Toronto- New York

Kaksi kerralla

Olemme menossa halvoilla lennoilla Torontoon heinäkuun puolessa välissä pariksi viikoksi.
Olemme miettineet trippailua Kanadan sisällä, mutta mielessä on käynyt voisiko edullisesti piipahtaa Torontosta NeW Yorkin muutamaksi päiväksi. Netistä katsottuna lennot eivät ole halpoja, juna vie paljon aikaa ja kulkee vain päiväaikaan. Onko kenelläkään kokemuksia näiden kohteiden yhdistämisestä samalle reissulle?

5

1130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaya

      mitens bussi? Itse joskus muutama vuosi sitten reissasin greyhoundilla paikasta toiseen ja ne meni kyllä yölläkin silloin....9 tunnin matkakaan ei tuntunu pahalta. Ja halpaa oli....tosin en tiedä ajaako greyhound edes kanadan puolelle.
      Itse olen Lentämässä Detroitiin, ja sieltä autolla Chicagoon ja myös Torontoon muutamaksi päiväksi, sillä Torontossa on just heinäkuun lopulla-elokuun alussa Caribana festarit.
      Paraateja ja paljon tanssi- yms. esityksiä ja klubit täynnä Karibian- ja lattarirytmejä. Tosin jos ei kyseinen musiikki innosta niin sitten siitä tuskin iloa on :D

    • Been there

      Pari vuotta sitten mentiin juuri Torontosta Nykiin yöbussilla. Onhan se aikamoista jurritusta,mutta suht edullista ja jos pystyy bussissa nukkumaan nii säästää vielä hotelliyön hinnan. Siihen maailman aikaan oli vielä jotain kaksi yhden hinnalla tmv. bussilippuja, joten ei todellakaan kukkaroa pakottanut. Voin kyllä suositella.

    • Josku

      Jos meet bussilla, teeppä pieni stoppi Niagaran putouksilla. On myös mukava paikka yöpyä. Putoukset ovat upeat valaistuna yöllä. Jos yövyt pienen matkan päässä itse putouksista, pääset edullisemmin. Itse yövyin ihan putousten luona, putousnäköalalla ja voin suositella jos haluaa vähän enemmän satsata.

    • maple leaf

      Bussilippuja:
      www.greyhound.ca

      Lentolippuja:
      www.westjet.ca
      www.aircanada.ca
      www.canjet.ca

      Auton vuokraaminen ei valttamata tule myoskaan kovin kalliiksi. Tosin valimatkat ovat talla mantereella hurjan pitkia Suomeen verrattuna...

      Jos muuten kaytte Niagaran putouksilla, niin poiketkaa myos Ontarion viinialueella, Niagara-on-the-Lake -nimisessa paikassa. Sopo pikkukaupunki. Ja viinitiloilla voi myos tehda maistiaiskierroksia... ;)

      Mukavaa matkaa!

    • Jorette

      Itse olen ajanut viikonloppukeikkana NYCstä Torontoon ja takaisin. Jos ei pelkää ajamista eikä persiin puutumista, niin siinä näkee kyllä paljon. Minä ajoin yksin, joten pitäisi kahdelta sujua helposti. Talvella en viitsisi, mutta kesällä tai erityisesti syksyllä on kyllä hienoa.

      Nähtävää kaupunkien välillä ovat esimerkiksi muutamat kuuluisat yliopistot, Niagra Falls ja ehkä myös kaupungit, joskin Buffalo, Albany, ja kaikki muut paikat välillä ovat kyllä aika järkkyjä.

      Parasta on jos liikutte ruska-aikaan. Delaware-joen laaksossa kulkeva pikkutie Hancockin pikkukylästä etelään on silloin niin jumalaisen kaunis, että sen takia ajaa melkein vaikka Torontosta asti. Samoin Hudson-joen laakso, joka nyt ei kyllä ihan osu matkalle.

      Jos lähtee tosi aikaisin ja jos ajaa tosissaan, niin Niagralta NYChen ajaa päivässä. Kannattaa siis edellisenä päivänä ajaa Torontosta ainakin putouksille asti ja jatkaa aikaisin aamulla.
      Varaa myös yösija valmiiksi, niin ei ole huolta. New Yorkissa autoilu tuntemattomalle, voi olla alkuun hankalaa, ja järjestä myös että sinulla on autolle paikka hotellilla. Muuten ei kun hanaa.

      Bussit-Aika sohlausta, ja etenevät hitaasti
      Junat-jos osuu sopivaan aikaan niin kätevä
      lento-luultavasti helpoin varsinkin jos lennät LaGuardialle
      vuokra-auto-olet vapaa tekemään mitä haluat, mutta auton parkkaaminen NYCssä voi olla ongelma, ja maksat auton seisottamisesta NYCssä, koska siellä et autolla mitään tee.
      Hyvä jos matka on tärkeä, huono jos pelkkä NYC on tärkeä.

      Jos aiot ajaa, niin kysy lisää.

      J

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe