She-male vaimoksi

Brasiliasta?

Brasilia ja muu latinalainen amerikka on tunnettu muodokkaista shemale-neitosista eli transunaisistaan. Onko mahdollista, jos mukavan sellaisen löytää Brasiliasta, hänen muuttaa tänne Suomeen puolisoksi? Estääkö lainsäädäntö jos kyseessä muuttosyynä parisuhde, vaikka molemmat olisivat biologisesti miessukupuolta? Kiitos tiedosta!

7

3128

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • italiaan

      kauneimmilla transsuilla siellä on jo joku 5-kymppinen Mario(jonka mielestä nykynaiset eivät enää ole tarpeeksi naisellisia - jeesus, mieti mitä kyseinen äijä ajattelisi Suomaalaisista naisista), mutta kyllä niitä silti on tienvarret ja puistot täynnä.

    • Peepu

      Voivathan kaksi miestä nykyisin rekisteröidä parisuhteensa. UVI katsoo tämän aivan vastaavaksi kuin heteroparisuhteenkin. Siitä vaan yrittämään, josko saatte viranomaiset ymmärtämään suhteenne vakavan laadun...

    • just a girl

      Parisuhteen rekisteröiminen on ehkäpä mahdollista.... käy kysymässä maistraatista.

    • yksi eräs

      Suunnitelmasi ensimmäinen etappi on: haluaako tämä tapaamasi mukava "shemale-neitonen eli transunainen" lähteä jonnekin Perä-Pohjolaan vaimoksi.

      Jos haluaa seuraavaksi eteen tulee oleskelulupa. Suomessa voi viisumilla tai ilman oleskella tietyn mittaisen ajan, jonka jälkeen vaaditaan oleskelulupa. Puhutko portugalia tai espanjaa? Jos et, oleskelulupaa tuskin heruu vaimollesi. Voin vakuuttaa, että yksikään vaimoehdokkaista ei puhu mitään muuta kuin äidinkieltään. Vain koulutusta saaneet tai turismin parissa työskennelleet osaavat englantia Etelä-Amerikassa.

      Jos teillä ei ole yhteistä kieltä, luvista päättävät viranomaiset todennäköisesti päätyvät epäilemään järjestettyä avioliittoa. Toisin sanoen sitä, että sinulle on maksettu siitä, että autat jotakin saamaan oleskeluluvan Suomeen. Asiaa ei tietenkään auta sekään, että viranomaiset osaavat päätellä vaimosi olleen prostituoitu kotimaassaan.

      Joka tapauksessa joudutte olemaan tarkkailussa pitempään, kuten kaikki muutkin. Tarkkailuaikana viranomaiset pyrkivät varmistumaan avioliiton motiiveista.

      Parisuhteen rekisteröimisessä ei ole mitään ongelmia eikä sillä, että olette juridisesti homopari, myöskään pitäisi olla esteitä oleskeluluvan saamiseen.

      Palaan ensimmäiseen kysymykseen: Miten vaimosi viihtyisi kaukaisessa maassa ilman perhettään ja ystäviää? Ilman kielitaitoa? Ilman työtä? Työtähän hän saisi tehdä vasta saatuaan oleskeluluvan. Millaista työtä prostituutiotaustalla Suomesta saa? Mitä hän tekisi kaikki pitkät päivät kotona yksikseen? Miten ympäristö suhtautuisi jättisilikonirintaiseen, maksitakapuoliseen trans-vaimoosi?

      Huomaa, että et ole asiaa ajatellut.

      • En toivo kysyjän toiveen toteutuvan, mutta huomautan seuraavaa: Ei viestistä ilmennyt, että kysyjä olisi Peräpohjolasta. Lisäksi kirjoitit Peräpohjolan väärin sikäli, että laitoit yhdysviivan ja sen jälkeen ison P:n, ei tuollaisessa tapauksessa kuulu isoa kirjainta pohjolan alkuun.


      • Anonyymi
        Nenoniel kirjoitti:

        En toivo kysyjän toiveen toteutuvan, mutta huomautan seuraavaa: Ei viestistä ilmennyt, että kysyjä olisi Peräpohjolasta. Lisäksi kirjoitit Peräpohjolan väärin sikäli, että laitoit yhdysviivan ja sen jälkeen ison P:n, ei tuollaisessa tapauksessa kuulu isoa kirjainta pohjolan alkuun.

        Ymmärrät varmaan että vastasit viestiin joka on yli kymmen vuotta vanha. Kysyjä on varmasti jo tehnyt valintansa tai unohtanut koko asian, mitä luulet?

        Älkää nostelko näitä kuopattuja ketjuja kiitos.


      • Anonyymi

        Kielitaidottomana? Miten niin välttämättä? Kai hän voisi opetella suomea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe