Bonsai Kitten!

Tiina K.

Bonsai Kitten

Tämä kirje on laadittu Bonsai Kitten -ilmiön karsimiseksi. Bonsai Kitten väittää, että kissoja voi kasvattaa pullossa ja että niiden kallo muokkaantuu pullon muodon mukaan kissojen kasvaessa. Tämä EI ole mahdollista kaikista esitetyistä keinoista riippumatta, kyseiset kuvat ovat manipuloituja ja koko sivusto on tehty ainoastaan eläinystävien huijaamiseksi.

Sivustojen tekijä hankkii rahaa jokaisesta kävijästä Bonsai Kitten sivuilla. Alla olevan näköinen linkki vie sivuille, jonka kuvat ovat vulgaarisia ja provosoivia. ÄLKÄÄ KÄYKÖ SIVUILLA; JOS ETTE HALUA ILMIÖN JATKUVAN!!!!

Poistin tästä osoitteesta muutamia tärkeitä kirjaimia lopusta, jotta ette vahingossa tai uteliaisuuttanne klikkaa tätä linkkiä. Jos todella haluatte nähdä mistä tässä on kyse, niin etsikää osoite muulla tavoin. En aio lisätä sivustojen kannattavuutta opastamalla ihmisiä sinne!

www.bonsaikitten.com/bkmethod...

Aiheesta liikkuu myös ketjukirje, jonka näennäinen tarkoitus on sulkea kyseinen sivu. Ajatus on hyvä, mutta ainakin viime vuonna samanlaisen ketjukirjeen palautusosoite kuului Bonsai Kitten sivujen omistajalle, joka tavallisen huijarin tapaan haluaa tietää kuinka hänen leikkinsä tehoaa ja millaisen kohun saa aikaan. Ja samalla myös sivuston osoite leviää jokaiselle vastaanottajalle ja lisää Bonsai Kitten -sivuston rakentajien tienestiä!!!!

Lähetä tämä kirje mahdollisimman monelle; informaatio on paras aseemme!

Tiina Kuustie



Same in English:

There is a site called The Bonsai Kitten. It claims to raise kitten in the bottle intending to change the shape of the kitten's skull. It is not real! And the pictures in the site are manipulated! It is a hoax.

The issue worsens as the builder of the site earns good money per each visitor in his site. And of cource every curious pet lover would get angry of the pictures!!! But do not go to the site!!!!!! It keeps him earning by hoaxing people!

Do not visit to the site looking like this:
www.bonsaikitten.com/bkmethod...

I have removed the end of the address, cause I do not want to add the site builder’s earnings.

There is also many chain letters attending to pull the site down. Great idea but at least last year the chain letter’s return address belonged to the very builder of the site...so he can admire the fuss he has made. He is a narsist...

So please do deliver this letter to as many people you know!!! The knowledge is the best weapon we have to fight these kind of criminals.

Tiina Kuustie, Finland

4

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VITUN UNTO SÄ MAINOSTAT ITE NIITÄ SIVUJA !!!! aika hyvin riittää toi www.bonsaikitten.com osoitteeks!

    • Yök!

      Paljon järkyttävämpää ja iljettävämpää sivustoa löytyy, jos tuon Bonsai Kitten -hakusanan kirjoittaa vahingossa kieliopillisesti väärin. Joku fiksu on taas keksinyt, että nettipilan voi valjastaa vielä pahemman saastan palvelukseen vain yhden kirjaimen virheellä. Arvaatko, mistä on kyse?

      • lololololo

        hahahahahahahahah oot nii säälittävä :D:DD: toi on nettijäynä :D:D:D:D vähä sua on kusetettu :D.D:D ihanks totta niit ei voi kasvattaa purkis :D:D:D:D:


    • Turskahehhehhehheh

      Mitä mitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe