Planeetta X

talkin tv-head

Haluaisin tietää mitä mieltä te olette Planeetta X:stä, joka tunnetaan myös nimillä Nibiru ja kahdestoista planeetta

Jotkut sivustot väittää että kyseinen planeetta ohittaa pian maapallon ja aiheuttaa napojen siirtymisen, mikä johtaa totaaliseen kaaokseen ja miljardien ihmisten kuolemaan. Pitäisikö olla huolissaan?

33

13173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Planeetan X:än Asukas.

      Kuvia, juttuja, eli minkä muotoinen, mitä siellä on jne, jne, ja sitten vielä missä se oikein on, ja miten se tappaa miljardeja ihmisiä vain olemalla Planeetta X. Liittyykö siihen jotain mystistä, kummitusjuttuja, vai gravitaatiokenttäkö se vaikuttaa siihen että miljardeja kuolee, vai jokin sähköimpulssinen vakauma, josta lähtee reseroottien voimalla kestovakaumalla plasmasäkeitä. Kerro enemmän niin tiedän planeetasta enemmän.

      • talkin tv-head

        Ainoa mitä tiedän on että se kuulemma lähivuosien aikana ohittaa maan läheltä ja jotenkin vaikuttaa magneettikenttään niin että navat tulevat siirtymään, maanjäristykset, hurrikaanit ja tulivuorenpurkaukset tulevat yleistymään ja suurin osa ihmistä tulee kuolemaan. Varma merkki sen tulosta on kuulemma punertava objekti taivaalla, jonka näkee paljain silmin 7 viikkoa ennen katastrofia.


      • Nibiru/Planet X

      • voyuuyvui
        Nibiru/Planet X kirjoitti:

        http://www.xfacts.com/

        Tuo sivusto on syvältä.

        Sieltä löytyy sinänsä mielenkiintoinen video Nibiru-luennosta jonka otsikko on "in search of planet X" tai jotakin vastaavaa.

        Tuossa luennossa selviää se kuinka vähän nämä Nibiru-uskovaiset ymmärtävät mistään mitään. Luennoitsija väittää että Zecharias Zhitsin vai mikä vittu sen äijän nimi nyt onkaan, että Sumerilaiset olisivat tienneet Maan olevan seitsemäs planeetta ja laskeminen tietenkin aloitetaan sopivasti Plutosta. Tätä he väittävät todisteeksi siitä että Annunakit olisivat muka olleet täällä ja kertoneet sumerilaisille millainen meidän aurinkokuntamme on.

        Tässä on nyt kaksi ongelmaa.

        Ensimmäinen on se että Sumerilaisten mukaan oli olemassa todellakin seitsemän planeettaa, tai kiintotähteä. Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus. Eli seitsemän Aurinkokunnan kappaletta liikkumassa taivaalla. Yhä edelleenkin astrologit, joiden hömpötys on peräisin juuri näiltä samoilta sumerilaisilta ajattelevat että Aurinko ja Kuu ovat muiden osien mukaan "Planeettoja".

        Toinen ja paljon edellistä merkittävämpi ongelma Zechariaan höpinöiden kannalta on sitten se että Aurinkokunnassa on paljon enemmän planeettoja kuin Pluto, Neptunus, Uranus, Saturnus, Jupiter, Mars, Maa, Venus tai Merkurius.

        Jos Annunakit olisivat todella tienneet Aurinkokunnan rakenteen he eivät olisi tehneet noin merkittävää virhettä. Että sori vaan herra luennoitsija, mutta me muut suhteutamme asiat paljon suurempiin kokonaisuuksiin kuin herra Zecharias joka voi olla ehkä oman alansa osaaja mutta ei selkeästi ymmärrä hevon vitun vertaa mistään muusta.


    • uskoa

      Mitä härskimpi satu, sitä varmemmin isohko joukko tietämättömiä uskoo siihen.

    • sdfsdf

      Nibiru ja nesarajutut olivat aika suosittuja entisessä jippiissä. (Vanhan jippiin keskustelutason tunteville asia lienee jo selvä :)

      Tuo nibiru on juttujen mukaan ollut tulossa maan lähelle jo vaikka kuinka monta kertaa... (ei sentään ihan niin monesti kun Nesaralla on ollut varmoja julkaisupäiviä :)
      Ja se kuulemma piileksii jatkuvasti tarkalleen auringon takana, tiedä sitten miten se sieltä maapallon viereen yllättäen ponkaisee.. :)

      Tjuu, täyttä kökköä koko nibiru, ainakin mielestäni.

    • -Q-
    • jeeeeeeeeeeeeees

      Joukkotuhot ovat toistuneet 64 miljoonan vuoden välein, ja ainoa selitys on auringon kiertolainen joka sysää radaltaan komeettoja, jotka törmäävät maahan.

      Niin ja viimeisestä kerrasta on kulunut se 64 miljuunaa vuotta...

    • pohdiskelija

      Planeetta X:n piti tulla jo ns. "tarkkojen laskelmien mukaan" keväällä 2003. Laskelmat menivät metsään ja mitään planeettaa ei tullut.

      Planeetta X:n eli oikeammin suurikoisen asteroidin kokoisen komeetan ytimen pitäisi olla ns. ruskea kääpiö, joka heijastaa valoa huonosti, ja liikkuu auringon ja maaplaneetan välistä. Tällä kappaleella pitäisi olla näkyvä pölyvana perässään. Planeetta X:n kiertoajan pitäisi olla n. 3600 vuotta aurinkokuntamme ympäri. Edellisen kerran se vieraili kuulemma aurinkokunnassamme muinaisen babylonialaisten aikaan, jotka pistivät siitä muistiinpanot ylös. Nyt on kulunut melko tarkalleen 3600 vuotta edellisestä kerrasta. Silloin se aiheutti kuulemma joitain suuria muutoksia planeetallamme.

      Jotkut sivustot netissä puhuvat fyysisten ja magneettisten napojen siirtymisestä, mutta fyysisiä akselimuutoksia ei saa aikaan muu kuin suurimassainen taivaankappale lähellä liikkuessaan.

      En ole havainnut ainuttakaan sivustoa, jossa olisi pätevää tähtitieteellistä faktaa möhkäleen lähestymisestä. Kaikenlaisia "faktoja" on kyllä esitelty, mutta mikään ammattilaisten observatorio ei ole tietääkseni tiedottanut aiheesta.

      Toistaiseksi tapaus on täysi arvoitus, ja todennäköisesti fiktiota.

      • ...dägädää-dägädää...
        Tähtitieteen peruskäsitteisiin tutustumisen voipi aloittaa vaikka Ursan sivuilta http://www.ursa.fi/ mutta sieltä ei ole koskaan löytynyt hajuakaan mokomasta kummajaisesta. Jos se todella olisi olemassa, se olisi ollut kaikkien lehtien etusivuilla jo monta vuotta!


      • pohdiskelija
        wiikatemies kirjoitti:

        ...dägädää-dägädää...
        Tähtitieteen peruskäsitteisiin tutustumisen voipi aloittaa vaikka Ursan sivuilta http://www.ursa.fi/ mutta sieltä ei ole koskaan löytynyt hajuakaan mokomasta kummajaisesta. Jos se todella olisi olemassa, se olisi ollut kaikkien lehtien etusivuilla jo monta vuotta!

        Tämä planeetta X -juttu on New Age tarinaa, senpä vuoksi sitä tällä palstalla onkin.

        Muinaisten myyttien ja legendojen tutkiminen on mielenkiintoista puuhaa. Planeetta X -aiheesta löytyy hakusanalla "Zecharia Sitchin" lisäinfoa.

        Joka vuosi havaitaan uusia komeettoja, jotka kiertävät aurinkoamme. Ei niissä mitään kummallista useinkaan ole. Tänäkin syksynä aurinkokuntaamme saapuu mm. läpimitaltaan 17 m oleva komeetta C/2006 HW51 (Siding Spring), tarkemmin ottaen 29.9.2006 ja ohittaa maapallon runsaan 2 astronomisen yksikön etäisyydeltä. Sitä ennen on ehtinyt mm. asteroidi 2004 XP14 ehtinyt ohittaa 3.7. maapallon noin 1.1 Kuun etäisyydeltä.

        Planeetta X voi olla joku tunnetuista komeetoista, tai sitten sitä ei ole vielä löydetty. Ruskea kääpiö -jutut eivät ole tieteellisesti todettuja, vaan ne pitäisi todeta sitten, jos tällainen möhkäle mahdollisesti joskus ilmestyy.

        Yleensäkin kun lukee New Age -hömppää, niin kannattaa osata erottaa faktat fiktiosta. Jutut komeetoista ja niiden lähestymisistä voivat olla faktaa, mutta niiden vaikutuksia maapalloon saatetaan liioitella, koska ei olla perehdytty riittävästi fysiikkaan.

        Esim. tuota mainitsemaaani komeettaa 2006 HW51 eräät ovat arvelleet planeetta X:ksi, mutta se ei ole ko. mötikkä, koska kiertoaika on aivan liian pitkä auringon ympäri ja toisekseen kappale on liian pienimassainen.


      • kääpiöstä

        Katselin wikipediasta ruskeasta kääpiöstä tietoja ja massaksi mainittiin 13-70 kertaa jupiterin massa. Siis sen verran, että se ei kykene vedyn ydinfuusioon. Luulisi, että jos tuon kokoinen kappale kulkisi edes verrattain lähellä, niin se huomattaisiin? Aikamoista tuubaa tuntuu tosiaan olevan. Luulisi, että edes pientä tieteellistä painoarvoa näillä absurdeilla väitteillä olisi...


      • WiseOrNice

        "Planeetta X:n eli oikeammin suurikoisen asteroidin kokoisen komeetan ytimen pitäisi olla ns. ruskea kääpiö, joka heijastaa valoa huonosti, ja liikkuu auringon ja maaplaneetan välistä. Tällä kappaleella pitäisi olla näkyvä pölyvana perässään. Planeetta X:n kiertoajan pitäisi olla n. 3600 vuotta aurinkokuntamme ympäri. Edellisen kerran se vieraili kuulemma aurinkokunnassamme muinaisen babylonialaisten aikaan, jotka pistivät siitä muistiinpanot ylös. Nyt on kulunut melko tarkalleen 3600 vuotta edellisestä kerrasta. Silloin se aiheutti kuulemma joitain suuria muutoksia planeetallamme."

        Eivätkös nuo kuvailut sovi täysin siihen pieneen planeettaan, joka oli nähtävinä hiihtoloman ajan taivaalla? Senkin kierto auringon ympäri kesti 3600 vuotta, ja sillä oli "häntä" perssään. O_o


      • Etusivu ei ole jumala
        wiikatemies kirjoitti:

        ...dägädää-dägädää...
        Tähtitieteen peruskäsitteisiin tutustumisen voipi aloittaa vaikka Ursan sivuilta http://www.ursa.fi/ mutta sieltä ei ole koskaan löytynyt hajuakaan mokomasta kummajaisesta. Jos se todella olisi olemassa, se olisi ollut kaikkien lehtien etusivuilla jo monta vuotta!

        En ole perehtynyt kyseiseen aiheeseen, joten siitä en voi sanoa mitään. Mutta sen verran tiedän, että maailmassa tapahtuu paljon merkittäviä asioita, joita ei kuuna päivänä tiedoteta etusivuilla. Etusivuilla voit nähdä tärkeitä totuuksia tai tyhjää humpuukia. Mutta älä oleta näkeväsi kaikkea etusivuilla. Maailmassa tapahtuu asioita, jotka järkyttäisivät valtaväestöä syvästikin ja niistä tottavie PITÄISI kertoa etusivuilla, mutta sen sijaan asiat pidetään visusti salassa. Älä ole lammas. Älä luota siihen, että asioista otetaan selvää sinun puolestasi ja totuus kerrotaan näppärästi kaikkien lehtien etusivuilla. Ota itse selvää.


    • joskus puhutaan myös *koira...

      Ei, jos toi mainitsemasi tapahtuu ja PIAN. Jos ei toteudu, niin sitten KYLLÄ.

    • KAIKKI!

      Ja tuhoo Juutalaiset ja vapaamuurarit tyystin

    • tämä on totuus

      2. Piet. 3:10

      Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan.

      Mark. 13:32

      Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa eikä edes Poika, ei kukaan muu kuin Isä.

      Eli jotain tulee tapahtumaan joskus, mutta turha on kenenkään alkaa arvailemaan mitään päivämääriä. Ne on joka kerta osottautunu täysin vääräks.

      • weq

        Googleta "mystery heavenly body".


    • WiseOrNice

      Nibirunhan sanotaan olevan "kääpiö aurinko". Jos tämä kääpiö aurinko ohittaa maapallon vaikka kahden vuoden ajan, miten se voisi johtaa hirveisiin kuolemiin ym. ym. Kun otetaan huomioon että se ohittaa maapallon "auringon tai kuun etäisyydeltä" ja se on KÄÄPIÖ. Kun se kerran kiertää aurinkoa, eikä aurinko ole ennenkään kärsinyt sen kierroksista, mitä hirvittävää tästä voisi seurata? Varsinkin kun maapallokaan ei ole ennenkään kärsinyt tästä "muutaman vuoden ajan kestävästä ohituksesta"?

      uskon siis, että maapallolla saattaa tapahtua magneettikenttien vaihtumisia, mutta tämähän vaikuttaa vain sähkölaitteisiin, ja kompasseihin?

      • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        PIDETÄÄN MIELEN OSOITUS!


      • LOLNINIUNIBIRUBIINI
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kirjoitti:

        PIDETÄÄN MIELEN OSOITUS!

        MIKSI NORJA RAKENTAA BUNKKEREITA MAAN ALLE??? NORJALAINEN POLIITIKKO MYÖNTÄÄ ETTÄ NE OVAT TÄTÄ VARTEN


      • j

        "uskon siis, että maapallolla saattaa tapahtua magneettikenttien vaihtumisia, mutta tämähän vaikuttaa vain sähkölaitteisiin, ja kompasseihin? "
        Niin no riippuu tosiaan että tapahtuuko tuo napojen vaihdos luonnollisen hitaasti vai planeetan takia äkkinäisesti. Äkkinäinen vaihdos olisi luonnonmullistusten sarja ja vedenpinta nousisi sen jälkeen huomattavasti.

        Tilanne nyt FAKTANA on se että magneettinen etelänapa (pohjoisnapa) liikkuu tällä hetkellä nopeampaa kun koskaan aiemmin tiedetään liikkuneen. 55km/vuosi. Liike on luonnollista ja sitä tapahtuu aina, mutta tämä nopeusennätys laittaa miettimään että vauhdittaako sitä siirtymistä esim. planeetta. Tarpeeksi suuren magneettikentän tai massan omaavan planeetan ei tarvisi edes kauhean lähellä olla että jotain vaikutuksia voisi näkyä.
        Toisekseen maapallon magneettikentässä on havaittu todella suuria aukkoja. Ko. kenttä siis suojaa meitä aurinkotuulilta. Nyt on ollut menossa hiljainen kausi auringon kannalta mutta sen kiertokulun maksimi tulee varmaan 2012-2013 paikkeilla ja voi aiheuttaa suurta vahinkoa oli planeettaa x tai ei.

        Paljon on ehtinyt tapahtua jo tälle vuodelle, lukematon määrä maanjäristyksä ja tulvia. En tiedä löytyykö indonesian vajoamisesta maan alle pitäviä todisteita? No kuitenkin, kuolleita eläimiä, erikoisia sääilmiöitä ympäri maailmaa.

        Eläinkuolemien _oletan_ johtuvan mannerlaattojen liikkeestä mikä taas johtuu magneetti-ilmiöstä. Sopisi yhteen myrkytysteorian kanssa. Tästä ei varmaa tietoa ole mutta itse uskon teoriaan että laattojen välistä ylös pääsevät kaasut olisi eläimet tappaneet, jos joku tietää paremmin niin kertoo FAKTAN aiheesta, tämä ei semmoinen ole, vain ehdotus.

        Samaan soppaan voi liittää kasvihuoneilmiön. FAKTAA on että muidenki planeettojen lämpötila on noussut, ei vain maapallon. Tietääkseni hondakuskeja ei marsissa ole ja syy täytyy olla aivan toinen. Jollain planeetalla nousu oli ollu jopa 30%/20 vuodessa. (planeetta x teoria sopii)

        Kun tarpeeksi tutkii faktoja mitä tapahtuu, ei tarvitse uskoa nibiruun huomatakseen että jotaki poikkeuksellista on nyt menossa. Kaikkien tapahtumien kaikki osat sopii yhteen, maya-kalenterit ja kristinuskon ilmestyskirja. Ennustukset pitkiltä aikaväleiltä mitkä ennustavat loppua sopivat vasta nyt kuvaan. On ennustettu muun muassa että sittenkun ihminen lentää kuin lintu, sukeltaa kuin kala, katsoo elävää kuvaa ja on muuta viihdettä mikä laittaa ihmiset unohtamaan Jumalan, on aika. Pitäkää mielessä kuin vähän aikaa tämmöinen teknologia on ollut olemassa.

        Mutta koska kukaan meistä ei tiedä totuutta nibirusta niin eihän se auta kun odotella vuotta 2012. Jos oletetaan että planeetta nyt olisi olemassa ja NASA olisi sen löytänyt niinku 1983 lehdissä kirjoitettiin. Olisi ihan täysin pätevä syy olettaa ettemme tietäisi siitä siltikään mitään. Mikäpä olisi sen kivempi tapahtuma ennen maailmanloppua että ihmiset tietävät siitä ja päättävät lähtä tekemään mitä tykkäävät, tappoja ja ryöstöjä.. Hallituksen kannalta ehdottomasti järkevämpi ratkaisu olla hiljaa niin kauan kun ongelmaan keksitään ratkaisu.

        En jaksanut ihan kaikkea kirjottaa mitä olen löytänyt ja tehnyt yhteenvetoja mutta paljon sitä asiaa löytyy kun alkaa etsimään. Melkonen homma erotella ihan täysin huuhaa kirjotukset, niistä missä voi olla perää. Kuhan ehdotelmia ei ilmoiteta faktoina niin ajatelkaa mitä ajattelette.


    • valopallonaama
    • on tulossa

      Planeetta X saapui sisempään aurinkokuntaamme jo vuonna 2003 ja on todellakin nyt yhä lähempänä maapalloa. Lisääntyvät maanjäristykset, sähkömangeettiset häiriöt ym. tulevat lisääntymään entisestään. Nasa peittelee/putsaa minkä kerkiää satelliittikuviaan sekä seismologisten reaaliaikaisten karttasivustojen ylläpitäjät ovat kiireisä nyt ja peittelevät/putsaavat ja sopivasti kaatavat sivut mm. huoltotöiden syyksi vedoten juuri sopivalla hetkellä. Myös auringon aktiivisuutta tullaan syyttämmän ahkerasti tulevista tapahtumista.

      Planeetta X aiheuttaa napojen siitymisen joka itsessään on melko lyhytaikainen tapahtuma, mutta jälkiseurauksena on varmasti useitakin ihmishenkien menetyksiä koska siitä seuraa voimakkaita tsunameja ja moni etenkin rannikkiseutu peittyy veden alle. Myös maanjäristykset aiheuttavat osaltaan ennenäkemättömiä katastrofeja ja maanjäristys aktiivisuus tulee lisääntymään entisestään ja tämän seurauksena myös tulivuoria purkautuu. Ihmisiä saattaa tietenkin järkyttää tpahtumat jo ennen napasiirtymää kun kaikki tulevat näkemään taivaalla ns. kaksi aurinkoa, samoin tulee olemaan kuun muuttuminen punaiseksi kun Planeetta X:än hännän mukana tuoma rautaoksidipöly peittää kuun ja tätä pölyä tulee varmasti laskeutumaan meriin ja maahan.

      Myöskin maapallon pyörimisliike pysähtyy joksikin ajaksi joka aiheuttaa järkytystä ja pohjoisella pallonpuoliskoolla aurinko ei silloin tietenkään nouse vaan on 3 päivää pimeänä ja eteläisellä pallonpuoliskolla taas 3 äivää valoisaa jolloin aurinko ei laske.

      Napasiirtymästä on mahdollisuus selviytyä hankkiutumalla korkeille paikoille eli hyvä sääntö hakeutua n. 150-200 km sisämaahan ja n. 200-300 km merenpinnan yläpuolelle oleville alueille. Myös on hyvä alkaa varaamaan ns. selviytymispakkauksia joihin kuuluu kuivamuonaa, vedenpuhditustabletteja, paristoja, taskulamppuja, siemeniä, työkaluja ym. tarvikkeita joita tarvitaan napasiirtymän jälkeen. Maatatyöhommia ja erähenkistä selviytymistä on syytä alkaa verestään koska napasiirtymän jälkeen elämä on mahdotonta enää nykyisellä tavalla ja tekniikalla. Parhaiten varmasti tulee selviämään ihmiset jotka ovat yhteistyhenkisiä ja ns. survivor yhteisöt varmasti menestyvät hyvin. Oman ruan kasvattimen tulee silloin todennäköisesti olemaan kaikkein merkittävimpiä taitoja.

      http://www.zetatalk.com/finland/p21.htm

      http://israelupdate.achlak.net/?page_id=470
      http://israelupdate.achlak.net/?page_id=1004

      http://poleshift.ning.com/

      http://www.zetatalk.com/index/zetanew.htm

      • öiuygpiyfg

        "Myöskin maapallon pyörimisliike pysähtyy joksikin ajaksi joka aiheuttaa järkytystä ja pohjoisella pallonpuoliskoolla aurinko ei silloin tietenkään nouse vaan on 3 päivää pimeänä ja eteläisellä pallonpuoliskolla taas 3 äivää valoisaa jolloin aurinko ei laske. "

        Maapallon impulssimomentti on niin suuri, että sen pysäyttämisen vaatimat voimat sterilisoisivat maan pinnan täydellisesti. Kun olisi edes jotain perustietoa astronomiasta ja fysiikasta, niin osaisi satuilla edes vähän uskottavammin, mutta kun ei.


      • Pieni ihminen
        öiuygpiyfg kirjoitti:

        "Myöskin maapallon pyörimisliike pysähtyy joksikin ajaksi joka aiheuttaa järkytystä ja pohjoisella pallonpuoliskoolla aurinko ei silloin tietenkään nouse vaan on 3 päivää pimeänä ja eteläisellä pallonpuoliskolla taas 3 äivää valoisaa jolloin aurinko ei laske. "

        Maapallon impulssimomentti on niin suuri, että sen pysäyttämisen vaatimat voimat sterilisoisivat maan pinnan täydellisesti. Kun olisi edes jotain perustietoa astronomiasta ja fysiikasta, niin osaisi satuilla edes vähän uskottavammin, mutta kun ei.

        Ihmisen kuvitelmat omasta ylivertaisesta tietämyksestään maailmankaikkeuden lakien suhteen ovat oikeastaan äärimmäisen puutteelliset.


      • 8ftdyy
        Pieni ihminen kirjoitti:

        Ihmisen kuvitelmat omasta ylivertaisesta tietämyksestään maailmankaikkeuden lakien suhteen ovat oikeastaan äärimmäisen puutteelliset.

        Perusfysiikka impulssimomentteineen ja pyörimisenergioineen osataan sentään vallan hyvin ja tarkasti.

        Ja mistä tiedät, että tietämys on äärimäisen puutteellista (siis muillakin kuin sinulla)?
        Ai niin sori. Sinähän kirjoititkin, että ne kuvitelmat ovat puutteelliset eikä tietämys. Joo. Pitänee sitten kuvitella enemmin.
        Mitähän äikän opettajasi lauseestasi sanoisi? Isot punaiset henkselit. Jos koulussa opetettaisiin astronomiaa, olisit edellisestä täysin tietämättömästä vuodatuksesta saanut hylätty miinus. Nuo jutut sopivat ala-asteelle, jossa lapsilla ei voikaan olla luonnontieteellistä tietämystä.


      • vain edelleen
        8ftdyy kirjoitti:

        Perusfysiikka impulssimomentteineen ja pyörimisenergioineen osataan sentään vallan hyvin ja tarkasti.

        Ja mistä tiedät, että tietämys on äärimäisen puutteellista (siis muillakin kuin sinulla)?
        Ai niin sori. Sinähän kirjoititkin, että ne kuvitelmat ovat puutteelliset eikä tietämys. Joo. Pitänee sitten kuvitella enemmin.
        Mitähän äikän opettajasi lauseestasi sanoisi? Isot punaiset henkselit. Jos koulussa opetettaisiin astronomiaa, olisit edellisestä täysin tietämättömästä vuodatuksesta saanut hylätty miinus. Nuo jutut sopivat ala-asteelle, jossa lapsilla ei voikaan olla luonnontieteellistä tietämystä.

        Melko agressiiviselta vaikuttaa suhtautumisesi juuri minun viesteihi aiheesta Planeetta X:stä ja sen myötä näyttävät vastauksesi muuttuvan täysin epäasialliseksi ja henkilökohtaiseksi etsien vikoja muusta kuin itse aiheesta. Liekö taustalla jotain "muuta" joka saa näin tulisen vastaanoton kys. aiheesta.

        Ja huom. sanon edelleen, että ihminen ei todellakaan ole ylivertainen tietoinensa siitä mitä tulee avaruuteen, vaikka näin luullaan.


      • å98tp78p8
        vain edelleen kirjoitti:

        Melko agressiiviselta vaikuttaa suhtautumisesi juuri minun viesteihi aiheesta Planeetta X:stä ja sen myötä näyttävät vastauksesi muuttuvan täysin epäasialliseksi ja henkilökohtaiseksi etsien vikoja muusta kuin itse aiheesta. Liekö taustalla jotain "muuta" joka saa näin tulisen vastaanoton kys. aiheesta.

        Ja huom. sanon edelleen, että ihminen ei todellakaan ole ylivertainen tietoinensa siitä mitä tulee avaruuteen, vaikka näin luullaan.

        Siis mihin nähden ylivertainen? Onko sinulla tiedossa jokin taho, joka tietäisi enemmin? Enkä tarkoita nyt Kanava-Keijojen mielikuvitsuystäviä, vaan todellista näyttöä "korkeammasta tiedosta"

        Joka tapauksessa juttusi Niburusta sotivat jo ihan perusfysiikkaakin vastaan ja voivat näin ollen olla vain vilkkaan mielikuvituksen tuottamaa satua.


      • näin ja
        å98tp78p8 kirjoitti:

        Siis mihin nähden ylivertainen? Onko sinulla tiedossa jokin taho, joka tietäisi enemmin? Enkä tarkoita nyt Kanava-Keijojen mielikuvitsuystäviä, vaan todellista näyttöä "korkeammasta tiedosta"

        Joka tapauksessa juttusi Niburusta sotivat jo ihan perusfysiikkaakin vastaan ja voivat näin ollen olla vain vilkkaan mielikuvituksen tuottamaa satua.

        Ihmisrotu on yliarvostettu!!!


      • uiöigvylu
        näin ja kirjoitti:

        Ihmisrotu on yliarvostettu!!!

        Perusfysiikan tuntemus on tällä palstalla aliarvostettu.


      • DCFVFDCCCCCD
        uiöigvylu kirjoitti:

        Perusfysiikan tuntemus on tällä palstalla aliarvostettu.

        SIELUNNE, ETSIKÄÄ JEESUSTA JA PYYTÄKÄÄ SYNTEJÄNNE ANTEEKSI JA TEHKÄÄ PARANNUS, SILLOIN EI KÄY HUONOSTI KUN KUOLEE. ON KAIKKEIN TÄRKEINTÄ ETTÄ EI JOUDU HELVETTIIN.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe