TOTUUS

HUMANOIDEISTA

tämä teksti :

http://www.geocities.com/changetheworld_now/Changethewo rld1.htm

Tekstissä väitetään että suoraan Ufohumanoideilta on teksti peräisin.

Ja mitä teksti onkaan! Ei kerrota turhaan salaisuuksia galakseista tai hämmästytetä avaruuden tiedolla vaan mielin kielin lähdetään alusta asti pohjustamaan yhtä kysymystä :

- HALUATKO, ETTÄ TULEMME!

Voi vietävä kun tuo on niin selvää että mistä tuo viesti tulee. Lukijaa pyydetään "kutsumaan" ufoja ja humanoideja maan päälle. Tekstissä jopa myönnetään rivien välistä että "ne" ovat kykenemättömiä tulemaan, jollemme itse maan ihmiset kutsu heitä.

Mikä ihme niitä estää???

Ja jos ei vieläkään käy selväksi, kuka tämän viestin "galaksien takaa" takana on, lue tämä :

"Yksi varsin tärkeä asia, uskoville:
Sielunvihollinen tahtoo aina ensin lähestyä valkeutena ja hyvyytenä. Pyrkii sitomaan ihmisiä verkkoonsa imelillä lupauksilla. MUTTA kun rukoilemme ja ylistämme Jeesuksen veren voimaa okkultismin sitomien yli silloin vihollisen henkimaailma häiriintyy, usein käy niin että se joutuu paljastamaan kasvonsa. Tietenkään ei ole mukavaa että ihminen, joka on kokenut kosmista harmoniaa ja ylimaallisia rakkauden värähtelyjä, alkaa äkkiä menettää levolliset yöunensa, nähdä pelottavia näkyjä, kokea outoja kouristuksia ja tajunnantilan vääristymiä.
Kiitos Jumalalle, todellisuus paljastuu!
Tätä kautta moni on lähtenyt hakemaan apua ja heille on vähitellen paljastunut millaisten asioiden kanssa he oikeasti olivat jo alun alkaen tekemisissä.

Näin kävi kirjan KAUKO-OHJATTU kirjoittajalle hänen ollessaan demonisen eksytyksen ja petkutuksen kohteena. Väsyneenä viestien häiriintymisiin ja siihen etteivät UFOt koskaan päässeet näyttäymään hänelle eivätkä tulleet sovittuihin tapaamispaikkoihin, koska tapaaminen aina jollain kummallisella tavalla estyi, hän lopulta huusi:
- En usko että sinä, jonka kanssa olen tekemisissä, olet Jumala. Nyt vaadin sinua kertomaan tarkalleen, kuka olet ja mitä ihmeen peliä pidät minun kanssani!

Olen vakuuttunut että Pyhä Henki oli jo astunut näiden tilanteiden keskelle totuuden valona, jossa vihollisen on pakko paljastua, sillä paperille piirtyivät suuret, vihaiset kirjaimet henkimaailmasta. Viesti kuului:
- MINÄ OLEN SAATANA JA MINÄ OMISTAN SINUN SIELUSI.

Kirjoittaja kertoo, että lapsuutensa kokemusten ja kotoa saatujen opetusten tähden hänellä oli kylliksi tietoa, jotta hän saattoi vastata: Jumala omistaa minun sieluni, et sinä!
Kamppailu pimeydestä valoon oli kuitenkin pitkä ja tuskallinen. Parantumisprosessi kesti useita vuosia. KAUKO-OHJATTU on valaiseva kirja henkilöltä joka asioissa sisällä olleena tietää mistä puhuu. Se on vakava varoitus, ettei kaikki mikä vaikuttaa jumalalliselta olekaan valoa, se voi olla valepukuista pimeyttä.
Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi niille jotka omaan itseensä luottaen lähtevät etsimään yhteyttä henkimaailmaan ohi Jeesuksen Kristuksen sovintotyön ja Hänen verensä.

- - -
"


VAROITTAKAA MUITA TÄSTÄ!

OIKEASTI!

Mikä sivilisaatio oikein tuntee miljoonien valovuosien päässä olevat homo sapiensit, ja saavat heihin yhteyden, ja ovat sanojensakin mukaan vierailleet planeetallamme mutta meidän pitää heitä "kutsuman" jotta he voisivat tulla näkyviksi! NÄKYVIKSI!!!

Puhutaan vapaasta tahdosta... Että "he" eivät voi tulla ennen kuin kutsutaan.

Ihmisten apua tarvitsevat!
Mihme näitä kaikkivoipia humanoideja pidättelee!

Kysyn vaan, jos ovat oikeita avaruusolentoja, niin luulisi kai ettei mikään!


Jos sinusta lukija löytyy yhtään uskoa Herrassa niin käy polvillesi ja rukoile!

Rukoilkaamme!

Levitä tätä sanaa. Tämä on Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta!

Sillä Saatanaa vain kutsutaan tulemaan. Saatana tarvitsee ihmisiä jotka kutsuvat häntä.

4

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ebis

      Siirto osoite tiedossa varmaan serifillä tähän.
      Kumma kun ennen mitään tekoja tuomitaan suoraan demooneiksi ? Muistaakseni teoista vasta tuomitaan, eikä siitä että esitetään jotain ennakkokäsityksiä. Varsinkin kun näistä humanoideista ei ole sitä lopullista käytännön tietoa, että mitä "miehiä" ne on ? Tuollainen vahva käsityskannan pitäminen, edelyttää vahvaa näyttöä esitettyihin asiohin.

      Kysynkin mitä ne ovat ? Mitä ne ovat jo tehneet jotta tuollainen olisi totta ?

      • FindTheTruthOutTheSpace

        Luin ton ihme jutun tuosta. LOL LOL LOL. OMG ROFL. Kuka himputti tuonkin kirjotti, loppu varsinkin oli sairasta.

        Levitä sanaa ja muuta. Ei muukalaiset mitään ole tehnyt, ihmiset vain tekevät heistä pahoja. Milloin ihmiset tuntevat rakkautta toista kohtaan, milloin he huomaavat etteivät ole yksin. Ja demonit on niitä tavallisia sieluja eikä mitään saatanan perässä juoksijoita. Jotkut sielut voivat olla surullisia, jotkut eksyssissä, jotkut tarvivat lämpöä ja läheisyyttä, esimerkiksi jonkun toisen kehon kanssa jossa on jo sielu. Minäkin kuoleman jälkeen voin ottaa kenen tahansa kehon valtaan, toisen sielut eivät estä sitä. En vain halua kiusata ketään, siksi en halua ottaa kenenkään kehoa valtaan.

        On puhuttu hyvästä ja pahasta, on puhuttu jumalasta ja saatanasta. Miksi on vain 2, miksi ei voi olla enemmän. Miksi muukalaisia haukutaan demoneiksi, mitäs jos joku heistä on jumala, joka on ollut täällä jo kauan ennen meidän galaksimme syntymää. Miksi siis olemme täällä, me olemme täällä siksi että opimme ja ymmärrämme toisiamme. Jos emme ymmärrä toisiamme, emme ymmärrä myöskään muukalaisia. Vaikka se tuntuisi kuinka pelottavalta asialta ne musta silmäiset muukalaiset. He ovat kuitenkin kilttejä suurin osa heistä, en tiedä sitten miten aika on muuttunut ja miten avaruudessa on saatu kuri kasaan. Ei tarvitse pelätä sellaista joka on ulkonäöltään erilainen.

        Miksi me osa meistä pelkäämme jonkun ulkonäköä, jos vaikka se ei ole samanlainen kuin me. Jos sillä on sarvet, vihreät silmät, karvaa jaloissa, pitkä, häntä jossa on piikki, ja niin edelleen. Miksi siis ulkonäön perusteella oikein valitaan se oikea ja väärä, siksi koska erilaisuutta pelätään. Joku on vähän erilainen ihminen, jolla on joitain kykyjä, sitä syrjitään ja muuta. Hän ei ymmärrä maailmaa miksi minä olen juuri tässä. Olette varmaan miettineet ja ajatelleet miksi juuri olette siinä kuin olette. Taivas maan päällä on kaunis näky, mutta todellisen kauneuden saat nähdä kun matkaat avaruuteen. Minä en vihaa muukalaisia, pidän heitä tervetulleina tänne maapallolle.


      • Cyberanimal

        jossa avaruudesta tulevat humanoidit ovat oikeasti demoneita, eikä lihallisia olentoja ja ufot ovat vaan taas uusi tapa harhaannuttaa uskovia pois jumalan siipien suojista, että silleen. Ihan ok aihe pohdiskella vaikka alkuperäisen viestin kiihkoilevaa sävyä en nyt sulattanutkaan.

        Totta on se, että useat ihmiset ympäri maailmaa vakuuttavat kohdanneensa ufoja ja muukalaisrotuja. Toisaalta ne on myös leimattu humpuukiksi ja osoitettu petkutuksiksi samalla tavoin kuin esimerkiksi kummittelu ja kummitustapaukset.

        Mielestäni avaruudessa on elämää mutta onko se älyllistä ja niin pitkällä teknologisessa kehityksessä että ne olisivat käyneet maapallolla, myönnän odottavani julkista vierailua ennen muita todisteluja. Täytyy kuitenkin sanoa, että sillä/niillä demoneilla on aika mielenkiintoinen huumori, kun esiintyvät ufoina, mutta mikäs siinä jos ihmiset uskovat niitä.

        Toisaalta haluan myös tähdentää, etteivät demonit ole ihmissieluja vaan oikeasti pahasta alkunsa saaneita entiteettejä, ihmissielua voi saattaa harhaan mutta koskaan se ei ole enkeli tai demoni, ne ovat "erirotua" kuin ihmissielu. Se joka ottaa yhteyttä toiselle puolelle selkokirjoittamalla tai mielestäni tutummin automaatiokirjoittamisella, antaa hengen vallata kehonsa ja käyttää tätä kommunikaatiovälineenä. Mielestäni en ole vielä missään terveen ihmisen selittävän, että maanulkopuolinen äly olisi niin kehittynyttä, että voisi ottaa yhteyttä telepaattisesti monien valovuosien päähän juuri tiettyyn ihmiseen, jos tälläinen "ylivertainen" rotu olisi olemassa, mitä kiinnostusta heillä voisi olla aika alkeelliseen ja vielä brutaaliinkiin rotuun maapallolla? Ehkä me olemmekin niille samanlaisia kuin hiiret meidän koe-eläinlabotarioissa, tarpeeksi ennakoitavia ja suhteellisen lyhytikäisiä tutkijan tarpeisiin?


      • jenny.
        Cyberanimal kirjoitti:

        jossa avaruudesta tulevat humanoidit ovat oikeasti demoneita, eikä lihallisia olentoja ja ufot ovat vaan taas uusi tapa harhaannuttaa uskovia pois jumalan siipien suojista, että silleen. Ihan ok aihe pohdiskella vaikka alkuperäisen viestin kiihkoilevaa sävyä en nyt sulattanutkaan.

        Totta on se, että useat ihmiset ympäri maailmaa vakuuttavat kohdanneensa ufoja ja muukalaisrotuja. Toisaalta ne on myös leimattu humpuukiksi ja osoitettu petkutuksiksi samalla tavoin kuin esimerkiksi kummittelu ja kummitustapaukset.

        Mielestäni avaruudessa on elämää mutta onko se älyllistä ja niin pitkällä teknologisessa kehityksessä että ne olisivat käyneet maapallolla, myönnän odottavani julkista vierailua ennen muita todisteluja. Täytyy kuitenkin sanoa, että sillä/niillä demoneilla on aika mielenkiintoinen huumori, kun esiintyvät ufoina, mutta mikäs siinä jos ihmiset uskovat niitä.

        Toisaalta haluan myös tähdentää, etteivät demonit ole ihmissieluja vaan oikeasti pahasta alkunsa saaneita entiteettejä, ihmissielua voi saattaa harhaan mutta koskaan se ei ole enkeli tai demoni, ne ovat "erirotua" kuin ihmissielu. Se joka ottaa yhteyttä toiselle puolelle selkokirjoittamalla tai mielestäni tutummin automaatiokirjoittamisella, antaa hengen vallata kehonsa ja käyttää tätä kommunikaatiovälineenä. Mielestäni en ole vielä missään terveen ihmisen selittävän, että maanulkopuolinen äly olisi niin kehittynyttä, että voisi ottaa yhteyttä telepaattisesti monien valovuosien päähän juuri tiettyyn ihmiseen, jos tälläinen "ylivertainen" rotu olisi olemassa, mitä kiinnostusta heillä voisi olla aika alkeelliseen ja vielä brutaaliinkiin rotuun maapallolla? Ehkä me olemmekin niille samanlaisia kuin hiiret meidän koe-eläinlabotarioissa, tarpeeksi ennakoitavia ja suhteellisen lyhytikäisiä tutkijan tarpeisiin?

        "...jos tälläinen "ylivertainen" rotu olisi olemassa, mitä kiinnostusta heillä voisi olla aika alkeelliseen ja vielä brutaaliinkiin rotuun maapallolla? Ehkä me olemmekin niille samanlaisia kuin hiiret meidän koe-eläinlabotarioissa, tarpeeksi ennakoitavia ja suhteellisen lyhytikäisiä tutkijan tarpeisiin?"

        Tuo kohta oli hauskasti kirjoitettu. Mielestäni asia on juuri noin. Kehittyneemmistä "olioista" on hauskaa/mielenkiintoista seurailla alkeellisen maapallon touhuja, mutta myös auttaa meitä.

        Muutenhan olisimme jo tuhoutuneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe