Sauna by summernight

Kundi20wee

Siinä hän taas oli. Olin tekemässä saunaan hänen poikansa kanssa listoja..pientä remppahommaa kesäkauden aluksi.
Lupasi maksaa kympin tunnilta ja kyllä se meikäläiselle sopi. Tuli taas tupakalle.
Hymyili ja katsoa napitti suoraan silmiin, katseli meikäläistä vähän turhankin estottomasti.
Tomi ei huomannut mitään vaan naputteli listaa seinään. Itse nousin ja verryttelin jalkoja.
En ollut Tomilta kehdannut kysyä mutta mutsinsa oli varmaan nelissäkymmenissä. Helvetin hyvännäköinen ja seksikäs..ihan päästä varpaisiin. Eronnut Tomin isästä jo kymmenen vuotta aiemmin.Tummanpunertavat hiukset olkapäille, vihreät kauniisti rajatut silmät, täyteläinen suu..kroppa treenattu ja hyvännäköinen takamus..ainakin piti itsestään huolta.Nainen!
Tomin mutsi tarjosi tupakan ja polttelimme siinä hiljaisuuden vallitessa. Tomin kännykkä soi ja tämä meni ulos puhumaan. Jäimme kahden ja Lissu kysyi olisiko jo nälkä..Nyökkäsin ja sanoin että voishan sitä jotain syödä.
Lissu lähti lanteet keinuen yläkertaan lounaan laittoon. Tomi tuli takaisin ja jatkoimme hommia.
Pian saimmekin kutsun syömään. Lissulla oli vapaapäivä ja otti vähän viiniä ruoan kanssa.
Älä nyt päiväkännejä vedä! Tomi varoitteli ja sai Lissun nauramaan. Lissu vilkaisi minuakin ja hymyili viekkaasti. -Noo, täytyyhän sitä jotain hupia elämässä joskus olla, hän sanoi hitaasti ja kohotti viinilasin huulillee iskien samalla minulle silmää. Häkellyin ja punastuin kuin pikkupoika ja se sai Lissun naurahtamaan matalasti.
Syötyämme jatkoimme remppaamista.
Iltapäivällä Tomi ilmoitti että nyt saa riittää ja hän lähtee kylille. Jäin sitten yksin sinne viimeistelemään. Lissu tuli pian Tomin lähdön jälkeen. Hän päivitteli sitä että Tomi oli yksin jättänyt minut sinne. Ei se nyt mitään haitannut, vakuuttelin. Lissu katsasti listatilanteen ja sanoi että tämänhän voisi jo kohta lämmittääkin..haluisinko jäädä saunaan? Pukuhuoneessa oli vielä kesken maalausta ja listoittamista ja lattian laittoa mutta saunahan oli kylpykunnossa.
Sanoin että mikäs siinä.
Lissu alkoi kantaa puita halkovajasta ja autoin häntä kantamisessa. Samoin halusin sytyttää saunapesän. Lissu sanoi hakevansa sillä aikaa meille kylmät oluet. Siemailimme juomia hiljaisuuden vallassa ja odottelimme saunan lämpenemistä. Yllättäen hän kääntyi puoleeni ja katsoi kysyvästi silmiini. -Et kai sinä ujostele jos tulen kanssasi saunomaan, yksin on niin tympeää..Meinäsin veteää olvit väärään kurkkuun mutta nyökkäsin sitten. -Tomi soitti just ja sanoi menevänsä kaupunkiin ja olevansa yötä sen opiskelukaverin luona..
-Ok, kyllä se sopii..tajusin ettei tarttis ajaa enää kotiin. Oli lupa jopa yöpyä.
Sauna lämpeni ja pätkääkään ujostelematta Lissu alkoi riisuuntumaan. Yritin olla katsomatta hänen sulojaan ja verkkaisesti riisuin itsekin.
Lissu meni ohitseni ja hänen lanteensa hipaisi etumustani..pikkuveikkaa täytyisi nyt jäähdytellä ettei kovin innostuisi jöpöttämään.
Lissu viipyi suihkussa ja kannoin löylyvettä.
Menin saunaan ja Lissukin tuli. -Kylläpä on ihanaa..hän sanoi ja nojasi seinään. Samalla hän nosti jalat ylös ja kiersi kätensä niiden ympärille. Heittelin hiljalleen löylyä ja päätimme mennä vilvoittelemaan aikansa istuttuamme.
Lissu istui viereeni pukuhuoneen puupenkille niin että reitemme koskettivat toisiaan.
-Onko sulla tyttöystävää? hän kysyi yllättäen.
-Ei ole nyt, vastasin ujosti.
Lissu siemaili olutta mietteliäänä.
-Ei mullakaan ole miestä..tuntuu ettei ole aikaa parisuhteelle, eikä oikein ketään ole joka kiinnostaiskaan mutta välillä naisena tunnen halua..eli rakastelukaveri olis kiva. Tämän sanottuaan hän hymyili ja katsoi silmiini taas kiusoitellen.
En voinut katsoa takaisin, halu jyskytti sisälläni ja minun oli vaikea olla..
Lissun varpaat leikittelivät omillani ja olin hämilläni koska en tiennyt suoranaisesti mikä homman nimi on.
-Sulla on kiva ja jäntevä kroppa, Lissu tokaisi ja nousi lähteäkseen jälleen saunaan. -Kiitos..samoin..mutisin ja seurasin katseellani hänen ihanan herkullista pyöreää takamusta.
Kömmin jälleen hänen vierelleen saunan lauteille.
Lissulla oli kylmä olutpullo mukana ja hän siemaili sitä aika ajoin. Huomasin että hän oli jo maistissa.-Nyt pesulle, hän tokaisi ja marssi pesuhuoneeseen. Itse jäin lauteille.
-Tuu pesee selkä, hän huhuili ja tottelevaisena marssin hänen peräänsä.
Pesin hänen selkäänsä hitaasti ja varmoin ottein ja hän sanoi että voi miten mukavaa kun oli oma selänpesijä.
Yhtäkkiä hän kääntyi ja nosti käteni jossa pesusieni oli rinnalleen. En tiedä mistä se rohkeus tuli mutta pesin hänen vielä kiinteät rintansa..heitin sienen pois ja otin liukkaat rinnat molempiin käsiini. Nännit olivat kovina ja hän huokasi hiljaa.
Otin toisen rinnan huulilleni ja näykkäisin leikkisästi..Lissun käsi eksyi haaroihini ja hän runkkasi jo kovaa kulliani hitaasti, edestakaisin.
Huohotimme molemmat ja aistimme jännityksen ja kiiman. Laitoin käteni varovasti hänen siistin pimpsansa päälle. Ujutin pari sormea sisään ja välittömästi hän alkoi työntää itseään niitä vasten.Pillu oli lämmin ja kostea. Istutin hänet pesuhuoneen penkille ja avasin kunnolla hänen reitensä. Näky oli huumaava..kaunis ja tarkkaan ajeltu pillu..tuoksui kosteaa kiimaa ja leikittelin kielellä hänen klitoriksellaan. UUhh..hän huokaisi ja painoi silmänsä kiinni antautuakseen nautinnolle. Hän ohjasi samaan aikaan sormeni pilluunsa kun nuolin..Lissu maistui tai itse asiassa ei maistunut juurikaan miltään..pienelle kiimalle. Imeskelin ja nuolin hänen vakoaan ja tuntui ettei heppi pysy enää räjähtämättä minuuttiakaan. Orgasmi tuli yllättäen ja Lissu vapisi ja huudahti kimeästi pitäen samalla hiuksistani kiinni.
Raukeana hän avasi silmänsä ja hymyili..-ihanaa, kiitos..nyt on sun vuoro.
Heppi sojotti yläviistoon ja Lissu kyykisti eteeni ja nappasi sen täyteläisten huuliensa väliin.Hänen työskentelynsä oli niin ihanaa, että laukesin aivan liian pian hänen suuhunsa. Hän nieli ja nuoli jokaisen pisaran..näykki kivespussejani ja hoki kuinka ihana olen..
Peseydyimme ja kävimme vielä löylyssä jonka jälkeen menimme pukuhuoneeseen istuskelemaan.
Lissu vaikutti hieman vaivaantuneelta, hän sanoi ettei ollut miehen kanssa ollut pitkään aikaan ja toivottovasti en tästä puhuisi kenellekään..
Lupasin olla puhumatta ja ajattelin miten ihana olisi tuota panna takaapäin kunnolla.
Kuin lukien ajatukset Lissu kehotti pukemaan ja sitten mentäisiin ylös ja otettaisiin oluet.
Itse hän ei pukenut vaan jätti vaatteet pesukoneen päälle joka oli pukuhuoneen vieressä olevassa kodinhoitohuoneessa. Pelkkä pyyhe päällään hän käveli portaita ylös.
Hän kaatoi itselleen lasiin viiniä ja kehotti minua ottamaan myös. Otin mielummin oluen.
Istuimme alas Lissu laski lasinsa pöydälle.
Hän kiersi kätensä kaulaani ja alkoi suudella minua. Kieli pyöri suussani ja hän maisteli huuliani ja tämä kaikki teki minut hulluksi. Vastasin suudelmaan ja otin häntä kädestä kiinni ja lähdimme makuuhuonetta kohti.
Heitin alastoman Lissun sängyn päälle ja revin samalla itseltäni vaatteita pois.
Hyväilin hänen jo kostunutta pilluaan käsin..hän tarttui kulliini ja hetken siinä toisiamme hyväiltyämme hän käänsi minut vuorostaan selälleen sänkyyn.
Lissu suuteli jälleen minua ja siirtyi kieltään lipoen alemmaksi ja alemmaksi..katselin häntä ja ajattelin että ei jumalauta tämä voi olla totta..
Hän kampesi päälleni ja alkoi ratsastamaan hitaasti keinuen, käteni omiinsa vangiten.
Rytmi muuttui ja aikuiseksi naiseksi hänellä oli yllättävän tiukka pillu. Meinasi taju lähteä kun orgasmi tuli..Lissu ei ehtinyt saada mutta lupasin hänelle vielä kunnon kyydit.
Lepäsimme hetken toistemme sylissä ja sitten kun aloin olla jälleen valmis uusiin koitoksiin käänsin Lissun nelinkontin.
Nussin häntä takaapäin ja hän uikutti kuin koiranpenikka.
Tunsin kun hän sai orgasmin, pillu supisteli ja hän repi päiväpeittoa ja miltei huusi.
Itselläni ei enää tullut, heppi tuntui jo araltakin.
Loppuilta menikin siinä musiikkia kuunnellessa ja tanssiessa sopivasti humaltuneena.
Jäin yöksi ja nukuimme sylikkäin.
AAmulla Lissun nukkuessa puin vaatteeni ja hymyssä suin lähdin ajelemaa kotia kohti..huomenna jatkuisi saunaremppa.

3

19704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ratsastajatyttö

      Kiitti hyvästä tarinasta :) Rupes itteekin tekemään mieli seksiä... ;)

    • aikaslailla

      täytyy sanoa, että noin sekavaa kirjoitusta saa hakea... susta ei oo kirjoittajaksi, ja niitä päiväunia ei tarvi tänne kirjoittaa.


      -masa-

    • juttuhan olikin

      suomeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe