Yllättävä ilta

Maija_

Jori oli jo pidemmän aikaa katsellut Maijaa sillä silmällä, mutta ei ollut uskaltanut tehdä asian eteen mitään. Maija oli hurjimman teini-iän ohittanut nuori nainen joka tiedosti naisellisuutensa, tuoden sen esille pukeutumisellaankin. Jori ei voinutkaan olla huomaamatta Maijan paljastavaa kaula-aukkoa sekä seksikkäästi sääret esille jättävää hametta tayteläisine pakaroineen. Maija kävi ahkerasti punttisalilla, joka oli saanut kiinteän takamuksen vielä korostumaan. Lisäksi hänellä oli kiusallinen tapa flirttailla pojille, saaden heidät hämmentymään. Kukapa nyt ei olisi hämmentynyt tuon punatukkaisen, seksiä tihkuvan ja pantavan näköisen kissan lähentelystä.

Jori ei nyt varsinaisesti ollut Maijan kaveri vaan he näkivät toisensa usein samassa kaveriporukassa liikkuessaan. Tämä lisäsi vielä Jorin tuntemaa jännitettä, koska Maija flirttaili niin kuin ei itse olisi käytöstään muka tajunnut. Mutta ei Jorissakaan vikaa ollut, jäntevä ja hyväkroppainen kaveri varustettuna vielä komeilla kasvoilla, joihin katsoessa sinisten silmien tunsi porautuvan sisimpään asti. Maija tunsi kyllä vetoa Joriin, vaikka häntä pelotti hieman Jorin nihkeä suhtautuminen yhden illan seikkailuihin, koska seksiähän tuollaiselta urokselta yleensä vain haetaan.

Jori oli kaveriporukan illan viettoon lähtiessä kerännyt rohkeuttaan, toiveenaan lähestyä Maijaa, joka sai hänen mielensä tolaltaan. Kaverin asunnolle päästyään Maija olikin jo sattumalta tullut aloittelemaan myös samalle asunnolle, mikä sai Jorin lähes perääntymään sisällään tuntevan myllerryksen vuoksi, mutta hän kokosi itsensä ja päätti vastata Maijan tervehdykseen. Tervehdykseen Maija kommentoikin ääneen, että mitähän tuollaiselta mieheltä voisi lainkaan odottaa, kun tavallinen tervehdys oli jo niin ”kutsuva”. Jori ei kommentista hämmentynytkään vaan pisti asian muutaman siiderin piikkiin ja tiedusteli yhtä rohkeasti Maijan halukkuutta suoraan toimintaan, johon Maija ei osannut sanoa mitään, vaan hämmentyi salaisen ihastuksensa ehdotuksesta. Samaan aikaan muut kaverit olivat jo lähdössä ensimmäiseen baariin, Maijan ilmoittaessaan vielä ottavansa yhden ennen lähtöä ja avasi samalla kaksi pulloa ojentaen toista Jorille.

Ovi paukahti kiinni eteisessä, Jorin hörppiessä haaleaa siideriä kuunnellen samalla Maijan hermostuneeksi käynyttä selostusta jostakin turhanpäiväisestä kaverin sattumuksesta. Maija oli Jorin kanssa kahdestaan jäätyään niin hermostunut, ettei oikein itsekkään tiennyt mitä selostamassa. Selostuksensa keskellä hän mietti kiivaasti, mitä oikein voisi Jorin kanssa tehdä, jolloin ajatukset sanat menivät sekaisin ja suusta pääsi sammakko, kun Maija sanoi haluavansa Jorilta kunnon sormetusta kostuneelle pimpsalleen. Jori oli jonkin aikaa kuunnellut outoa juttua, ettei hämmentynyt enää kuulemastaan vaan päätti toimia, Maijan vielä kootessaan sanojaan edes jotenkin järkevään malliin.

Jori meni sohvan reunalla istuvan Maijan eteen nostaen lyhyen hameen aivan ylös ottaen samalla Maijan jalat olkapäilleen. Maijaa silmiin katsoen hän vei kätensä Maijan jalkoväliin pikkuhousujen alle alkaen hyväillä kosteaa vakoa. Kauaa ei tarvinnut hyväillä, kun sormi lähes itsestään tuntui liukuvan sisälle. Maija oli hämmentynyt fantasiansa äkillisestä toteutumisesta eikä kunnolla tajunnut pikkuhousujensa lähtevän, kun tunteet menivät hämmennyksen ja huumaavan himon välillä. Tilanteen tasalle päästyään Maija tajusi himokkaan kielen työntyvän jo halukkaasti sisäänsä, välillä pyörien hellästi häpyhuulilla, upoten taas kiimaa valuvaan pilluunsa.

Jori ei voinut itsekkään oikein tajuta tapahtunutta, mutta nautti jokaisesta hetkestä, jolla sai tuottaa mielihyvää Maijalle. Vartaloaan himokkaasti liikuttaessaan Maija kääntyi sohvalla kontalleen ja pyysi Joria hyväilemään häntä takaapäin. Jori tunsi kuinka hänen oma himonsa vain kasvoi peniksensä pullistellessa farkuissaan, samalla kun katseli eteensä avautuvaa näkymää. Hetken Jori epäröi, jatkaako vai tyytyäkö jo saamaansa, mutta huomasi Maijan auki repsottavan käsilaukun lattialla vieressä, josta pilkotti pari kortsua. Tästä johtopäätöksen tehtyään Jori otti kumin ja nykäisi housut kinttuihin, kun Maija kyseli pienen keskeytyksen syytä. Samalla kun Maija oli kysymässä uudestaan, että voisiko vielä saada pehmeän kielen ”huulilleen”, niin hän tunsi kuinka paksu ja kova kalu upposi liukkaaseen pimppiin. Vaikeroiden Maija inisi, että tää on unta, tää ei oo totta, kun Jori kurottautui Maijan täyteläisiin rintoihin puristaen niitä joka työnnöllä. Kumpi sitten alun perin halusi kumpaa? Illan jälkeen Maija ainakin halusi unohtaa yhden yön seikkailut ja aloittaa seurustelun, mikä kyllä Jorille sopi.

5

11755

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pet

   huono, siis järkyttävän huono, sori, mutta tää oli melkein jopa huonompi kuin nämä kadjfasdjfwlrejtpsdf tarinat...

  • ssd

   jotenkin tuli sellainen olo et kirjoitettu ala-asteen kirja muotoon. "hän teki sitä ja sitten hän teki niin ja.."

  • joppero

   Musta tää oli kiva, lisää vaan!

  • Anonyymi

   Kovin tasainen tarina, rosoisuutta kaipaisin lisää.
   Mies voisi sanoa jossain kohtaa vaikka että ihana pillu, ihan pakko saada nuolla.
   Ja nuo kondomit olisi voinut jättää pois tarinasta, mokomat seksintappajat.
   Mitäpä ei mies tekisi päästäkseen pikkuhousujen kuminauhan alle.

   • Anonyymi

    No ainoa mitä ei ehkä tekisi, että pitäisi syödä silakkalaatikkoo. 🤮


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1305
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1217
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1145
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   54
   850
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   682
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   681
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   659
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   646
  Aihe