Huumoriliiga

Taso surkea

Miksi Veikkausliigan taso vastaa Saksan kolmos-nelosdivaria? Oikein naurattaa kun katsoo millaista koheltamista pelaaminen Suomen pääsarjassa on. Äijät juoksee pallon perässä eikä oo päätä aikä häntää. Sellaisia syöttöjä, jota esim. Ronaldinho antaa joka pelissä ei Suomessa nähdä kauden aikana kuin muutama tuurisyöttö. Maalit tulee karsean sekasorron, koheltamisen tai harhasyötön jälkeen, ei hienoja kuvioita tai oivaltavia yksilösuorituksia, ei koskaan.

Kyllähän sen näkee yleisömääristäkin millaisella ruputasolla Suomen jalkapallo on. Hyvä jos pariin tuhanteen päästään keskiarvoltaan. Verrataan vaikka jääkiekkoon, niin siellä useilla seuroilla yli 5000 keskiarvot peleissä - noin tuplasti enemmän kuin jalkapallossa. Jalkapallo on hieno peli seurata, mutta jossakin on pahasti menty metsään joko valmennuksen tai päättäjien osalta koska harvoja ihmisiä jalkapallo Suomessa kiinnostaa.

Itse pidän veikkausliigaa lähinnä huumoriliigana joka tarjoaa monesti mukavat naurut Arsenal-Barcelona pelin jälkeen. Viitosdivarin tasoista amatöörijalkapalloa, jossa ei ole mitään järkeä. Ei päätä, ei häntää.

14

3005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • potkupallisti

      Suomi-potkupallo kun kärsii rahapulasta, niin voisivat myydä kierroksen maalikoosteen Keski-Euroopan tv-kanaville loppukevennyksiksi urheilulähetyksiin. Olisi siinä Italiassa ihmettelemistä, kun suomalainen potkupalloilija täräyttäisi kärkkärillä kolmella pompulla pallon maaliin ohi hölmistyneen väärään nurkkaan heittäytyneen maalivahdin. Kaiken kruunaisi tietysti kansainväliseen tyyliin tehty tuuletus, eli kauhea spurtti kohti kulmalippua ja polvillaan liukuminen pitkin perunapeltoa muistuttavalla viheriöllä.

    • katsoja

      mutta mielestäni veikkausliigan taso on parantunut huomattavasti viime aikoina.Vaikkakin olemme esim.rakasta naapurimaatamme Ruotsia tasossa vielä aika paljon jäljessä.

      • potkupallisti

        Feikkausliigan taso vastaa Keski-Euroopan firma-/puulaakisarjoja.


      • ...
        potkupallisti kirjoitti:

        Feikkausliigan taso vastaa Keski-Euroopan firma-/puulaakisarjoja.

        pelin taso vastaa.
        ainoa ero on se että keskieuroopan firma/puulaakisarjojen matsit pelataan parempikuntoisilla kentillä ja yleisöä on enemmän ja tunnelma parempi.


      • potkupallisti
        ... kirjoitti:

        pelin taso vastaa.
        ainoa ero on se että keskieuroopan firma/puulaakisarjojen matsit pelataan parempikuntoisilla kentillä ja yleisöä on enemmän ja tunnelma parempi.

        Ja taitavat tienatakin enemmän :)


    • pelimies ja rakentava

      Suomessa pelataan ihan kohtuullisen hyvää futista, lyhyt kausi huomioon ottaen.
      Aloittajalle voin kertoa sen uutisen, ettei ronaldinhokaan tee niitä syöttöjä, kuin espanjassa.
      Tästä surkeasta veikkausliigasta ja sm-sarjasta ovat ne hyypiöt ja litmasetkin lähteneet.
      Te valittajat kuulutte siihen itkijöiden sukuun, joiden mielestä suomi ei koskaan pärjää euroviisuissakaan.
      Tänä iltana taas toivottavasti maalirikas kierros, eiköhän taas lähdetä kentän reunalle:)

    • L.K.

      Näitä surullisia pikku runkkareitahan on maailma täynnänsä. Ensin sanotaan, ettei kenestäkään ole mihinkään, ja jos joku pärjää, niin ollaan muna pystyssä hehkuttamassa ja juhlimassa torilla.

      Suomessa (ja toki muuallakin) on liikaa menestyksen ystäviä ja liian vähän urheilun ystäviä.

    • asdflhiofh

      Ja sinähän olet käynyt varmasti paljonkin katsomassa liigaa että tiedät tason oikein hyvin.
      Minä olen käynyt katsomassa 10peliä joka kaudella(kausikorttilaisena) ja satun tietämään että siellä tulee ihan yhtä komeita ja välillä komeampiakin maaleja mitä urheiluruudussa näytetään euroopan kentiltä(ja myös mm.torjuntoja, kikkoja, taklauksia jne.)
      Hauskaa on myös se että kummasti Suomalaiset joukkueet pudottelevat eurocupeissa näitä Scotlannin ja muiden edustajia, ja on niitä voittoja isoimmistakin tullut.

      • Suomalainen jalkapallo on m...

        Käykää joskus paikan päällä niin näette, että suomalainen jalkapallo ei ole huonoa.


      • FutisFani

        Olen täysin samaa mieltä. Tosin lisäisin vielä sen, että näitä upeita suorituksia nähdään myös Liigan ulkopuolella. Ykkösen ja Kakkosen peleissä on nähty ja nähdään hyviä suorituksia ja temppuja joka ottelussa. Hyviä laukauksia, hienoja vapaapotkuja, upeita torjuntoja, kikkoja, peippauksia ... kaikkea mahdollista.

        Eihän noille valittajille kelpaa mikään. Paras esimerkki oli tuossa taannoin toisella palstalla kun yksi valopää vertasi ihan tosissaan La Ligan El Clasicoa Veikkausliigan Jaron kotiotteluun. Niinpä. Kas kun ei FC Nörttien alkujaksojen otteluita vaikkapa Copa American loppuotteluun. Mopo karkaa joillakin.

        Katsotaan muuten sitten kun Suomi menee arvokisoihin miten märinä muuttuu gloryhunttaamiseksi. Siinä takit kääntyy niin että saumat vain soivat.

        Niin ja vielä loppulisäys, kun MyPa pudotti tämän skottijoukkueen UEFA Cupin karsintaottelussa niin eräänkin "asiantuntijan" mukaan MyPalla ei pitänyt olla mitään mahdollisuuksia. Skoteilla kun on arvokisahistoriaa, lajikulttuuria, perinteitä jne. Kummasti vain MyPa niisti skotit. Vieraskentällä. Lajikulttuuriskottien tukehtuessa haggiksiinsa.


    • malex

      Ja huonoa taloustaitoa!!
      Pelata potkuspalloa suomessa kun Jalkapallon MM-kisat käynnissä Saksassa.
      Harvan valinta kallistunee veikkausliigan katseluun.
      Pelatkoon syksyllä pitempään taikka supistakoon sarjaa.
      Ja nämä maalikoosteet tosiaan :)
      Ennenkaikkea yleisön "huutomyrsky" herättää hilpeyttä kun se "serkkupojan" möykkä ja hanskojen läpsytys erottuu selvästi :)

      • lasu3k

        Eihän tuossa torstaisessa pääkaupungin v-liigaottelussa ollutkaan kuin "pelkästään" 11 000 katsojaa. Kyseinen yleisömäärä ei ole mikään harvinaisuus esim Italian korkeimmalla sarjatasolla, Seria A:ssa.

        Niin kuin moni on jo tässä otsikossa sanonu, käy katsomassa otteluja ennen kuin alat arvostelemaan. Suurin osa valittajista ovat tätä "joo, kyl mä tossa vuonna 2001 kävin kattomassa 20min yhtä veikkausliigaottelua, mut emmä jaksanu kattoa sitä potkimista sen enempää..." -porukkaa. Yleensä he ovat myös täysin ulapalla myös ulkomaisesta jalkapalloilusta, jota he siitä huolimatta kovasti arvostavat. Itse voisin toki suositella FC Hongan otteluita, Honka pelaa hyvinkin viihdyttävää jalkapalloa. (paitsi jo em torstaina, mutta sovitaan, että kyseessä oli poikkeus)


    • emtasd

      veikkausliigan taso ei paljoa poikkea esim espanjan 1. divarin tasosta.. tunnelma on vain veikkausliigassa niin paska kun suomi ei menesty jalkapallossa.. siksi ulkomailla pienikin kosketus tai syöttö saa heti raikuvat aplodit

      avainsana on tunnelma..

    • KENDOJANARI!!

      Vittu sä oot kyl tyhmä tyyppi. "Jee Ronaldinho on just paras ku se osaa tehä sellasii hienoi temppui ja sit kans toi Cristiano Ronaldo on tosi hyvä ku seki osaa tehä niit temppui". Vittu muuta sitte sinne Barcelonaan imemään sen Rämemajavan munaa. Ja montakohan Veikkausliiga-matsia sä tän kauden aikana näit?Tekstistä päätellen et kovinkaan montaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe