mexicolaiset naiset?

millaisia?

millaisia mexicolaiset naiset ovat?.. käykö tällaisella suomi pojalla flaksi niitten kanssa?

16

6758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja tummia

      Ne ovat pienia ja tummia, enimmakseen. On siella kylla isompiakin ja vaaleitakin. Lyhyita tanttoja kuitenkin enimmakseen, intiaaniveri virtaa.
      Flaxi kay niiden kanssa jotka haluavat naida matkalipun rikkaaseen Eurooppaan, muuten ne ei valita patkaakaan. Tai prostituoitujen kanssa. Pida huoli rahoistasi. Jos kielta osaat se parantaa mahdollisuuksia "kunnon" tyttojen kanssa. Siis niiden kanssa jotka haluavat Eurooppaan, ei paljon valia minka nakoinen olet, jos uskovat etta sulla on jonkinverran rahaa.

      Niiden kanssa jotka ei halua on ihan sama kuin Suomessakin.
      Niin ja "se" tuntuu Meksikossa ihan samalta kuin Suomessakin. Eli ei juuri hurraamista. Ylimainostettua.

    • matti

      kannattaa vähän varoa. ne haluaa miehen, joka elättää ne. ja ne kuvittelee että eurooppalaiset ovat hyviä siinä.

      • minkälainen mies

        se nyt sellanen on, joka ei naistaan pysty elättämään?


      • Missa sa olet pyorinyt?

        Sori mutta minkahanlaisissa paikoissa sa olet pyorinyt?? Minun mielestani kommentisi oli typera ja pelkistava. Yrita ensi kerralla valita seurasi paremmin.


      • seurasta
        Missa sa olet pyorinyt? kirjoitti:

        Sori mutta minkahanlaisissa paikoissa sa olet pyorinyt?? Minun mielestani kommentisi oli typera ja pelkistava. Yrita ensi kerralla valita seurasi paremmin.

        kiinni. Jotkut asiat nyt kuuluvat vain miehelle. Mutta moniko suomipoju mitään siitä tajuaa. Tietysti jos muija tulee hyvin toimeen muutenkin niin kaipa tuosta voi hieman joustaa...


    • Estrella del Mar

      Meksikolaiset naiset ovat aika pidättyväisiä, eivätkä mielellään ala hieroa tuttavuutta ulkomaalaisten kanssa. Ns. ammattilaiset on sitten ihan eri asia. Baarista ei kannata kuvitellakaan pokaavansa petiseuraa, korkeintaan maksullista sellaista. Ja se on hyvä tietää, että meksikolaiset miehet ovat hyvin mustasukkaisia naisistaan, että kannattaa varoa!

      • mitä mitä

        "että meksikolaiset miehet ovat hyvin mustasukkaisia naisistaan, että kannattaa varoa!"

        Senkö takia ne ovat suomaalaisista naisista niin ihania. Samasta syystä suomaalaiset naiset haukkuvat meitä...


      • on aina
        mitä mitä kirjoitti:

        "että meksikolaiset miehet ovat hyvin mustasukkaisia naisistaan, että kannattaa varoa!"

        Senkö takia ne ovat suomaalaisista naisista niin ihania. Samasta syystä suomaalaiset naiset haukkuvat meitä...

        Joo, no niin se on kaikkialla. Itse majailen taalla latinalaisessa amerikassa ja paikalliset naistuttavani sanovat omia maanmiehiaan mustasukkaisiksi, huoripukeiksi, junteiksi jotka eivat osaa tanssia jne. Ulkomaalaiset, siis gringot, on toista maata.


      • Niinh
        on aina kirjoitti:

        Joo, no niin se on kaikkialla. Itse majailen taalla latinalaisessa amerikassa ja paikalliset naistuttavani sanovat omia maanmiehiaan mustasukkaisiksi, huoripukeiksi, junteiksi jotka eivat osaa tanssia jne. Ulkomaalaiset, siis gringot, on toista maata.

        Se ikivanha juttu miten ruoho on aina vihreämpää...


      • Niinh kirjoitti:

        Se ikivanha juttu miten ruoho on aina vihreämpää...

        mies ainakin silloin tällöin varoa perikatoa! Matkailu on tosi mukavaa kun ei hurahda luulemaan joutavia, siitä kirjoititte yllättävän realistisesti. Mutta niinhän se on, että ympärilleen katsellut tietää. Eksoottista kyllä on Mexicon väki ja luonto. Paitsi isommissa kaupungeissa. Se oli hyvin sanottu, että lähes kuin Suomen junttilassa on väki.


    • taalla asuva

      Voi hyvin kaydakin jos kaytat seuraavia ohjeita:
      - meksikolaiset naiset on pidattyvia kuten joku sanoikin jo, mutta lahinna silloin kun on olemassa pelko siita etta joku tuttu nakee. mene paikalllisten lomakohteisiin, niissa tytot rentoutuu ja ovat huomattavasti "joustavampia"
      - ole karsivallinen. Ekana iltana on aivan turha odottaa mitaan.
      - ole kohtelias! Tavallisen suomalaisen karjun on parempi oppia hyvin nopeasti jotain perstavaa laatua olevia kaytostapoja, koska muuten leimaudut juntiksi kaikki mahdollisuudet katoavat taatusti. esim: kavele aina kadun puolella, avaa ovet, tarjoa tuolia, maksa ravintola lasku

      Auttoiko?

      • halpoja

        ja jos ei muuta niin ainakin helvetin halpoja ovat verrattuna naisiin muualla maailmassa :)


    • Jartsa!

      Loytyi tallainen keskustelu johon on pakko kommentoida. Onkohan kukaan naista "experteista" oikeasti edes kaynyt meksikossa?

      Tassa totuus:

      Suomipoika loytaa helposti seuraa myos ei-maksullisista naisista kunhan vahan yrittaa. Tai ainakin mina loydan. Kylla ne ihan hyvin tykkaavat valkoisista miehista yleensakin.

      Naiset eivat yleensa tule juttelemaan vaan miehen pitaa menna tutustumaan niihin. Tama on vaikeata jos ei osaa espaniaa muttei mitenkaan mahdotonta. Kannattaa puhua paljon ja omata hyvat kaytostavat. Tasokas nainen ei kylla mistaan tuppisuu juntista kiinnostu.

      Baareissa ja discoissa naisilla on yleensa miespuoleiset seuralaiset mukana. Ei mitenkaan paras paikka loytaa naisia mutta kylla siellakin flaxi kay. Lomakeskusten discot ovat eri juttu, ne ovat ihan hyvia.

      Eivat ne naiset nyt kovin pidattaytyvaisia ole silla suurin osa on kylla nopeasti halunnut petiin kanssani. Latinonaisten siveellisyys on pelkka myytti vaikka ovatkin vahemman horoja kuin suomalaiset akat. Sisamaan pikkukylat ovat poikkeus, niissa naiset ovat kunnollisia.

      Naisten ulkonako vaihtelee suuresti eri paikoissa joten kannattaa siirtya toiseen kaupunkiin jos eivat silmaa miellyta. Etelassa ovat lyhyempia kuin pohjoisessa.

    • Sven28

      Olen matkustanut yli 10 kertaa Meksikoon. Naiset ovat uskollisia ja hyvin kaunis. Tietenkin kuten Amerikan mantereen Meksikossa on yhteiskuntaluokissa. Kaunein ovat keskitason tai korkean luokan, joka on jo sekoitettu (puolet Meksikon puolet Saksan tai puoliksi Meksikon puoli Ranskan, jne). On todella intohimoinen naisia ja koko elämän. Mutta yleensä he haluavat naimisiin latinalaisia miehiä tai itse, koska ne rakkauden romanttinen miesten ja skandinaavit eivät ole juuri niin.

      • Ei ummarra

        Mitä sä yrität sanoa... et taida olla suomalainen, kun puhut tosi "hoono soomi", aivan kuin olisit käyttänyt google-kääntäjää...

        Ja jos sua tai jotakuta kiinnostaa vaan "naiset" ja on epävarma olo, että tärppääkö, niin eiku taikkulaan, siellähän se on pääelinkeino...


    • raidi

      Carmenissa hyvää paikkaa tai Puerto se aventuraksessa mis naisia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe