Kun koulu loppuu

Dowa~

Alkuvaroitus: Saattaa sisältää kirjotusvirheitä joten älä ole pilkunnussija vaan nauti lukemastasi=)

Uskomattoman tylsä tunti,matikkaa.Mä en jaksaisi kuunnella miten koron korkoja lasketaan mielenkiinnottomilla kaavoilla,mutta koska olin päättänyt aloittaa lukion hyvillä numeroilla, oli pakko jaksaa eteenpäin.

"Kuulitteko, että Tiainen on joutunu jollekki pakkolomalle?"-huusi mun kaverini Maarit. Mä en kiinnittäny huomiota, sillä mulle oli aivan yks lysti, minne meidän iänikuinen terveystiedon maikka olisi mennyt. Toivottavasti saataisiin tunti vapaaksi, tai vaikka tunti ilman opettajaa, mä huokasin.

Tunnit kuluivat ja oli vuorossa terveystietoo. Meillä piti olla joku kumma esitelmä seksistä parisuhteessa, voi että mä inhosin koko aihetta. Olin kokematon, ja musta tuntu et kaikki muut oli jo saanu miestä tai vaihtoehtoisesti naista. Vaikka olin vasta lukion ekalla ja tunsin olevani vielä melko nuori, tuntui että olisin valmis seksiin...kunhan joku mies tai edes poika olisi kiinnostunut.

Kun astuin luokkaan, huomasin komean tumman miehen opettajan pöydän luona. Mies esittäytyi Jaakko Tiaiseksi. Päättelin, että mies oli hermolomalle menneen opettaja-Tiaisen poika. Jaakko sanoi olevansa sijaisena vähän aikaa, kunnes opettajamme pääsisi taas työn touhuun. Olin aina ollut heikkona tummiin miehiin, vaikka heitä ei paljoa tapaakkaan tällaisessa pikkukaupungissa, ei ainakaan sellaisia, jotka olisivat seksikkäitä.

Esitelmäni meni hyvin, kerrottuani siitä, mitä yhdynnässä tapahtuu, ja asiantuntevasti kertonut, kuinka orgasmi saadaan aikaiseksi. En tuntenut oloani ollenkaan asiantuntevaksi, koska olin aivan ulkopuolinen aiheestani, eikä hermostuneisuuttani helpottanut lainkaan opettajan katse vartalollani.

Kun tunti loppui, lähdin viimeisenä astelemaan luokasta poispäin, haaveillen tummasta miehestä. Yhtäkkiä olkaani tartuttiin, ja matala ääni pyysi mua jäämään vielä hetkeksi. Säikähdin, ja astuin askeleen poispäin. Jaakko sanoi ettei tarttis pelätä, antaisi vain arvionsa esitelmästäni. Ajattelin että niimpä tietenkin, mitä muutakaan, ja suunnistin opettajanpöydän luo.

Kysyin arvosanaani, mutta Jaakko oli vain hiljaa. Pian hänen kätensä tarttui käteeni, ja pelästyin, mitä hän aikoo?Koulu oli hiljainen, koska viimeiset tunnit olivat loppuneet, eikä kukaan kuulisi mua ellei talkkari sattuisi kävelemään luokan ohi.Pelkäsin, mitä Jaakko tekisi mulle.

Riuhtaisin käteni pois Jaakolta, ja kysyin mitä hittoa se aikoo.Hän vastasi, että koska pidin niin hienon esitelmän,hän voisi hieman näyttää mitä todellisuudessa tapahtuu.Pelkäsin henkeni edestä,aikooko Jaakko raiskata mut?!

Lähdin luokasta pois, mutta ovella huomasin, että ovi oli lukossa, en saanut sitä auki.Jaakko nauroi ilkeästi,ja kaikki aiemmat luuloni mukavasta seksikkäästä sijaisesta oli murskana.Jaakko tarttui mua vyötäröltä, ja veti itseensä.

Pian käsi hapuili housujeni kaulusta ja vikkelät sormet pujahtivat housuihini.Itkin Jaakon otteessa,mutta Jaakko sanoi olevansa hellä ja opettavansa mulle miten miestä rakastetaan.Hän aloitti hiljaa hieromaan herkkää klitoristani, joka paisui Jaakon vahvan sormen alla.Vaikka pelkäsin,niin pelko alkoi painua hyvänolontunteen alle.Ynisin hiljaa,ja Jaakko nosti mut pöydälle selälleen.Jossain vaiheessa housuni olivat myttynä lattialla ja minä jalat levällään Jaakon katseen alla.

Enää en pelännyt, tunsin vain uskomattoman vahvat sormet joka puolella ihoani.Toinen käsi pyöritti nänniäni,ja toinen käsi hyväili herkkää pinkkiä kiimanappiani.Olin orgasmin partaalla mehuja valuvana,kunnes yhtäkkiä hän lopetti.

Oli kuulemma aika seivästää neitsytpilluni.Jaakko otti taskustaan kortsun ja antoi mun rullata se suureen suonikkaaseen kulliinsa.Kulli oli ympärileikattu, ja kiiltävä tehotippa oli kullin päässä.Jaakko istui tuolillaan, ja käski mun istua seipäänsä päälle.Ajattelin että nyt oli mun hetkeni,joten varovasti asetin terskanpään huulieni väliin,ja painoin itseäni alaspäin.Tunsin viiltävää kipua pillussani,ja huomasin kuinka hieman verta valui Jaakon reidelle.

Jaakko sanoi että mun pitäis vaan rentoutuu, ja hitaasti pyöritti samalla klittaani.Mä vapisin herkkänä,ja painuin yhä alemmas.Jaakon suuri kalu seivästi mut kokonaan,ja tunsin täyttyväni kokonaan.Paine pillussa lisääntyi,kun yhtäkkiä Jaakko työnsi kullinsa kokonaan sisääni.Huokaisin ja istuin hänen syliinsä huohottaen.Kiimamehuni valuivat pitkin Jaakkoa, ja hitaasti liikuin edestakaisin.

Jaakko siirsi mut takaisin pöydälle, ja nosti jalkani olkapäilleen.Tässä asennossa hän pääsi entistä syvemmälle muhun.Jaakko kiihdytti vauhtiaan,ja mä huohotin hänen korvaansa.Kun Jaakko hieroi mua uskomattoman hyvin klitasta mä räjähdin.Orkku vapisutti vatsanpohjaani,ja mä tärisin ja supistelin täysin Jaakon armoilla.Samaan aikaan tunsin kuinka Jaakon suuri elin tykitti,ja Jaakko murahti matalasti.

Jaakko irrottautui musta,kysyen olihan tämä ensimmäinen kertani.Vastasin olleeni täysin kokematon ennen häntä.Jaakko sanoi olevansa vielä muutaman viikon sijaisena,ja kysyi opettaisiko hän mua vielä lisää.Vastasin hämilläni että opeta mitä vain.

Ensi viikolla olisi jälleen Herra Tiaisen tunteja.Ehkä opin suullista taitoa, tai kenties sitä,miten syvälle anaaliin menee suuri suonikas kyrpä.

12

7433

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • joo

   no olihan toi iha hyvä mut epäilen suuresti et toi EI ollu tosi tarina!!??

   • Dowa~

    no joo,valitettavasti,tai no mites senki nyt ottaa,mut ainakaan mun koulusa ei oo KETÄÄN hyvännäköstä opettajaa,eikä ees alle viiskymppisiä,joten alkaa jo yököttään meijän opet.mutta teoriassa kyllä voi ollakki?...no joo.


   • Simppeli
    Dowa~ kirjoitti:

    no joo,valitettavasti,tai no mites senki nyt ottaa,mut ainakaan mun koulusa ei oo KETÄÄN hyvännäköstä opettajaa,eikä ees alle viiskymppisiä,joten alkaa jo yököttään meijän opet.mutta teoriassa kyllä voi ollakki?...no joo.

    Mä jo ajjatelin että tuo on totta.. niin no voihan se ollakki.. kaikkea tapahtuu =(


   • Dowa~
    Simppeli kirjoitti:

    Mä jo ajjatelin että tuo on totta.. niin no voihan se ollakki.. kaikkea tapahtuu =(

    sitä tapahtuu..etkä voi edelleenkään olla varma oliko tää totta vai fiktiota vai täynnä puolitotuuksia=)ja ehkä kerron vielä tarinelle jatkoa...tai no tarinalle ja tarinalle,miten sen nyt ottaa.=)


  • jaamies

   IHAN PASKA JUTTU OLI!! EN EES SAANUT SITÄ LUKIESSA ORKKUA!!

   • Dowa~

    otan osaa menetykseesi..sitä sattuu joskus kokeeneemmillekin.


   • poika
    Dowa~ kirjoitti:

    otan osaa menetykseesi..sitä sattuu joskus kokeeneemmillekin.

    ikäsi on nyt ja oli silloin?


   • Dowa~
    poika kirjoitti:

    ikäsi on nyt ja oli silloin?

    no sehän on siinä viidentoista tienoilla...tämän kuun puolella kuustoista...jos jotaki kiinnostaapi...


   • Violetty
    Dowa~ kirjoitti:

    no sehän on siinä viidentoista tienoilla...tämän kuun puolella kuustoista...jos jotaki kiinnostaapi...

    Jatka vielä...! :)Tuossahan on "ei kokeneille" hyvä opas, joten kerro lisää. *hymy*


  • pikkupimu

   Mun mielestä toi oli ihan hyvä tarina. Mä kirjotan tähän myös tarinan, koska en tiedä, miten pääsee kirjottelee ne etusivulle. Alkaa:

   Oli ihan tavallinen yltintunti. Sijais-ope(Hänen nimensä oli Kimmo) pälpätti jotain siihen saakka kunnes kello pärähti soimaan. Sit se vielä sanoi, että mun pitäis jäädä luokkaan. Kun muut olivat menneet, Kimmo meni ovelle ja laittoi sen kiinni. Sen jälkeen hän käväisi kaapilla ja tuli mun pulpettia kohden. Äkkiä Kimmo tarttui minuun vyötäröstä ja teippasi käteni selän taakse. Huusin, et mitä hemmettiä sä teet?! Kimmo murahti et oo pimu hiljaa ja alkoi pyörittää teippiä jalkojenikin ympärille! Olin aivan sidoksissa. Lopulta hän teippasi suunikin kiinni ja jätti lattialle makaamaan. Kimmo soitti kännykällä johonkin ja kohta ovesta tuli sisään raavas mies joka hinasi valtavaa pahvilaatikkoa. Kimmo ja toinen mies työnsivät minut siihen, puhkoivat ilmareikiä sinne tänne ja kantoivat ulos. Olimme menneet jonkin aikaa autolla, kunnes he viimeinkin pysähtyivät. Minut nostettiin autosta ja vietiin sisälle. Sisällä he repivät kaikki muut teipit pois, paitsi ne, joilla käteni olivat sidotut selän taakse. Minut asetettiin makaamaan pöydälle ja jalkani ja käteni sidottiin teipillä pöydänjalkoihin. Kimmo repi puukolla kaikki vaatteeni pois ja alkoi mitellä minua katseellaan. Toinen mies toi pullon. Kun tajusin, mitä he tekisivät sillä, aloin mongertaa ja riuhtoa itseäni vapaaksi, turhaan. Teippi oli ja piti. Kimmo alkoi työntää pulloa hitaasti sisääni, pyöritteli sitä ja nauroi ilkeästi, kunnes jatkoi eteenpäin. Se koski niin paljon, että kyyneliä alkoi tulla. Toinen mies reipäisi housunsa auki ja sieltä ponnahti suurin koskaan näkemäni kyrpä! Mies murahti, että osaako pikkupimu imeä ja irrotti teipin suuni edestä. En ehtinyt sanoa mitään, kun kyrpä oli jo suussani. En imenyt, joten hän sanoi jotain Kimmolle. Äkkiä tunsin vihlovaa kipua perseessäni. Kimmo aikoi työntää pullon kokonaan perseeseeni, vaikka tiesi, ettei se kestäisi! Aloin lutkuttaa ja imeä kyrpää minkä kerkesin, koska en halunnut, että perseeni halkeaisi. Mies sanoi että ok ja Kimmo otti pullon pois. Enne kuin ehdin huokaistakaan, Kimmo oli päälläni ja nai minua. Hän laukesi sisääni! Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen he irrottivat minut, mutta vain hetkeksi. Kimmo tarttui minuun ja alkoi raahata kohti portaita. Toinen mies oli ylhäällä ja heitti Kimmolle köyden. Kimmo sitoi se käsiini ja nosti minut roikkumaan siihen portaiden alle. Jalkani levitettiin ja niiden väliin sidottiin keppi. Kimmo tuli ja alkoi puristella nännejäni. Toinen mies nuoli klitoristani. Pelko alkoi vaihtua hyvänolontunteeseen. Ah, mikä olotila! Mies nousi seisomaan ja meni taakseni. He irrottivat minut ja alkoivat kumpikin naida minua. Kimmo pilluun ja toinen mies perseeseen. Ensin laukesi mies, sitten vasta Kimmo. Lopulta minut päästettiin vapaaksi. Kimmo sanoi, että älä kerro poliiseille, tai me otetaan uusiksi, ja rajumpaa! Toinen mies antoi minulle ylimääräiset housut, paidan ja kengät. Sitten me hyppäsimme autoon ja huristimme kotiini. Kimmo sanoi, et ei nähä enää, paitsi jos kerrot kytille. Ja sitten he huristivat tiehensä. oli siinä selittämistä äidille!

   • Violetty

    Tosi ihana novelli...! :)


   • Pikkupimu
    Violetty kirjoitti:

    Tosi ihana novelli...! :)

    Joo, se oli mun pielestä vähän omituinen. Kirjottelen lisää novelleja jahka kerkeän joskus...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1305
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1217
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1155
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   57
   877
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   682
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   681
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   669
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   656
  Aihe