provo, vaan olen oikeasti tätä mieltä.


      • jätkä18...

        ...että hän ei muissa miehissä käy. lupaus on petetty useaan kertaan. ja kortsuakaan ei aina ole käyttänyt näitten äijien kans.

        Ja arvaa vituttaako kaltaisesi ihmiset jotka tollasta kirjottaa.. jotka ei ymmärrä miten se satuttaa...


      • Kuunsolmu
        jätkä18... kirjoitti:

        ...että hän ei muissa miehissä käy. lupaus on petetty useaan kertaan. ja kortsuakaan ei aina ole käyttänyt näitten äijien kans.

        Ja arvaa vituttaako kaltaisesi ihmiset jotka tollasta kirjottaa.. jotka ei ymmärrä miten se satuttaa...

        ..vain alkaisit meditoimaan pari kertaa viikossa, niin kaikki ongelmat mitä mielesi on tuottanut, katoavat.

        Dynaaminen meditaatio etenkin voisi tehdä hyvää, ei tarvitse olla mikään Budhalainen että voisi tehdä sen.
        Tässä ohjeet:
        http://kotisivu.mtv3.fi/oshosivut/oshomeditaatioita.htm


      • Jätkä18...
        Kuunsolmu kirjoitti:

        ..vain alkaisit meditoimaan pari kertaa viikossa, niin kaikki ongelmat mitä mielesi on tuottanut, katoavat.

        Dynaaminen meditaatio etenkin voisi tehdä hyvää, ei tarvitse olla mikään Budhalainen että voisi tehdä sen.
        Tässä ohjeet:
        http://kotisivu.mtv3.fi/oshosivut/oshomeditaatioita.htm

        tuo nyt ei liity tähän asiaan mitenkään... parempi ettet keskustele täällä... viesteistäsi ei oo kerta apua kenellekään.


      • entin exsäs
        Jätkä18... kirjoitti:

        tuo nyt ei liity tähän asiaan mitenkään... parempi ettet keskustele täällä... viesteistäsi ei oo kerta apua kenellekään.

        hei kuule jätkä saatana mä en oo huora ja en oo ikinä käyny muita miehiä nussimassa saatanan homo niele ite en sun smällit saatanan teini homo saatana


    • huoraliitto

      sä et taida tietää mitä sana "huora" tarkottaa..? Huora eli prostituoitu myy itteään, siis otaa nussimisesta maksun... Sitä paitsi mikään ei oo niin loukkaava sana kun "huora".. ja mitenköhän vakaalla pohjalla toi teidän juttu on/oli jos nainen lähtee tuosta vaan naimaan ketä huvittaa..

    • pettynyt itsekkin

      itsellä ollu samanlainen tilanne muija vannoi olevansa uskollinen mutta sama toistui kuitenkin aina... sain itse kerättyä voimia ja jätettyä hänet vaikka kipeää se teki mutta ajan kanssa olen päässyt hänestä yli... ei kannata itseä kiduttaa tollaisessa "suhteessa" siitä voi jäädä melko pahat jäljet pitkän ajan päähän vielä. kyllä löydät sellaisen naisen joka oikeesti välittää susta ja arvostaa sua. voimia sulle

    • dna

      Jos tämä on totta, niin...
      Isyystutkimus/DNA lapsen synnyttyä. Tuleva vaimosi suostunee tähän, jos on varma isyydestäsi. Ennen DNA-tutkimuksen tulosta naimisiinmeno/isyyden tutkimattomuus merkitsee sinulle elatusmaksuja avioliitossa (olet biologinen isä tai et).

      t. vahingosta viisastuu?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2117
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1520
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1165
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe