Riikan pääsykoe

Doctor Rectum

Yliopiston biologian pääsykoe koostui kolmesta osasta: itse kirjallisesta kokeesta, soveltuvuustestistä ja lääkärintarkastuksesta. Naispuolisten pyrkijöiden lääkärintarkastuksia suoritti lääkäri nimeltään Jussi. Heti kahdeksalta keskiviikkoaamuna hänen tarkastettavakseen oli saapunut Riikka, ikä 19 vuotta. Riikka istui tuolille kuuntelemaan lääkärin ohjeita. Riikalla on tuuheat, vaaleanruskeat, hieman hartioiden alapuolelle ulottuvat hiukset, sporttinen vartalo ja Jussin arvion mukaan c-kupin rinnat.

Jussi kertoi, että yliopiston pääsyvaatimukset ovat täksi vuodeksi hieman muuttuneet ja että päästäkseen suorittamaan joitakin tutkintoja pyrkijöiden tuli läpäistä lyhyt lääkärintarkastus. Riikka nyökkäili lääkärin selostuksen edetessä ja hän sanoi ymmärtävänsä asian.

- Hyvä, voimmekin siis varmaankin aloittaa, Jussi totesi.

Jussi mittasi aluksi Riikan verenpaineen, tarkisti tämän näön ja kysyi pituuden. Riikka vastasi pituudekseen 166 senttiä.

- Sitten siirrymme punnitsemisen kautta eteenpäin. Ota vähän vaatteita pois, pikkuhousut voit halutessasi jättää, Jussi ohjeisti.

”Pikkuhousut voit halutessasi jättää”, aika erikoisesti sanottu, mietti Riikka. Hän etsi katseellaan huoneesta sermiä, minkä takana voisi riisuutua.

- Ai niin, täällä ei ole sermejä… mutta pärjäät ehkä ilmankin…

Riikka katsoi hetken Jussia, mutta alkoi sitten avaamaan farkkujensa nappeja. Jussi seurasi sivukatseellaan, mitä Riikka teki. Heitettyään farkut pois Riikka nosti mustan topin yltään ja heitti valkoiset nilkkasukkansa pois jalastaan. Hän avasi rintsikoittensa hakasen ja paljasti vaaleat suloisenpyöreät rintansa Jussin nähtäväksi. Kiusallista toki, mutta tämähän kuului osana pääsykokeeseen eikä Riikka halunnut missata sisäänpääsyään viime metreillä. Riikka seisoi ryhdikkäänä kuin malli konsanaan yllään vain vaaleanpunaiset tai-pikkuhousut.

- Hyvä, voit siirtyä vaa’alle, Jussi sanoi.

Hän punnitsi Riikan ja käski tämän sen jälkeen asettua seisomaan keskelle huonetta kasvot kohti seinänkokoista peiliä. Riikan piti pitää jalkoterät tiukasti yhdessä. Jussi kyykistyi Riikan viereen ja kosketteli tämän somia sääriä ja kiinteitä reisiä. Hän käski Riikan kumartua eteenpäin tarkastellakseen tämän ryhtiä. Sitten hän siirtyi Riikan taakse ja toi kätensä aivan tämän rintojen alapuolelle ja nosti kevyesti rintoja.

- Tutkinpa samalla rintasi, Jussi sanoi.

- Aha, vastasi Riikka hieman nolona huokaisten samalla syvään toivoen, että hänen nänneissään oleva ”elämä” rauhoittuisi.

- Ei mitään erikoista, ja nännisikin näyttävät toimivan ihan kivasti, Jussi sanoi.

Riikka meni punaiseksi. Hänen nänninpäänsä olivat paisuneet ja nousseet terhakkaiksi. Eikä mikään ihme. Olihan vieras mies hivellyt hänen rintojaan ja nähnyt vieläpä koko toimenpiteen peilistä. Riikasta alkoi tuntua, että hän olisi jopa hieman ”kostunut”, mutta toivoi, ettei se vaan näkyisi pikkuhousujen läpi.

- Istupa tuohon tutkimuspöydän reunalle, pyysi Jussi.

Riikka istui ja yritti vilkuilla peilistä varovasti jalkoväliään avaten että näkyisikö mitään, mistä pitäisi olla huolestunut. Lääkärinkloppi, Jussi, etsi vielä jotain kaapista ja lopulta siirtyi hänen eteensä.

- Tutkin nyt Riikka sinun nännejäsi vähän tarkemmin. Voitko nostaa kätesi pään päälle.

Riikka nosti kädet antaen samalla tilaa lääkärille.

- Ja sitten vain rennosti.

Riikka tuijotti itseään peilistä yrittäen ajatella muita asioita. Jussi paineli ja pyöritteli Riikan toista nänniä, mikä teki Minnan rentoutumisyrityksistä mahdottomia. Ja vielä kun hän katseli toimenpidettä peilistä ja Jussi kokeili sormillaan nänninpäitä, oli kiihottuminen lievä kuvaus Riikan senhetkisestä tunteesta.

Jussin tutkittua nänninpihankin siirtyi hän Riikan toiselle rinnalle. Riikka näytti ulospäin rentoutuneelta, vaikka olikin oikeasti varsin kiihottunut. Kavalasti hänen mielessään pesi pelko siitä, miten märät hänen pikkupöksynsä oikeastaan olivatkaan.

- Ovatkin oikein hyvässä kunnossa, Jussi sanoi päättääkseen tämän toimenpiteen vain siirtyäkseen seuraavaan.

Jussi siirtyi kauemmaksi ja pyysi Riikkaa asettumaan makuulle tutkimuspöydälle. Riikka totteli, mutta hänen mieltään painoi pelko läikästä pikkuhousuissa. Hän yritti asettuessaan makuulle kurkata tilannetta, muttei kyennyt näkemään haaroihinsa.

- Tiedän, että nuoret, kaltaisesi naiset ujostelevat näitä tilanteita, mutta se on aivan normaalia tuollaisten toimenpiteiden jälkeen, Jussi sanoi.

Siellä siis on läikkä, mutta miten suuri, Riikka mietti kauhistuneena.

- Pikkuhousut pitäisi ottaa pois, käykö, että minä riisun ne vai haluatko riisua itse, kysyi Jussi varsin suoraan.

Riikkaa jännitti aivan kamalasti. Että pikkuhousutkin pitää riisua ja paljastaa tuolle miehelle kaikki pyhimmätkin paikat. Hän päätti kylmettää itsensä.

- Ota vaan sä, Riikka vastasi ujosti.

Jussi tarttui Riikan pöksyjen vyötärönauhasta ja veti niitä hiljaa alas polviin. Riikka nosti polviaan, jolloin Jussi saattoi ottaa pöksyt kokonaan pois. Riikan olo oli nyt häpeällinen. Olihan hän juuri paljastanut kaikki ruumiinsa intiimeimmät salaisuudet. Riikkaa nolotti vietävästi ajatus, että tämä lääkäri huomaisi, miten kostuneet hänen pikkuhousunsa olivat.

Jussi pyysi Riikkaa hilaamaan peppunsa pöydän reunalle. Hän asetti Riikan kantapäät metallisiin tukiin, jotka olivat pöydän reunan tasalla. Riikan jalat jäivät odotetusti koukkuun tarjoten esteetöntä näkymää Jussille. Jussi istuutui jakkaralle ja suuntaisi kohdevalon Riikan paljaaseen jalkoväliin.

- Tämä vaihe ei kestä kauaa, mutta ikävä kyllä se on pakollinen, esitti Jussi pahoittelunsa.

Riikan jalkoväli ei ollut mitenkään poikkeava verrattuna muihin 19-vuotiaisiin.

- Näyttää oikein hyvältä, kehui Jussi.

Jussi kosketteli varovasti Riikan häpyhuulia tutkimushansikkaan ympäröimillä sormillaan. Se laukaisi heti Riikan kiihottumisreaktion ja tämä huomasi, kuinka hänen nänninsä alkoivat taas elää.

- Minun täytyy koskea nyt tähän. Ota rennosti, tämän ei pitäisi todellakaan tuntua pahalta, Jussi sanoi arvelluttavalta kuulostavalla äänellä.

Riikan klitoris reagoi välittömästi Jussin näpräävään kosketukseen. Tämäkin vielä.

- On aivan normaalia, että tämä saa sinut omalla tavallaan kiihottumaan, Jussi sanoi avaten Riikan sisempiä häpyhuulia sormillaan ja hieroen tämän klitorista yhä voimallisemmin.

Riikka ei koskaan ollut tuntenut näin voimakasta tunnetta, mikä nyt oli päällä. Ei edes masturboidessaan. Lääkärin tutkimushansikkaat olivat varmasti jo hyvin kosteat, mikä hävetti Riikkaa entisestään. Jussi ei näyttänyt siltä, että tutkimus olisi ohi ainakaan kovin nopeasti. Riikka hangoitteli vastaan, mutta Jussin sormeilu vain kiihtyi. Riikka äänteli jo hiljaa. Hän saisi aivan kohta. Hänen olisi tehnyt mieli nostaa kätensä nänneilleen ja hieroa niitä, mutta ei tietenkään kehdannut. Se olisi ollut varsin sopimatonta.


- Seksuaalinen toimintasi näyttää olevan aika vilkasta, sanoi Jussi ja nousi ylös jakkaraltaan.

Hän oli näemmä lopettanut jo.

Riikka sen sijaan hengitti vieläkin aika raskaasti.

Antamatta Riikalle sen kummempaa hengähdysaikaa Jussi pyysi tätä nousemaan seisomaan lattialle.

Riikka nosti jalkansa ylös telineistä ja kohottautui istumaan ja sen jälkeen seisomaan. Hän seisoi alasti keskellä huonetta kohti seinäpeiliä tuijottaen alastonta vartaloaan yhdessä Jussin kanssa. Jussi kosketteli Riikan lantiota ja vatsaa. Sitten hän siirtyi seisomaan Riikan taakse ja vei kätensä tämän häpykummulle.

- Kuten huomaat sinulla esiintyy punoitusta häpykumpusi alapuoleisella alueella. Huomaan, että olet ajellut karvasi aivan hiljattain, joten saattaa se johtua osaltaan siitäkin. Suosittelen silti käyttämään jatkossa enemmän vaseliinia, jos tämänkaltaista punoitusta vielä esiintyy.

Jussin ohjeet kaikuivat ohi Riikan korvien.

- Ok, tämä on pitkälti tässä. Läpäisit kyllä kokeen tämän vaiheen. Onneksi olkoon, sanoi Jussi.

- Kiitos, vastasi Riikka.

- Joo, aivan, olinkin ihan unohtaa. Voit kyllä jo pukea.

Riikka nappasi salamannopeasti pikkuhousunsa ja veti ne jalkaansa. Hän huomasi niiden olevan haaroista kauttaaltaan kostuneet. Hän puki ylleen loputkin vaatteensa varsin nopeasti. Jussi antoi hänelle vielä jonkinlaisen lappusen, jonka Riikka taittoi nopeasti ja sujautti pieneen käsilaukkuunsa.

Jussi avasi Riikalle oven toivottaen mukavaa opiskelijaelämää biologian opintojen parissa.

***

Palautetta saa lähettää, mielellään osoitteeseen [email protected]. Erityisesti ideat ja tarinaehdotukset ovat tervetulleita!

6

13516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      LÄHES KOPIO EDELLISEN SURKEAN TARINAN KANSSA .........

      ;-(((

      PS...
      ET VIITSISI KIUSATA ENÄÄ MEITÄ MOISILLA RAAPUSTUKSILLA

      • faktaa2006

        YLIOPISTOJEN BIOLOGIAN ALAN KOULUTUKSEN YHTEISHAKU



        Yliopistot
        Biologian yhteisvalinnassa ovat mukana:

        Helsingin yliopisto
        Joensuun yliopisto
        Jyväskylän yliopisto
        Oulun yliopisto
        Turun yliopisto
        Helsingin yliopiston ympäristöekologian laitos (Lahti)
        Biologian opiskelijoiden lisäksi yhteisvalinnassa valitaan opiskelijat Helsingin yliopiston ympäristöekologian laitokselle (Lahti), limnologiaan ja kalataloustieteeseen sekä ympäristönsuojelutieteeseen.

        Tarkoitus
        Yhteishaussa hakija voi hakea koulutuspaikkaa yllä mainituista yliopistoista/hakukohteista yhdellä hakemuksella ja osallistumalla ainoastaan yhteen valintakokeeseen. Hakija asettaa tavoittelemansa opiskelupaikat suosituimmuusjärjestykseen (ilmoitettu järjestys on sitova) ja hänet valitaan tässä järjestyksessä siihen koulutukseen, johon hänen pisteensä riittävät.

        Käytännön ohjeita
        Hakulomake palautetaan siihen yliopistoon, jossa hakija osallistuu valintakokeeseen. Yliopistojen pistelaskutavat vaihtelevat (vain koe ja sen arvostelu on sama), joten hakijat voivat asettua erilaiseen paremmuusjärjestykseen eri yliopistossa.


      • Hordeo
        faktaa2006 kirjoitti:

        YLIOPISTOJEN BIOLOGIAN ALAN KOULUTUKSEN YHTEISHAKU



        Yliopistot
        Biologian yhteisvalinnassa ovat mukana:

        Helsingin yliopisto
        Joensuun yliopisto
        Jyväskylän yliopisto
        Oulun yliopisto
        Turun yliopisto
        Helsingin yliopiston ympäristöekologian laitos (Lahti)
        Biologian opiskelijoiden lisäksi yhteisvalinnassa valitaan opiskelijat Helsingin yliopiston ympäristöekologian laitokselle (Lahti), limnologiaan ja kalataloustieteeseen sekä ympäristönsuojelutieteeseen.

        Tarkoitus
        Yhteishaussa hakija voi hakea koulutuspaikkaa yllä mainituista yliopistoista/hakukohteista yhdellä hakemuksella ja osallistumalla ainoastaan yhteen valintakokeeseen. Hakija asettaa tavoittelemansa opiskelupaikat suosituimmuusjärjestykseen (ilmoitettu järjestys on sitova) ja hänet valitaan tässä järjestyksessä siihen koulutukseen, johon hänen pisteensä riittävät.

        Käytännön ohjeita
        Hakulomake palautetaan siihen yliopistoon, jossa hakija osallistuu valintakokeeseen. Yliopistojen pistelaskutavat vaihtelevat (vain koe ja sen arvostelu on sama), joten hakijat voivat asettua erilaiseen paremmuusjärjestykseen eri yliopistossa.

        Täällä joku kirjoittaa novellit palstalla seksinovellia ja sinä haukut huijjariksi ja laitat faktaa pöytään. Voi typerä ääliö !

        Luuletko, että tällä palstalla kirjoitetaan jotain tosielämän faktoja ?


    • nainen25

      Mun mielestä oli ihan ok, parempi ku ensimmäinen. Loppu vaan turhan lyhyeen, tutkimukset ois saanu jatkua kauemminkin...

    • jer

      mikä teki Minnan rentoutumisyrityksistä mahdottomia? eikö se ollut juuri riikka?

      • doc x

        Tarina on muunneltu kopio tarinasta "Pyrkijä" (löytyy herkku.net) joka sattuu olemaan meikäläisen kirjoittama. Siinä päähenkilön nimi on Minna.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe