Seks.vähemmistöön kuuluvat

mp:n omistajat

Onko seks.vähemmistöön kuuluvilla moottoripyöräläisillä (lähinnä miehillä) mitään yhteistapahtumia. Tuolla pysähtymispaikoilla yms. ei oikein tiedä kun porukka tuntuu olevan yhtä suurta massaa. Toisaalta ehkäpä se on hyväkin yrittää pitää matalaa profiilia kun vihamielistä sakkiakin on liikenteessä.

8

1934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vois onnistua

      ... vaix jossai pappatuntsien kokoontumisten yhteydessä ... muissa tapahtumissa saatte murhaavia katseita tai peräti joku voi antaa kunnolla turpiin ..

      • johtuu

        Ettei vaa olis piikki omassa lihassas? Yleisesti ottaen motoristit on varsin suvaitsevaista sakkia. Jokainen saa olla mitä on ja harrastaa mitä haluaa, siihen ei jollain pikkunupilla pitäs olla mitää nokan koputtamista. Vaikka ite olenkin hetero (n), nii tiedän joitain samaa sukupuolta olevia motoristipareja, miehii sekä naisii. Ovat tosi mukavia ihmisiä. Tämä ei ollut puolustuspuhe kenellekään eikä kenekään puolesta. Mutta totesinpahan vaan asiakseni kirjoittaa mielipiteeni.


    • sitten oli

      taisi olla peräti kansainvälinen..? 20v kokoontumisajoja kiertäneenä olen nähnyt paljon että kyllä siellä miesparejakin käy

    • olla joku...

      kokoontuminen erikseen heteroille,homoille,lasisilmäisille,isokorvaisille,amputoiduille,vasenkätisille,kaljuuntuville,virtsankarkailusta kärsiville,matalan verenpaineen omaaville....kyllä sanoisin,että kaikki mahtuu ihan samaan...mutta myös sanon sen että homoissa vastenmielisintä on juuri se,että kokevat olevansa jotenkin kovinkin erilaisia kuin muut ja kaiken pitää sitten olla homoa....kokoontumisienkin jne...Mutta on niitä nähty viisaitakin homoja,jotka ovat ensisijaisesti ihmisiä eikä homoja!

    • lättyyn...

      kun tuossa huoltoasemalla joku homoneiti tulu höpöttämään mulle:"Syllä ön hienö prätkä....önks nöi nähkäpyvyt äikä källiitä vissiin...önks töi ihän äitöä nähkää...kyylyypäs siitä kövää rytinää...hih...hih...hih..."

      Olis tehny mieli vetää sitä lättyy ja sanoa:Kas sun nenä meni toiselle poskelle ja siitä kuuluui aitoa rutinaa!No YK:n ja kaiken muu kunnioituksen nojalla päädyin kuitenkin vain huutamaan täysiä huoltoaseman pihalla,niin että kaikki kuulivat ja kääntyivät katsomaan:"Tämä neiti tässä on homo ja hänen tunne-elämänsä on vissiin jotenkin jäännyt vaillinaiseksi kun hän höpöttää jotain nahkahaalarista tuntemattomalle ihmiselle!"

      Kyllä lähti neiti niin että mekko rutisi autollaan äkkiä ja huoltoaseman pihalla olevat nauroivat suureen ääneen.

      Jokainen saa olla mitä on.....elämä on lyhyt,mutta pitää hieman miettiä mitä tekee,mitä sanoo...aikuisia kuin ollaan ja elämä ei ole mitään fantasiaa tai pelkkää nahkahaalaria!

      • uroteon

        Ymmärrätkö yhtään että teit myös itsestäsi naurettavan. Ne ihmiset huoltoasemalla ihmettelivät varmaan oletko unohtanut psyykelääkkeesi ottaa aamulla. Ei aikuinen tervejärkinen ihminen käy huutelemaan julkisilla paikoilla kuvaamallasi tavalla. Tuon uteliaan henkilön olisit voinut vaan jättää höpöttämään yksikseen ja ajaa pois.


    • gonaman

      Empä ole kuullut että erikseen ulkomoottoripyöräteemaisia moottoripyörätapahtumia olis pahemmin hartaustilaisuuksia lukuunottamatta järjestetty - oonkohan väärässä. Aina kokoontumisissa on kumminkin teemana moottoripyöräily. Ja moottoripyöräilyn etkä suuntautumisesi takia varmaan moottoripyärää harrastat.

    • Buimuri

      Nimeä en tässä kerro mutta kaveri liikkui kultaisella seitkytluvulla ahkerasti kokoontumisajoissa. Oli yleisesti tiedossa eikä sinällään häirinnyt ketään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe