Kursseilla

Kurssilainen

Oli menossa firman koulutustilaisuus, olimme koko osasto eli liki viisikymmentä henkeä tulleet "korpihotelliin" kolmeksi päiväksi. Koulutus oli tulevaa organisaatiotamme koskevaa "tiimikoulutusta". Motivaatio ei tuntunut kenelläkään erityisen kovalta. Meidät oli jaettu viiden, kuuden hengen ryhmiin tekemään jotakin ihme ryhmätyötä, minun ryhmässäni oli muiden muassa assistenttimme, minua kymmenkunta vuotta vanhempi rouva joka oli kova touhuamaan ja selittämää. Me muut katselimme vähän poskiamme purien hänen intoaan touhuta ja päsmäröidä. Teimme jotakin ihme kollaasia johon liimailtiin kaiken maailman lippuja ja lappuja pahville. Iso pahvi oli laevitettynä lattialle ja siellä me aikuiset ihmiset konttasimme lappujemme kanssa. Oli toisaalta aika hauskaa katsella, kun sattui Marin kanssa vastakkain niin suuret rinnat roikkuivat alaspäin ja kaula-aukosta saattoi nähdä suoraan liivien sisään, kerran saatoin jopa nähdä vilauksen nänneistä kun rinnat sopivasti heilahtivat. Erään kerran taas tuijottaessani rintojen väliin Mari nosti katsettaan ja punastui huomattuaan tuijotukseni. Minäkin käänsin pääni nopeasti poispäin. Tästä tapahtumasta alkaen kun katseemme kohtasivat kumpikin tiesi mitä toinen ajatteli.

Päivä kului iltaan ja meille oli varattu sauna, uima-allas, ja päivällinen saunantuvassa. Saunassa oli miesten puolella täyttä ja teinkin tilaa uusille menemällä uima-altaalle. Mari oli jo tullut altaalle ja seisoskeli altaan matalassa päässä uimapukuaan oikoen. Minä laskeuduin myös veteen ja kahlasin Marin viereen, minulla tuntui jo nyt tulevan simmareissa ahdasta. Juttelimme niitä näitä ja samalla aina ohimennen vilkuilin Marin rintoja, ne näyttivät uimapuvun läpi suurilta ja nännit olivat terhakasti törröllään. Uimme yhdessä altaan päästä päähän ja nousimme terästikkaita ylös, jäin tarkoituksella taakse ja kun Mari nousi vedestä kosketin kuin vahingossa hänen pakaroitaan ja katselin jalkojen yhtymäkohtaan jossa uimapuku oli painunut vakoon kiinni ja koko vako oli kuin tarjottimella edesäni.

Muutakin porukkaa tuli saunasta ja me siirryimme oluille saunakamariin. Koitimme olla kiinnittämättä mitään huomiota toisiimme ja kuitenkin molemmet aina salaa vilkuilimme toisiamme.

Ilta kului ja porukka alkoi olla jo pikkukännissä, pienempiä porukoita muodostui sinne täne ja niissä keskusteltiin työ ym. asioita. Mari ja minä olimme seurueessa jossa keskustelu kävi kiivaana koko kurssin tarpeellisuudesta. Mari oli ollut päättämässä kurssin ostamisesta ja tietysti puolusti henkeen ja vereen kurssia. Minä yritin luovia jossakin välimaastossa etten suututtaisi häntä. Keskustelu aaltoili ja alkoi saada aina kovempia sävyjä, Mari ilmoitti, että lähtee nyt huoneeseensa ja jatkaa keskustelua sitten kun ihmiset olisivat selviä ja muistaisivat seuraavanakin päivänä mitä oli keskustelu. Katselin pettyneeä Marin poistumista ja ajattelin, että se siitä.

Lähdin huoneeseeni muutaman oluen jälkeen sillä muistin, että olin varannut pullon konjakkia huoneeseeni yömyssyjen tekoa varten. Olin ottanut farkut jalastani ja seisoin T-paidassa ja pikkukalsareissa kaatamassa konjakkia lasiin kun ovelle koputettiin. Avasin oven ja Mari seisoi punainen samettiyöpuku päällään käytävällä. Pyysin hänet huoneeseen ja kysyin ottaisiko hän konjakkia. Konjakki kelpasi ja kilautimme laseja. Menimme parvekkeelle tupakalle ja poltelessamme laskin käteni Marin selässä pakaroiden päälle, Mari katsoi minua ja pyysi, että siirtysimme sisään. Sammutimme tupakat ja menimme huoneeseen, Mari meni peilin eteen ja nosti hiuksiaan niskasta samalla itseään peilaillen, siirryin hänen taakseen ja laitoin käteni hänen vyötäisilleen ja painauduin häntä vasten. Mari painoi takapuoltaan minun kovenevaa kaluani vasten ja minä kosketin takaa päin hänen rintojaan samettisen yöasun läpi. Mari pyysi auttamaan takana olevan vetoketjun kanssa ja avasin sitä jonkin matkaa. Laitoin käteni vetoketjun aukosta eteen ja koskettelin hänen kovettuvia nännejään. Kaluni seisoi niin, että melkein kipeää teki, Mari pyöritti peppuaan kaluani vasten ja puristelin hänen kuumia rintojaan. "Ime mun rintojani", pyysi hän. Laskin yöpuvun alemmas ja käännyin Marin eteen, imin molempia nännejä vuorotellen ja samalla puristelin kevyesti hänen takapuoltaan, tunsin, että hänellä oli pikkuhousut yöpuvun alla.

Menimme vuoteelle ja autoin Maria yöpuvun riisumisessa, pikkuhousut olivat valkoiset ja niissä oli pitsikoristeet löysien, lyhyiden lahkeiden koristeena. Mari istui sängylle ja minä olin polvillani sängyn vierellä. Hän laskeutui selälleen sängylle niin, että jalat jäivät ulkopuolelle. Liuutin molemmat käteni hänen reisiään pitkin pikkuhousujen sisään ja tunsin karvoituksen molemmissa käsissäni. Painoi kasvoni hänen reisiensä väliin ja nuuhkin hänen tuoksuaan. Ihana puhtaan vitun tuoksu tuntui selkäytimessäni saakka.

Vedin pikkuhousuja alemmas ja Mari nosti lantiotaan auttaakseen, kun sain pikkarit kokonaan pois hän levitti reisiään ja pyysi, että nuolisin hänen vittuaan. Nuolin ahnaasti ja maistelin hänen vittunsa mehuja. Mari huokaili ja piti käsiään takaraivollani ohjaillen varovasti. Oma kaluni hankasi sängyn reunaa ja pelkäsin tulevani jo siihen. Mari nousi istumaan ja pyysi minua nousemaan sängylle. Otin T-paitani pois mutta pidin kalsarini jalassa. Mari pyysi, että kävisin selälleni makaamaan. Hän kumartui ylleni ottamaan alushousujani pois ja kaluni ponnahti kohti taivasta. Mari otti minun kaluni käteensä ja runkkasi muutaman vedon, sitten hän nousi päälleni ja ohjasi kaluni sisääsä. Marin vittu oli kuin hansikas mutta kuuma ja liukas. Sanoinkin hänelle etten usko ikinä hänen synnyttäneen kaksi lasta, niin kiinteä vittu oli. Mari hymyili imarreltuana ja laskeutui alemmas ja pyysi minua nuolemaan rintojaan. Samalla hänen lantionsa teki pyörivää liikettä ja kaluni pyöri vitussa kuin liimattuna. Sanoin etten voisi kauaa pidättää ja Mari hymyili taas, hänen kasvonsa alkoivat punottaa ja hengitys kävi kiihkeämmäksi. Mari kiihdytti tahtian ja ihana litisevä ääni täytti huoneen, vitun tuoksu oli myös niin huumaava etteä minä tunsi kuinka spermani lähti liikkeelle, en voinut pidätellä vaan otin Maria pakaroiden alta kiinni, nostin ylös ja pumppasin lantiollani niin nopeasti kuin ehdin. Kuuma spermasuihku ampaisi Marin vitun pohjille asti ja retkahdin alas.

Mari istui yhä päälläni kun viimein aukasin silmäni, olimme molemmat hikisiä ja tunsin kuinka kaluni alkoi kutistua. Sperma valui kyrvän vartta pitkin karvoitukselleni. Mari nousi päältäni ja kävi viereeni makaamaan. Hän otti jo pehmenneen kyrpäni sormiinsa, venytti sitä ja nuoli sen varresta kerran omassa vitussaan käynyttä spermaa. Sitten hän nousi ja kääntyi niin, että hänen vittunsa oli silmieni yläpuolella, ja pyysi, että nuolisin kaiken sen pois minkä olin sinne laittanutkin. En ollut ennen maistanut spermaa ja se sekoittettuna vitun mahloihin aiheutti sen että kyrpäni alkoi nytkähdellä uudelleen. Mari imaisi kyrpäni suuhunsa ja minä nuolin häne vakoaan.

Kerroin haluavani nussia häntä takaapäin, Mari asettui eteeni pylly pitkällä. Painoin hänen rintansa kiinni vuoteeseen ja pyysin laittamaan selän notkolle. Hänen häpyhuulensa pullistuivat ulospäin ja sivelin sormillani niitä, kiimaista nestettä suorastaan valui reisille. Painoin kyrpäni häpyhuulten väliin ja se solahti liukkaaseen vittuun melkein itsestään. Tarrasin pakaroista kiinni ja painoin kyrpääni uudelleen ja uudelleen Marin sisään. Mari ei jaksanut enää kannatella painoani vaan painui alas vuoteelle ja minä jatkoin vetelemällä kyrpääni edestakaisin, Mari voihki ja puristeli käsillään päiväpeittoa. Otin Maria hartioista kiinni ja painoin niin syvään kuin pystyin, tunsin kuinka sperma lähti tulemaan ja annoin koko lastin purkautua Marin sisään.

Lysähdin Marin selkään ja hikiset vartalomme liimautuivat yhteen, huohotimme ja lepäilimme tässä asennossa kunnes kaluni taas liukui ulos Marin vitusta ja päiväpeitolle muodostui tumma läikkä meidän yhteisistä nesteistämme.

Tämä ei ollut ainoa kerta sen kurssin aikana kun varastimme aikaa itsellemme, mutta siitä tuonnempana.

5

19022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marzzello

      ... realistisen oloinen novelli. Hyvin kirjoitettu. Sai kalun kovenemaan. Kiitos!

    • kermapiirakkaa

      kiihoittava juttu, lastit sisään vaan! kuulosti että tarina voisi olla tosi.

    • Tuiskukka

      Ei naisten yöpuvuissa ole vetoketjuja, ne painavat ikävästi nukkuessa. Muuten hauska tarina.

      • Kurssilainen

        Se oli oloasu


    • kisu*

      nämä sun novellit on aivan mahtavaa luettavaa.. jatka vain;):)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe