Kyssäri

jälleensyntymisestä

Kun maailman väkiluku kasvaa yhä kiihtyvää vauhtia, mistä Maata ylikansoittavien ihmisten sielut tulevat?

8

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääääähhhhhhhhh

      Jos susta 6 miljardia ihmissielua on paljon niin katos vaikka taivaalle!

      Pelkästään linnunradalla olis tähti joka sielua kohti ja jäis ylikin, ja niitä galaksejakin on huimaava määrä.

      Voitkin mennä uimarannalle kesällä laskemaan hiekanmuruja ja kun oot saanu kaikki rannan hiekanmurut laskettua niin palataan asiaan.

      Mietis nyt vähän, että mikä on OIKEESTI paljon ja mikä taas ei.

      Jos nyt olet just uskoos tullu niin "matkasi" on vasta alussa ja paljon on ihmeen kummaa tulossa, jos vaan pidät silmäs ja korvas auki, etkä heitä aivojasi nurkkaan. Tietysti sulla on se "vapaa tahto" olla hölmökin, se on toki ihan sun oma asiasi!

      Ei muuta kun maailmaa tutkimaan!

    • turnipsi

      Maailmankaikkeus on laaja - osa sieluista 'seikkailee' siellä ja syntyy tänne maahan sitten aikanaan.

      Maailmankaikkeuden ikä on vanha ja sielut ovat hamasta ikuisuudesta asti olleet näillä kiertomatkoilla. Sielunvaellus on kiertävää liikettä.

    • avain_

      maanpäällisen elämän ja helvetin arvoitukseen. Koska kaikki ihmiset tulevat olemassaoloon seksin eli helvetin kautta, mikään kokemus eikä mikään olemassaolo ole mahdollinen ilman seksiä, ilman helvettiä. Kaikelle ihmiselämälle joka tulee olemassaoloon helvetin kautta, helvetti on kiihkeätä halua.

    • Qadesha

      Mielestäni on turha järkyttyä näennäisen suuresta lukumäärästä, kun itse koko maailmankaikkeus operoi "suurilla" luvuilla.

      Oli ihmisiä paljon tai vähän, niin jos uskoo ettei materialismi ole totuus (=tietoisuus alkaa syntymästä ja loppuu kuolemaan), niin pakkohan se on tietysti mietiskellä että missä ne "sielut" on jemmassa silloin kun eivät ole kehollistuneet. En usko siihen että kaikki sielut voivat välittömästi hypätä kehosta toiseen. Pakko on siis olla jokin ulottuvuus tai tietoisuuden taso tai jotain missä olemme "väliaikana". Sanovat jotkut että "siellä" ei ole aikaa, joten onko siellä paikkaakaan, joten onko se mystisesti ei-missään ja ei-mikään...?

      Jotkut myös sanovat että viime aikoina on kertynyt tänne näin tautisesti porukkaa, kun ovat uteliaina tai karman painamina katsomaan piakkoin koittavaa mullistuspullistusta. Tiedä sitten häntä.

      • Ja vielä

        Ja kysymys oli lainattu suoraan skepsiksen sivuilta ja oli mielestäni asiallinen joten laitoin sen tänne. Tähän ei kyllä tunnu olevan monella mitään varmoja vastauksia vaan hyvinkin toisista poikkeavia. Meitä ihmisiä on n. 6 miljardia kyllä ja hiekanmuruja paljon enemmän, jos tämä merkitsee sinulle jotain tai tukee jotain näkökulmaa, ok.


    • max

      Monet uskovat vain ihmisen sielunvaellukseen. Itse uskon että jokaisella elävällä olennolla ns. sielu, joka kiertää tätä olemassa olon kehää. Sentakia en näe tuota ihmisten lisääntymistä maapallolla ongelmana. Ota huomioon esim. sellainenkin seikka että nykyään myös lajeja kuolee ennätystahdilla sukupuuttoon pallollamme.

      • Wannabe-vuohi

        Vaikka olenkin epäileväinen uudelleen syntymisen suhteen, piti laittaa tuo sama ajatus tänne. Nythän kuulemma eletään suurta sukupuuttoaaltoa, joten olisi loogista, että uudet ihmisyksilöt olivat aikaisemmin eläimiä, joita ilmeisesti on siis jatkuvasti vähemmän.

        Oikeastaan, jos asiaa tarkastalee buddhalaiselta karmisen jälleensyntymisen (vai oliko se uudelleen syntymisen...) kannalta, asiat ovat menossa hyvään suuntaan, sillä yhä useammat olennot syntyvät ihmisiksi ja saavat näin todennäköisesti aikaisempaa paremmat mahdollisuudet valaistua. Siis jos tuon asian olen oikein ymmärtänyt.


    • Valo

      Joo, onko mitään ylikansoittumista..? Mahtuishan tänne enemmänkin porukkaa. Jos vaan ruuat jaettas tasan. Valkonen mies varastaa kaikki ruuat itelle, ahneuksissaan raiskaa maan ja kun jengi rupee kuolee nälkää ni se on "ylikansoittumista".
      Sitte perustetaan skepsis ja kiistetään kaikki

      :))... ...Still Smoking...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe