Koulun vessassa...

Kiimanen pikku huora

oli tavallinen koulu päivä ja oleskelin välitunnilla koulun käytävässä...vastaan tuli vuotta vanhempi mies, jonka kanssa minulla oli ollut silmäpeliä jo jonkun aikaa... Olin kiinnostunut hänestä todella ja aina kun hän käveli ohitseni tunsin sähköä ilmassa...
Tällä kertaa hän ei kävellytkään ohitseni vaan pysähtyi kohdalleni. -Moi! mä oon Kalle!, hän sanoi...-moi...mä oon Heidi, sanoin...-tiedän, Kalle vastasi. Ihmettelin mistä hän tietää nimeni, mutta kyllä minäkin olin saanut selville hänen nimensä. Hän pyysi minua kahville, sillä hänellä oli hyppytunti. Vastasin että voinhan minä tulla sillä minullakin oli vapaata. Lähdimme koulumme läheiseen kuppilaan. Tilasimme kahvit ja kalle herrasmiehenä halusi maksaa.. en voinut estää häntä... Joimme kahvit ja lähdimme takaisin koulua päin. Polttelimme tupakit matkan varrella ja kysyin missä hänellä on seuraava tunti. selvisi että meillä on viereisissä luokissa.
Olimme jo lähellä luokkia kun sanoin että hän voi mennä jo tunnille sillä minun täytyy käydä vessassa vielä. Kalle sanoi menevänsä ja kiitti seurasta. Menin vessaan tarpeilleni ja mietin kuinka monta kertaa kuppilassa katseemme kohtasi ja minä punastuin.
Kuulin että oveen koputettiin. vedin vessanpöntön ja laitoin housut takaisin jalkaan. aukaisin oven ja sisään tuli kalle joka suuteli huuliani kiihkeästi. En voinut olla vastaamatta suudelmaan sillä tästähän minä uneksin joka yö..=)
Jatkoimme suutelua vähän aikaa ja Kalle sanoi laittavansa oven lukkoon ettei kukaan yllätä meitä. Sitten Kalle riisui paitani päältä ja onneksi olin laittanut päälleni uudet push-up rintaliivit joissa rintani näyttivät upeimmilta kuin koskaan.
Kalle hieroi rintojani ja suuteli kaulaani ja riisuin häneltä housut jalasta. Alta paljastui boksereissa pullottava kyrpä valmiina kuin partiopoika. Kalle otti paitansa pois ja en ole koskaan nähnyt niin upeaa ylävartaloa. Niitä lihaksia ja vähäistä karvoitusta.
Hetken päästä minulta lähti housut jalastani ja uudet hienot srting-alushousuni (jotka sopivat rintaliivieni kanssa) olivat jo kiimaisesta eritteestä märät. Kalle riisui alusvaatteeni ja käski istumaan vessanpöntölle. Tottelin kiimaisena ja Kalle aloitti vittuni nuolemisen.
Kalle työnsi pari sormea syvälle vittuuni ja nuoli ketterästi klitoristani. Huohotin lujaa ja pyysin lisää, mutta kalle lopetti. Ymmärsin heti että oli vastapalveluksen aika.
Otin kalun suuhuni ja imin terskan päätä sievästi ja rauhallisesti. Sitten otin patukan niin syvälle suuhuni että oksennun refleksi ei ollut kaukana. Hiljalleen aloin nopeuttaa tahtiani ja imin kallen kalua lujalla voimalla, samalla hieroen palleja. Kalle alkoi jo voihkimaan ja käski lopettaa.
Kalle istui pöntölle ja painuin kovan kalun päälle sievästi ja aloin ratsastamaan kävely vauhtia. Kalle huusi RAVIA, RAVIA ja läpsi avokämmenellä kiinteille pakaroilleni. Aloin ratsastamaan nopeampaa tahtia ja tunsin kuinka kallen kivikova ja iso penis työntyi sisälleni täyttäen joka kolon emättimessäni. Orgasmi oli jo sentin päässä ja niin Kallellakin. Kalle otti pakaroistani kiinni hieman lujasti ja alkoi nostelemaan minua ylös alas laukan tahtiin. Huusin ja voihkin ja käskin nopeuttamaan tahtia. Aloin vielä hieromaan kädelläni klitoristani jotta orgasmi olisi suurempi kuin etnan purkautuminen. Kalle huusi niin kovaa että varmaan kaikki luokat jotka olivat samalla käytävällä vessan kanssa kuulivat saman minkä minä.
Kallen sperma syöksyi valon nopeudella märkään ja litisevään pimppiini ja tunsin kuinka lämmin sperma valui raostani jaloilleni. Kalle jatkoi vielä pumppaamista vähän aikaa ja tuli ulos minusta.
Menimme lattilalle istumaan hiestä märkinä suudellen toisiamme. Kalle kertoi että hänen on pakko mennä seuraavalle tunnille mutta lupasi että näemme sen jälkeen ja menemme hänen luokseen uudelle kahvikupposelle ja muistutti että suihkussakin pitää käydä.
Niinmenimme tunnille ja en muuta miettinytkään mitä tapahtuu kun pääsemme kallen kämpille...

7

13286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bloodline cutter

      minä ainakin pidin tästä. pidin kaluni lukiessa housuissa, mutta silti sain peltikalsarit. mieti siitä, kuinka paljon tästä tarinasta pidin. ;)

      • wau

        kiitti paljo....pitäsköhän alkaa kirjotta jotai toista tarinaa??


      • reetta
        wau kirjoitti:

        kiitti paljo....pitäsköhän alkaa kirjotta jotai toista tarinaa??

        tosi hyvä tarina


      • bloodline cutter
        wau kirjoitti:

        kiitti paljo....pitäsköhän alkaa kirjotta jotai toista tarinaa??

        kirjoita ihmeessä. varsinkin, jos niissä on noin paljon "potkua". ;)


    • ch ja jan

      oliko kiva

      • Violetty

        Mikset vaikka jatkas tätä...?!!! :)Se oli tosi hyvä, ja niittenhän piti vielä mennä sinne kämpille. Että jatkapa vielä siitä. *hymy*


    • hyvä huijjaus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe