Luin yhtä palstaa tuossa.

KnowTheTruth,SeeTheTruth

Luin palstaa mitä kuoleman jälkeen, ei näköjään olla kuultu siellä vanhan sielun elämästä joka syntyy ja syntyy aina uudelleen, vaikka kuolisi millä tavalla. Kehohan se kuolee vain kun kuolee, ja sieluhan se jää henkiin kun vain keho kuolee. Eihän nyt meidän kehomme kaikkea kestä. Miksi oikein jotkut vielä uskovat sokeasti siihen että jos ei usko johon kuhun kenestä on kerrottu kauan, niin menee suoraan helvetin portille. Tässä minä olen nyt, tällä maapallolla elän nyt, kaukaa olen saapunut, mutta sieluani menettänyt en ole. Miksi oikein näitä kehoja kutsutaan riivatuiksi, jos sielu itse on synnyttänyt itsellensä oikeanlaisen kehonsa, jota hän tarvii selviytyäkseen tällä maapallolla, ja maailmassa.

On puhuttu demoneista ja saatanasta, helvetistä, jumalasta, mitä oikein kaikki tarkoittavat. Demonit ovat itsessään sisällä, siis ihmisilläkin, joita piirteitä voi kasvattaa jos menee elämä huonosti, haluaa sitten jonkun hengiltä tai jotakin. Olit kuka tahansa, voit vahingoittaa aina ketä tahansa. Tämä toisen vahingoittaminen kuvaa demonista piirrettämme, oli pappi tai kristitty tai juutalainen tai budhalainen tai lestadiolainen, voi kaikki heistä aina satuttaa omia jälkeläisiään, tai toisia.

Puhutaanpa nyt siitä asiasta, kun jonkun kehon ottaa valtaan jokin voima, on 2 asiaa mitkä voisivat olla tähän. Ensimmäinen - et kontrolloi kehosi sisäistä voimaa joka sielustasi purkautuu ulos, yleensä nuorella sielulla on joskus vaikeata kontrolloida sieluaan, koska liian paljon menneisyydestä purkautuu ulos ja mieleen ja jokapaikkaan, no sanotaan vaikka että sinne tänne. Toinen vaihtoehto - Henki on ottanut kehon valtaasi ja leikkii sillä, joskus kun pelaat spiritismiä, aukaiset oven henkimaailmaan, eli päästät henget ovestasi sisään missä milloin tahansa olit. Joskus muutenkin joku henki tahallaan ajankuluksi ottaa jonkun kehon valtaan, yleensä nuoret sielut leikkivät toisten kehoilla kun ovat kuolleet, he ymmärtävät sen leikkinä, mutta meille vanhoille sieluille se on vakava asia, siksi emme leikin koskaan toisten kehoilla vaikka olisimmekin kuolleita, ja sielunmuodossa.

Vielä jäi jumala ja saatana, ketä he oikein ovat. Oletteko koskaan kuulleet sanaa muukalaiset. Ulkoavaruudesta tulleita rotuja. Rotuja on rajattomasti, eikä niitä voi siksi laskea, eli rotujakin uusia syntyy kokoajan. Mutta en tiedä miten skeptisesti otatte minun aiheeni muukalaiset. Toivoisin ainakin että uskoisitte siihen kuin minäkin, "We are not alone".

Tässä oli jotain, menen nyt muihin puuhiin, morjens.

1

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylai

      Anteeksi, mutta tieto ei ole tietoa kuin silloin, jos siihen uskoo täysin itse, mutta edelleenkään se ei ole totuus muille. Eikä kukaan käsittele sitä totuunena ja tietona, jollei usko siihen. Ihmisen logiikka huijaa jatkuvasti monissa asioissa. Se on selvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe