Sieltä löytyi tollasia viestejä, joissa oli varoituskuva
-->>(Windows tallensi käyttäjän KOTI-xxxxxxxxxx\xxxxx rekisterin, kun jokin sovellus tai palvelu käytti yhä rekisteriä uloskirjautumisen aikana. Käyttäjän rekisterin varaamaa muistia ei ole vapautettu. Rekisterin lataus poistetaan, kun rekisteri ei ole enää käytössä.
Tähän on usein syynä käyttäjän tilin avulla suoritettavat palvelut. Määritä palvelut LocalService- tai NetworkService-tilin avulla suoritettaviksi.)
Ilmesesti koneen sammuttamisen yhteydessä tulevat nämä varoitukset.
Mitähän tarkoittavat?
Ja onko mitään haitallista?
Kiitos vastauksista.
-->>(Windows tallensi käyttäjän KOTI-xxxxxxxxxx\xxxxx rekisterin, kun jokin sovellus tai palvelu käytti yhä rekisteriä uloskirjautumisen aikana. Käyttäjän rekisterin varaamaa muistia ei ole vapautettu. Rekisterin lataus poistetaan, kun rekisteri ei ole enää käytössä.
Tähän on usein syynä käyttäjän tilin avulla suoritettavat palvelut. Määritä palvelut LocalService- tai NetworkService-tilin avulla suoritettaviksi.)
Ilmesesti koneen sammuttamisen yhteydessä tulevat nämä varoitukset.
Mitähän tarkoittavat?
Ja onko mitään haitallista?
Kiitos vastauksista.
Vastaukset 1
Vanhimmat
siitä, että kaikkia käyttäjän tunnuksela ajettavia prosesseja ei ole lopetettu ennen uloskirjautumista (Windowsin sulkemista).
Ei pitäisi haitata "normaalikäytössä" mutta jos välttämättä haluat päästä niistä eroon niin voit kokeilla tätä http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1B286E6D-8912-4E18-B570-42470E2F3582&displaylang=en (omalla vastuulla tietenkin).