Eka kerta

niikujoo

Mietin vain, että minkä ikäisenä menetitte neitsyytenne?? (lähinnä tytöt)
Mä olen 14 ja poikaystävä 15. Ollaan juteltu "siitä" monesti, mutte en sinäänsä tunne olevani valmis, vaikka haluaisin.
Kultani on sormettanut minua, sekin sattui, miten sitten yhdyntä..?
Onko sormettaminen hyvä tapa "harjoitella"?

Kertokaa kokemuksianne!!

40

21556

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No-Face

      Kokeilkaa vaikka suuseksiä, tai pyydä poikaystävääsi hyväilemään jollain tapaa klitoristasi. Näin kiihotut paremmin: emättimesi laajenee ja kostut, eli ei pitäisi enää sattuakaan, ainakaan niin paljoa! Tämä on siis paras ensiaskel. Sen jälkeen kun poika saa sinut kosteaksi, hän voi alkaa käyttää sormea. Ensin yhtä, ehkä myöhemmin useampaa.
      Kannattaa kokeilla myös sitä, että hän vaikkapa nuolee sinua ja käyttää samalla sormea =)

      Kannattaa totutella asiaan pikkuhiljaa. Eka kerta voi olla tuhat kertaa mukavampi, kun molemmat tuntevat toistensa kehot ja pystyvät kiihottumaan tarpeeksi jne.

      Tarpeeksi kiihottuneena ei yhdyntäkään paljoa satu. Voihan se vähän nipistää. Minulla ei ainakaan sattunut yhtään eka kerta, olin sen verran kostea.

      Jos et tunne olevasi valmis niin älä hätiköi. Edetkää ihan rauhassa, mitään kiirettähän teillä ei ole! Hyvää kannattaa odottaa =)

    • hmh..

      Ihan ensimmäiseksi sano EI jos tunnet ettet ole valmis. Olet neljätoista, kehitys kesken. Vaikka et sitä huomaa sinä kasvat ja muutut vieläkin, lantiosi levenee ja ne alueet siellä kehittyvät. Vieläkin.
      Onhan se hyvä tapa harjoitella.. Sen ei vain yleensä pitäisi sattua.. En nyt väitä että jokin olisi sinussa vialla vaan että kehosi yrittää viestiä että ei vielä...
      Itse olin 17.. Odota vielä..

    • Ensinnäkin: hyvä tyttö jos oletta puhuneet seksistä ja toivottavasti ehkäsystäkin.

      Ei kannata mennä sänkyyn jos tuntuu vielä et Ei vielä. Sitten ku olet valmis oot paljon rentoutuneempi ja valmiina ei pitäisi sattuakkaan.

      kun oletta valmiina seksiin muistakaa pitkä esileikki (Esim. 30 min) se parantaa ns. seksin laatua. suudelkaa ja hyvälkää toisianne.

      Muista! Kukaan ei sinua pakota mihinkään ja voit sanoa EI seksin aikanakin jos tuntuu pahalta.
      Se mihin olet ryhtynyt ei takaa sitä että joutusit tekemään sen loppuun asti.

      Onnea yritykselle!

    • mysterious4_ever

      Itse olin 17-vuotias eka kerralla.Ja minun mielipiteeni on,että sormettaminenkaan ei välttämättä ole hyvä juttu,jos sormet on karheat...:( Kannattaa odottaa vielä :)

    • *Ninni*

      ...vasta siinä vaiheessa on valmis seksiin, kun on itse täysin varma eikä epäile yhtään. Täytyy myös olla sen verran vastuuta, ett pystyy suojaamaan itsensä mahdolliseslta raskaudelta. (Sillä sehän on aina olemassa, ku harrastetaan seksiä.. Mikään ehkäisy ei näet ole 100% varma!)

      Ja täytyy muistaa, ett niitä tautejaki voi tulla, jos ei huolehdi ehkäisystä kunnolla... Ett pienen hetken ilosta voi seurata jotain ikävääkin.

      Kun kaikki nämä asiat on puhuttu ja mietitty loppuun saakka ja on varma, ett silti haluaa, ni sitt on valmis!!

      Mutta vinkinä vaan, ett ootte kumpiki viel niin nuoria, ettei kiirettä ole.. Et rauhassa vaan!

    • lösjölskjgfölaksj

      Joo se meni neljäntoista vanhana... Onnee sullekki vaan...

    • enni

      Mä menetin neitsyyteni kun olin sun ikäses.
      Eikä ollu todellakaan millään tapaa ihana kokemus.

      Neitsyyteni menetin silloiselle poikaystävälleni,useempi kuukausi oltiin oltu yhessä, mutta en ollu valmis..Mutta poikaystävä painosti,,tai niin ei siis ollut mitää tyyliin "mä jätän jos et anna" tai mitää tollasta, mutta painosti kuitenkin..Vaikee selittää.

      No yhtenä viikonloppuna jätkäkamu tuli meille yöks (oli ollut jo monet kerrat aijemminkin,mutta mitään ei ollu tapahtunu), joten ei ollut mitään erikoista tapahtumassa, niin mä vielä ennen jätkäkamuni tuloa ajattelin.

      Mutta kun jätkä saapui ja katottii siinä sitten alkuillasta leffaa alko jätkä vihjailee siihen suuntaan..Toki ei sekään sinäänsä mitään uutta, että vihjaili, mutta alko oikeen tosissaan.
      No,,,sillä oli kortsuja mukana ja niin se sitten tapahtu,,Sattuisattuisattui.Koska en pystyny relaa yhtään.En siis ollut ollenkaan valmis.
      Itkua siinä suunnilleen sitten pideltiin.Jätkä oli onnellinen.Mä en.

      Seukattii me vielä jokunen kuukausi senkin jälkeen,mutta erinäisistä syistä tiet sitten erkani.

      Nyt kun on muutaman vuoden vanhempi ja tietää olevansa valmis ja pystyy olemaan rennosti, on seksi aivan mielettömän ihana asia.
      Eikä se iästä ole kiinni, vaan siitä koska itse tuntee itsensä valmiiksi.
      Joten tän viestin pointti tuli varmaan aika selväks:Sitten kun olet itse valmis seksiin niin ryhdyt niihin hommiin,et yhtään aijemmin, vaikka poikkaystävä kuinka yrittäis painostaa.

      • janskusan

        hei..mua ainakin pelottaa ku täytänm pian 18wee ja minulla on neitsyys tallella ja en tiedä onko minun poikakaveri ollut ennemin sängyssä kenenkään kans enkä viittisi oikeen kysyä.mua vaan pelottaa etten osaa mitään tehdä jne.seurustellu en oo kun kerran ja sekin poika leikki tunteilla eikä nähty niin n yt pelottaa ja mä rakastan ´kumminkin mun poikakaveria todella paljo T:tietämätön


      • Isidella
        janskusan kirjoitti:

        hei..mua ainakin pelottaa ku täytänm pian 18wee ja minulla on neitsyys tallella ja en tiedä onko minun poikakaveri ollut ennemin sängyssä kenenkään kans enkä viittisi oikeen kysyä.mua vaan pelottaa etten osaa mitään tehdä jne.seurustellu en oo kun kerran ja sekin poika leikki tunteilla eikä nähty niin n yt pelottaa ja mä rakastan ´kumminkin mun poikakaveria todella paljo T:tietämätön

        jos oot yhtään tosissas nykysen jätkäs kaa, ni tollasista asioista pitää pystyä puhumaan.
        rehellisyys ja avoimuus on tärkeimpiä asioita kestävässä suhteessa!


    • kysytään

      Menetin neitsyyteni 14-vuotiaana. Sama mies on kainalossa edelleen, 6 vuotta myöhemmin.

      Jos et tunne olevasi täysin valmis, et ole valmis. Miksi kiirehtiä? Sinulla on hyvällä tuurilla vielä noin 60 vuotta aikaa harrastaa, vaikka odottaisit muutaman vuoden tai kuukauden. Haluaminen on normaalia, mutta on tosi hieno juttu, että tiedostat asian kokonaisuutena: haluaminen ja se, että on valmis, eivät ole sama asia!

      Sormettaminen on yksi osa seksiä. Seksiä on muukin kuin yhdyntä. Kaikki seksiin kuuluva ja molemmista hyvältä tuntuva on sopivaa harjoitusta. Jos sormettaminen sattuu, se ei ole hyvä. Tarkoitus ei ole venyttää tai "kouluttaa" sinua sopivaksi, kyllä se sitten aikanaan onnistuu. Pitkä esileikki, aito halu ja varmuus. Jos asia pelottaa, niin sattuminen on normaalia, koska keho ei pysty stressitilassa kiihottumaan samalla tavoin kuin muuten.

      Sitten kun tunnet olevasi valmis, muista muutama asia:
      1. Ehkäisy. Myös taudeilta. Myös suu- ja peppuseksissä jos sellaiseen päädytte.
      2. Koskaan ei ole liian myöhäistä sanoa "ei", jos sellainen olo tuntuu. Homman voi aina jättää kesken, teillä on aikaa!
      3. Tähdätkää rakasteluun, älkää vain seksiin, panemiseen, nussimiseen, hässimiseen tms. Katsokaa toisianne silmiin, antakaa asialle aikaa, silitelkää, hellitelkää...

      Jos alastomuus tai rakastelun aikana silmiin katsominen ei tunnu luontevalta, vielä ei ole aika seksille. Voitte tutustua toisiinne miljoonalla tavalla ennen yhdyntää. Yhteisiä suihkuja, kainaloon käpertymistä, silittelyä, suukottelua...

    • tyttönen..

      Olin viisitoista. Humalassa menin sänkyyn erään kaverini kanssa joka ei edes tiennyt että olin neitsyt.. se työnti muutaman kerran sisääni, mutta se sattui ihan mielettömästi koska en ollut LAINKAAN kiihottunut vaikka en stressannutkaan. Työnsin hänet sitten pois ja sanoin että tämä tuntuu väärältä. Noin kuukaus myöhemmin nussin sitten toista ystävääni.. ei sattunut enää. Hän nuoli minua ja olin kiihottunut mutta hän laukesi niin nopeasti etten saanut siitä mitään. Humalassa tällöinkin.
      Ja tämä miekkonen oli aika itsekeskeinen, pää asia että hän sai.. myöhemmin parempia kokemuksia :)

      • juliia95

        voi ei.uskon että mua tulee sattumaan olen 14,ja mulla on tosi kiire,koska pelkään etten saa koskaan sitä oikeaa..Vaikee selittää,siis mun piti kysyy että sattuuko kännissäki=?;Okaikki sanoo että kännissä mikäänm ei satu,mutta sattuuko?!½


    • ...mulla...

      ...ei sitä ekaa kertaa vieläkään, ja ikää kuitenkin jo 24. Sitä pitää olla NIIN varma itsestään, toisesta, kaikesta. Nyt oon löytämässä elämääni ihanan ihmisen ja ollaan keskusteltu seksistä paljon. Hän on asiaan paljon valmiimpi kuin minä, ikääkin hänellä jo 28 ja eka kerta takana. Itse epäröin monestakin syystä. Siitä, miten lopettaa jos ei tunnukaan hyvältä. Ja pitäisi hommata pilleriresepti, koska lapsia en vielä kaipais. Ja mietittävä ois sekin, että pitäisikö vielä lisäksi käyttää muuta ehkäisyä. Toisaalta kuitenkin tuntuu, ttä ei sitä koskaan voi lakata pelkäämästä, jos ei pienestä pelosta huolimatta kokeile. Pitää vaan sopia kumppanin kanssa yhteiset "pelisäännöt", että hän etenee puuhassa rauhallisesti. :)

    • pesukonekannattaaa

      Seksiä pesukoneen päällä,siis vaan sillon ku se on päällä samaan aikaan..

    • qwe9jid

      16-vuotiaana. Kyllä muakin sattu, ainoastaan nuoleminen on sellainen ei-yhtään-kipua juttu. Vasta jotain 4 kerran jälkeen voin sanoa että koin ekan kerran kun ei sattunut. Noin nuorena en kyllä suosittele, mutta kukin tavallaan.

    • Te olette kyllä nuoria!

      Siksi, että sinne ainakin suurimmalla osalla, niinkun sullakin kivusta päätellen, keho kehittyy vielä aika huimasti. Tää ei ole mikään kehitysmaa, missä on pakko ja sellaiset poikaystävät jotka painostaa ja yrittää jo suhteen alussa määrätä sun kehostas ja valmiudesta, voi jättää: ne ei ole mikään menetys ja sitäpaitsi aikuisuuteen kuuluu myös se, että osaa pitää puolensa.

      Sun pitää osata sanoa ei jos et halua, ja kyllä vasta sitten kun haluat, eikä mitään treenata ja venytellä ja "aukoa" sormileikeillä väkisin. Sä kehityt siihen tahtiin kun sulle on hyvä ja jos pikkupoika katsoo liikaa pornoa ja luulee sieltä jotain elämästä oppivansa, niin voipi mennä vielä kotiin.

      Kultasi nyt hätäilee, leikkikää vaan vielä ainakin pari vuotta, te voitte tehdä niin paljon ilman yhdyntää, että jos vähäänkään vaivaudutte ottamaan selvää, teillä voi olla mielenkiintoisia tutkimusmatkoja edessänne. Mutta sun on tiedettävä mitä haluat: ethän sä halua suostua koko loppuelämääsi asioihin, mitä et oikeasti halua??? Eihän se nyt voi olla oikein sunkaan mielestä?
      Jos toista oikeasti rakastaa, arvostaa ja kunnioittaa, niin malttaa myös odottaa. Niin ne malttaa aikuisetkin, ihan oikeasti.

      Muistakaa, että teillä on myös vastuu raskaudesta ja taudeista sen jälkeen, olettekos siitä jutelleet? Onko ehkäisy kunnossa, oletteko miettineet vaihtoehtoja? Kuka maksaa mitäkin, kuka hommaa kortsut ja otatko sinä pillerit? Oletko käynyt gynekologilla?

      Miksi on niin kiire, kun on vielä teini ja yläasteella, eikä edes lukiossa? Miksi se nyt olisi niin tärkeää, kun myöhemminkin ehtii ja oikeasti, yli 16-vuotiaana tapahtuu yli 50% ensiseksistä kaikilla, siis 20% alle 16-vuotiaana, 50%16-18-vuotiaana ja se loppu siinä 18-22-> siitä ylöspäin aikana ja jälkeen. Joten mikä ihmeen kilpailu se on?
      Onko teillä niin huono mielikuvitus, että ette enää seurustelussa muuta keksi? Höpön löpön, neitsyys on etuoikeus ja seurustelun alku ja ensi vuodet voivat olla romanttisinta aikaa, mitä IKINÄ enää tulee. Kun neitsyys on kerran mennyt, se on mennyt, ja vaikka muutkin kerrat ovat tärkeitä, ei neitsyyttä ja ensiseurustelua tule enää koskaan. Älkää pilatko sitä.

      Seksistä pitää myös pystyä puhumaan poikakaverin kanssa avoimesti, joten keskustelkaa ehkäisyn lisäksi muusta, myös tuosta sormettamisesta, haluatko sä sitäkään oikeasti vai suostutko vaan? Mitä te toivotte suhteelta ja miten haluatte seurustella? Edetä? Miksi?

      14- ja 15-vuotias on liian nuori, vaikka osa niin nuoria onkin, silti. Alaikäinen reilusti, keho ei ole täysin kehittynyt, aikaa on rutkasti, neurologisesti aivan alimittaista, kkun aivot kehittyy noin 20-vuotiaaksi (joten ajatusmaailma muuttuu ihan radikaalisti vielä), ei voi ottaa vastuuta oikeasti raskaudesta, mikä on mahdollinen, jos ehkäisy kaikesta huolimatta pettää jne. jne.

      Mutta! Sitten kun itse tunnet haluavasi, siis ne ajatukset herää itse, tunnet miten itse alat haluta ja valita, pikkuhiljaa, sitten kun alat kokea oikeasti sellaista, ettei tarvitse oikeastaan miettiä enää, vaan haluat oikeasti, sitten olet valmis ja sitten sanot kyllä. Ennen sitä, arvosta itseäsi ennenkaikkea ja sanot ei.

      Onnea elämään ja rakkauteen!

      • SKJ

        Ihan mielenkiintoinen ohje...
        Kun ajattelee, että tuollainen puhelu (että poikäystävä nuolee, sormittaa jne.) hyväksytään ihan mukisematta, kun taas poikien ehdotukset tyttöjen suihinottamisesta tuomittaisiin sovinistisena, alistavana ja naista/tyttöä objektoivana paskapuheena.
        Itseäni ei haittaa, mutta ihmettelempä...


      • Qwerty13214

        Lähes kaikessa komppaan. Itsekin olen nyt parisuhteessa, vaikka imagooni onkin jo seiskaluokalta asti kuulunut termi ikisinkku. Nyt olen siis lukion tokalle menossa, ja tyttöystäväni on minua kaksi vuotta nuorempi, siis 15. Juttumme alkoi jo jouluna, vaikka vasta helmikuussa virallisesti "alettiin oleen" (inhoan muuten tuota termiä). Neitsyitä ollaan kumpikin, ja ollaan puhuttu jo aiheesta.

        Tyttöystäväni olisi tahtonut seksiä jo nyt kesäloman aikana, mutta johtuen nimenomaan hänen iästään olen kieltäytynyt ja pyytänyt harkitsemaan vielä jonkin aikaa että ihan varma olisi sitten kun se tapahtuu, sillä vaikka itse olisin seksiin valmis, niin on se neitsyyden/poikuuden menetys kuintenkin sellainen once in a lifetime juttu, eikä se jälkeenpäin voi tuntua kovin mukavalta jos sen on menettänyt hetken mielijohteesta sellaiselle ihmiselle joka ei sinua oikeasti osaa arvostaa.

        Muistakaa hyvät ihmiset että teillä on kaikki maailman aika. Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa?


      • pallokala8134
        Qwerty13214 kirjoitti:

        Lähes kaikessa komppaan. Itsekin olen nyt parisuhteessa, vaikka imagooni onkin jo seiskaluokalta asti kuulunut termi ikisinkku. Nyt olen siis lukion tokalle menossa, ja tyttöystäväni on minua kaksi vuotta nuorempi, siis 15. Juttumme alkoi jo jouluna, vaikka vasta helmikuussa virallisesti "alettiin oleen" (inhoan muuten tuota termiä). Neitsyitä ollaan kumpikin, ja ollaan puhuttu jo aiheesta.

        Tyttöystäväni olisi tahtonut seksiä jo nyt kesäloman aikana, mutta johtuen nimenomaan hänen iästään olen kieltäytynyt ja pyytänyt harkitsemaan vielä jonkin aikaa että ihan varma olisi sitten kun se tapahtuu, sillä vaikka itse olisin seksiin valmis, niin on se neitsyyden/poikuuden menetys kuintenkin sellainen once in a lifetime juttu, eikä se jälkeenpäin voi tuntua kovin mukavalta jos sen on menettänyt hetken mielijohteesta sellaiselle ihmiselle joka ei sinua oikeasti osaa arvostaa.

        Muistakaa hyvät ihmiset että teillä on kaikki maailman aika. Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa?

        oon 15v ja täytän kohta 16, onko minun liian aikaista aloittaa seksi tyttöystäväni kanssa joka on nyt 16?


      • uhah.♥
        pallokala8134 kirjoitti:

        oon 15v ja täytän kohta 16, onko minun liian aikaista aloittaa seksi tyttöystäväni kanssa joka on nyt 16?

        Alota se on IHANAAAAAAAA!!!! NAMIIII


      • nainen18
        Qwerty13214 kirjoitti:

        Lähes kaikessa komppaan. Itsekin olen nyt parisuhteessa, vaikka imagooni onkin jo seiskaluokalta asti kuulunut termi ikisinkku. Nyt olen siis lukion tokalle menossa, ja tyttöystäväni on minua kaksi vuotta nuorempi, siis 15. Juttumme alkoi jo jouluna, vaikka vasta helmikuussa virallisesti "alettiin oleen" (inhoan muuten tuota termiä). Neitsyitä ollaan kumpikin, ja ollaan puhuttu jo aiheesta.

        Tyttöystäväni olisi tahtonut seksiä jo nyt kesäloman aikana, mutta johtuen nimenomaan hänen iästään olen kieltäytynyt ja pyytänyt harkitsemaan vielä jonkin aikaa että ihan varma olisi sitten kun se tapahtuu, sillä vaikka itse olisin seksiin valmis, niin on se neitsyyden/poikuuden menetys kuintenkin sellainen once in a lifetime juttu, eikä se jälkeenpäin voi tuntua kovin mukavalta jos sen on menettänyt hetken mielijohteesta sellaiselle ihmiselle joka ei sinua oikeasti osaa arvostaa.

        Muistakaa hyvät ihmiset että teillä on kaikki maailman aika. Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa?

        oispa tämmösiä miehiä maailma täynnä


      • ekakerta14v
        Qwerty13214 kirjoitti:

        Lähes kaikessa komppaan. Itsekin olen nyt parisuhteessa, vaikka imagooni onkin jo seiskaluokalta asti kuulunut termi ikisinkku. Nyt olen siis lukion tokalle menossa, ja tyttöystäväni on minua kaksi vuotta nuorempi, siis 15. Juttumme alkoi jo jouluna, vaikka vasta helmikuussa virallisesti "alettiin oleen" (inhoan muuten tuota termiä). Neitsyitä ollaan kumpikin, ja ollaan puhuttu jo aiheesta.

        Tyttöystäväni olisi tahtonut seksiä jo nyt kesäloman aikana, mutta johtuen nimenomaan hänen iästään olen kieltäytynyt ja pyytänyt harkitsemaan vielä jonkin aikaa että ihan varma olisi sitten kun se tapahtuu, sillä vaikka itse olisin seksiin valmis, niin on se neitsyyden/poikuuden menetys kuintenkin sellainen once in a lifetime juttu, eikä se jälkeenpäin voi tuntua kovin mukavalta jos sen on menettänyt hetken mielijohteesta sellaiselle ihmiselle joka ei sinua oikeasti osaa arvostaa.

        Muistakaa hyvät ihmiset että teillä on kaikki maailman aika. Mikäs kiire tässä on, valmiissa maailmassa?

        Ihanaa että löytyy tuollainen herrasmies "kovisten" joukosta! =) Musta on hienoa, et poika pyytää odottamaan ja ajattelee tytön parasta. Moni ois käyttäny tilaisuuden päästä pukille.

        Itse menetin neitsyyteni 14-vuotiaana (oltii seurusteltu sillo 4kk) poikaystävälleni, joka oli 15v. Yhteisiä yöitä ollaan vietetty vasta sit ku oltii oltu yhessä jo puol vuotta.
        Ollaa oltu yhdessä jo 3 vuotta, ja oon onnellinen että juuri hän menetti neitsyyden minulle ja minä sille


      • 567890+098765

        lol


    • runkkukunkku123

      ...tai sitten ei. ja ikää 19 vuotta, röhöhöhöö.

      • En itsekkään ole vielä tehnyt sitä ja ikää on jo 19 v. Aikaisemmin syy oli se etten ollut tavannut sellaista ihmistä johon luottaisin tarpeeksi tai edes voisin seurustella. Löysin viime kesänä elämääni ihmisen josta todella välitän. Olen kuitenkin päättänyt että itselläni ei ole kiire tehdä sitä. Haluan kyllä, mutta en ole vielä täysin varma. Se on minulle tarpeeksi hyvä syy.

        Minusta on kuitenkin ihana nauttia hänen seurastaan. Suukottelu ja hellyys tunutvat ihanille, enkä halua vielä kiirehtiä ja tuhota vahingossa sitä mitä meillä on. Poikaystäväni on samaa mieltä. Juttelimme kyllä asiasta ja melkein teimme sen, mutta tulin katuma päälle. Pyysin anteeksi, sillä tiesin että hän olisi halunnut. Kumppanini vastasi siihen että me molemmat tiedämme, että kysymys kuuluu oletko sinä valmis. Tälläistä käytöstä odotan kypsältä mieheltä.


    • Rami Pussinen

      Oletko muuten tarpeeksi kehittynyt "siinämielessä"? Onko pillusi tarpeeksi iso?

      • minä-_

        olet liian nuori!


    • Morjens!

      Itellä oli muutama päivä sitte tämmönen eka kerta kokemus, tyttöystävän kanssa ollaan seurusteltu kohta 4 kk ja molemmat oli valmiita, ite kohtuu ujona poikana mie en kuitenkaan aloitetta uskaltanu tekemään, jotenka me vain päädyttiin tilanteeseen vähän kuin vahingossa, siinä kosketellessa vaatteetki väheni reippaasti, ja lopulta sitte oltiin miun sängyssä alasti, koskettelua ja muita ''esileikkejä'' ollaan ennenki tehty, jo kauan aikaa, tutustuttu toisen kehoihin ja näin. Mie olin tietenki varautunu kaikkeen, ja hankkinu kumit valmiiksi tämmöisiä tilanteita varten, kultani kysyi että miten ois, olisko tämä meidän eka kerta, tietenki se sopi mulle, mutta kyselin kyllä että olethan nyt ihan varma tästä. siinä sitte aikamme sählättiin ja kun lopulta pääsin sisään, niin tyttö sanoi ettei tämä tunnu kovin hyvältä ja me jätettiin sitten siihen. Hän ompi mulle tärkein ihminen, jota en vaihtais yhtään mihinkään ja jonka eteen mie tekisin mitä vain. näin mie ilmaisen miten paljon mie rakastan häntä. Suunnitelmissa oli yrittää uudestaan, mutta ensi kerralla varovaisemmin, luultavasti en sitten ''hieronut'' häntä tarpeeksi tähän mie haluaisin vähän vinkkejä, kun kokemattomia ollaan, niin olisi kiva tietää jotain, millä te miehet saatte teidän naisystävät, vaimot, valmihiksi, ja tytöt/naiset, teiltäki kaikki vinkit ja vihjeet jos on jotaki mikä on erityisen mukavaa!
      - Kiitus!

      • always a pleasure

        ^Njoh, minä voin vaikka vastailla tässä aikani kuluksi.

        Kiva että ajattelet tyttöystävääsi myös. :)

        Erityisen mukavaa on tytöstä se läheisyys. Kaikki naiset on toki erilaisia ja plaaplaaplaa ja kannattaisi kysyä, mistä hän tykkää tietenkin. Mutta harvapa nainen innostuu, jos aletaan heti sörkkiä sinne alhaalle. :P Eli tunnelma on todella tärkeä, romantiikkaa, suutelua, kaulan ja niskan hyväilyä, vähitellen alemmas rinnoille, mutta varovasti. Itse en ainakaan tykkää, jos vellataan kauhean kovakouraisesti, sellainen kevyt kosketus kiihottaa eniten. Ja tosiaan pikkuhiljaa hieromaan alhaalta, ei heti klitoriksesta, se saattaa jopa sattua, mutta siitä ympäriltä ja yltä, tyttöystäväsi - jos hän on nyt yhtään tutustunut omaan kehoonsa - kyllä osaa sanoa. Voit myös nuolla, jos hän haluaa tai itse haluat, kyllä naisetkin tykkää suuseksistä, mutta semmoisen tutun ja turvallisen kanssa. Minkähän ikäisiä olette? No, joka tapauksessa, sen kyllä mieskin huomaa kun nainen kostuu tarpeeksi. : D Ja silloinhan seksi ei kyllä satu kun tarpeeksi kiihottuu. Voit myös koittaa hoitaa orgasmin ensin tytöllesi ja sitten vasta itsellesi. Mutta koska on eka kerta kyseessä, niin kaikkihan haluaa muistaa sen mukavana kokemuksena eikä minään hätäisenä sähläilynä, itse haluaisin ensin hyvää ruokaa ja sitten hidas esileikki ja kynttilänvalossa sitten tutustuttaisiin toisiimme... :) Kliseistä, mutta toimii.

        Itsellä on ikää "jo" 19 vuotta ja olen edelleen neitsyt. Haluan tehdä sen tärkeän ihmisen kanssa eikä sellaista ole vielä tullut. Mutta mikäs tässä kiire, valmiissa maailmassa. :)

        Kaikkea hyvää teille ja onnea ekaan kertaan. ^^


      • jjausaaa
        always a pleasure kirjoitti:

        ^Njoh, minä voin vaikka vastailla tässä aikani kuluksi.

        Kiva että ajattelet tyttöystävääsi myös. :)

        Erityisen mukavaa on tytöstä se läheisyys. Kaikki naiset on toki erilaisia ja plaaplaaplaa ja kannattaisi kysyä, mistä hän tykkää tietenkin. Mutta harvapa nainen innostuu, jos aletaan heti sörkkiä sinne alhaalle. :P Eli tunnelma on todella tärkeä, romantiikkaa, suutelua, kaulan ja niskan hyväilyä, vähitellen alemmas rinnoille, mutta varovasti. Itse en ainakaan tykkää, jos vellataan kauhean kovakouraisesti, sellainen kevyt kosketus kiihottaa eniten. Ja tosiaan pikkuhiljaa hieromaan alhaalta, ei heti klitoriksesta, se saattaa jopa sattua, mutta siitä ympäriltä ja yltä, tyttöystäväsi - jos hän on nyt yhtään tutustunut omaan kehoonsa - kyllä osaa sanoa. Voit myös nuolla, jos hän haluaa tai itse haluat, kyllä naisetkin tykkää suuseksistä, mutta semmoisen tutun ja turvallisen kanssa. Minkähän ikäisiä olette? No, joka tapauksessa, sen kyllä mieskin huomaa kun nainen kostuu tarpeeksi. : D Ja silloinhan seksi ei kyllä satu kun tarpeeksi kiihottuu. Voit myös koittaa hoitaa orgasmin ensin tytöllesi ja sitten vasta itsellesi. Mutta koska on eka kerta kyseessä, niin kaikkihan haluaa muistaa sen mukavana kokemuksena eikä minään hätäisenä sähläilynä, itse haluaisin ensin hyvää ruokaa ja sitten hidas esileikki ja kynttilänvalossa sitten tutustuttaisiin toisiimme... :) Kliseistä, mutta toimii.

        Itsellä on ikää "jo" 19 vuotta ja olen edelleen neitsyt. Haluan tehdä sen tärkeän ihmisen kanssa eikä sellaista ole vielä tullut. Mutta mikäs tässä kiire, valmiissa maailmassa. :)

        Kaikkea hyvää teille ja onnea ekaan kertaan. ^^

        No ite menetin neitsyyteni 14v 17v pojalle ja se todella sattu mua pelottaa todellaki seuraava kerta vaik sitä haluisinki mut en tiiä uskallanko .. meijän suhde si päätty siihe ku harrastettii liia aikasi ja oltii oltu vasta pari päivää yhes .. kyl se jätkä mua oli sormittanu mut en ollu juuri kosteena .. erottii sitte varmaa sen takii ku mul tuli aina sellane hirvee olo ku oltii nii aikasi hommailtu ja si mul oli aina tosi vaivaantunu olo sillo ku oltii kahestaa..


    • 18v..

      mä kävelin thaimaan patongissa thai hieronntapaikan ohi ja kaunis nainen tuli puhumaan jotain thai kielel en ymmärätny mutta sanoin hieman humalassa hansjobs se sanoi yes ja mentiin sisään ja sitten näytin suihin ottoa se sanoi yes ja laitoi mun munalle kondomin ja allkoi imeä sittennäytin käsillä että voinnuola sun pillua se sanoi yes ja sitten oltiiin 69 asennossa ja sitten viitoin että tule päälleni ja naitiin se oli taivaalista nuoren thi hierojan kanssa se laukesi ja mä laukesin ja kysyi hetken päästä mmitä maksaa se sanoi 300 eli noin (9e) .vittu tän miniläppärin kaa ku on vaikea kirjottaa.

    • help24

      oon 14 koht 15 tää asia ei liity seksiin mitenkään mut,oon katellu yht poikaa koulussa se on mua vuoden nuorempi se on seurustellu mutta on vapaa en uskalla kertoa sille että tykkään siitä ja olisin valmis seksiin

    • maisaryyn

      help24 et voi olla valmis seksiin joset uskalla sanoa pojalle että tykkäät siitä! ja olet valmis seksiin, mutta et tunne edes vartaloitanne?

      • Eka kerta takana jo ;)

        Meijän koulus on yks tosi ihana poika ja ite menin tunnustamaan et tykkään siitä ja se vastas et seki mua ja nyt ollaan seurusteltu n yli vuode Ja ollaa myös seksiä harrastettu aika montaki kertaa ;) oltiin molemmat siihen valmiita ja päätettiin tehä se ja tuntu tosi ihanalta ku ties mitä halus!


    • kokenutqwer

      TYTTÖHYVÄ ÄLÄ VIELÄ!!

      Suomen seksi raja on 16v. eikä tuon ikäsenä vielä neitsyyttään tarvitse menettää! Ite menetin vasta 18 vuotiaana. Immekalvo ohenee ja löystyy murrosiän mukana ja näin ei enää pitäisi sattuakkaan. odota vielä parisen vuotta.

      • lueennenkuinpostaat

        voi vitun tyhmä, tää on 7 vuotta vanha aihe, ap on varmaan jo käyny nussimassa jokaista kylän poikaa


    • minätiedän

      Jos et ole valmis niin älä tee sitä virhettä!

      T: anonyymi 11v

    • mm totanoi...

      olin 13! Ite luulin, että se sattuis tosi paljon, mut ei se sitten loppujenlopuks nii paljoa sattunutkaan. :) Ehkä syy siihen miks mua ei sattunut oli juurikin se, että poikaystäväni teki minut ennen yhdyntää kosteaksi mm sormittamalla :)

    • kimigirl

      Oon nyt 17 v. Alettiin murun kanssa tossa kesällä puuhastelemaan pikkuhiljaa =)
      Ei olla vielä yhdyntään menty koska pelkää raskaaksi tulemista vaikka olisikin kortsu käytössä... :/. Mua sormettaminen sattus ensin, muttei satu enää. Mielestäni se on hyvä tapa "harjoitella". Jos se sattuu on kerrottava tietenkin kullalle, ja ehkä ostettava liukuvoidetta jos on kuivana tai jotakin.

    • Anonyymi

      vittu ite panin ton ikäsenä jo voi pakettia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe