* Eläinystäväsi lääkäri (tre)

anniS

Onko kenenlläkään kokemuksia Tampereen Eläinystäväsi lääkäri- nimisestä eläinlääkäriasemasta? Minkälaista porukkaa, minkälainen hintataso? Erityisesti kiinnostaisi se minkälaisia lääkärit ovat ammatillisesti sekä asiakaspalvelussa...

Olemme vast'ikään muuttaneet Treelle. ja HYVÄ lääkäri hakusessa. Mulla koira, joka hakalasti "moniongelmainen", tarvitaan siis piiitkää asiakassuhdetta.

24

1497

  Vastaukset

  • Mitään vikaa eivät koskaan löydä koirasta, rokotukset osaavat hoita... Mutta tämä on vain meidän perheen kokemus.

   Me emme kyseistä paikkaa enää käytä, koska turhaan olemme käyneet ja joutuneet, sitten käymään muualla, jotta eläin on saatu hoidettua kuntoon.

   Hakametsään olemme olleet tyytyväisiä.
   Siellä olemme saaneet hyvää palvelua ja muukin, kuin rokotukset on osattu hoitaa ja parantaa.

   • Olen käynyt kummassakin ja parempi käsitys jäi Hakametsästä.


   • Minttis72 kirjoitti:

    Olen käynyt kummassakin ja parempi käsitys jäi Hakametsästä.

    Meillekkin jäi parempi käsitys Hakametsästä. Eläinystäväsi lääkärissä käyminen tuntuu ennemminkin rahastukselta kuin siltä että haluttaisiin lemminkin tulevan kuntoon...


  • Minulla ja koirani Josella on hyvä käsitys Eläinystäväsi lääkäriasemasta.Siellä saivat selville(Lääk.Juuliska Haapanen-Kallio).Josen allergian joka oli punkeille ja heinille ulkona hiivaa oli myös.Ottivat asian tosissaan!
   Olin käyttänyt sen seitsemässäkymmenessä Eläinlääkärissä Josea jopa homeopaatilla länsirannikolla,kun enään muuta keksinyt.Eikä mistään tullut apua ja rahaa vain meni tonni tonnin perään.Laitan tähän nyt vielä Josen oireet jotka olivat tassujen nällystäminen,jatkuva korvatulehdus kierre sekä hiivaa korvissa ja tassuissa,mitä piti kalvaa.
   Kyllä nytkin Josen hoito tulee kalliiks,mutta sen maksaa,kun tietää ,että siitä on apua.

  • Meillä oli kultainen noutaja ja hoidatimme sitä eläinystävissä ja siellä ei mitään löydetty kunnes oli liian myöhäistä havaita sydänvikaa joka löyty sitten ruumiiavauksessa, koira menehtyi äkillisesti viime sunnuntaina 15.12.2013 vain 2 vuotiaana!! Suuri on suru ja ikävä mutta eläinystäviin en mene enää koiraani hoidattaan vaikka siellä on aivan ihana henkilökunta mutta se ettei kukaan koskaan siellä tutkinu nalan sydäntä niin ei kiitos koskaan siihen paikkaan. Ja siellä vaan puhuttiin allergiasta ja hauislihaksen lihasvauriosta ja kortisonia ja kipulääkettä pumpattiin pieni täyteen ja kun veimme sit viime hetkillä Nalan tuhatjalkaan (jonne myös kuoli) niin siellä sanottiin välittömästi että näitä kahta lääkettä ei olisi ees saanu syöttää näin pitkään ku Nala niitä oli vetäny eikä yhdessä samaan aikaan. Mutta tehdään valitusta tai ei niin se ei Nalaa ikinä meidän elämään tuo takas!!! Nalaa jäi tänne moni kaipaamaan, enimmäkseen oma äitini jonka luona nala asui ja jonka koira hän oli ja veljeni lapset ja minun poikani ei vielä osaa kaivata koska on niin pieni 10kk!!! Mutta tässä tarina lyhykäisyydessään eläinystävien toiminnasta :(

   • Bornia 75:lle. Syvä osanottoni teidän perheen rakkaan jäsenen Taivaaseen menon johdosta. Tiedän, miten raskas menetyksenne on. Koiranne oli vielä nuori. Suruanne lisää se, että koette että eläinlääkärin tutkimukset ja diagnoosi olivat puutteellisia.

    Ensinnä, rakkaanne on nyt Hyvässä Paikassa. Sen oli aika mennä. Sen elämällä oli tarkoitus teidän perheessänne. Se hoiti 'tehtävänsä' ja se lähti, kun sen aika oli mennä. Muistakaa, että rakkaus on ikuista.

    Toiseksi, on hyvä, että lemmikkien omistajat keskustelevat julkisesti eläinlääkäriasemilla tehdyistä hoitovirheistä. Monet lääkärit pakenevat vastuuta hoitovirheen tehtyään, erityisesti isommissa vastaanotoissa.

    Ap:n suruun vielä: teidän perhettänne lohduttanee, että jokainen lemmikkiään syvästi rakastanut, joka on menettänyt lemmikkinsä, tietää minkälaista aikaa elätte.
    Joskus tulee aika. jolloin menetyksen kipu ei ole ihan niin tuskallinen. Tosin rakkaus on ikuista, ja näin kuolema on vain 'muodonmuutos'.


   • Lahja kirjoitti:

    Bornia 75:lle. Syvä osanottoni teidän perheen rakkaan jäsenen Taivaaseen menon johdosta. Tiedän, miten raskas menetyksenne on. Koiranne oli vielä nuori. Suruanne lisää se, että koette että eläinlääkärin tutkimukset ja diagnoosi olivat puutteellisia.

    Ensinnä, rakkaanne on nyt Hyvässä Paikassa. Sen oli aika mennä. Sen elämällä oli tarkoitus teidän perheessänne. Se hoiti 'tehtävänsä' ja se lähti, kun sen aika oli mennä. Muistakaa, että rakkaus on ikuista.

    Toiseksi, on hyvä, että lemmikkien omistajat keskustelevat julkisesti eläinlääkäriasemilla tehdyistä hoitovirheistä. Monet lääkärit pakenevat vastuuta hoitovirheen tehtyään, erityisesti isommissa vastaanotoissa.

    Ap:n suruun vielä: teidän perhettänne lohduttanee, että jokainen lemmikkiään syvästi rakastanut, joka on menettänyt lemmikkinsä, tietää minkälaista aikaa elätte.
    Joskus tulee aika. jolloin menetyksen kipu ei ole ihan niin tuskallinen. Tosin rakkaus on ikuista, ja näin kuolema on vain 'muodonmuutos'.

    Kannattaa tehdä hoitovirheestä ilmoitus. Etsi netistä googlella ELÄINVAHINKOJEN HOITOVIRHE. Valituksesi johdosta ko eläinten vastaanotto joutuu tekemään selvityksen tapahtuneesta. Mikään vastaanotto ei selvityksiä mielellään tee, ja välttelevät vastuuta. Joutuvat jonkinlaiseen vastuuseen eläinlääkäreiden hoitotyötä valvovan viranomaistahon edessä. Saanevat merkinnän ja huomautuksen.


  • Mulla pelkkää hyvää sanottavaa kyseisestä paikasta. Asiakkaana olen ollut yli 10 vuotta ja tykkään kovasti. Ovat hoitaneet koiriani todella suurella sydämellä ja lopetustilanteissakin ovat olleet mukana lohduttamassa. Hintatasoltaan ei ehkä halvin mutta esim. lonkkakuvat hoidan aina tuolla. Kaikki koirani saaneet A-lonkkatulokset kun ammattitaitoinen kuvaaja kuvaa. Pidän myös kovasti heidän käytännöstään lähettää kutsu rokotuksille/terveystarkastukseen vuosittain, muuten en asiaa muistaisi varmasti ikinä.

  • Raholan "eläinystäväsi lääkäri" ei ole ammattitaitoinen. Tämä Juliska-niminen koppava tyttö olisi halunnut ommella bokserin vilkkuluomet umpeen silmän haavojen takia. En suostunut, oikea kokenut lääkärimme ei ollut koskaan edes kuullut moisesta operaatiosta isolle ja vilkkaalle koiralle. Silmät paranivat viikossa oikealla silmävoiteella. Samassa tilanteessa Juliska ehti tuikata selittelemättä kortisonipiikin juoksuaikaiselle nartulle josta seurauksena juoksun kestäminen kuusi viikkoa.
   Kun vastustin luomien ompelua, likka oli erittäin koppava ja kaikkitietävä. Epämiellyttävä kokemus kaikkiaan.

  • Paska paikka!

  • Moro, oon käynyt Helmen kanssa niin patin poisto etujalasta ja uuden ristisiteen laittamisesta ja tänään patin poisto päästä-kiitos kaikesta henkilökunnalle! Helmi kohta 13v lappis joka rakastaa elää.

  • Kokenusta on. Vaan ei enää toista kertaa. Pirkan Eläinlääkäriä suosittelen. Hyvä palvelu, hyvä hinta.

  • Ei ole vuodet selvästi tätä paikkaa muuttaneet. Kissalla diagnosoitiin stressiperäinen rakkotulehdus ja määrättiin ravintolisää ja kipulääkettä. Seuraava viikko meni hyvin mutta sitten kunto romahti ja soiteltiin eläinystävällesi josko olisi aihetta tuoda kissa sinne niin heidän mielestään riitti että seuraillaan vaikka pyysin että määräisivät edes antibioottia mutta se ei kuulemma auta tähän. Aamulla kissa vietiin Tampereen kunnaneläinlääkärille, oli kuolema jo lähellä. Erittäin paha antibioottia vaativa tulehdus joka nyt voinut vahingoittaa munuaisia. Tuloksia odotellessa.

  • Ei kai kukkaan Tampereelle koiraa vie eläinlekurii? tai kissaa

  • Käytettyä tullut joskus, mutta heidän palvelujensa hinnat niin hurjasti korkeammat kuin muualla, että vasta pakon edessä Eläinystäväsi lääkärille.
   Esim. nyt olen leikkauttamassa kahta tyttökissa. Eläinystäväsi lääkärissä, joka olisi lähes vieressä, hinta alk. 253/kissa, eli halvimmillaan 506e molempien leikkaus.
   Lielahdessa kiva pienklinikka, hinta 122e/kissa eli kahden kissan sterilisointi kotiin annettavien lääkkeineen 244e,
   Joko Eläinystäväsi lääkäri tietoisesti tahtoo pysyä kissojen leikkauksista erossa tai sitten muuten vaan rahastaa surutta toisten hädällä? 🤔

   • Eläinystävällä nukutus tehdään inhalaatioanestesiassa,tottakai se on kalliimpi kuin "perinteinen"piikillä taju pois.On myös turvallisempi ja elimistöystävällisempi.Kaikki omistajat ei halua panostaa laatuun,ei saisi raha olla se tärkein kriteeri.


  • En näköjään ole ainut, jolla huonoja kokemuksia. Onneksi eläimillekin on "potilasvahinkoviranomainen", sen verran törkeä tapaus kävi meille, että vietiin asia sinne. Selväksi hoitovirheeksi todettiin. Anteeksi ei koskaan pyydetty, vaikka virhe oli siis jo maallikonkin silmiin aivan käsittämätön. En kyllä todellakaan suosittele.

  • Juliska Haapanen-Kalliosta ei jäänyt luotettavaa mielikuvaa eläimemme hoidosta. en suosittele. Häneltä puuttuu täysin taito kohdata muita ihmisiä tai eläimiä ja virheen sattuessa ei osaa edes pyytää anteeksi. Kaikenlisäksi Eläinystäväsi on kallis.

  • Ikänä en astu sinne, raha kyl kelpaa, ehkä eläintäkin hoidetaan, jos vähä sinnepäin

   • Koirani jalka kipeytyi tänään aamupäivällä ja menimme eläinystäväsi lääkäriin. Minulle kovisteltiin kahden hoitajan toimesta erikseen että "jätät koiran tänne tai mene päivystykseen" radiosta tuli erinin kappale "kantsisko lähtee meneen" Täällä istun päivystyksessä ja sain hyvää palvelua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koirani jalka kipeytyi tänään aamupäivällä ja menimme eläinystäväsi lääkäriin. Minulle kovisteltiin kahden hoitajan toimesta erikseen että "jätät koiran tänne tai mene päivystykseen" radiosta tuli erinin kappale "kantsisko lähtee meneen" Täällä istun päivystyksessä ja sain hyvää palvelua.

    Miksiköhän yllä olevaa kommenttia ei poisteta vaikka olen monta kertaa pyytänyt?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koirani jalka kipeytyi tänään aamupäivällä ja menimme eläinystäväsi lääkäriin. Minulle kovisteltiin kahden hoitajan toimesta erikseen että "jätät koiran tänne tai mene päivystykseen" radiosta tuli erinin kappale "kantsisko lähtee meneen" Täällä istun päivystyksessä ja sain hyvää palvelua.

    Tuohan kertoo vain sen,että siellä on oikeasti haluttu,että koira saa apua.
    Minä olisin ennemmin antanut Juha Kallion tutkivan ontuvan koirani,ennemmin kuin päivystyksessä...


   • Lemmikin hoitaminen maksaa.Kyllä siellä eläimet hoidetaan,halutaankin hoitaa kunnolla.


  • Monella on hyviä kokemuksia,varsinkin Juhasta ja Juliskasta.
   Täällä taas joku parjaa usealla eri nimimerkillä...
   Ihan huippu paikka,ammattitaitoa vaativiinkin toimenpiteisiin.
   Vaikka kukapa ääliö enäänykypä ivänä etsii jostain Suomi24 palstalta kokemuksia mistään,täysi trollipaikka tuntuu olevan.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6613
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   5205
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3701
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3106