Miksi lesbot vihaa miehiä?

Katariina

Voisiko joku kertoa minulle miksi ainakin jotkut lesbot vihaa miehiä??

13

2522

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LeSbO

   en tiedä, ehkä johtuu siitä että miehet on kohdelleet kaltoin. itse en varsinaisesti vihaa miehiä, onpa minulla muutama miespuolinen ystäväkin. näissä ystävyyssuhteissa usein vaan mättää se, että vaikka on sovittu että ollaan "vain" kavereita niin mies rupeaa kuitenkin jossain vaiheessa kuvitteleen muuta ja siitä tulee ongelmia. homomiehet on tietysti asia erikseen.=)

   • En ole kaveri kenenkään

    Mulla ei ole ylimääräisiää naisystäviä koska tiedä haluni naisia kohtaan ja pystyn pitämään ne kurissa kun hengaile naiste kanssa jos seurustelen. Eli minusta ei ainakaan saa PELKKÄÄ kaveria naiselle. Minusta se on aina tuntunu joltain vitsiltä koko homma.


   • Kotch
    En ole kaveri kenenkään kirjoitti:

    Mulla ei ole ylimääräisiää naisystäviä koska tiedä haluni naisia kohtaan ja pystyn pitämään ne kurissa kun hengaile naiste kanssa jos seurustelen. Eli minusta ei ainakaan saa PELKKÄÄ kaveria naiselle. Minusta se on aina tuntunu joltain vitsiltä koko homma.

    sinä oletkin vitsi mieheksi...


   • Anonyymi
    Kotch kirjoitti:

    sinä oletkin vitsi mieheksi...

    Mistä tiedät, että kirjoittaja on mies?


  • Hapsu

   nyt sentään vihaa sen enempää kuin kukaan muukaan ketään muutakaan ihan vain vihaamisen ilosta.

   Viha, kun on tunteena sieltä rajuimmasta päästä ja luulen, että kyse on pikemminkin "ei pitämisestä".
   Itselläni on pari hyvää pidempi aikaista miesystävää ja se mikä heistä tekee hyvän on juuri se, että olemme vain ystäviä - yhteisestä sopimuksesta. Silloin suhteeseen ei sekaannu mitään odotuksia ja sen mukana tuomia "sivuvaikutuksia".
   Muutama miesystävä on tippunut siinä vaiheessa, kun on selvinnyt, että ystävyytemme ei muuksi muutu ja jos ei pelkkä kaverilinja riitä, niin sitten ei ole muutakaan. Ei niitä miehiä silti voi vihata tai muita miehiä sen vuoksi alkaa karttamaan.
   Jos joku vihaa jotain ihmistä, niin kyllä siinä on taustalla jotain henk.kohtaista ja se uskoakseni kohdistuu juuri asianomaiseen ihmiseen itseensä.

   En ainakaan halua uskoa, että kukaan inhoaa/vihaa/vieroksuu ketään sen vuoksi, että se toinen sattuu edustamaan jotain muuta kuin mitä itse on =))

  • Pir

   Vähän vaikea uskoa, että vihaisivat yleisesti ja kysytkin, miksi jotkut vihaavat. En kyllä tunne lesbopiirejä laajemmin. Olisin Hapsun kanssa samaa mieltä, että viha perustuu huonoihin kokemuksiin, koettuihin asenteisiin tms. ja nuo traumaattiset tunteet yleistetään koko miessukupuoleen. Joidenkin - harvojen - asenteet ovat todella törkeitä. Useimmat tuntemani miehet ovat hauskaa keskusteluseuraa, pidän heistä, arvostan ihmisinä. Se vain, että ikäisiini puolituttuihin miespuolisiin pidän pientä etäisyyttä, varmuuden vuoksi. Enkä viipyile heterobileissä välttämätöntä pidempään. Kaikissa meissä on myös vikoja, sukupuolesta riippumatta.

  • Jennifer

   Eivät lesbot yleisesti vihaa miehiä, mutta jotkut ovat varmaan tympääntyneitä joihinkin huonoihin kokemuksiin miesten kanssa. Ja niitä kokemuksiahan meillä kaikilla riittää sukupuoleen ja suuntaukseen katsomatta.

  • en vihaa ketään

   Minusta "vihaa miehiä" on turhan väkevästi ilmaistu.

   Syystä tai toisesta minun tuttavapiiriin ei kuulu heteromiehiä (no joo, ehkä muutama sukulainen). Todennäköisin selitys tälle on että emme törmää missään. Työskentelen pääasiassa naisten kanssa, ei ole veljiä/muita miespuolisiä sukulaisia lähellä, baareissa, joissa joskus käyn, minua ei kiinnosta ottaa kontaktia heteromiehiin (ja harvemmin heitä suosikkibaareissani näkee). Harrastuksetkaan eivät tuo yhteen. Tarpeen mukaan huolto-, sähkö- tai putkimiehen visiitti asunnossani/työpaikalla riittää. Kun joskus harvoin tapaan jossain bileissä jonkun kaverin poikaystävän, kommunikoinnista harvoin tulee mielenkiintoista - yleensä olemme kiinnostuneita täysin eri asioista, ihan kuin eläisimme eri maailmoissa. Enkä jaksa esittää kiinnostunutta - miksi pitäisi? Minusta on samantekevää, pitääkö se mies mua hehkeänä ja seksikkäänä vai ei.

   Miksi vihaisin miehiä? Heistä ei ole minulle iloa eikä pahemmin murhettakaan. Suhtautumiseni on lähinnä suvaitsevaismyönteisen välinpitämätön.

   Homomiehiä on jonkun verran kaveripiirissä, samoin hetero- ja lesbonaisia, taitaa joukossa olla muutama bi.

  • mara

   Tuskin on aihetta sanoa, että monet lesbot vihaavat miehiä. Mieluumminkin he eivät välitä miehistä. Tosin välittämättä jättäminen on rakastamisen vastakohta.

  • Jennifer

   lesboja, jotka jopa "vihaavat" miehiä.....

   • teak

    Syvä huokaus.

    Tunnen joitakuita lesboja. Kaksi heistä näyttää tosiaan vihaavan miehiä. Sivistyneitä naisia molemmat, korkeakoulututkinnot ja kaikki. Vaikutta siltä että he ovat opiskelleet naistutkimusta purkaakseen vihaansa - käyvät miestutkijoiden seminaarissa olemassa ilkeitä.

    Toinen heistä on feministin tytär. En voi olla ihmettelemättä, mistä hänen asenteensa johtuvat. Onko kyse siitä, ettei miehistä ole oikein edes kokemusta, ja tuntematonta kohtaan tunnetaan pelkoa joka puetaan vihaksi.

    Joskus olen tullut ajatelleeksi, että ovatko nämä naiset lesboja kapinoidakseen. Eihän siinä periaatteessa mitään - eivät he oikeutustsa lesboudelleen tarvitse. Toivottavasti eivät kuitenkaan päädy suhteeseen sellaisen naisen kanssa, joka toivoo kumppaniltaan muitakin ominaisuuksia kuin ei-mieheyttä.


  • Nenä

   Tietääkseni ei lesbot vihaa miehiä. He vaan eivät pysty tuntemaan mitään romanttisia tai seksuaalista tunnetta miehiä kohtaan,mutta ei Se vihaa ole. Kaikki vaan ei ole seksuaalisesti samanlaisia. Itse olen bi seksuaalinen nainen ja en koe mitään tarvetta luokitella Itseäni tykkäänkö enemmän miehistä vai naisista Se on ihan sen henkilön persoonasta kiinni ja kemiasta.

  • forever alone

   Moi!

   En kutenkin vihaa miehiä. On minulla miespuolisia kavereita/ystävää ,mutta ei paljon. Kaveripiirissäni onkin hetero ,lesbo . homo ja jopa bi. Siis en enää vetoa tunnetta miehiin kohtaan seksuaalista tai romanttista ,mutta tunne vain pelkkä kaverillista. Joskus mies yrittäisi minun kohtaan vaikka sanoin etten kiinnostunut. Joskus sanoin olevani kiinnostunut naisista ja mies jopa toivoo ,että seurustelisin miehen kanssa. Ei näin voi aina toivoa tai toteuttaa :). Joskus mies ei tajua asiasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2007
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1794
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   121
   1312
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1024
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   987
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   950
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   751
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   748
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   713
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   693
  Aihe