saunailta maalaismaisemissa

"pikkutyttö;)"

pienet, lentävät ötökät yrittävät kaikin voimin sinnitellä savun seassa. se nousee saunan piipusta, ja leijailee kevyesti järven ylle levittäen kesäistä tuoksuaan kaikkialle. tuuli halaa koivunlehtiä kevyesti, ei se jaksa järven pintaakaan pahemmin riepotella. koko iltainen maisema on hyvin tyyni ja rauhallinen.

tyttö, tai nuori nainen jo, hyppelehtii kevyesti saunalle päin varoen koskettamatta askelmakivien välistä nurmikkoa. maa on niin kuiva, että se nousee pölynä ilmaan ja sen tuoksu sekoittuu savun hajuun.

perisuomalaiset saunavihdat roikkuvat pyykkinarulla, neito nuuhkaisee niitä ja muistojen vyöry täyttää hänen ajatuksensa. hän ripustaa marimekon raidallisen pyyhkeen sievästi naulakkoon, ja vilkaisee itseään höyrystyneestä peilistä. suorat, vaaleat hiukset laskeutuvat pehmeästi pyöreäkaaristen rintojen peitteeksi paljastaen muodot kovin neitseellisesti, vyötärön linja on kauniin hoikka, ja lantio ihanan naisellinen. tyttö hymyilee hiljaa itsekseen, nostaa hiukset nutturaksi päänsä päälle ja tarkastelee peilikuvaansa vielä hetken.

kun tyttö on istunut hetken aikaa lauteilla ja heittänyt parit löylyt, saapuu poika. he ovat seurustelleet jo pari vuotta, poika on juuri päässyt armeijasta kotiin. erossaolo on luonut tietynlaisia jännitteitä nuorenparin välille. neito näkee miehensä pukuhuoneen puolella aivan uudessa valossa; ilta-aurinko heijastaa kauniita varjoja lihaksikkaalle vartalolle, ainoastaan pyöreät pakarat rikkovat bodyguard-vaikutelman. noista pakaroista tyttö on aina pitänyt erityisen paljon. pojan pyyhe putoaa myttyyn pukuhuoneen penkille, tuskin hän koskaan oppii ripustamaan vaatteitaankaan, tyttö hymähtää.

niin he istuvat vierekkäin ylimmällä lauteella, tyttö ja poika, sanaakaan sanomatta. olla yhdessä taas - niin tuttua mutta niin uutta. on niin hiljaista, että vesipisaroiden tipahtelu lauteen pohjasta lattialle kuulostaa sateelta, kiukaan sihahdus jännittyneeltä painepurkaukselta, kun linnanmäen suurin laite ammutaan taivaan tuuliin. iho pehmenee kuumuudessa nihkeäksi, hikipisarat valuvat pojan selkää pitkin. hän päästää hampaidensa välistä tuskaisen pihahduksen, kun tyttö heittää löylyä.
-yritätkö grillata minut hengiltä? poika kysyy hengittäen kämmeneensä. tyttöä vain hymyilyttää. hypätköön järveen, nyt saunotaan kunnolla.

neitonen uittaa varpaitaan pesuvadissa, nostaa jalkansa ilmaan ja antaa pisaroiden tipahdella takaisin veteen. se tuntuu viileältä ja varpaiden puoleenväliin tuntuu muodostuvat pysyvä raja, kuin uittasi niitä jääpalojen seassa. hän antaa varpaidensa maadoittaa kuumuutta veteen, kihelmöinti tuntuu kämmenissä, se nousee selkää pitkin niskaan, kun lämpöaalto pyyhkäisee saunan poikki ja jää lepäämään huurteena ikkunalasiin. poika piirtää siihen pienen sydämen, jonka rajat valuvat tiivistyneenä höyrynä ikkunan alapieliin saakka.

kuumuus haihduttaa nesteitä, heitä alkaa huimata. kuin yhteisestä päätöksestä he nousevat, laskeutuva alas lauteita, ja ulos pukuhuoneen ovesta. lämmin kesäilta tuulahtaa heitä vastaan ja kietoo nuoret vartalot pehmeään syleilyynsä. iho kuivaa pehmeässä tuulessa, tyttö tarttuu poikaa kädestä ja he leijailevat rantaan.kommentoikaa nyt kuvausta ahkerasti, jos haluatte että jatkan. päästään alkuunkin joskus :)

6

15229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jatkat! :)

   jatka vaikkei muita kommentteja tuliskaan ku vaan tä mun :) ees mun mieliks pliis ;)

   tykkään tommosista romanttisista tarinoista :)

  • -ⵓ-

   Jatka pois. Sinulla on hieno tyyli ja kerronta. Palstan aiheen huomioon ottaen kannattaa silti joskus mennä asiaankin, ettei tule liikaa valitusta. Kiiruhda hitaasti.

  • kuitenkin

   Eikä koneessasi ole ISOJA kirjaimia? Ärsyttävää lukea tuollaista tekstiä, jossa kirjoittaja ei vaivaudu käyttämään isoja alkukirjaimia. Se on lukijan aliarvioimista. Kaikkia tämä ei tietenkään haittaa tippaakaan, mutta meitä monia asia vaivaa.

   • "pikkutyttö;)"

    olen pahoillani, mutta en koe moista kovin tärkeäksi seikaksi.. en jaksa keskittyä moiseen. voin toki kirjoittaa jatkon pilkkua viilaten, jos se todella häiritsee.

    minulla sentään äidinkieli on kunnossa, vaikka jätänkin isot kirjaimet pois. se on nykyään internetissä todella yleistä.


   • Isot kirjaimet
    "pikkutyttö;)" kirjoitti:

    olen pahoillani, mutta en koe moista kovin tärkeäksi seikaksi.. en jaksa keskittyä moiseen. voin toki kirjoittaa jatkon pilkkua viilaten, jos se todella häiritsee.

    minulla sentään äidinkieli on kunnossa, vaikka jätänkin isot kirjaimet pois. se on nykyään internetissä todella yleistä.

    Kirjoitussääntöjen käyttämättä jättäminen oman laiskuuden takia on itsekästä. Ethän sinä(kään) itsellesi kirjoittane? Käytä siis, lupauksesi mukaisesti, hyvinkin tuntemiasi yksinkertaisia sääntöjä, niin lukijoillakin on helpompaa.


  • jeps

   kiitti. oli tosi kaunista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2077
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1873
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   136
   1509
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   153
   1108
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   96
   1092
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1064
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   851
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   56
   801
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   791
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   789
  Aihe