Autiotalo metsässä

Saghitta

Päätin laittaa tänne tarinan, joka tapahtui minun ollessani 8vuotias. Se ei ole välttämättä totta, saattoi johtua nuoren iän mielikuvituksesta, mutta tätä on todistamassa minä, sekä luokkakaverini.

Olimme kaverini kanssa 8 vuotiaita, ja olimme leikkimässä metsässä. Löysimme vanhan talon, se oli todennäköisemmin autio. Ikkunat hakattu laudoilla kiinni, nurmikko varmaan metrin pituinen ja ulkovessakin löytyi. Kaverini piti silti lähteä kotiin ja päätimme tulla seuraavana päivänä uudestaan tutkimaan taloa. Pihalla oli ulkosauna.
Hämmästyimme, kun saunan pukuhuoneen ovi oli auki.
Pukuhuoneessa oli muummoassa laukkuja, viinapulloja siis tyhjiä ja vanhoja räsymattoja.
Pölyisiä kylpytakkeja, vaikka koko pukuhuone oli oikeastaan pölyssä. Laukusta löytyi muummoassa lompakko, joka oli täytetty kivillä sekä kirjastokortti. Yritimme katsoa, onko kirjastokortissa nimeä, mutta se oli haalistunut pois. Seuraavaksi tutkimme ulkovessan. Seinillä oli uimapukumallien ja aikuisten lehdistä leikattuja kuvia. Jotain siellä tutkimme, kunnes ns. 'päätalon' sisältä kuului todella kova ja ilkeä nauru. Oliko joku vakoillut koko ajan? Mikä se oli? Ne kummatkin kuulimme sen. Juoksimme niin kovaa metsästä pois kun pääsimme. Emme menneet sinä iltana ulos.

Olikohan tarina vain 8vuotiaan mielikuvitusta?
Mutta silti me kummatkin sen kuulimme.

13

2325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leka.....

      Autiotalot ovat perinteisesti olleet teinien ryyppäyspaikkoja, ainakin maaseudulla. Varmaan joku paikallinen siellä hirnui.

    • joops.

      Löysitte pultsariukon piilopaikan. Nauraja oli pultsari itse.

    • jalmari

      Mikä ihmeen sana on muummoassa?
      Kirjoitetaan muunmuassa, jos tuota hait.

      • kjlafjashd

        Tyhmä olet jos et sitä ymmärrä että kirjoitusvirheitäkin on olemassa.


      • jalmari
        kjlafjashd kirjoitti:

        Tyhmä olet jos et sitä ymmärrä että kirjoitusvirheitäkin on olemassa.

        Tietenkin vahinkoja sattuu, mutta olen muunmuassa -sanasta nähnyt niin monta hirveää väännöstä, pahin on ollut "muummolassa".
        Usein syynä on ollut tietämättömyys, joten päätin korjata tuon virheen, ettei jatkossa tule samanlaisia tietämättömyydestä johtuvia töppäyksiä.

        Ole hyvä.


    • koluaja

      Kokenut koluaja antaa neuvon. Älkää KOSKAAN menkö suinpäin autiotalolle. Pitää olla ehdottoman varma talon autiudesta ennenkuin sitä lähestyy. Ja jos se joskus on ollut autio se ei välttämättä ole sitä joka kerta. Varmista aina poistumisreitti. Älä koskaan riko mitään. Tarinassasi ei muuten ollut mitään kummitteluun viittaavaa.

    • voisaatana

      tuo "muummoassa" kävi kyllä niin pahasti silmään että ei voi muuta kuin todeta että: vitun IDIOOTTI

    • vähintään?

      Tai koillispohjalainen? :D

    • vihainen omistaja

      Joo näistä autiotaloista on kokemuksia, vähän toisesta näkökulmasta. Nimittäin omistamallamme tontilla seisoa kökötti entinen huonokuntoinen kotimökkimme.
      Eikös vaan per*kele sinne ollut majoittunut pari puliukkoa, vaikkei talo ollut edes heidän. Pitää varmaan laittaa joku pelotuskeino sinne, jos nyt puliukkojen aivot mihkään enää reagoi, kun kuulevat ja näkevät muutenkin harhoja.

    • Pjotr Novajevits

      Dingo oli miettimässä uutta sävellystä. Neumann se siellä räkätti, kun katseli kuinka autiotalon kukat lakastuu.

    • Novaja Zemlja

      Tietääköhän Neumann miten "muummoassa" oikeasti kirjoitetaan? Ja oliko Autiotalossa Musta leski? Vai kenties saunassa käyneet Nahkatakkinen tyttö ja Hämähäkkimies? Ties mitä olivatkaan tekemässä? Ulkovessan seinällä oli Levottoman tuhkimon kuva, muiden muassa.

    • "autiotalossa" asuva

      Itse asun kerrostalossa joka on ulospäin aika ränsistyneen näköinen ja asun tässä aivan yksikseni. Koska paikka on hyvin aution ja asumattoman näköinen, on lähes varmaa että viikonloppuna nuoret yrittää tulla ala-ovesta sisään, joko juomaan tai sitten fiilistelemään "pelottavalla" autiotalolla. Kerran oli muutama nuori fiilistelemässä tunnelmia rappukäytävällä kun olin ala-oven unohtanut lukita ja tein pienen jäynän, menin erääseen tyhjään asuntoon joka oli pimeän käytävän päässä, käytävään ei tule valoa kun lamppu/katkaisin rikki mutta asuntoon sai valot. Ne laitoin päälle kesken heidän tutkimusten ja rääkäisin kovaa, voi että tuli tyttösille kiire karkuun :). Yleensä käyn heti kolinan kuultuani kertomassa että menkää muualle juomaan, täällä asutaan vaikkei siltä näytä ja aina ovat ymmärtäneet.

    • Nimetön12345678910

      Tää ei oo mikään maailman kauhein juttu mutta oltiin joskus pari vuotta sitten poikaystävän, sen kaverin, poikaystävän pikkuvelin ja mun parhaan kaverin kanssa vanhassa autiossa autokorjaamossa joka on kai jo purettu. Aluks se oli jotenkin tosi pelottavaa mut sit se tuntu ihan normaalilta. Sinne piti mennä ikkunasta. Oltiin siellä semmoset tunti kun tutkittiin taloa ja sen sisältöä... (Siinä oli 4 kerrosta kellari) Poikaystävän pikkuveli sit oli sellanen "urhea" ja meni sinne kellariin... Kuulu hetken huutoa ja sit se juoksi sieltä huutaen että "menkää pois!" Ja me kaikki juostiin ikkunalle josta me siis oltiin tultu sisään. Me kaikki mentiin ulos ja poikaystävän pikkuveli alko selittää mitä oli tapahtunu kellarissa. Se ei saanu suustaan kunnon sanaa kun vaan tärisi ja jankutti "Se tulee takaisin" se alko olee tosi pelottavaa ja me lähettiin pois. Kuulin poikaystävältä että se yritti kysyä sen pikkuveliltä mitä siellä oli mut sen pikkuveli vaan sano että "Mä en muista enään" se oli vähän creepyy.... No sitte pari viikkoa myöhemmin kaveri soitti että kun oli mennyt sisään sinne taloon oli nähnyt että kellarin ovella nukkui mies se siis nukkui eikä ollut kuollut. Mun kaveri selitti sitä puhelimessa ja vaikutti tosi pelokkaalta ja järkyttyneeltä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe