Kursseilla II

Kurssilainen

Olimme Marin kanssa naineet kuin kanit pari kertaa ja minä tunsin olevani niin loppu kuin vain voi, makasimme vierekkäin ja annoimme hengityksiemme tasaantua. Sitten Mari nousi ja sanoi lähtevänsä loppuyöksi omaan huoneeseensa, olin niin väsynyt etten jaksanut edes yrittää estellä häntä. Mari puki pikkuhousunsa ja yöasunsa ja poistui hotellin käytäväään, minä nukahdin heti hänen lähdettyään.

Seuraava aamu alkoi aika ankeassa tunnelmassa, porukka oli pörrännyt pitkään kuka missäkin ja aamun ensimmäiset ryhmätyöt eivät olleet mitenkään menestyksiä. Vilkuilimme Marin kanssa toisiamme aina kun muiden silmä vältti, molemmilla oli samat ajatukset, vaikka kumpikaan ei sanonut sanaakaan asiasta. Lähellä lounasaikaa Mari viestitti silmillään, että hänellä olisi asiaa, hän kirjoitti jotakin keltaiselle liimalapulle ja sujautti sen minulle salaa muilta. Poistuin käymään WC:ssä ja katsoin siellä lappua, siinä luki ainosataan PIKA… ja 11.30. Minulla pamahti seisomaan pelkästään tuosta yhdestä sanasta. Kirjoitin lapun toiselle puolelle, OK ja "ota ph, pois valmiiksi". Menin muun ryhmän joukkoon ja annoin lapun salaa muilta Marille, hän vilkaisi nopeasti lappua ja punastui mutta poistui WC:n suuntaan. Kun hän tuli hetken päästä takaisin oli hän syyllisen näköinen, mutta nyökkäsi minulle. Jatkoimme ryhmätyön tekoa, istuin Marin vieressä ja pudotin kynäni lattialle, menin kontilleni lattialle sitä noutamaan ja samalla Mari avasi reisiään huomaamattomasti, etsiskelin kynääni ja tuijotin Marin häpyhuulia jotka olivat silmieni tasalla, sitten Mari sulki reitensä ja minäkin löysin kynäni ja nousin istumaan…Kirjoitin taas lapulle muutaman sanan ja sujautin sen hänelle, Mari katsoi lappua ja sitten minua, hän kuiskasi hiljaa "kyllä", lapussa luki "oletko jo märkä…"

Kello tuli yksitoista ja poistuimme koko porukka lounaalle, söin nopeasti ja näin Marin joka istui eri pöydässä tekevän samoin. Heti kahvit juotuani lähdin ravintolasta ja kerroin meneväni huoneeseen lukemaan sähköpostini. Kävelin käytävää kohti huonettani kun näin Marin olevan edelläni ja sainkin hänet kiinni huoneeni ovella. Avasin huoneeni oven avainkortilla ja Mari livahti sisään minun edelläni.
Heti eteiskäytävässä otin Marin syleilyyni ja nostin hänen hameensa helmaa niin että käteni tavoittivat paljaan takapuolen, Mari puristeli minun pakaroitani samalla tavalla. Peruutin hänet huoneeseen ja siellä kirjoituspöytää vasten. Pöydän takana oli koko seinän mittainen peili josta katselin Marin takamusta, se litistyi ja levisi pöydän reunaa vasten. Laitoin käteni etupuolelle hänen häpyhuulilleen joita levitin varovasti, sormeni kosketti hänen vittunsa yläreunaa ja tunsin klitoriksen kovana sormeni alla, koko häpy oli liukas ja kuuma. Mari puristeli kulliani farkkujen läpi ja tunsi seisokkini, "valmiina olet sinäkin", hän sanoi. Vastasin olleeni valmiina siitä asti kun sain ensimmäisen lapun pikapanoista.

Nostin Marin hameen vyötärölle ja levitin reidet hänen istuessaan kirjoituspöydällä, laitoin kaksi sormeani hänen kosteaan vittuunsa ja hieroin klitorista toisella kädellä. Mari oli aivan kiimaisena ja minä samoi, hän kiskoi vyöni auki ja avasi napin ja vetoketjun laskien farkkuni samalla alas sääriin. Sitten hän otti kullini esille alushousuista ja alkoi vedellä esinahkaa edestakaisin, minultakin valui liukasta limaa kullistani ja Mari levitti sitä terskan ja esinahan väliin sormillaan. Hän teki sen niin, että esinahka oli terskan päällä ja ujutti sormensa nahan ja terskan väliin, olin huutaa, en kivusta vaan siitä mielettömästa kiiman tunteesta jonka hän aiheutti.

Avasin Marin valkoisen puseron napit ja valkoiset liivit olivat silmieni edessä, hyväilin rintoja hyvin kevyesti liivien päältä ja tunsin kuinka nännit nousivat kovina liivin kangasta vasten. Autoin paidan pois ja avasin liivien hakaset, Liivit olivat olkaimien varassa kun laitoin käteni Marin isoille ja kiimaisille rinnoille, samalla Mari runkkasi minua hitaasti vetelemällä esinahkaa edestakasin. Nyt en enää voinut pidätellä kiimaani vaan nostin Maria lanteilta ja samalla painoin kulliani kohti hähen vittuaan, se ei osunut ensi kerralla mutta liukui häpyhuulien välissä ja sekin tuntui aivan mielettömän kiimaiselta. Viimein sain kullini Mariin sisälle ja aloin painella täydellä innolla tuntien joka työnnöllä hänen kierukkansa kohdun suulla. Asento oli sellainen, että pääsin kullillani aivan hänen vittunsa pohjalle.

Vedin Maria itseäni kohti ja teputimme kulli ja vittu yhdessä vuoteelle jonne kaadoin hänet, sain temmottua farkkuni pois ilman että kulli olisi karannut kuumasta pesästään. Olin Marin päällä ja pyysin häntä laskemaan jalkansa aivan suoriksi vuoteelle, Mari teki niin katsoen hiukan kummissaan minua. Vedin Marin jalat alleni yhteen ja levitin omat jalkani ulommaiseksi. Marin ilme kävi kiimaisemmaksi ja puna alkoi nousta hänen poskilleen. "Mikä asento tämä on, tuntuu aivan kuin vittu ja klitsu palaisivat" Kullini hankasi klitorista aina sisään ja ulos mennessään , minulle taas Marin yhteen puristetut jalat saivat vitun käymään tosi ahtaaksi ja aloin tuntea lähestyvän spermaruiskun. Mari voihki ja sanoi asennon tuntuvan niin ihanalta, että hän tulisi riippuvaiseksi siitä, en ollut lainkaan pahoillani asiasta. Minun oli pakko hiljentää tahtia etten aivan heti ampuisi Marin vittua täyteen spermaani. Makasin hänen päällään liikkumatta ja puristin Marin reisiä yhteen omillani, Marikin rauhoittui hetkeksi ja tusnsin kullissani hänen sydämensä sykkeen aiheuttamat sykäykset. Suutelimme ja Mari kietoi kätensä ympärilleni.

Otin Maria kiinni hartioista ja käänsin hänet yläpuolelleni, hän ei pystynyt liikkumaan lainkaan kyrpäni sykki hänen vitussaan ja sitten siirsin käteni hänen pakaroilleen. Emme oikeastaan liikkuneet lainkaan mutta pumppasin hänen takapuoltaan edestakaisin päälläni ja vittu ja kulli hankasivat toisiaan. Mari alkoi pitää pientä ininää ja taas hänen kasvoillaan alkovat palaa punertavat läikät. Sitten hän alkoi vaikerrella ja pyysi jatkamaan vaikka koko päivän, en uskonut jaksavani sillä mikään ei kiihota minua niin paljon kuin kiimainen voihke, se, että näkee naisen todella saavan kullia tarpeeseensa. Spermani lähti liikkeelle ja Marin vittu pursui sitä, asennosta johtuen sitä tihkui väliimme ja karvamme liimautuivat yhteen. Pidin Marin edelleen reisieni vankina ja annoimme hengityksemme tasaantua. "Minun on pakko saada tätä vielä uudelleen", Mari pyysi.

4

13060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiimanen

      kerro ihmeessä lisää!!!!!!!

      • piritas

        ihan mahtavaa, pakkohan sinun on jatkaa.


      • Kurssilainen
        piritas kirjoitti:

        ihan mahtavaa, pakkohan sinun on jatkaa.

        Ensi viikolla ;-)


    • Anonyymi

      Kiitos päivän orgasmeista ;)

      Jatka ihmeessä kirjoittelua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1632
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      707
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe