Mökkisaunassa

JormaEinari

Kaunis kesäilta, tyyni järvi ja uusi sauna. Siinä eväät todelliseen mielenrauhaan. Lämmitin saunaa, otin muutaman oluen ja nautin mökkeilystä. Pian sauna olikin lämmin ja vaimoni meni lasten kanssa ensin, jäin vielä nauttimaan itsekseni oluesta, kunnes minäkin menin saunaan. Riisuin itseni pukuhuoneessa ja astuin pesuhuoneeseen, jossa vaimoni huuhteli kaksosia ja vanhempi lapsista oli jo odottelemassa, että pääsisi mummin kanssa syömään iltapalaa. Katselin vaimoani puolisalaa, isot rinnat heiluivat kiihottavasti, tummat nännit nöpöttivät, kun hän kumarteli lasten edessä. Kaareva takapuoli oli pystyssä ja näin, kuinka karvaiset häpyhuulet pilkottivat pakaroiden välistä. Siinä sitä oli naista, niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Kuten muissakin lapsiperheissä, meilläkin oli harvoin aikaa toisillemme, lapset veivät kaiken ajan.

Vaimoni lähti sisään viemään lapsia ja ajattelin saavani rauhassa kylpeä pitkän kaavan mukaan. Katsoin ulos saunan ikkunasta lauteilla istuessani ja hyväilin samalla puolijäykkää kaluani, muistellen äskeistä, kieltämättä kiihoittavaa näkyä vaimoni takapuolesta ja suurista rinnoista. Näkymä saunan ikkunasta antoi kaislikon toiselle puolelle, en ennen ollut huomannutkaan, että näkymä oli näin hyvä naapurin laiturille, mökkimme olivat aika lähekkäin. Samalla naapurit kirmasivat laiturilleen, n. kolmevitonen pariskunta, nainen oli kookas, mutta jotenkin hyvännäköinen, astellessaan alasti laiturilla kohti vilvoittavaa vettä.

Kaluni piti myös näkymästä, kun samalla hieroin esinahkaani edestakaisin ja se olikin jo täydessä juhlakunnossa, terska kiilteli tummanpunaisena, kun katselin ulos ikkunasta naapurin rouvan kieltämättä muodokasta takapuolta. Hän kyykistyikin uimaportaille, jolloin jo hetken kuvittelin näkeväni pilluun saakka, mutta matka oli liian pitkä selviin yksityikohtiin. Olisipa kiva, jos tuo naapurin rouva tulisikin nyt tänne ja upottaisi kovan kyrpäni suuhunsa. Aah, ajattelin omissa fantasioissani, kun kuulin saunan ulko-oven käyvän. "Oletko jo pyörtynyt tänne?", kysyi vaimoni, "kun et alkanut kuulumaan, ajattelin tulla katsomaan."

Vaimoni avatessa saunan oven, hänen katseensa kiinnittyi seisovaan kaluuni. "Mitäs täällä leikitään, kyrpä pystyssä, enkä minä saisi mitään?", vaimoni kysyi ilkikurisesti. "Katselin juuri naapurin rouvan persettä," vastasin totuudenmukaisesti. "Vai naapuria, eikö oma kelpaa?", kysyi vaimoni, avaten samalla kylpytakkinsa, jonka alla hän oli täysin alasti.
Samalla hän astui kynnyksen yli polvieni väliin ja otti kaluni käteensä.

Vaimoni otti kaluni huuliensa väliin, imaisi niin, että luulin varpaankynsieni taipuvan sisäänpäin.
Hän oli aina osannut suihinoton jalon taidon, itseasiassa hän oli ensimmäinen koskaan, jonka suuhun olin purkautunut. Hän vatkasi esinahkaani rytmikkäästi imiessään ja tunsinkin jo nivusissani, että pian pati lähtisi, jos en pistäisi stoppia tuolle syöjättärelle. "Älä niin voimakkaasti, mä tulen pian, jos et lopeta!", henkäisin armaalleni. "Haluan maistaa tussuasi ensin", sain sanottua. Maiskauttaen kaluani huulillaan, hän vetäytyi kalustani.

Menimme peräkkäin saunatupaan, jossa oli sohva. Asetin vaimoni takapuoli pystyssä nojaamaan sohvan selkänojaan ja riisuin samalla hänen kylpytakkinsa. Siinä hän oli, leveähkö perse pystyssä, haarojen välistä paistoi jo hiukan turpea vittu ja pian saisin maistaa kultani karvaista rakoa ja ylempääkin reikää, jonka nuolemisesta hän erikoisesti piti. Asettauduin lattialle polvilleni ja levitin hänen pakaroitaan, jotta saisin kieleni paremmin tungettua ihanaan pesäänsä. Voi tätä onnen päivää, ainakin viikko oli mennyt edellisestä kerrasta ja kiihkoni oli aivan tapissaan.

Nuolin kiihkoissani tuota karvan peittämää tussua ja vaimoni äännähdyksistä päätellen, osuin oikeaan nappulaan kielelläni. Levitin sormillani rakoa levälleen ja katselin välillä kauempaa, milta tuo mahtiperse näytti. Leveät pakarat levällään, vaimoni odotti kieltäni kiimassaan. Ruskea reikä yläpuolella oli piukkana, mutta tiesin, että kyllä sinnekin saisin jotain tunkea, jos haluaisin, Nuolaisin tuota suklaa-aukkoa ja käytin kieltäni sen sisäpuolellakin, vaikka se vaikeaa olikin, vaimoni rentoutti sulkijalihastaan ja pääsin tunkemaan kieleni päätä sisään. Aukko maistui puhtaalle ja taas siirryin lipomaan klitorista, joka kovana odotti levitettyjen häpyhuulien välissä.

Vittu oli liukas ja maukas, kiima maistui ja tuntui kielessäni, kun nussin vaimoni aukiolevaa römpsää kielelläni. Oi ihanainen armaani, rakkaani rakoperse, lallattelin mielessäni ja koitin nuolla vaimoani tyydyttävällä tavalla, joka olikin helppo päätellä äänistä, jonka kieleni sai aikaan.

Pian lipsuttelu riitti ja aloin nousta selkään. Työnsin lemmenaisaani, mahtavaksi paisunutta kyrpääni, anusaukolle ja odotin, että vaimoni taas löysäisi sulkijalihastaan. Kaluni suorastaan plumpsahti sisään kireästä portista, välillä sylkäisin kaluni päähän, jotta luisto olisi parempi, varovaisesti toki työskentelin, jottei rakastani sattuisi, olihan soironi tavallista kookkaampi ja vaikka naiseni olikin tottunut sen kokoon, joskus hän jälkeenpäin valitteli kiihkoani, olin ollut liian kovakyrpäinen.

Samaanaikaan vaimoni oli työntänyt kätensä alakautta ja puristeli pallejani mukavasti. Sormi kävi myös taajaan klitoriksellaan, joka teki huohotuksesta päätellen gutaa. Vauhdissa vetäisin kaluni pois perseestä ja työnnällyin alempaan, lähes yhtä tiukkaan, mutta joustavampaan aukkoon. Vittu olikin jo helpompi pala kuumalle kalulleni ja niin liukas, että kyrpäni suorastaan syöksyi pohjaan asti, niin valmis oli vaimoni ottamaan tuon lemmensauvan sisäänsä. Hän henkäisi syvään ja työnsi pakaroitaan kiinni lantiooni, että saisi sauvaa mahdollisimman syvälle.

Rytmikkäästi sousimme ja huopasimme, litinä täytti saunatuvan ja kiiman haju oli ilmeinen. Pian alkoikin mahanpohjassani tuntua tutinaa ja kun tunsin vaimonikin saavuttavan pian huippunsa, laskin lastin liikkeelle. Vielä pari nopeaa työntöä ja purkauduin kuin suihkulahde pillun perukoille. Vaimoni polvet tutisivat ja meinasivat pettää, kun hän sai klitoristaan lipsuttaen oman orkkunsa. Lysähdin vaimoni selkään huohottamaan ja nousimme kankein jaloin sohvalta. Oli mukavaa mennä pesemään kalua ja pillua, kun sauna oli vieressä, pian olisi mentävä sisälle, ennenkuin mummi tulisi ihmettelmään, missä viivyimme. En kestäisi anopin merkitseviä katseita, olihan hän kerran kysynyt vaimoltani, että ainako sitä pitää olla pillu levällään, kun tuo mies vain vähän vinkkaa. No, anoppi oli vanhankansan ihmisiä, silloin ei mies pillua saanut, kuin jouluna ja juhannuksena! Onneksi meikä sai sentään kuitenkin useammin ja nyt oli uusi saunakin korkattu.

6

47523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juhlaa

      luettuani juttusi saisit tulla nuolemaan mun märät paikat.rupesi kyllä housut kostumaan.....

    • Mami

      ..aidon kiiman kuvaus. Voi kun omakin kultani latelisi tuollaista tekstiä! Ja nauran useammankin lukukerran jälkeen edelleen vaimosi riemurasiaa kuvaavalle sanalle römpsä. Mainio, lempeä pursuava ja ah, niin kuvaava sana pari vekaraa pyöräyttäneelle lemmenpesälle... :D

    • valssin

      ja se römpsä nuotiolla lämpesi, tanssitkos vakssin matiltani mun

    • Tuuliatyttönen

      Ihanan laadukaska tekstiä kaiken tämän "sonnan" keskellä.

    • Löytäjä

      Sattuipas silmään.

    • Saunapuhdasta

      Saunapuhdasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      664
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe