maistraattihäät

neppa74

apua kaivataan....
meillä tapahtuu vihkiminen maistraatissa ja kysyisin oletteko pitäneet silloin hääpukua vai ihan tavallista juhla-asua...
kuulostaako hääpuku kornilta siviilivihkimiseen..
ja varsinkin jos itse juhlat ovat vasta myöhemmin

5

3403

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ssss-76

   Me mennään parin kk:n päästä maistraatissa naimisiin. Sinne ei laiteta ku normaalit työvaatteet. Sitten lähdetään reissuun. Varsinaiset hibbalot kavereille järjestetään myöhemmin, sinne saa kukin tulla tyylillään. Meillä hyvin vapaamuotoinen tämä suhteen virallistaminen. Kukin menee tyylillään, tee juuri niinkuin te itse haluatte.

  • EmmiL.

   hei!
   Meillä on häät ensi kuussa ja samoin kuin teillä, vihkiminen tapahtuu maistraatissa ja itse juhlat ovat eri päivänä (seuraavana). Itse aion pitää "virallista" hääpukuani vasta juhlassa; olisi tuntunut vähän kornilta ja ylimitoitetulta hillua pitkässä valkoisessa puvussa maistraatissa... En myöskään halua ottaa riskiä, että puku kärsisi jotenkin.
   Tietysti maistraattiinkin pitää pukeutua hienosti, mutta ehkei ihan kuin kirkkoon kuitenkaan (paitsi jos juhlat olisivat olleet heti vihkimisen jälken, olisin varmaan pitänyt samaa pukua koko ajan...).
   Minä laitan maistraattiin äitini vanhan hääpuvun, joka ei enää kylläkään näytä kauheasti hääpuvulta, sillä sitä on lyhennetty (hiukan alle polveen nyt) ja siihen on lisätty helmaan ja hihoihin sinistä koristenauhaa... Eli se on kuin mikä tahansa juhlava kesämekko. Meillä miehelläkin on eri puku noina kahtena päivänä. Mutta jokainen hoitaa homman tietysti omalla tavallaan... Onnistuneita häitä teille joka tapauksessa! :)

  • Hyvät juhlat

   Nappasin tämän aiemmasta viestistä, mutta tärkein pointti tarinassa on se että, ei se Kirkko juhlista juhlia tee, vaan ne juhlat ovat vihkimistilaisuuden jälkeen sama se missä vihitään:

   "Eli ulkomailla naimisiin meno-ohjeet on evl:n tiedotteesta ja maistraatti häihin tarvitaan esteiden tutkinta lomake pdf:nä löytyy toisesta linkistä. Ja maistraatti häitähän voi juhlia yhtä riemukkaasti kuin kirkkohäitäkin."

   http://www.naimakaupat.com/riisi/uutiset/index.php?uut= 21

   http://www.naimakaupat.com/haaopas/haapari/kuulutus.php

  • Kihlattu

   Meillä kanssa on tulossa maistraattihäät enkä ole vielä päättänyt vaatetusta. Ajatuksena on, että menemme viikolla naimisiin ja juhlat ovat sitten viikonloppuna.

   Olisi kaksi vaihtoehtoa eli voisin laittaa mustat suorat housut ja jonkin siistin/juhlavamman paidan ja mieheni saman tyyliset taikka sitten menen "ihan omana itsenäni" eli farkkucaprit toppi ja pitsineule. Mekkoa en päälleni laita, enkä kukkia osta - voisin kerätä kimpun luonnonkukkia. Todistajiksi tulee ilmeisesti molempien parhaat ystävät...

   Eli siis pukeutuakko vihkijää vai itseään varten?? Elämän suuriä kysymyksiä :D

  • Menty jo..

   Käväistiin maistraatissa jo vähän aikaa sitten. Pukeuduttiin "itsemme näköisesti", siistit vaatteet mutta ei mitän turhan prameaa kun ei tyyliin kuulu. Kaipa jokainen laittaa sitä mistä pitää. Kuitenkin ne lainatut, siniset, vanhat jne hommat tuli laitettua.

   Muuten ihan yleisesti maistraattihäistä, tosi ok homma mun mielestä, ei mitään turhaa hössötystä, ihan nätti tilaisuus eikä kaduta yhtään:) Kirkkohäät, sata sukulaista, juhlat - ei kiitos;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1770
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1620
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   866
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   829
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   817
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   755
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   730
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   220
   709
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   668
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   650
  Aihe