Tutkimuksissa

apu löytyi

Kaksi vuotta sitten jouduin kovien kuukautiskipujen takia tutkimuksiin. Olin pyytänyt naislääkäriä, koska ujostelin miesgynekologeja. Ensi visiitillä sairaalassa olikin vastassa nainen. Minulta otettiin verenkuva ja naislääkäri teki sisätutkimuksen. Hetken asiaa pohdittuaan totesi minun tarvitsevan kohdunsuun laajennuksen. Lähdin kotiin, sairaalaan palaisin kolmen viikon kuluttua.

Palasin sairaalaan päiväosastolle. Huoneessani oli kolme muutakin naista, kaikki minua vanhempia. Osa heistä jutteli leppoisasti, osa tuntui jännittävän, kuten minäkin. Sairaanhoitaja kävi kertomassa että olisin viimeinen. Odottelimme kukin vuoroamme kun olimme siirtyneet alas leikkaussalin lähistölle. Olin hermostunut.

Minut pyydettiin sisälle. Paikalla oli väkeä ihan riittävästi: kaksi hoitajaa, anestesia-lääkäri ja leikkaava kirurgi. Ja heistä vain kaksi naista. Tunsin palan nousevan kurkkuuni kun hoitaja sanoi että voisin nyt riisuutua...Minäkö riisuutuisin tuon sakin edessä?! Pakkohan se tietysti oli.

Minulle laitettiin tippa ja sain rauhottavaa ainetta ja lopulta hengittelin itseni uneen. Näin outoja unia. Unissani tapahtumat olivat leikkaussalista.

Anestesialääkäri häipyi. Leikkaava kirurgi sai toimenpiteen valmiiksi ja käski kahden hoitajan pukea minulle pöksyt ja niihin siteen. Nais -ja mieshoitaja juttelivat rauhallisella äänellä keskenään.

-Onpa kaunis nainen.
-Älä viitsi. Ole hiljaa ettei Robert kuule, se ei tykkää tuollaista jutuista. Se on sitä mieltä että potilas voi kuulla vaikka oliskin nukutettuna. Sä kun oot niin opit pian talon tavoille.
-Mutta kun hän on ihan oikeasti kaunis.
-Joo,joo. Laita sä loppuun, mulla alkaa ruokis ihan just ja mun on pakko ehtiä syödä ennen klo 15 leikkausta.Pliis?
-Okei, mee vaan. Olihan tää vika?
-Joo,ei oo kiirettä, viet sen sitten tonne heräämöön niin tää ehditään siivota.

Mies irroitti nilkkaremmini ja nosti minua pedissäni kainaloista ylöspäin. Minulla oli outo olo, kuin tämä ei olisikaan unta. Mies avasi jonkun oven näkökenttäni ulkopuolella ja sanoi: "Täällä on valmista, mä vien tän potilaan tonne heräilemään, Kikan piti lähteä, niin mä jään sinne valvomaan". Joku huikkasi "Joo".

Mies työnsi sänkyni toisesta ovesta ulos ja jonnekin läheiseen huoneeseen. Hän oli peitellyt minut lakanalla. Hän sulki oven perässään.

-No, niin...Sanna. Mä laitan tonne vielä ton varattu-valon niin kukaan ei vahingossa lompsi sisään.

Mies puhutteli minua nimellä niin kuin olisin hereillä. Kokeilin avata silmiä enemmän. Olin vielä ihan tokkurainen, se ei onnistunut. Mies puheli paksulla äänellään.

-Sanna, nyt ollaan heräämössä. Sun ei tartte pelätä yhtään. Mä otan sulta nyt pöksyt pois niin katsotaan tuleeko sulta vuotoa.

Mies hivutti hitaasti ja varovasti sairaalan isot pikkuhousut jalastani. Hän siirsi jalkojani yksitellen vähän kauemmas toisistaan ja toi sängyn päätyyn jonkun häkkyrän.

-Ihan hetki vielä.

Mies toi maskia naamalleni. Ehkä se oli happea? Näin sameasti, mutta en ollut täysin hereillä. Pian minua alkoi raukaisemaan taas.

-Älä nukahda kokonaan. Haluan sinun pysyvän hiukan hereillä. Nyt katsotaan sitä vuotoa.

Mies laittoi jalkani kiinni häkkyrään ja sitoi nilkkani siihen kiinni. Ihmettelin tokkuroissani miksi hän vieläkin minua tutkii. Yritin pinnistää näkökykyni äärilleen, jotta erottaisin mitä hän lähti tekemään mennessään toiselle puolelle huonetta. Mies painoi radion soimaan ja tuli viereeni. Hän nosti lakanan viereeni.

-Olet kaunein hoitamani potilas.

Mies kosketti kasvojani vapisevalla kädellään. Hän siveli poskeani ja suuteli hiljaisesti minua puolittain huulille. En kyennyt ymmärtämään mitä tapahtui. Ehkä olin vielä unessa kuitenkin?

Mies hyväili kaulaani, olkapäitäni ja lantiotani. Hän laski sänkyä alaspäin.

-Näin on helpompi tutkia sinua. Luoja, miten hyvännäköinen sä olet.

Mies alkoi suudella rintojani hyväillen samalla valkoisen takkina alta itseään. Tunsin jotain märkää valuvan sängylle. Inahdin hiljaisesti. Mies reagoi heti.

-Ei se ole mitään vakavaa. Minä tutkin asian, makaa ihan rauhassa, meillä on aikaa puolisen tuntia vielä. Hengittäpä tuosta ihan pikkuisen.

Yritin nostaa kättäni työntääkseni maskin kauemmas, mutten ehtinyt. Nuuhkaisin ja käsi valahti takaisin sängylle. Tutkin miestä samalla kun hänen kätensä vaelsi rinnoillani. Hän ei ollut hullumman näköinen, tumma ja noin kolmikymppinen. Sormus näytti olevan. Mies hyväili koko ajan etumustaan kun suuteli vartaloani yhä alempaa. En pystynyt liikuttamaan jalkojani vaikka halusin. Jalkani oli sidottu. Yritin nostaa kättäni ja sopertaa jotain. Mies kuitenkin laski päättäväisesti käteni alas ja sitoi nekin lepositeisiin. Olin täysin avuton.

Mies laskeutui jalkopäähäni. Mietin kuinka pitkälle hän aikoisi tämän viedä. Kuulin kuinka hän kahisteli jotain. Hän pyyhki alapäätäni.

-Pyyhitään vähän. Kyllä sinä vähän vuodat, mutta ei tämä ole vakavaa.

Pyyhe oli märkä. Hän puhdisti minua.

-Olet täältäkin niin kaunis. Papereiden mukaan olet 16, oletkohan vielä neitsyt?

Mies hyväili klitoristani, enkä voinut sille mitään että kastuin. Tunsin kuinka hän varovasti kokeili kielenkärjellään klitorista. Värähdin.

-No, niin, sä alat herätä Sanna. Ole kuitenkin varmuudeksi ihan hiljaa, ettei häiritä siistijää tuolla leikkaussalin puolella. Aah, arvaa miten paljon mä haluaisin työntyä suhun?

Mies työnsi sormensa emättimeeni. Se oli yllättävän märkä, ehkä osa oli leikkauksen aiheuttamaa vuotoa? Hän työnsi sormeaan edes takaisin ja tarkkaili samalla kasvojani. Kun avasin kunnolla silmät hän puhui:

-Ole kiltti, älä huuda. Pliis. Anna mä tyydytän sut.

En oikein tiennyt mitä tehdä. En päässyt karkuun ja olin sitä paitsi nyt jo kiihottunut. Nyökkäsin varovasti ja sanoin:

-Okei, mutta sun ei oo pakko pitää mua näissä härveleissä.

-Mä voin irroittaa kädet, mut mä en uskalla irroitta sua kokonaan. Sä et ihan oikeasti saa liikkua vielä.

Mies irroitti varovasti lepositeet ranteistani. Nostin hitaasti kättäni. Mies otti minua ranteesta kiinni ja vei käteni etumukseensa kiinni.

-Mun on pakko päästä laittaan sua.

Nyökkäsin kiihottuneena ja nousin kyynerpäitteni varaan. Mies avasi takkinsa ja laski housunsa alas. Alushousuista pullisteli täysvalmiudessa oleva kyrpä. Muakin alkoi haluttaa.

-Voitko nuolla mua vähän?
-Tottakai.

Mies käveli jalköpäähän ja nuoli pilluani, joka valui. Klitorikseni tuntui turvonneelta ja hänen kielensä pehmeältä. Hän otti kiinni pakaroistani. Hyväilin hänen tukkaansa kun nousin istuvaan asentoon.

-Älä, pysy makuulla ettei sulle tuu paha olo. Anna mä hoidan sut.

Mies työnsi sormensa taas pilluuni samalla kun hyväili klitoristani kielellään. Kiihoituin älyttömästi. Ihmettelin miten kiihotuinkin niin oudon ihmisen kosketuksesta. Minua oli koskettanut vain eka poikaystäväni, mutta vain sormella. Hengitykseni alkoi kiihtyä ja hengästyin.

-No niin. Katsopas mihin kuntoon sä mut oikein saatoit.

Mies esitteli kyrpäänsä ja veteli esinahkaa edetakaisin jalkovälissäni seisten.

-Olisiko sulla ehdotusta mitä tälle tehdään?

En uskaltanut sanoa mitään. Hänen toinen kätensä hyväili edelleen klitoristani ja olin hyvin kiihottunut. Lantioni alkoi liikkua tahtomattani hänen runkkausliikkeitensä tahtiin. Oli valmis hänen pantavakseen.

-Selvä sitten, minä päätän hoitotoimenpiteistä. Sun on aika saada kullia.

Mies vei kyrpänsä pilluni suulle ja kutitti hiljalleen häpyhuuliani. Luulin pääni räjähtävän. Hän hyväili kalullaan klitoristani. Lopulta minun oli pakko anella.

-Pane mua...

Mies levitti huuliani ja työntyi varovasti kuumaana sykkivään pilluuni. Olin märkä, mutta ensikertalisena niin tiukka...Mies joutui ottamaan pakaroistani kiinni ennenkuin sain hivutettua kaluaan pidemmälle.

-Tää on mun eka kerta...
-Joo, mä huomaan. Otetaan ihan rennosti.

Mies hyväili rintojani kurottautuen vatsan päälleni ja nuoli napaani.

-Uskallanko mä ottaa noi nilkkaremmit irti?
-Ota, mä haluun sua.

Mies irrotti minut, mutta vaati pysymään edelleen makuulla. Hän liikutti kaluaan huulillani varovaisesti. Kastuin yhä enemmän. Olin täysin valveilla ja kiihoittuneempi kuin koskaan poikaystäväni kanssa. Mies hivutti kätensä jälleen pakaroitteni alle ja otti tukevan otteen. Hän riuhtaisi minua itseään kohti ja tunsin viiltävää kipua pilluni sisällä. Olin menettänyt neitsyyteni ja minuun koski. Tunsin kyynelten tursuvan silmäkulmistani.

-Sanna...älä pelkää nyt helpottaa.

Mies otti kyrpänsä ulos ja tuli suutelemaan minua. Aluksi hän suuteli kyyneleitäni , sitten kaulaani, lopulta suutani. Vastasin suudelmaan, se tuntui hyvältä. Hän hyväili rintojani ja vei toista kättään alemmas. Jäykistyin. Nytkö taas sattuu?

-Mä lupaan ettei enää satu. Rentoudu vaan.

Yritin ajatella jotain, mutta ajattelin vaan miehen sykkivää kyrpää kylkeäni vasten kun mies hyväili minua. Mies siirtyi jälleen sängyn jalkopäähän ja suuteli siäreisiäni hiljalleen. Avain jalkojani enemmän. Halusin tuntea pillussani jotain. Voihkaisin nautinnosta.

-Nyt alkaa taas tuntua hyvältä. Kokeillaanpa taas.

Mies nousi seisomaan ja työnsi kyrpänsä pilluni suulle pyöritellen sitä hitaasti suulla. Olin valmis uuteen yritykseen. Mies työnsi kaluaan hitaasti sisääni. Se meni sinne juurta myöden. Mies työnsi minua ylemmäs pedillä ja kömpi päälleni.

-Sano jos sattuu.

Nyökkäsin ja sivelin miehen rintaa. Hän työsi varoen kaluaan sisälläni edestakaisin. Työnsin hänen valkoista t-paitaansa ylemmäs ja suutelin hän rintaansa. Mies voihkaisi.

-En pysty pidättelemään kauaa, olet niin ihana.

Olin ihmeissäni. Enhän minä tehnyt tässä mitään. Minä vain makasin. Ja tunsin kuinka vittuni supisteli hänen kyrpänsä ympärillä. Olinpas halukas ihmettelin itsekin. Mies tiivisti tahtia päälläni. Otin häntä selästä kiinni ja työnsin lantiotani vastaan. Halusin häntä! Mies nosti jalkani ylemmäs. Hänen kullinsa painui todella syvälle. Hän otti minut syliinsä kovaa ja rynkytti minua. Yhtäkkiä hän lopetti.

-Ei, mä en halua tulla sun sisään.

Olin pettynyt. Olin aivan kiimainen ja halusin kyrvän takaisin sisälleni.

-Et sä nyt noin voi lopettaa!
-Oota ihan sekunti.

Mies meni takkinsa luo ja kaivoi taskusta kondomin, rullasi sen kyrpänsä päälle. Kroppani huusi halusta. Halusin panna!

Mies palasi päälleni ja vein kyrvän heti pilluni suulle. Hän työnsi kalunsa sisääni. Se tuntui nyt erilaiselta kun siinä oli kondomi. Se unohtui kuitenkin hetkessä kun hän alkoi työnnellä vehjettään sisälläni. Huohotin kiimoissani ja tunsin lakanan allani olevan litimärkä nesteistä. Puristin miestä varovasti pakaroista. En halunnut hänen lopettavan. Mies kiihdytti tahtia ja nosti jalkani olkapäilleen. Hän otti vyötäröstäni kiinni työnsi kalunsa syvemmälle ja syvemmälle. Painoin silmäni kiinni. Tunsin jotain outoa kiimaa. Tiesin, miltä orgasmi tuntuisi, sillä yksin olin sen jo tuntenut. En kuitenkaan ehtinyt aivan huipulle, sillä mies rynkytti päälläni niin kovana ja vaativana, että minuun sattui. Mies huohotti ja hikipisarat tippuivat vatsalleni. Lopulta mies ähkäisi, taisi laueta. Hän jäykistyi ja lysähti sitten vatsani päälle. Mies olikin painava.

Mies nousi päältäni ja veti kalunsa ulos. Se oli limainen ja verinen. Hän otti kondomin pois ja heitti sen roskiin. Olin väsynyt ja hämmentynytkin. Mies pesi lauvuaarilla käsiään ja minä makasin sängyllä. Kun aloin nousta, mies ryntäsi viereeni heti.

-Ole varovainen, olet ollut nukutettuna ja aikamoisessa rääkissä muutenkin just. Mä voin pestä sut.

Mies haki kertakäyttöistä paperia rullan ja vesiastian. Mies pesi pilluni varovaisen hellästi. Kun hän oli pyyhkinyt minut kuivaksi, hän laittoi pikkuihousutja pikkuhousunsuojan takaisin ja peitteli minut puhtaalla lakanalla.

-Lepäile siinä hetki niin mä soitan osastolle jos sut haettaisi kohta.

Mies meni ovesta. Olin väsynyt ja onnellinen. Suljin silmäni. Vähän ajan kuluttua ovi aukesi ja säpsähdin hereille. Ovesta tuli toinen hoitaja, nainen.

-Mulle soitettiin että sut sais hakea osastolle. Missäs sun hoitajas on? Se mies?

-En tiedä. Se lähti jo.

-Voi että, sua ei olis saanut jättää yksin. Se oli joku uusi, en ainakaan nimeä tunnistanut. Ai, se jätti takkinsa tohon, siitä mä saankin sen nimen.

Nainen nosti takin lattialta ja rypisti kulmiaan.

-Tää on kyllä Virven takki nimikyltin mukaan...Outoa

3

9817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Doctor Virve

      Ihan hyvä tarina ja jopa juonen tynkää.

    • toipilas

      Juuri tuollaista tarinaa olenkin jo hakenut. :)
      Se oli hyvä!

    • Im just a girl...

      aivan mahtavaa, todella! lisää samanlaisia=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1207
    Aihe