Vartijan

varustevyö

Olen tässä aloittamassa vartijan töitä ja haluaisin ostaa varustevyön pääkaupunkiseudulta. Mistäs kannattaisi lähteä hakemaan?

19

8633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattaapi

      aloittaa ja tekemällä hintavertailua.

      Eli Keltaiset Sivut hakuun kohdalta aseliikkeet ja vertailemaan.

      Hintaskaala onkin sitten laaja.

    • Toinen vartija

      Ja vaikka kuinka alkaisi kaupassa syyhyttämään kun esitellään suurimpia ja komeimpia "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" varten olevia massiivisia lenkkejä, jossa ei edes rannetta ohuempi Mäklaitti pysy niin maalaisjärki kannattaa pitää mukana...

      Kun itse ostin aikanaan ensimmäisen varustevyöni johon kaupassa ihastuin ikihyviksi, niin kotona varusteet vyöllä kokeillessa huomasin, ettei sellaista kolossia kehtaa ihmisten ilmoilla Suomessa pitää esillä:) Siitä lähtien ollut komerossa ja vähin äänin seuraavana päivänä hain samasta kaupasta "varavyön" ja se sitten olikin jo kapine jota kehtasi pitääkin mukana.

      Turhapa varmaan mitään älyllistä tänne palstalle on kirjoitella, mutta kunhan nyt tuli mieleen mainita kun tekstin luin.

      • varustevyö

        Kontrolli-lehdessä oli testattu noita vöitä. Siinä oli myös myyjät kerrottu.


      • TaasVaxi

        Miksi sinua hävetti pitää "isoa" varustevyötä?

        Eurokoko on 5cm ja "iso" jenkkikoko on 5,7cm. Oliko se 0,7cm ero niin iso, että alkoi hävettää ja posket meni punaiseksi? Vai ostitko vahingossa painonnostajan vyön ja sitten tavallisen housujen vyön?

        Jenkeissä sanotaan, että jos et kanna asetta vyöllä niin sinulla ei ole myöskään varustevyölle tarvetta. Enemmän hävettäisi pitää mitään varustevyötä jos siinä on vain kärrypoletteja roikkuja Key-Bakista kiinni koreja kantaessa sisäänkäyntiporteille.


    • korvike

      Mikäli ei ole kaasua tai sitten lupiakaan niin sovella. Itse olen kantanut mukana lukkosulaa. Sitä kun suhaiseen kasvoille niin on ukko ihmeissään vähän aikaa.

      • hahahh

        Ja jos ukko ei siihen mennessä ole ollut kiukkuinen ennekuin olet lukkosulaa heitelly sen naamalle niin varmasti ton tempun jälkeen on!


    • myy myös

      kaikenlaisia vöitä kannattaa tutustua, nemesis juoksuhauta, airsoft ym.ym.

    • Tyttönen*

      Itse olen aikoinaan ajellu piiriä ja kokemusta on kahdesta eri merkistä. Uncle mike´s (vai miten se nyt kirjoitettiinkaan)on hyvä vyö jos vyön suhteellisen suuri jäykkyys ei häiritse ja jos pitää vuötä vuolenkeissä. Autoon istuttaessa ja noustessa tiivistä tahtia (kuten piirissä usein tapana)pyrkii kuitenkin nousemaan ylös häiritsevästi. Itse en tykännyt pitää vyötä vyölenkeissä koska housujen vyötärö oli usein kainaloissa, jollei halunnut roikuttaa haaroja polvissa. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan. Varusteet pysyvät hyvin paikallaan, varsinkin jos tykkää käyttää alusvyötä. Turhan massiivinen ehkä kuitenkin alusvyön kanssa. Ehdottomasti paras ja mukavin käyttämäni vyö on Hellwegin nahkavyö. Pysyy tukevasti paikallaan myös autoon istuttaessa/noustessa, juostessa jne, vaikka ei ole vyölenkeissä. Ei ole liian jäykkä, mutta kuitenkin tukeva, eikä hankaa lantiota, niinkuin jotkut esim. aikaisemmin mainitsemani merkki. Mitä meinaat vyössä kantaa? Mikäli varusteet painavat kohtalaisesti, ei ainakaan tavallisesta kaupasta kannata ostaa mitään perusvyötä, koska vyö venyy ajanmyötä muodottomaksi. Kokemusta on. Itselläni oli radiopuhelin, raudat ja kaasu eli ihan peruskamat. Poliisin tekniikkakeskus myy Hellwegiä, samoin kuin Helsingin Käpylässä oleva finnrappel. Muista en tiedä.

      • ei myy enää mitään

        ja finnrappelkin vain, vähä laatuisesti....tilaus tavaraa. mutta *wink *wink itselläni ois hellweggi myydä, lenkkeineen koteloineen ja lenkkeineen


      • Tyttönen*
        ei myy enää mitään kirjoitti:

        ja finnrappelkin vain, vähä laatuisesti....tilaus tavaraa. mutta *wink *wink itselläni ois hellweggi myydä, lenkkeineen koteloineen ja lenkkeineen

        Ai ei poliisin tekniikkakeskus enää myy tavaraa? Noh, ajat muuttuu ja näköjään myös toi homma. Itse ostin oman vyöni Finnrappelilta joskus viitisen vuotta sitten ja silloin sen joutui tilaamaan sieltä erikseen. Onko kellään tietoa missä tota Hellwegiä myydään nykyään?


      • otis
        Tyttönen* kirjoitti:

        Ai ei poliisin tekniikkakeskus enää myy tavaraa? Noh, ajat muuttuu ja näköjään myös toi homma. Itse ostin oman vyöni Finnrappelilta joskus viitisen vuotta sitten ja silloin sen joutui tilaamaan sieltä erikseen. Onko kellään tietoa missä tota Hellwegiä myydään nykyään?

        helsingissä, hinnat vaan on niitä valkoisen juutalaisen käsialaa, vaan eipä hellweg ole ikinä halpa merkki ollutkaan, vaan erittäin laadukas


      • uusi vartija

        itselläki on vyö hakusessa.verkkokaupan kautta ei saa ainakaan sitä mike´s-vyötä.kokeile:www.specialops.com tai www.soimport.com


      • Anonyymi

        Taas henkilö, joka ei tiedä mistä puhuu. Hellweg ei myy nahkavöitä. Ne näyttävät nahalta, mutta ovat polymeerilaminaattia. Kyllähän sen tuntee heti kun siihen koskee... No toiset ei erota laminaattia parketista.


    • Markku

      Hantaurus on loistava firma, josta saa turvallisuusalan tuotteet´suht edullisesti. Hantauruksen tuotteet ovat myös laadukkaita ja ne kestävät käytössä. Itse käyttänyt jo 3 vuotta heidän tuotteitaan. www.hantaurus.com

      • Anonyymi

        Se on hantaurus.fi, eikä .com...


    • vartija lovely

      www.securitystore.fi
      www.turvaluola.fi
      www.finsec.fi
      näistä suvuista pääsette hakemaan tai tilamaan tuoteet vartiointi palveluun kuluvat tavarat.

    • Teehoojoo

      Suomalaisissa nettikaupoissa järkyttävän ylihintaista tavaraa, kannattaa Ebaystä katsella kamat niin saa murto-osaan noista.

    • Ostarikyttä

      Mihin te kärrypojat sitä vyötä edes tarviitte, laittakaa henkselit niin pysyy housut ylhäällä myös koreja kantaessa

      • Toteemi-apina

        Turvallisuusalalla on monenlaisia tehtäviä esim. paikallisvartija (myymälät, sairaalat, tehtaan yms.), piirivartija, järjestyksenvalvoja, PRJV, vahtimestari, turvallisuustarkastaja jne.

        Olet nyt varmaan sekoittanut vartioimisliikkeessä töissä olevan vartioimistehtävää suorittavan vartijan ja turvamyyjän keskenään. Turvamyyjä hyllyttää, palvelee kassalla jne. mutta turvamyyjä ei olekkaan vartijakortillinen vartija.

        Myymälässä paikallisvartija tekee kiinniottoja, poistoja, kameravalvontaa ja kierroksia. Myymälässä vartijalla on oma toimisto, joka tunnetaan nimellä valvomo sekä kiinniottotila, johon vartijan kiinniottamat henkilöt tuodaan. Valvomossa on myös kiinteistön evakuointi- ja ensiapuvarusteet yms.

        Myymälässä vartijan housujen vyön päällä on varustevyö, jossa on mm. kaasusumutin, patukkalenkki, teleskooppipatukka, käsiraudat, radiopuhelin, taskulamppu, elvytysmaski ja kaikkea muutakin mistä ilmeisesti olet kateellinen. Olet varmaan monesti vartijan nähdessäsi haaveillut itsekin omistavasi moisia leluja, hienon univormun ja ison auktoriteetin sekä oikeudet poistaa ja kiinniottaa ihmisiä.

        Valitettavasti olet todennäköisesti hölmöillyt nuoruudessasi ja saanut rikosrekisterin, joka pelkotilojesi ja kateutesi lisäksi estävät alalle pääsyn.

        Miksi tolppa-apinat ostavat muuten virossa ommeltuje polettipaitoja? Mihin he olkapoletteja tarvitsevat? Laki sanoo, että vartijan arvomerkit kiinnitetään viranomaistyyliin olkapoletteihin. Ja olkapoleteissa voi kätevästi pitää olkamikrofonia kiinni. Mutta mihin ihmeeseen tolppa-apina tarvitsee sinistä "virkapaitaa"? Aika omituista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe