Juhannusilta Iniössä

sanneliina

Kesätyöpaikoistani ikimuistoisimman kohokohta oli juhannuksena. Aurora oli ajanut aamupäivällä normaalin aikataulun mukaan täysiä matkustajalasteja saareen ja tullut melkein tyhjällä lautalla hakemaan lisää. Viimeistä edellisellä vuorolla huomasin ulkokannen puolella olutta siemailevan tutunnäköisen kaverin. Toimeeni kuului käydä huomauttamassa, ettei omien juomien nauttiminen aluksessa ollut sallittua, mutta kun menin hänelle asiasta huomauttamaan, havaitsin, että kaveri oli koulutoverini Tero. Sama mies, joka oli isännöinyt ikimuistoisia lumiveistoskisojen jatkoja kämpillään kevättalvella.
Ilahduimme kovasti tapaamisesta puolin ja toisin, Tero kertoi olevansa matkalla serkkunsa mökille, jossa olisi illalla taatusti kova meininki. Hän kutsui minutkin mukaan. En luvannut tulla, vaikka heti sen sanottuani aloinkin uskoa mökille meneväni, mitään muutakaan tekemistä ei olisi ja lautta lähtisi ensimmäiselle vuorolleen vasta seuraavan päivän iltapuolella.

Saavuimme Iniöön, keräsin tyhjät tarjottimet ja vein ne keittiöön, jossa Nea tiskasi kuin viimeistä päivää. Nostin edellisen satsin ulos tiskikoneesta ja kysyin Nealta ohimennen, mitä hän aikoi tehdä illalla. Nea vastasi, ettei tiennyt. Kerroin tavanneeni kurssikaverini ja saaneeni kutsun rantabailuihin, Nea lupasi tulla mukaan.
Kävimme vielä kerran Kustavissa. Lautta ei tullut enää ihan täyteen, eikä juuri kukaan käynyt baarin puolella, paitsi ne, jotka halusivat ehdottomasti kylmää kaljaa normaalia kalliimmalla merihinnalla. Saimme näin ollen työtilamme siistiksi melkein heti viimeisten matkustajien lähdettyä juhannuksenviettoon.

Tero oli sanonut serkkunsa kesäpaikan olevan viereisessä saaressa ja hän oli luvannut lähettää jonkun sieltä hakemaan meitä veneellä heti, kun olisin kännyköinyt Auroran olevan osaltamme paketissa. Soittaessani Teron kännykkään, siihen vastasi kuitenkin joku vieras jätkä, joka selitti, ettei kukaan paikallaolijoista enää ollut ajokunnossa, eli suositteli liftaamista. Hän ei varmastikaan muistanut, ettemme olleet auto-vaan venekyydin tarpeessa, joten liftaaminen onkin helpommin sanottu kuin tehty.
Matts näytti olevan vielä tarkistamassa Auroran kiinnityksiä. Kysyin voisiko hän mahdollisesti lainata pelastusvenettä ja viedä meidät saareen. Tai vaikka tulla itsekin mukaan. Matts lupasi harkita asiaa, vaikka saattaisikin moisesta saada potkut. Lupasin tarjota hänelle oluet ja ehkä vähän muutakin, mitä hän piti kovin pienenä hintana työpaikkansa riskeeramisesta. Kun kuitenkin olimme nähneet kipparin lähteneen juuri äsken omalla veneellä mökilleen, jonka tiesimme sijaitsevan täysin toisessa suunnassa kuin Teron serkun mökki ja konepäällikkökin näytti jo aloittaneen juhlintavapaansa, päätti Matts ottaa riskin. Konepäällikkö suostui jopa auttamaan veneen laskemisessa, joten menin hakemaan Nean ja pari kylmiössä ollutta kaljakoria sekä makkarapakettia.
Merimiehet olivatkin varsinaisia herrasmiehiä. Kun busteri oli laskettu veteen, se ajettiin suoraan kahvilan alapuolelle ja pitkällä lastausnosturilla kaljakoritkin saatiin sen kummemmitta vaivoitta kyytiin. Lopuksi kiipesimme itsekin mukaan ja Matts lähti ajmaan kuin viimeistä päivää. Hän oli kotoisin näiltä seuduilta ja tottunut ajelemaan sokkeloisessa saaristossa.

Pian olimmekin saaressa, johon Tero oli sanonut menevänsä. Laiturilla seisoi kaksi alastonta jätkää ja yksi pyyhettä olkapäällään roikottava mimmi saunaraikkaina ja silminnähden ympärikännissä. Kuistilla vanhassa nojatuolinrämiskässä pari pitkätukkaista tyyppiä näytti keskittyneen suutelemiseen niin kokoaikaisesti, ettei mistään ilmennyt edes kumpaisenkaan sukupuoli. Tero tuli ulos saunasta alastomana ja lähti kohti laituria, ehtien hypätä mereen juuri ennen veneemme perille ehtimistä. Nea katsoi vähän kummastuneen näköisenä, mutta minä arvasin, että juhannuksesta saattaisi tulla hyvinkin riemukas.

Veneen keulan edessä kolahti Mattsin ajaessa laituriin. Pojat nostivat olutkorit laiturille, toinen heistä esittäytyi Teron serkuksi Osmoksi, toinen Peraksi ja tyttö Mathildaksi, miten he tähän kuvioon liittyivät, jäi minulta lopulta hahmottamatta. Matts toivotti hauskat juhannukset ja painui tiehensä. Pelastusveneen olisi kuitenkin oltava Aurorassa siltä varalta, että sitä sittenkin tarvittaisiin johonkin. Mattsin mentyä Mathilda huoahti, he olivat kuulemma olleet peruskoulussa samalla luokalla, minkä tietenkään ei Iniön kokoisessa kunnassa tarvinnut tarkoittaa, että he olisivat olleet edes samanikäisiä. Mutta Mathilda ei kuitenkaan olisi välttämättä halunnut viettää juhannusta Mattsin seurassa, asiaan saattoi toki vaikuttaa myös Peran läsnäolo
Nea kompastui kiinnityspollarista lähtevään naruun ja putosi mereen, onneksi vettä kuitenkin oli niin paljon, ettei hänelle käynyt mitenkään. Pera veti narua ja nosti näkyviin muovikassin, jossa oli kaljapulloja. Hän sanoi pelästyneensä pahemman kerran kuullessaan Mattsin kolauttaneen busterin keulan ”jääkaappiin”, muttei ollut viitsinyt sanoa tälle mitään, kun oli huomannut, mitä meillä oli lastina.

Nea vaikutti vähän hämmentyneeltä, kun halattuamme Teron kanssa ryhdyin muitta mutkitta heittämään vaatteitani pois, mutta hän ei nähtävästi halunnut jäädä yksin vieraiden jätkien seuraan märissä vaatteissa, vaan rupesi itse samaan toimeen (sehän ei toki hellesäässä kauan kestänytkään) ja tuli kanssamme saunaan. Löylyt olivat varsin makoisat, sauna oli ollut kovassa käytössä alkuillasta, kuten Suomessa juhannuksena kuuluukin.

Tullessamme vilvoittelemaan ja nauttimaan olusia, oli myös kuistilla kutenut pariskunta noussut ja he esittäytyivät Essiksi ja Jussiksi, Jussi oli kuulemma puuseppä, joka oli tullut korjaamaan Osmon mökin aittaa. Aitta tosiaan näyttikin korjauksen tarpeessa olevalta, mutta Jussi ei varmasti ainakaan tänä iltana tekisi asian eteen mitään.

Osmo huomasi yhtäkkiä, että kello oli jo yli kuuden ja lippu pitäisi nostaa. Hän haki mökistä Suomen lipun ja alkoi yhdessä Teron ja Peran kanssa solmia sitä lipputangon naruihin. Tilanne näytti aika kornilta, jätkät söhrivät narujen kanssa onnistuen kuitenkin olemaan pudottamatta lippua maahan. Kun siniristi lopulta alkoi kohota, oli kellokin jo varmaan lähempänä seitsemää. Juhannussalkoa ei tällä mökillä olisi ja kokkoakaan ei saisi polttaa metsäpalovaroituksen takia, mutta se ei saisi ilonpitoamme hillitä.
Menimme takaisin saunaan, tällä kertaa koko porukka. Siellä olikin aika ahdasta, jouduin tai pääsin istumaan Teron syliin ja tunsin ennenpitkää jotain kovettuvaa peppuani vasten.

Otin Teroa kädestä samalla hetkellä, kun Pera alkoi mättää kiukaalle uutta vesimäärää. Hänellä oli ilmeisesti halu käydä -ja voittaa- löylyskaba, mutta itse uskoin, että Teron kanssa minulla olisi hauskempaa. Menimme kuistille rojahdin korituolinrämiskään ja nappasin Teron jo toimintakuntoon jäykistyneen "Kekkosen" suuhuni. evitin jalkojani, jotta Tero saisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet omalle näppitoiminnaleen.
Saadessani Teron hieronnassa ensimmäisen orgasmini havaitsin ympäristössä olevan muitakin. Korituoli kaatui, mutta se ei tahtia haitannut. Joku nuoli pimppiäni niin, että uuteen laukeamiseeni ei mennyt kuin pikku hetki. Samaan aikaan sain suuni täyteen Teron tarjoamaa herkkua.

Teron vetäytyessä havaitsin kuitenkin suuhuni olevan tunkemassa uuden jonkarin, jonka omistaja oli Pera. Kaaduin tuolissani taaksepäin, jolloin Pera pääsi ottamaan rintanikin käsiinsä. Näin Matildan makaavan selällään vieressäni ja Osmon nuolevan oluen kuohuja hänen pimpsakarvoistaan. Itsellänikin oli taas vaihteeksi alapäässä "tukkaa", ei mitenkään liikaa, mutta sen verran kuitenkin, ettei sänki hiertänyt raskaiden työpäivien aikana. Osmo kaatoi bisseä pikkuhiljaa Mathildan alapäälle ja nuoli kaiken pois sitä mukaa, kuin Mathilda näytti tulevan.
Näky valloitti minut niin, että Peran oli pakko kääntää päätäni, jotta olisin jaksanut keskittyä hänen sinänsä huomiotaherättävän kokoiseen laitteeseensa. Tunsin jonkun työntyvän pimpsaanikin ja laskeskelin, ettei se voisi olla kukaan muu kuin Tero, sillä Jussi oli juuri hetkeä aiemmin juossut mereen ilmeisesti löylykisan voittajana... Peran sperma ei ollut aivan yhtä maukasta kuin Teron, asiaan oli varmaan vaikuttanut runsas alkoholinkäyttö jo aiemmin päivällä.

Nousetssani huomasin Nean istuvan penkillä jalat levällään ja sormi pimpissään. Nea oli nauttinut lyhyessä ajassa useamman pullollisen olutta ja vaikutti sekä sen, että juhlameiningin uuvuttamalta, mutta minä päätin piristää häntä. Eihän Auroran kahvilassa ennenkään ole tarjoilu loppunut ennen valomerkkiä, vakuutin.
Kumarruin Nean eteen ja aloin nuolla hänen jalkoväliään. Samalla Tero ohjasi jälleen jäykistyneen elimensä Nean suuhun. Puhtaanraikasta pimpsaa nuollessani minut valtasi halu työntää sinne jotain kiinteämpää ja muun sellaisen puutteessa nappasin tyhjän kaljapullon (tai tietysti tarkistin ensin, että se tosiaan oli tyhjä) ja työnsin sen suuaukko edellä Nean sisään. Nea voihkaisi, en tosin tiedä johtuiko se pullosta vai siitä, että Tero samalla hetkellä tuli hänen suuhunsa, mutta nämä tapahtumat joka tapauksessa ajoittuivat samaan hetkeen. Tunsin myös jonkun jälleen tunkeutuvan omaankin apajaani. Kun vahvat näpit tarrautuivat rintoihini ja todellinen rynkytys alkoi, arvasin puuseppä-Jussin tulleen luokseni. Hänen ei pitkään tarvinnut työskennellä, laukeamisnopeudessa hän ainakin voitti sekä Teron että Peran...

Nousin ylös ja huomasin Essin ryhtyneen parturoimaan Neaa. Essi, joka oli luonnostaan tummahko, oli ajellut oman karvoituksensa sydämenmuotoiseksi, mutta Nean ei niin kauhean tiheän pöheikön kimpussa hän näytti uurastavan kokopäivätoimisemmin. Nea levitti jalkojaan yhä leveämmälle ja Essi ajeli ladyshaverillä hänen häpyhuulensa sileiksi. Näky oli varsin kiihottava ja huomasin jätkienkin keskittyneen seuraamaan sitä. Sladdi toisensa jälkeen kohosi uuteen loistoon ja minulla ja Mathildalla oli nyt ns.tuhannen taalan (silloin ei vielä puhuttu euroista) paikka valita mieleisin. Mathilda painui tällä kertaa Teron luo, minä valitsin Osmon. Arvasimme tietysti saavamme lisää apuja Peralta ja Jussiltakin.

Nea nousi penkiltä ja tuntui vielä arastelevan karvatonta pimppiään, mutta Pera riensi antamaan hänelle muuta ajateltavaa. Nea pyöräytti Peran -joka oli jo aika juovuksissa- alleen ja ryhtyi ratsastamaan, jolloin minäkin kiipesin Peran päälle ja annoin hänen nuolla pimpsaani. Otin Nean toisen rinnan suuhuni, Osmo toisen. Nean savuttaessa orgasmin huipun otin Osmon patukan jälleen suuhuni ja sain orgasmin samalla hetkellä sekä Peran että Nean nuolemana, kuin sain suuni täyteen Osmon mehukasta spermaa.

Juhannusilta alkoi jo tummua, mutta meidän iloiset leikkimme jatkuivat pitkin yötä. Suomen kesähän ei pimene koskaan ihan kokonaan...

7

10154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanneliina
      • Tarinan alku oli lupaava, melkein kuin hyvän romaanin ensimmäinen luku. Alkupuoli kirjoituksesta oli kuitenkin aloitettu liian laajasti kun taas yhtäkkiä olivat henkilöt toistensa kimpussa miten sattuu, ja loppu oli tökeröäkin tökerömpi. Mutta suosittelen kirjoittamaan enemmänkin, lupaava alku, sekava keskiosa, ja töks-loppu, kaks viimestä osiota uusiks, ni johan oot kuin uusi kirjailija
        Ihan hyvä juttu.


      • Pebbe

        Tämä tarina, samoin kuin tarina Auroran kahvilasta, oli mielenkiintoista luettavaa, onhan lautta ja Kustavin-Iniön seutu muutenkin minulle niin tuttua. Seuraavalla kerralla Auroralla matkustaessani mietin varmasti mitä kaikkea kahvilassa voisikaan tapahtua. Olen myös pitänyt Ruotsiin sijoittuvista tarinoistasi juuri tuttujen paikkojen ansiosta.

        Vaikka tapahtuvat välillä etenevätkin liian nopeasti, korvaa pitäytyminen todenmukaisessa ympäristönkuvauksessa pienempiä puutteita. Näin lukija, joka tuntee paikat, pystyy itse helpommin täydentämään tapahtumia omassa mielikuvituksessaan. Jutun kääntöpuoli on tietysti se että paikkoja tuntematon lukija saattaa missata paljon, jos hän ei osaa sijoittaa tapahtumia oikeanlaiseen ympäristöön. Tapahtumapaikkojen kuvaamisessa tyylisi onkin reijomäkimäinen tai kjellwestömäinen, ihan miten haluat.


    • LOL

      siis ootko sä bi seksuaali? nussit miehii ja naisii !!! hyi toi o oksettavaa !!!

      • sanneliina

        *...ja biseksuaali on yhdyssana.


      • minä

        Siinä ei ole mitään hyitä, siis biseksuaalisuudessa.
        Tarina oli mun mielestä tosi hyvä!!


      • welma
        minä kirjoitti:

        Siinä ei ole mitään hyitä, siis biseksuaalisuudessa.
        Tarina oli mun mielestä tosi hyvä!!

        Ryhmä-ja bijuttuja hyvin kerrottuna! Sanneliina oot mun lemppari...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe