Saunailta maalaismaisemissa (koko paketti)

"pikkutyttö;)"

pienet, lentävät ötökät yrittävät kaikin voimin sinnitellä savun seassa. se nousee saunan piipusta, ja leijailee kevyesti järven ylle levittäen kesäistä tuoksuaan kaikkialle. tuuli halaa koivunlehtiä kevyesti, ei se jaksa järven pintaakaan pahemmin riepotella. koko iltainen maisema on hyvin tyyni ja rauhallinen.

tyttö, tai nuori nainen jo, hyppelehtii kevyesti saunalle päin varoen koskettamatta askelmakivien välistä nurmikkoa. maa on niin kuiva, että se nousee pölynä ilmaan ja sen tuoksu sekoittuu savun hajuun.

perisuomalaiset saunavihdat roikkuvat pyykkinarulla, neito nuuhkaisee niitä ja muistojen vyöry täyttää hänen ajatuksensa. hän ripustaa marimekon raidallisen pyyhkeen sievästi naulakkoon, ja vilkaisee itseään höyrystyneestä peilistä. suorat, vaaleat hiukset laskeutuvat pehmeästi pyöreäkaaristen rintojen peitteeksi paljastaen muodot kovin neitseellisesti, vyötärön linja on kauniin hoikka, ja lantio ihanan naisellinen. tyttö hymyilee hiljaa itsekseen, nostaa hiukset nutturaksi päänsä päälle ja tarkastelee peilikuvaansa vielä hetken.

kun tyttö on istunut hetken aikaa lauteilla ja heittänyt parit löylyt, saapuu poika. he ovat seurustelleet jo pari vuotta, poika on juuri päässyt armeijasta kotiin. erossaolo on luonut tietynlaisia jännitteitä nuorenparin välille. neito näkee miehensä pukuhuoneen puolella aivan uudessa valossa; ilta-aurinko heijastaa kauniita varjoja lihaksikkaalle vartalolle, ainoastaan pyöreät pakarat rikkovat bodyguard-vaikutelman. noista pakaroista tyttö on aina pitänyt erityisen paljon. pojan pyyhe putoaa myttyyn pukuhuoneen penkille, tuskin hän koskaan oppii ripustamaan vaatteitaankaan, tyttö hymähtää.

niin he istuvat vierekkäin ylimmällä lauteella, tyttö ja poika, sanaakaan sanomatta. olla yhdessä taas - niin tuttua mutta niin uutta. on niin hiljaista, että vesipisaroiden tipahtelu lauteen pohjasta lattialle kuulostaa sateelta, kiukaan sihahdus jännittyneeltä painepurkaukselta, kun linnanmäen suurin laite ammutaan taivaan tuuliin. iho pehmenee kuumuudessa nihkeäksi, hikipisarat valuvat pojan selkää pitkin. hän päästää hampaidensa välistä tuskaisen pihahduksen, kun tyttö heittää löylyä.
-yritätkö grillata minut hengiltä? poika kysyy hengittäen kämmeneensä. tyttöä vain hymyilyttää. hypätköön järveen, nyt saunotaan kunnolla.

neitonen uittaa varpaitaan pesuvadissa, nostaa jalkansa ilmaan ja antaa pisaroiden tipahdella takaisin veteen. se tuntuu viileältä ja varpaiden puoleenväliin tuntuu muodostuvat pysyvä raja, kuin uittasi niitä jääpalojen seassa. hän antaa varpaidensa maadoittaa kuumuutta veteen, kihelmöinti tuntuu kämmenissä, se nousee selkää pitkin niskaan, kun lämpöaalto pyyhkäisee saunan poikki ja jää lepäämään huurteena ikkunalasiin. poika piirtää siihen pienen sydämen, jonka rajat valuvat tiivistyneenä höyrynä ikkunan alapieliin saakka.

kuumuus haihduttaa nesteitä, heitä alkaa huimata. kuin yhteisestä päätöksestä he nousevat, laskeutuva alas lauteita, ja ulos pukuhuoneen ovesta. lämmin kesäilta tuulahtaa heitä vastaan ja kietoo nuoret vartalot pehmeään syleilyynsä. iho kuivaa pehmeässä tuulessa, tyttö tarttuu poikaa kädestä ja he leijailevat rantaan.

~~~~

Hiekka on lämmintä ja kuivaa aivan vesirajaan saakka, missä aallot ovat kastelleet sen tummaksi ja tiiviiksi mössöksi. He painavat varpaidensa jäljet siihen, kumpainenkin, ja hengittävät kesäillan kauneutta sisäänsä. Hentoinen tuuli puhaltaa hiukset valloilleen tytön rinnoilta, ja saa nännit kovettumaan pieneen, suloiseen erektioon. Iho nousee kananlihalle, ja lämmin vesi kutsuu puoleensa.

Pienet ötökätkin ovat seuranneet heitä rantaan, ja pörräävät ärsyttävästi veden yllä. Tyttö huitoo käsillään, ja puhaltelee pörriäisiä tuskastuneena pois sieraimiensa luota. Pojan vartalo on märkä ja viileä, ja kun hän vetää tytön kiinni itseensä, on tunne yhtäaikaa ihana ja puistattava. Poika saattelee tyttöä syvemmälle veteen, houkuttelee perässään, kunnes vesi yltää solisluihin asti. Hän nostaa tytön kevyesti syleilyynsä, pitää hellästi kiinni, se tuntuu niin suloiselta. Viileä, pehmeä ja hidasliikkeinen vesi, pojan lämmin keho, kimmoisat lihakset ja märkä, pörröinen tukka. He suutelevat, se on puhdas ja kaunis suudelma, kieli tuntuu lämpimältä. Pojan penis tuntuu nousevan, kovettuvan, kutittelevan leikkisästi tytön jalkoväliä. Silkkinen vesi hyväilee sitä, tuntuu painavalta, viileältä. Leikki saa tytön miltei haukkomaan henkeään. Hän takertuu poikaansa kiinni, kosketa minua lisää.

He sukeltavat. Tyttö ui kuin delfiini, virtaviivainen, kädet ja jalat suorina aaltoillen, asunut pinnan alla koko ikänsä. He osuvat kasvokkain, katselevat toisiaan, kaksi vedeneläjää. Molempien hiukset nousevat pystyyn, leijuvat hiljaisessa vedessä kuin painovoima olisi kääntänyt kaiken ylösalaisin. Posket ilmaa pullollaan, silmät juuri ja juuri auki. Hyväilevät toistensa vartaloita, lihaksia, jokaista kehon uloketta. Ilma loppuu, on pakko nousta pintaan.

Poika vetää tytön jälleen syliinsä, puristaa hänet tiukasti lähelleen. Hyväilee suloisen pyöreitä rintoja, kovina törröttäviä nännejä, painaa kämmenensä hellästi niiden ympärille. Tytön lämpö pakenee pehmeiden reisien välistä veteen, hän huokailee, tuntee yhtäaikaisesti suuren lämmön ja suuren viileyden. Hän keinuu poikaansa vasten, hieroo, hyväilee. Heidän vartalonsa sulautuvat vedessä yhteen, heistä tulee yksi. Huokaukset ja väristykset jäävät veden pinnalle, kaikki muu sukeltaa.

Merenneito tarttuu uimaportaiden kaiteeseen ja nostaa itsensä kevyesti nojaamaan portaisiin. Poika kipuaa perään, hivuttaa kätensä tytön rinnoille, ja nojautuu häneen. Vesipisarat valuvat tytön hiuksista vartaloa pitkin, ja häntä puistattaa. Pojan lämpö saa pään sekaisin, tule äkkiä lähelle. Poika tulee, sillä häntäkin palelee.

Nuorukainen laskee kämmenensä tytön pakaralle, hivelee sitä, lihas on viilennyt vedessä. Hän ujuttaa kätensä tytön pakaroiden väliin ja alas, missä lämpö alkaa tuntua. Hänen sormensa avaavat varovasti viileitä huulia, ja lämpö purkautuu niiden välistä pojan sormille. Tyttö huokaa, poika kehtaa kiusata häntä.

Pojan kova penis etsiytyy tytön jalkoväliin kuin lämpöhakuinen ohjus. Hän ujuttelee itseään hitaasti sisälle lämpöön tytön puristaessa viileän metallikaiteen tiukasti käsiinsä. Vesipisarat haihtuvat heidän iholtaan, tuulenvire henkäisee kosteuden pois. Jäljelle jää vain lämpö ja puulaiturin hiljainen keinunta.

Tytön märät hiukset vangitaan pojan suuren ja vahvaan käteen, hän taivuttaa varovasti naisensa kaulan kauniiksi kaareksi ja suutelee sitä. Sellaisena yönä suudelmakin kestää ikuisuuden, tytön hiljainen huohotus yhtyy veden liplatukseen laiturin ponttooneissa.

~~~~

Tytön selkä taipuu kauniille kaarelle, pyöreät, pehmeät pakarat nousevat uljaina taivasta kohti. Tuosta näystä poika on aina pitänyt. Leuka alas painettuna hän tarkastelee naisensa keskivartaloa, tarraa kauniin pyöreisiin pakaroihin ja hyväilee tyttönsä selän pehmeää ihoa. Hän sivelee pakaroiden välistä, tiukkaa, lyhyttä vakoa, se on yhtä pehmeä kuin hän muistikin. Poika nostaa kätensä tytön rinnoille, puristaa nännit etu- ja keskisormiensa väliin ja pyöräyttää niitä kevyesti. Tytön huulilta purkautuu kevyt äännähdys, hänen kehonsa työntyy pojan vartaloa vasten ja tapahtuu vahinko. Äänekkään loiskahduksen saattelemana poika kaatuu selälleen veteen.

Tyttöä naurattaa. Hän katsahtaa olkansa yli veteen veteen, mistä poika kömpii hiukset märkinä ja kiusaantunut hymy huulillaan. Tyttö ryömii laiturilla eteenpäin, käännähtää puolimakaavaan asentoon ja katsoo poikaa suoraan silmiin. Tule jo vesipetoni, ei pikku vahingoista tarvitse nokkiinsa ottaa.

Poika hilautuu polvillaan, kova miehuus reittä vasten pomppien tytön luo, painaa kämmenensä pehmeille rinnoille, liu'uttaa käsiään uumaa, vyötärön solaa pitkin lantion kaarteeseen. Hän painaa huulensa tytön huulille, lämmitä minua, vesi tuntuu sinun jälkeesi kovin kylmältä. He suutelevat pitkään ja ahnaasti, tytön käsi löytää pojan yhä kovemman peniksen, vetää lämpimän esinahan taakse, ja tuntee taas ihanan tutun sykkeen sormissaan. Tyttö tarttuu pojan lihaksikkaisiin pakaroihin, ja kiskoo hänet päälleen. Huulet yhä toistensa huulilla heidän kehojensa intiimeimmät paikat löytävät toisensa, lämpö yhtyy lämpöön, ja tytön riemunkiljahdus raikuu kesäyössä. Lihakset jännittyvät, kynnet puristuvat tiukasti nuoreen lihaan. Huohotus muuttuu vuorottaisiksi nautinnon ääniksi. Närkästynyt sorsaemo uittaa poikasensa vastakkaiselle rannalle. Mokomatkin huligaanit. Pesimäaika meni jo.

Tyttö työntää pojan selkä edellä saunaan, suutelee intohimoisesti tämän huulia, istuttaa ylimmälle lauteelle. Löylyt ovat jo pehmentyneet väreileväksi, kosteaksi lämmöksi. Tytön ajatuksissa polttaa yksi ja sama ajatus: lisää. Lisää, koko ilta. Hän tarttuu pojan jo rauhoittuneen peniksen varteen, lipoo sen herkkää, kaunista nuppia kielellään, ja punnitsee paljaiksi ajeltuja kiveksiä siroissa käsissään. Poika huokaa, sivelee tyttönsä kauniita, kosteuden kihartamia hiuksia. Tytön huomatessa pojan jälleen heräilevän haluihinsa hän innostuu vain lisää, kiusaa ja leikittelee kielellään. Tulethan vielä minun kanssani.

Poika tarttuu tytön käsiin, käy selälleen lauteelle ja kääntää hänet päälleen. Tytön upottaessa käsissään kiemurtelevan elimen huultensa väliin poika tarttuu viekoitteleviin pakaroihin ja leipoo niitä käsissään, joissa verisuonet pullistuvat miehekkäästi. Hän avaa sormillaan tyttönsä kauniin punertavia huulia, vetää häntä reisistä kiinni pidellen lähemmäs kasvojaan ja ihailee edessään avautuvaa kauneutta vielä hetken, ennenkuin poimii pienen nupun hellästi huultensa väliin. Tytön nautinnollinen uikutus kuuluu hänen korvissaan samaan tahtiin, kuin lantio käsissä pyörii ja houkuttelee antamaan enemmän.

Tytön silmät ovat ummessa, välillä hän avaa ne katsellakseen syljestä ja liukkaasta eritteestä kiiltelevää ihoa, joka verhoilee jotain kovaa ja ihanaa. Se jokin uppoaa kerta toisensa jälkeen hänen lämpimään suuhunsa, taipuen joka kerta puristuksen voimasta upealle kaarelle. Jo tuo näky saa tytön voihkimaan, pojan kieli tuntuu syvällä, se kiemurtelee ja hankaa voimakkaasti juuri oikeasta kohdasta. Samalla hän tuntee vaativat mutta herkät huulet huulillaan, näykkien ja imien. Tyttö kokee juuri olevansa räjähdyspisteessä, hänen lantionsa painuu pojan kasvoja vasten, huulet puristuvat tiukasti suussa olevan peniksen ympärille, ja juuri kun hän tuntee paineen kasvavan jossain naisellisten muotojensa sopukassa, hänet vedetään reisistä istualleen.

Vihdoin hän saa sen jälleen sisälleen, se uppoaa kovana ja suurena, se tuntuu erityisen kookkaalta juuri sinä iltana ja hetkenä. Se avaa tiensä suoraan sinne minne haluaakin, tyttö näkee silmissään miten se taipuu kaarelle, pullistuu entisestään, verisuonet, miten se sykkiikään. Tytön kämmenet painuvat katon puuverhoiluun, kun poika vetää hänet lantiosta tiukasti kiinni itseensä. Niin syvällä hän on tuskin koskaan ollut, tytön voihkaisu kertoo sen. Tyttö liikkuu rajusti, toinen käsi katossa ja toinen lauteella. Hänen jalkansa ovat harallaan, poika sulkee silmänsä ja tarttuu naisensa ihanaan vyötäröön. Hän puskee alta vastaan, syvälle, kerta toisensa jälkeen tytön alkaessa vapista hänen sylissään. Hän tarraa tätä lantiostä ja vie nopeat, voimakkaat liikkeet loppuun, murahtaen itsekin nautintonsa tytön märkiin hiuksiin.

Naisen hiestä kiiltelevä vartalo taipuu taaksepäin kaarelle miestä vasten paljastaen kaikki upeat muotonsa, hoikat lihakset ja kauniit rinnat, nöpöttävät nännit huokaavat yhä nautintoaan lämpöiseen saunaan. Mies hyväilee kauniin naisensa vartaloa, tyytyväisenä, ylpeänä. He istuvat siinä vielä kauan sylikkäin, unohtaen kaiken muun.

Sinä yönä he muuttuvat tytöstä ja pojasta naiseksi ja mieheksi.

11

27375

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Muuten ihan kiva kuvaus ja kaikkea mutta mua jäi ihmetyttämään jotkut lauseet tuossa tekstissäsi..varsinkin tuo "kun linnanmäen suurin laite ammutaan taivaan tuuliin" sai minut nauramaan.

   • "pikkutyttö;)"

    sehän miulla kai paistaa tuosta eniten läpi, että se on omaa tekstiä :) kuvaukset on omia... se lintsin laite kuvaa ääntä ja painepurkausta :P

    kiitos, kiitos paljon..


  • mittumaari

   Näin hyvää, kaunista kertomusta saa harvoin täältä luettavakseen. Mene hyvä hyvä ihminen kirjoittajakursseille ja ala takoa vakavammillakin areenoilla. Arvokastahan tämäkin työ on, kun voi olla iloksi aivan ilmaiseksi ihmisille. Hyvää Juhannusta.

  • -Nelly-

   Mahtava tarina, sai mukavasti ajatukset leijailemaan.
   Teit miehen levottomaksi :-)

  • rock_gilr_97

   VITTU OLIX KIVAA??????????

   • "pikkutyttö;)"

    ..juu. kyllähän näitä ääliöitä aina riittää.


  • Loviisa

   Kiitos, tällaisia lisää... :)
   Olisipa minunkin kohdalla poikaystäväni armeijan loppu tätä luokkaa!

  • ex-vaari

   Oli todella niin kaunis kertomus, että vaari meni kymmenissä vuosissa taaksepäin. Siis aikaan, jossa me yhtä hellästi ja herkästi käyttädyimme nuorina rakstettuni kanssa. Rakkaudella ei tarvitse olla vääriä nimiä matkaansaattajana. Kun se on noin puhdasta, se on maailma itse. Kiitos sinulle.

  • Aleksiandra

   Aivan mahtava. Niin kaunis, niin viattoman salaileva. Rohkea, mutta ujo.

   Kaipaan niin paljon tuonlaista yhtymistä. Niin paljon.

   Kiitos sinulle. Tuli aivan vanhat ajat mieleen

  • minä!

   enpä ole ennen lukenut näin kaunista tarinaa.

  • tuleva bioloogikko

   aivan upea kertomus... niin ihana... tuollaisen elämyksen kun joskus kokisi ;) jatka kirjoittamista ihan tosissaan ja vaikka vähän vakavammillakin aiheilla :D selvästi kirjailinalkua sinussa :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   108
   1723
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1123
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1077
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   895
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   82
   792
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   759
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   704
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   690
  9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   656
  10. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   44
   651
  Aihe