Kyssäri

jälleensyntymisestä

Kun maailman väkiluku kasvaa yhä kiihtyvää vauhtia, mistä Maata ylikansoittavien ihmisten sielut tulevat?

8

493

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ääääähhhhhhhhh

   Jos susta 6 miljardia ihmissielua on paljon niin katos vaikka taivaalle!

   Pelkästään linnunradalla olis tähti joka sielua kohti ja jäis ylikin, ja niitä galaksejakin on huimaava määrä.

   Voitkin mennä uimarannalle kesällä laskemaan hiekanmuruja ja kun oot saanu kaikki rannan hiekanmurut laskettua niin palataan asiaan.

   Mietis nyt vähän, että mikä on OIKEESTI paljon ja mikä taas ei.

   Jos nyt olet just uskoos tullu niin "matkasi" on vasta alussa ja paljon on ihmeen kummaa tulossa, jos vaan pidät silmäs ja korvas auki, etkä heitä aivojasi nurkkaan. Tietysti sulla on se "vapaa tahto" olla hölmökin, se on toki ihan sun oma asiasi!

   Ei muuta kun maailmaa tutkimaan!

  • turnipsi

   Maailmankaikkeus on laaja - osa sieluista 'seikkailee' siellä ja syntyy tänne maahan sitten aikanaan.

   Maailmankaikkeuden ikä on vanha ja sielut ovat hamasta ikuisuudesta asti olleet näillä kiertomatkoilla. Sielunvaellus on kiertävää liikettä.

  • avain_

   maanpäällisen elämän ja helvetin arvoitukseen. Koska kaikki ihmiset tulevat olemassaoloon seksin eli helvetin kautta, mikään kokemus eikä mikään olemassaolo ole mahdollinen ilman seksiä, ilman helvettiä. Kaikelle ihmiselämälle joka tulee olemassaoloon helvetin kautta, helvetti on kiihkeätä halua.

  • Qadesha

   Mielestäni on turha järkyttyä näennäisen suuresta lukumäärästä, kun itse koko maailmankaikkeus operoi "suurilla" luvuilla.

   Oli ihmisiä paljon tai vähän, niin jos uskoo ettei materialismi ole totuus (=tietoisuus alkaa syntymästä ja loppuu kuolemaan), niin pakkohan se on tietysti mietiskellä että missä ne "sielut" on jemmassa silloin kun eivät ole kehollistuneet. En usko siihen että kaikki sielut voivat välittömästi hypätä kehosta toiseen. Pakko on siis olla jokin ulottuvuus tai tietoisuuden taso tai jotain missä olemme "väliaikana". Sanovat jotkut että "siellä" ei ole aikaa, joten onko siellä paikkaakaan, joten onko se mystisesti ei-missään ja ei-mikään...?

   Jotkut myös sanovat että viime aikoina on kertynyt tänne näin tautisesti porukkaa, kun ovat uteliaina tai karman painamina katsomaan piakkoin koittavaa mullistuspullistusta. Tiedä sitten häntä.

   • Ja vielä

    Ja kysymys oli lainattu suoraan skepsiksen sivuilta ja oli mielestäni asiallinen joten laitoin sen tänne. Tähän ei kyllä tunnu olevan monella mitään varmoja vastauksia vaan hyvinkin toisista poikkeavia. Meitä ihmisiä on n. 6 miljardia kyllä ja hiekanmuruja paljon enemmän, jos tämä merkitsee sinulle jotain tai tukee jotain näkökulmaa, ok.


  • max

   Monet uskovat vain ihmisen sielunvaellukseen. Itse uskon että jokaisella elävällä olennolla ns. sielu, joka kiertää tätä olemassa olon kehää. Sentakia en näe tuota ihmisten lisääntymistä maapallolla ongelmana. Ota huomioon esim. sellainenkin seikka että nykyään myös lajeja kuolee ennätystahdilla sukupuuttoon pallollamme.

   • Wannabe-vuohi

    Vaikka olenkin epäileväinen uudelleen syntymisen suhteen, piti laittaa tuo sama ajatus tänne. Nythän kuulemma eletään suurta sukupuuttoaaltoa, joten olisi loogista, että uudet ihmisyksilöt olivat aikaisemmin eläimiä, joita ilmeisesti on siis jatkuvasti vähemmän.

    Oikeastaan, jos asiaa tarkastalee buddhalaiselta karmisen jälleensyntymisen (vai oliko se uudelleen syntymisen...) kannalta, asiat ovat menossa hyvään suuntaan, sillä yhä useammat olennot syntyvät ihmisiksi ja saavat näin todennäköisesti aikaisempaa paremmat mahdollisuudet valaistua. Siis jos tuon asian olen oikein ymmärtänyt.


  • Valo

   Joo, onko mitään ylikansoittumista..? Mahtuishan tänne enemmänkin porukkaa. Jos vaan ruuat jaettas tasan. Valkonen mies varastaa kaikki ruuat itelle, ahneuksissaan raiskaa maan ja kun jengi rupee kuolee nälkää ni se on "ylikansoittumista".
   Sitte perustetaan skepsis ja kiistetään kaikki

   :))... ...Still Smoking...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   15
   4253
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   185
   3412
  3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2538
  4. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2031
  5. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   411
   1461
  6. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   226
   1320
  7. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1239
  8. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   278
   1193
  9. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   1094
  Aihe