Sissymaid-kulttuuri

SissyA

Heippa!

Onkohan Suomessa joku tai jokin yhdistys/kerho, joka on kiinnostunut tai tietää Sissy&Sissymaid jutuista?

Siinähän mies pukeutuu tai vielä parempi jos nainen haluaa pukea/pukee/muuttaa miehensä Sissyksi eli palvelustytökseen, jolla sitten voi vaikka teettää kaikenlaisia mukavia ja arkisempiakin palveluksia ;)

Parhaassa tai pahimmassa tapauksessa (riippuu henkilöstä) Sisseys on liki kokoaikaista. On naisia, jotka haluavat nähdä miehensä mahdollisimman usein Sissynä ja jopa muidenkin läsnäollessa. Toisena ääripäänä on esileikkisisseily.

Tiedän, että meitä on vähän... vai onko?

Meilailin Eurooppaan, vaan huono kielitaito teki hommasta mahdottoman. Siellä oli nainen, joka haki miestä Sissyksi ja elämänkumppanikseen. Hän olisi ollut kiinnostunut kokoaikasisseilystä ja minut olisi puettu Sissyksi ja opetettu kaikkea asiaan liittyvää.

Työssä olisi voinut käydä miehenä, mutta muuten olisin saanut nauttia sisseydestä ihanissa alusasuissa, kengissä ja puvuissa. Hänen tavoitteensa oli suht pitkällä eli pikkuhiljaa ulkoisesti naisellistaa minut ystävättärekseen. Hiukseni ja kynteni olisivat saaneet kasvaa ja korvissani olisi killuneet hänen teettämänsä sissykorvikset merkkinä kuulumisestani hänelle.

Asia kiinnosti suunnattomasti, vaan harmi että kaikki loppui kielitaidon puutteeseen.

Onkohan meitä täällä Suomessa muita? Naisia? Miehiä? Sissyjä!

Kun laittaa hakusanaksi sissy tai sissymaid niin löytää jotain asiaa valaisevaa. Tosin monet sivut on pelkkää seksiä, mutta asiallisia kertomustyylisiäkin on eksynyt väliin.

Terveisin

SissyA

18

8691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kovatyyppi

      No, moido. Olen naispuolinen. Ja täytyy sanoa että minä tykkään miehistä joka pukeutuu naiseksi.
      Vielä kun löytäs semmoisen miehen, olisin onneni kukkuloilla.En häpiäsi kulkea sellaisen kanssa.

      • Susanna-ts

        Mikäs siinä sitten, kyllä pitäisi löytyä


      • sissy51

        51v cdtädistä saisit


      • Voih ihanaa. Olisi ihanaa olla jonkun piika tai tyttö ihanissa asuissa. Kik on huivijamekko


    • sissyboy erin

      Hei!

      On meitä olemassa täällä suomessakin, valitettavasti "alakulttuurimme" on sen verran pieni, ettei meitä juurikaan huomata. Internetistä löytyy tavattoman paljon asiaa asiasta ja sen vierestä. Itsekin olen kiinnostunut muuttumaan kokopäiväiseksi Sissyksi, mutta en ole löytänyt henkilöä, jonka kanssa tätä toteuttaisin. pidä lippu korkealla, kyllä me täällä olemme

      erin

      • SissyA

        jos haluat kirjoitella, ja muutkin saavat tietysti!!! niin minut löytää s post osoitteesta sissyman (a) suomi24. fi Kaikki yhteen kirjoitettuna tietysti...

        SissyA


    • Itseäni kiinnostaa myös

      Tykkään pukeutua söpöihin pikkutyttömäiseen vaatteisiin ja alistua pieneksi palvelustytöksi, mutta siinä mielessä olen erilainen moniin verrattuna, että olen homoseksuaali. Tosin minulla on jo "masteri", vaikka tällähetkellä nyt ei voidakaan kokoaikaisesti olla yhdessä, kun hän on ulkomailla opiskelemassa.

      • Rouva A...

        Minäkin löysin itselleni aivan ihan tv:n, tosin sanon häntä suomalaisittain piiaksi. Tuskin olen ainoa laatuani suomessa, joten onnea etsintään.


    • Sissy135

      Olisi ihanaa löytää Master tai Domina jota palvella :) Olen itse sissyillyt jo useamman vuoden ja haluaisin todella alistua jonkun toisen palvelukseen :)

      • transtäti

        olen vanhempi tiitti ois ihana sellenen sissy joka opettais meikkaamaan
        ja palvelis kaikin tavoin emäntäänsä pks olen


    • sissy51

      olen 51v tyttöilijämies ja kiinnostunut olemaan jonkun sisäkkö

    • Mä käyn säännöllisesti sissyilemässä mun Valtiattaren luona pari kertaa viikossa. Sinne pitää mennä aina siveysvyö puettuna ja sissyasu päällä. Hän ei voi ottaa minua kokopäiväiseksi Sissyksi töidensä takia, mutta kyllä se aina hyvältä tuntuu kun pääsee palvelemaan.

    • Mekkoilija

      Moi itseänikin kiinnostaa olla poikana jollekin rouvalle. Laita meiliä [email protected]

    • Tykkään huiveista ja essuista ja melkoista.

    • Anonyymi

      Niin no tämä on vaan tarina jonka kuulin niin siis yksi kaveri(nainen) oli laittanut faceen seurahakuilmoituksen vai oliko nyt sitten tinderiin mutta muistaakseni facen seuranhakupuolelle siis kuitenkin.Niin siihen vastasi miespuolinen tyyppi joka sanoi että voisi tulla alasti siivoamaan tämän kaverin (naisen)asuntoa.Kun nainen torppasi tarjouksen että ei kiinnosta niin tämä tarjoutunut mies otti herneet nenään ja arvosteli ja haukkui naista ilmeisesti facen messengerissä ehkä,että hänen naisen olisi ehdottomasti pitänyt syttyä hänen miehen tarjouksesta tulla siivoamaan alasti naisen luokse.Niinkö siis sissy ehdokkaan kuuluu toimia jos nainen ei halua ensi treffeillä alastonta siivoojaa kotiinsa että haukkuu naisen?.Hm en tiedä sitten jos porukka on tuollaista haukkuvaa tyyppiä kaikki sissyt että olishan voinut toisaalta jos olisi ollut kohtelias jotenkin niin suhtautua kieltäytymiseen niin että olis sanonut että hyvä kun sanoit ei:n näin ajoissa jo eikä vasta silloin kun mies olis jo riiusuntunut ja siivonnut sen kämpän ja sitte olis vaa sanonut sen jälkeen että kiitos siivoamisestasi ja hyvästi vaan iäksi..Ymmärtäisin et tuos vaihees sissy olis hiiltynyt kun oliskin oikeasti ollut vaan ilmainen siivooja..eikä muuta..Mutta miksi hiiltyä silloin kun ei.mitään oikeastaan ole tapahtunutkaan vielä mutta on vaan paljastunut ettei nainen pidä sissyilystå..??

    • Ihanaa, itsekin tykkään puketua ihaniin asuihin. Olen alistuva ja olisi ihanaa olla jonkun orja tai piika tai....

    • Kik on huivijamekko

    • Anonyymi

      Tyttöilyfetisseille pitäisi olla oma palsta. Eihän tämä naiseksi pukeutuminen ja dominan ruoskittavana oleminen liity millään tavalla trans-aiheeseen.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe