eksyneet

Juulia

Olin ajamassa kohti tuttavieni kesämökkiä, joka on keskellä ei mitään. Olin ottanut matkalla kyytiini liftaripariskunnan j aolin luvannut heittää heidät ensin omalle mökilleen.

Olimme ajaneet useamman kilometrin kapeaa hiekkatietä ja silloin se tapahtui. Autoni irtisanoi yhteistyön kanssani ja moottori lakosi siihen paikkaan. Olimme keskellä metsää auto rikki ja kännyköihin ei saatu minkäänlaista kenttää. Liftaripariskunnan mies sanoi tietävänsä oikoreitin tuttaviensa mökille ja sieltä voisin soittaa apua. Lähdimme kulkemaan kapeita metsäpolkuja pitkin ja tunnin kävelyn jälkeen mies totesi olevansa täysin eksyksissä. Minua potutti ja sapetti ja hieman jopa pelotti. Kahden täysin tuntemattoman ihmisen kanssa täysin tuntemattomassa metsässä ja vielä eksyksissä.

Aurinko porotti ja meitä kaikkia janotti. Onneksemme tulimme pienen lammen rannalle. Päätimme vilvotella ja menimme uimaan. Riisuimme vaatteemme kalliolle. En voinut olla kiinnittämättä huomiota pariskunnan hyvin treenattuihin vartaloihin. Minua oli aina kiinnostanut alastomuus ja ihmisten alastomat vartalot. Jarkolla oli erittäin lihaksikas kroppa, upea sikspäkki ja upeat rintalihakset. Kokonaisuuden täydensi suuret lihaksikkaat pakarat ja reidet. Mira puolestaan oli hyvin hoikka, mutta kuitenkin naisellisen muodokas. Hyvin kapea vyötärö ja pyöreä lantio, pakarat hyvin pehmeän näköiset, pyöreät mutta tiukat. Vatsa oli hyvin litteä ja rinnat olviat kookkaat, mutta hyvin pystyt. Nännipihat olivat kohtuullisen suuret kuten myös nännit jotka osoittivat reilsuti yläviistoon, kohti taivasta.

Itekin olen hyvin muodostunut nainen ja ylpeä hyvin hoitamstani kropasta, mysö minun rintani ovat kookkaat ja pystyt. Olen ajanut alapääni täysin karvattomaksi ja sitä eiv oi olla huomaamatta, sillä suuret häpyhuuleni herättävät huomiota näkyvyydellään. Samoin näkyi Mirakin ajaneensa karvansa kokonaan pois ja Jarkon täysin ajeltu alapää sai minut yllättymään. Harva mies ajelee kokonaan karvnsa, osin ajeltuja näkee useammin.

Uimme todella lämpimässä vedessä ja meitä hiukan nauratti koko tilanne. Upea maisema ja lämmin vesi. Olemme uimassa emmekä tiedä missä. Meillä ei ollut muuta tavaraa mukanamme, kuin Miran ja Jarkon varusteet. Mutta sieltähän löytyi yhtä sun toista. Istuimme kuumalla kalliolla kuiattelemassa itseämme, tietysti alastomina, ja Mira alkoi purkaa taaroitaan kalliolle. Hän etsi eväitään, lihapiirakoita ja siideriä. Hänen laittaessaan meikkipussinsa, joka oli läpinäkyvä, kalliolle ja näin kuinak sen sisällä oli useampikin hieromasauva. "Pitää aina varautua!" sanoi Mira huomattuaan tuijotukseni ja jatkoi: "Jarkko on niin villi ja hurja kuten minäkin ja meillä on aina kunnon leluarsenaalit käytössä!" Sanoin iteksin olevani hulluna leluihin ja Mira ottikin sauvat esiin ja aloimme vertailemaan niitä ja kertomaan omia mieltymyksiämme niistä. Jarkko katseli ja kuunteli vierestä ja sanoi moisten juttujen alakvan kiihottamaan häntä. Mira sanoi, että he vain juttelivat ja pyysi Jarkkoa rauhoittumaan.

Jarkko nousi seisomaan ja sanoi: "Koita tässä nyt sit enään rauhoittua kun te puhutte häpyhuulten venymsiestä ja klitorisorgasmeista ja anustapeista ja siitä kuinka sauva pyllyssä tuntuu taivaalliselta kun miehen kulli on pillussa!" Näimme kuinka hänen todella iso kulli seisoi täydessä tanassa ja näytti todella herkulliselta. "Mähän sanoin, että se on aika viriili ja aina valmiina." Mira sanoi. Samalla hän pyysi Jarkkoa tulemaan eteensä. "Mun täytynee hiukan auttaa purkamaan paineitas, mut me ei nyt voida ryhtyä mihinkään, ymmärrät varmaan." Mira sanoi Jarkolle ja minulta hän kysyi, että eihän minua haitannut jos hän hieman auttaa Jarkkoa paineissaan. Vastasin että ei tietenkään haittaa.

Mira hyväili tosella kädellään Jarkon suuria kiveksiä ja toisella kädellä veteli esinahkaa edestakaisin. Jarkko teki pieniä vastatyöntöjä ja näin kuinka hän nautti tilanteesta. "Tässähän rupee ihan kostumaan sua runaktessa!" Mira sanoi ja kokeili toisella kädellään paljasta häpyään. Näin kuinka hänen sormensa kastui ja kaunis kiilto jäi hänen häpyhuulilleen. Jarkko halusi istumaan ja siksi aikaa Mira päästi irti tuosta valtavasta aisasta. En voinut olla kehumatta Jarkon todella isoa kullia. Siitä Mira innostuikin, että minähän voisinkin auttaa Jarkkoa paineen purkamisessa, Jarkko varmasti tykkäsi. Jarkko piti ehdotusta hiukan outona, mutta kiihottavana ja suostui. Itse olin hiukan hämilläni, mutta äärimmäsien kiihottunut ajatuksesta ja menin Jarkon viereen. Jarkko nojautui taaksepäin ja hänen valtava kullinsa sojotti taivasta kohti. Kosketin sitä kädelläni ja sormeni eivät yltäneet kullin ympäri edes lähellekkään. Isot kullit ovat aina olleet suuri heikkouteni ja niin nytkin. Hyväilin, runkkasin ja puristelin tuota valtavaa kyrpää ja tiesin olevani aivan märkänä. Mieleni teki koko ajan ottaa tuo valtava tykki suuhuni ja imeä sitä valtavalla kiihkolla.

Näin kuinka Mira katsoi tarkasti tekemistäni ja huomasin hänen aina välillä vievän kätensä jalkoväliinsä ja hyväilevän itseään. Minunkin oli pakko viedä toinen käsi pillulleni ja se oli vähintäänkin märkänä. "Luoja kuinka märkä mä olen ja ihan kiimassa, mä rakastan isoja kulleja!" sanoin ja samalla unohdin mira ja mitä hän ajattelisi. Painoin suuni kohti tuota valtavaa kullia ja nuolaisin ison terskan alapinnalta. Jarkko voihkaisi varsin kuuluvasti ja sivusilmällä näin kuinka Mira hieroi toisella kädellä pilluaan ja toisella rintojaan. Imaisin valtavan terskan huulteni väliin ja aloin hitain liikkein nussia suullani Jarkkoa. Käsilläni hyväilin pusseja ja kullinjuurta. Jarkko voihki ja kehui suihinottoani taivaalliseksi. "Nyt mulle riittää!" sanoi Mira ja tuli Jarkon kasvojen eteenkäskien häntä nuolemaan niin hyvin kuin osaisi. Miran voihmiksesta päätelleen Jarkko tekikin työnsä hvyin. Mieleni teki nousta istumaan Jarkon kullille, mutta en voinut sen suhteen tehdä aloitetta.

Päätin tehdä jotakin muuta. Päästin kullin suustani ja otin kiinni Miraa taivaallisen tuntuisista pakaroista ja ohjasin häntä istumaan jarkon kullille. Mira ei todellakaan pistänyt vastaan, vaan oli innoissan ja ohjasin tosiella kädellä tuon valtavan aisan Miran turvonneille ja liukkaille häpyhuulille. Hitaasti ja määrätietoisesti mIra painautui alemmaksi ja teki muutaman edestakaisen liikken, kunnes Jarkon valtava kyrpä oli pelottvan syvällä Miran uumenissa. Mira aloitti hitaan ratsastamisen ja minä näin kuinka hänen häpyhuulensa olivat pingottuneet äärimmillen ja valtava suonikas kyrpä upposi uudelleenja uudelleen kiiltävänä kuumaan pilluun. Otin Miran meikkipussin ja sieltä valitsin pienen hopeisen sauvan ja purkin liukastetta. Sivelin liukastetta Miran pyllylle ja livautuin sormeni hänen peppuunsa. Viimein asetin sauvan hänen pepulleen j alaoin työntämään sitä hitaasti sisään. Molemmat nauttivat suunnattomasti sauvan upotessa ahtaaseen peppuun. Saatuani sauvan syvälle sisään, käänsin vibraattorin päälle ja käskin Miraa ratsastamaan rajsuti Jarkon kullilla. Hän totteli ja villi ratsastus sai aikaan valtavat orgasmit heille molemmille.

Miran ja Jarkonhurjan ratsastussession jälkeen menimme uudestaan uimaan. Naureskelimme ja Jarkko tuli minun viereeni ja kehui hyväily- ja imemistaitojani todella paljon. Seisoimme vedessä kaulaamme myöten ja jarkko kehui edelleen ja kuiskasi taitojani jopa Miraakin paremmaksi. Samalla tunsin kuinka hänen kätensä painautui varoittamatta ja suoraan pilluani vasten. En estellyt, vaan ennemminkin rohkaisin Jarkkoa ja levitin hiukan jalkojani ja otin askeleen lähemmäksi. Jarkon vahvat kädet hyväilivät pilluani ja olin aivan märkänä, vaikka vedessä olimmekin. Itse vein käteni Jarkon kullille, jonka huomsin hiukan heräänneen. Puristin kullia tiukasti ja runkksin sen rajusti seisomaan. Sen jälkeen irrotin itseni Jarkosta ja nousin takaisin kalliolle Miran viereen.

Istuimme Miran kanssa kalliolla ja pyysimme Jarkkoa tulemaan hieromaan hiukan aurinkorasvaa selkiimme. Käännyimme vatsallemme ja odotimme Jarkkoa. Viimein tunsin kuinka Vahva käsi hyväili selkääni ja levitti arutinkorasvaa myös niskaani ja pakaroilleni. Käännyimme Miran kanssa ympäri ja Jarkko sai rasvata myös vatsamme ja rintamme. Olin aivan kiimassa ja kun näin Jarkon peniksen puolijäykkänä keikkumassa sanoin: "Yhdestä paikasta pitäis vielä rasvata. Tosin pelkkä levittäminen riittää, sillä tuntuu tuo oma tuotanto olevan varsin riittävää!"

Jarkon käsi sukelsi märälle pillulleni ja levit jalakni, jotta hän pystyisi tyydyttämään minua oikein kunnolla. Jarkko painoi kasvonsa jalkoväliini ja tunsin vahvan ja pitkänkilelen klitoriksellani. Olin todella herkkänä ja muutamassa sekunnissa tunsin saavani ensimmäisen orkkuni. Pilluni supisteli rajusti Jarkon sormen ympärillä ja kiljahteluni kaiukui rantakalliolla.

Jarkko otti sormensa pois ja samantien tunsin kuinka hänen valtaa terskansa painautui häpyhuulteni väliin ja alkoi upota hitaasti sisääni venyttäen pilluni äärimmilleen. Olisin varmsti luullut halkeavani ilman valtavaa kiimaa joka sisälläni oli. Jarkko aloitti työntelyn hitaasti, kuin tunnustelleen kuinka paikkani kestävät. Hitaasti hän kiihdytti tahtiaan ja nosti jalkani omia olkapäitäni vasten. Jostakin syystä miehet halavat aina käyttää valtavaa notkeuttani hyväkseen. Tunsin kuinka miran kädet hyväilivät peppuani ja klitoristani Jarkon naidessa minua hitain ja pitkin työnnöin. Arvasin mitä tuleman pitää ja lopulta tunsinkin kuinka jokin sauva alkoi porautua suoleeni aina kun Jarkon kulli vetäytyi ulospäin. Alapääni venyi entisestään ja loipulta tunsin kuinka sauva oli syvällä itsessäni ja Jarkon valtava kulli kirnusi sisään ja ulos. Tunsin värinän sisälläni ja Mira pistikin sauvaan lisää kierroksia. Valtava värinä suolessani sai Jarkon innostumaan hurjaan naimsieen. Jarkko pani hullun raivolla, mutta pysähtyi hetkeksi. Mira oli voidellut Jarkonkin pepun ja tunki sinnekin pientä sauvaa ja Jarkko otti sen mieluusti vastaan. Mira käänsi värinät maksimille ja Jarkko pani hullun lailla huutaen. Itse laukesin uudestaan ja uudestaan, ollen pelkkää orgasmia ja lopula tunsin kuinka Jarkko erittäin rajusti minua nussien räjähti ja valtvan lämmin purkaus tuntui syvällä sisälläni. Viimein Jarkon liikkeet lakkasivat ja hänen huutonsa loppui, kuen omanikin. Hetken kesti ennen kuin Jarkko veti veltostuneen kalunsa pois ja pilluni sykki vielä pitkään senkin jälkeen.

Pyysin mIraa tulemaan viereeni ja painoin pääni hänen kuumalle pillulleen. Annoin sitten hänellekin kunnon kielikyytiä j aoli siinä sauvatkin mukana. Parasta mitä Mira oli kuulemma koskaan kielellä saanut.

Lopulta pukeuduimme ja lähdimme etsimään oikeaa reittiä. Hieman ennen pimeän tuloa löysimme heidän tuttavansa mökin, joka olivat vuokranneet. Sain viettää yöni heidän luonaan, jonka sisältö ei ollut yllätys. Vietimme rajun yön, jonka jäljiltä istuminen ja käveleminenkin oli hiukan hanklaa. Iltapäivällä sain soitettua apua autoni kanssa ja viimein pääsin omallekin mökilleni.

Numerot kyllä vaihdettiin ja monesti sen jälkeenkin tavattiin.

5

16104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukija ja joskus kirjoittaj...

      Miksi kirjoittajat eivät esikatsele tekstejään ennen lähettämistä, vai eivätkö välitä lukijoiden lukunautinnosta pätkääkään. Lukemalla esikatseluteksti löytää yleesä suurimman osan virheistä. Jokunen yksittäinen virhe sallittakoon, mutta rajansa kaikella.

      Tämä moite ei tarkoita pelkästään sinua.

      • ensin

        Nautinto jäi saavuttamatta, koska
        minäkin saan järistyksiä vain kielen puhtaudesta.

        Oikeasti voisitko alkaa oikolukemaan kaikki tekstit?


    • pirusti...

      keskity kirjoittamiseen, äläkä kaljan juontiin!

      • perus DI

        Tarkoitat kai insinööriteknistä kirjoitustaito, et sisältöä?


    • jokunenvaan

      Oli ihan kivaa lukemista, kirjoitusvirheet todella vähän häiritsivät. Ja sitten sellainen häiritsevä tekijä, jonka olen huomannut monessa tarinassa, että miksi aina kaikki on niin täydellistä, kuten tässä "erittäin lihaksikas kroppa" ja "rinnat olivat kookkaat". Ymmärrän kyllä että tällaisiin tarinoihin haluaa hyvännäköisiä ihmisiä, mutta eikö joskus voisi olla ihan vain tavallisia ihmisiä?
      Aina on vain superlaiha tiukka herkkupeppu-ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe