Saunapuhtaana

.J.

Saunapuhtaana!!


Saunassa oli käyty ja kylpytakeissa liikuimme, kuten kotona yleensäkin oli tapana saunan jälkeen. Jälkipolvi oli karannut jo kadulle illan viettoon, saunassa käymättä. Heille kuulemma pelkkä suihku riittää aivan hyvin. Toisaalta oli ihan hyvä etteivät tulleet saunaan kanssamme. Olin nimittäin yrittänyt tehdä pientä maastonkartoitusta, saunaseksiä silmällä pitäen. Siinä kuitenkaan onnistumatta, kuten yleensäkin. Jostain syystä minun ja vaimon välinen seksielämä oli pudonnut asteikolla pakkasen puolelle. Ei enää ollut edes sitä joka viikkoista saunan jälkeistä, mitä oli ollut ennen. Olin koittanut varovaisesti esitellä että minulla ei olisi mitään rakastelua vastaan. Vaimoni oli kuitenkin kylmästi torjunut lähentely-yritykseni.

Nyt olimme keittiössä, jossa vaimoni laittoi iltakahvia kiehumaan ja ihmetteli samalla että: Missäs herran perjantaipullo on, kun ei näy lasia siinä nenän alla. Laukaisin pitkään kyteneen ajatuksen sanoiksi:"Ajattelin vaihtaa perjantaikännin kunnolliseen rakasteluun, samaten aamukrapulan." Nousin pöydästä ja menin salkulleni. Olin asiaa jo niin kauan kypsytellyt, että olin tänään vaihtanut kotiintuloreittiä. En mennytkään viinakauppaan ostamaan Jaloviinapulloa, vaan menin seksiliikkeeseen. Seksikaupasta tein hankintoja joita kaivoin esiin. Vaimoni hämmästellessä suu auki moista kummastusta. Hän ihmetteli minun selvänä olon syitä ja ilmeisesti pohti myös sen seurauksia. Aivan liikkumatta hän odotti mitä kaivan salkusta. Olin ostanut liikkeestä käsiraudat, ihoa pehmentäviä voiteita, pienet stringit ja pienehkön hieromasauvan.

Nousin ylös kädessäni käsiraudat. Vaimoni oli tosiaankin hämmästyneen näköinen katsellessaan kädessäni olevia käsirautoja, joissa oli vaaleanpunainen karva pehmikkeenä. Helposti lukitsin vaimoni käsivarret selän taakse ja napsautin raudat lukkoon. Sen jälkeen nostin hänet istumaan keittiön tasolle. Jätin hänet siihen istumaan, kerrankin sanattomana. Poistuin WC:hen hakemaan partahöylääni ja partavaahtoani. Palatessani asettelin vaimon jalkojen alle keittiössä olevia baarijakkaroita kaksi kappaletta. Vaimoni alkoi tässä vaiheessa puhumaan. Eikä suinkaan kannustanut, kuten lukijat varmaankin arvaavat. Siitä välittämättä kampesin yhden keittiön tuolin baarijakkaroiden väliin, jolle istuin. Edessäni oli vaimoni pillu, joka ei ollut partahöylään tutustunut kätilön ajeluja lukuun ottamatta. Purskutin partavaahtoa sormilleni ja oloin levittämään sitä vaimoni karvoitukselle. Sitten huomasin tarvitsevani vettä, sitä hain taas WC:stä ja pyyhkeitä otin myös mukaani. En tiedä oliko vaimo sopeutunut tulevaan, muttei hän ainakaan ollut livahtanut pois tilaisuuden tullen.

Nyt minulla oli kaikki tykö tarpeet. Aloitin ajelun siistimällä ensin ns. bikinirajan. Sitten kavensin karvakolmiota määrätietoisin vedoin. Siinä vaiheessa kun vauhtiviiva oli mallissaan näytin mallia vaimolleni peilistä. Silloin vasta huomasin hänen lasittuneen katseensa ja punoittavat posket. Hän sanoi että se on ihan hyvä, sen voisi jättää tuollaiseksi. Minulla oli asiasta toinen käsitys. Levitin lisää vaahtoa, tällä kertaa häpyhuuliin. Sieltä ajelin hyvin rauhallisin ja tarkoin vedoin. Ajellessani huomasin klitoriksen työntyvän kurkkimaan tapahtumaa. Saatuani häpyhuulet karvattomiksi näytin taas tulosta, nyt jo selvästi kiihottuneelle, vaimolleni. Hän oli sitä mieltä että olin jo tehnyt tarpeeksi pillun saamisen eteen. Jo se olisi riittänyt etten ostanut tavanomaista perjantaipulloa. Puhuipa tuo rakastelustakin jotakin ja siitä että heti pitäisi. Hyvännäköinenhän tuo olisi ollut tuollaisenakin. Pyyhin pillun reunoilta partavaahdon rippeitä pois ja kokeilin tulosta kielelläni. Hyvin oli työnsä Gillette tehnyt, sileää oli. Vaimon lantiokin liikkui kieleni tahdissa. Yritti ohjata klitoristaan minun kieleni kohdalle, valitti ja ynisi, pyysi minua painamaan munani syvälle häneen. Nuolla voi keskeneräistä, muttei panna, se oli ajatukseni. Levitin vielä siihen vauhtiviivalle partavaahtoa ja ajoin sen pois rivakoin vedoin. Sitten siivosin jälkeni pyyhkeellä ja näin edessäni oli aivan sileä posliinipillu, joka oli valmis naitavaksi. Kaivoin taas peilin eteen ja näytin vaimolleni tulosta. Levittäessäni ihoa pehmentävää öljyä ajelulle alueelle, hän alkoi puhumaan jumppakerhon suihkupuheista ja siitä kuinka syntisen näköinen posliini on vanhalla ämmällä. Kieleni lipaistessa ensimmäisen kerran klitorista, puheet loppuivat kuin seinään. Tilalle tuli yninä ja vaikerrus.
Jatkoin kielikylvyn antamista ja vaimoni valitus muuttui yninäksi. Liikkeet muuttuivat reuhtoviksi ja siitä tiesin orgasmin olevan tulossa. Hetken kuluttua vaimoni olikin aivan tiedottomassa tilassa ja huusi orgasmin kourissa. Jalat puristuivat krampinomaisesti yhteen ja pääni jäi ilkeästi väliin. Siitä huolimatta nuolin urakkani loppuun. Jalkojen auettua ja orgasmin tasaannuttua, vaimoni sanoi että nyt oli sitten aika saada munaa. Siihen totesin:"OK!" Ja lähdin taas käymään salkullani. Sieltä hain ostamani pienen hieromasauvan. Vaimoni ilme näytti, jos mahdollista, yhtä aikaa pettyneeltä ja ihmettelevältä. Istuin takasin paikalleni ja pyöräytin sauvan surisemaan. Ensin liikuttelin sauvan kärkeä klitoriksella ja vaimoni alkoi hyväksymään pienen viivytyksen aidon munan saannissa. Liikuttelin sauvaa karvattomassa vaossa edes takaisin. Sitten siirsin sauvan kärjen pillun aukolle ja painalsin sen sisään, vaimoni auliisti avatessa jalkojaan. Sauvan liikkuessa pillussa, varsi kiiltäen, minulla oli hyvä tilaisuus herkutella kielelläni klitorista. Systeemi tuntui toimivalta, ainakin vaimoni liikehdinnästä ja ääntelystä päätellen. Vaikka hän todella harvoin sai kahta orgasmia peräkkäin, nyt se taas tuntui tapahtuvan. Juuri orgasmin kynnyksellä minä otin sauvan pillusta kokonaan ulos, vaikka vaimoni asiaa hiukan protestoikin. Siirsin keittiötuolin taaemmaksi ja astuin itse tilalle, kädessäni kivikova kyrpäni. Halukkaasti vaimo nyt otti tämän vastaan, vaikka oli tuntia aiemmin kunniasta kieltäytynyt. Siinä ei montaa työntöä tarvittu kun yhteinen laukeaminen oli tosiasia. Vaikka vaimon asento oli hankala, yritti hän lukita minut jaloillaan pihteihinsä. Kädet selän takana, takapuoli kiikkerästi työtason reunalla ja jalat huterasti baarijakkaroilla hän sai todella voimakasta orgasmia. Viime hetkellä sain tempaistua kaluni ulos tuosta kiimaisesta posliini pillusta. Kaluni nytkähteli kädessäni ja ruippaili pitkiä kaaria vaimoni karvattomalle pillulle, joka vielä liikkui naimisen tahdissa ylös ja alas. Kuorrutin koko, entisen karva-alueen spermallani. Sitä levittelin siinä sormillani ja ihastelin aikaansaannostani.

Siinä orgasmista tasaannuttua ja käsiraudat irrotettuani hyväilin vaimoni karvatonta, mutta sperman tahrimaa, pillua ja ajattelin että aina tämä Jallupullon voittaa. Huomenna ei olisi krapulaakaan ja tämäkin ilta vasta aluillaan??

Siitä päättää lukijat, saako kukaan tietää kuinka ilta päättyi ja aamu alkoi.

Terveisin: .J.

4

9407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saunottaja

      Ehdottomasti haluamme kuulla mitä illalla ja aamulla tapahtui!

      • arde

        kerro ihmeessä jatkostakin


    • Ville

      Sitä pitää välillä tuulettaa ettei rutinoidu. Hyvä tarina. Toivottavasti kirjoittelet jatkoa joskus

    • jeah

      tää oli ihan sairaan hyvä!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe