Kurssilla muistelua

Seuralainen

Koulutus oli todella tylsä ja luennoitsijan ääni monotoninen. Ensimmäisen päivän olin vielä jaksanut seurata, mutta toinen päivä ei liipannut edes läheltä sitä tietoa mitä janosin. Huomasin yhä uudelleen ajattelevani ihan jotain muuta ja vain vaivoin pysyin kärryillä. Onneksi en ollut enää missään yläasteella missä tunteja oli seurattava tarkasti, jottei opettaja päässyt yllättämään kysymyksellään nukkuvaa oppilasta. Ajatukseni lipuivat takaisin hiihtoreissullemme. Ensin siihen mitä oli tapahtunut niiden kahden nuoren tytön kanssa ja sitten siihen, mitä oli seuraavana päivänä sattunut.

Rinteet alkoivat olla todella sohjoiset ja päätin lopettaa laskettelun vaikka hissilipussani oli aikaa vielä pari tuntia jäljellä. Palautin vuokraamani välineet takaisin ja lähin hotellille miettien mitä tekisin loppupäivän, sillä lähtisimme pois vasta seuraavana aamuna. Tiesin, että muut naiset olivat lähteneet hiihtoretkelle ja siellä heillä menisi koko päivä. Jonnasta ja Laurasta ei ollut näkynyt vilaustakaan ja epäilin heidän kärsivän henkistä ja fyysistä krapulaa mökillään. Hotelliin päästyäni päätin käyttää sen kuntosalia ja pientä kylpylää hyväksi ja otin sisääntullessani avaimen pukukaappiin. Harmikseni vastaanottotiskillä oli tällä kertaan joku tumma pyylevä vanhempi nainen, eikä se sinisilmäinen nuorempi nainen, joka oli jaksanut hymyillä aurinkoisesti.

Keräsin nopeasti huoneessani tarvitsemani kamppeet ja menin alas kellarikerrokseen, jossa pukutilat sijaitsivat. Pukutilat oli aivan autio ja rauhassa puin t-paidan ja mustat pepusta tiukat jumppahousuni. Menin pieneen kuntosaliin, mutta en tiennyt laitteista muita kuin kuntopyörän. Hetken harkittuani päätin polkea jonkin aikaa kuntopyörällä ja lähteä sen jälkeen saunaan ja poreammeeseen. Nousin pyörän päälle ja ehdin vain viisi minuuttia polkea kun salin ovi avautui ja sisälle asteli tuo vastaanottovirkailija aurinkoisine hymyineen. Vastaanottovirkailija esitteli itsensä Maijaksi ja alkoi käyttämään salin muita laitteita, joiden käyttörtarkoitus oli minulla hämärä. Hän alkoi iloisesti juttelemaan ja tunti sujahti todella nopeasti ja tunsin hien valuvan selkääni pitkin. Maija sen sijaan ei näyttänyt juurikaan hengästyneen vaikka hän ehti käyttää montaa laitetta minun vain polkiessa kuntopyörällä. Enimmäkseen Maija kertoi itsestään ja kuinka oli kausityöntekijänä hiihtokeskuksessa. Hänen miehensä oli töissä toisella paikkakunnalla ja vain joka toinen viikonloppu he näkivät toisensa. Nyt kausi oli lopuillaan ja Maija oli joutunut olemaan töissä viimeiset kolme viikkoa. Muuten juttelumme oli yleisempää keskustelua emmekä menneen henkilökohtaisemmalle tasolle. Sen sijaan tarkkailin Maijaa hänen tehdessään toistojansa eri laitteilla. Väkisin silmäni vaeltelivat Maijan vartalolla aina kun hän ei huomannut. Silmäni nuolivat hänen rintojensa väliä, hänen tehdessään rintalihaksi pinnistäen viimeisiä vetoja silmät kiinni. Tiukka urheilutoppi sai tuon vaon näyttämään todella houkuttelevalta ja kuvittelin kuinka ihana olisi upottaa kieli tuohon väliin ja paljastaa Maijan rinnat. Kaiken lisäksi Maijan nännit nöpöttivät selvästi topin lävitse ja toivoin voivani poimia suuhuni nuo vadelmat topin piilosta.

Yritin lopettaa itseni kiusaamisen ja keskittyä polkemiseen, mutta silti silmäni palasivat kulkemaan yhä alemmas ja likainen mieleni kuvitteli näkevänsä suurten häpyhuulten hahmot vaaleansiniset aerobic housujen jalkovälissä. Yritin pysyä keskustelussa parhaani mukaan, mutta aivoni saivat silmieni eteen vain näkyä kuinka suutelisin Maijan jalkojenväliä hänen housujensa päältä. Maijan lörpötellessä ja siirtyessä tekemään selkälihaksiaan sain eteeni hänen peppunsa. Aloin jo lopetteleen polkemistani ja nousin pyörän päältä pois siirtyen lähemmäs, sillä verukkeella etten kuullut Maijan puhetta. Maijan peppu oli täydellisen pyöreä ja varmastikin vaatinut paljon työtä tällä ja toisilla kuntosaleilla. Saatoin vain kuvitella kuinka riisuisin nuo peittävät housut pois ja nuolisin ja suutelisin Maijan täydellisyyttä hipovia pakaroita. Maijan siirtyessä vielä hieman edemmäs painaen yläruumiinsa entistä alemmas saatoin nähdä kuinka hänen housunsa upposivat häpyhuulien väliin saaden minut hengästymään melkein pahemmin kuin pyöräillessä. Ääneni vapisi hieman vastatessani Maijan kysymyksiin ja päätin lopettaa piinani ja lähteä saunan puolelle.

’Mä voisin tulla oikeastaan kans..kyllä tää jo riittää..’ Maija sanoi ja nousi ylös hymyillen. Tuskailin hieman, sillä tunsin jo olevani kostunut likaisista ajatuksistani ja piinani tuntui vain jatkuvat. Kopissa Maija riisui häpäilemättä lainkaan vartaloaan enkä voinut olla tuijottamatta häntä. Kuvittelin että hän ei huomannut tai ajatellut asiaa sillä tavalla, sillä hän vain jatkoi puhumistaan. Topin alta paljastuivat ihanat rinnat joiden vaalea nännipiha oli kurtistunut suurten nännien ympärille. Rinnat vaikuttivat käteen sopivilta ja saatoin kuvitella miltä tuo nänni tuntuisi kämmenpohjaani vasten toisen ollessa ahnaitten huulieni välissä. Itse riisuin hitaammin vastaillen Maijan puhetulvaan sopivia välilauseita. En hävennyt omaa vartaloani, mutta huomasin peitteleväni itseäni. Maija jatkoi puhettaan ja riisumistaan ottaen pois aerobic housunsa, joiden alla hänellä oli vaaleansiniset hipsterit. Hipsterit olivat hieman painuneet Maijan häpyhuulten väliin ja huomasin pysähtyneeni odottamaan, koska hän riisuisi nekin pois. Toivoin hänen luulevan minun keskittyvän vain hänen puheeseensa odottaessani tuon seksikkään olennon riisuvan hipsterinsäkin. Ja sitten se tapahtui, kesken Maijan tarinaa edellisestä työpaikastaan, hän laski ne alas ja nakkasi kaappiinsa. Siistitty musta karvavana johti alas hunajaisille häpyhuulille ja saatoin nähdä kuinka toinen pienempi häpyhuuli pilkisti isompien välistä, kuin minun kiusakseni. Tahtomattani nuolaisin huuliani ja väkisin revin silmäni Maijasta irti ja riisuin loput omat vaatteeni kietoutuen pyyhkeeseen.

Maija ei tehnyt sitäkään vaan jatkoi elämänsä kertomista avoimesti pitäen pyyhettään kädessään uimapuku toisessa kädessään. Hetkeksi mieleeni juolahti ajatus, että jospa hän piti katseistani, himokkaista vilkaisuistani. Torjuin kuitenkin ajatuksen päätäni puistaen ja laittaen pyyhkeeni ja uimapukuni niille varattuun lokeroon. Ainakin Maija puhui niin rakastavasti Janistaan, että tuskin hänen päässään oli missään vaiheessa käynyt ajatus, jossa nuolisin hänen häpyhuuliaan. Väänsin suihkun aivan kylmälle ja yritin sillä saada pääni selkeytymään ja ajatukseni rauhoittumaan. Tunsin kuinka häpyni sykki ja vaati kosketusta. Vilkaisin olkani ylitse kun Maija meni saunaan ja annoin himolleni hieman periksi ja kosketin nupukkaani. Värähdin kosketustani ja huuliltani pääsi pieni voihkaisu karkuun. Tiesin tehneeni virheen ja himojeni vain yltyneen. Vihaisena itselleni ja heikolle itsekurilleni sekä tuskastuneena tietoon etten tyydyttäisi itseäni sammutin suihkun. Ristiriitaisten tunteiden myllertäessä sisälläni nappasin pefletin ja nousin lauteille.

Maija jatkoi jutteluaan kuten minkäänlaista keskeytymistä ei olisi tapahtunut ja nyt hän jo kyseli minultakin enempi. Silti silmäni vaelsivat aina uudelleen hänen rintojensa ylitse vatsalle. Treenatulle, muttei liian treenatulle. Ja hänen jalkojensa väliin. Se näkyi nyt selvästi toisen jalan ollessa ylhäällä lauteilla. Kuinka ihana olisikaan upottaa kieli tuonne, ajattelin itsekseni ja jouduin pyytämään Maijaa toistamaan kysymyksensä. Tunsin punastuvani, sillä en voinut olla vilkuilematta Maijan häpyä, jonka hän oli jättänyt melkein kiusoittelevasti esille. Aivan kuin jotain kimaltelisi noiden huulien välissä, mietin Maijan heittäessä lisää löylyä. Oliko se kiihkoa vai pelkkää hikeä. Vaistomaisesti nuolaisin huuliani, sillä halusin arvailujen sijaan maistaa kumpaa se oli. ’Uuh...liian kuumaa mulle..taidan lähteä altaille..’ sanoin poistuen lyhyen hiljaisuuden aikana saunasta. Nopea kylmä suihku ja puin äkkiä uimapukuni päälleni. Yritin rauhoittua hieman ja menin allasosastolle, joka koostui parista porealtaasta ja yhdestä isommasta altaasta, jossa ei vettä juurikaan ollut vyötäröä syvemmälti. Yksi pariskunta lapsineen oli vallannut suuremman porealtaan ja päätin mennä suoraan pienempään.

Yritin rentoutua ja rauhoittaa mieleni ja tunsin hetkeksi siinä onnistuvan kunnes Maija tuli altaalle uima-asussaan, josta saatoin nähdä, tai ainakin kuvittelin näkeväni, hänen nännit ja nännipihat. Suljin silmäni ja koitin rentoutua ja Maijakin pysyi yllättävän hiljaisena. Himon tykytykset alkoivat hieman laantua ja rentouduin poreiden hieroessa vartaloani. Annoin lihasteni hieman rentoutua, mutta hieman yllättäen tunsin hartian seudulla jäykkyyttä. Käänsin päätäni sivulle ja kuulin pienen napsahduksen niskassani. Yritin hieman käsilläni hieroa harteitani ja venyttää niskalihaksia. Huomasin porealtaan reunalla pienen vesisuihkun, jonka ohjasin niskaani toivoen sen hierovan harteitani tarpeeksi. ’Onko sulla hartiat kipeät?’ kuulin viereltäni ja tajusin Maijan katselevan temppuiluani. ’Joo...vähän taitaa olla jumissa. Sitä toimistotyö teettää..’ vastasin naurahtaen. ’Niin..Timo ei ole tänään paikalla, mutta mä voisin pitkästä aikaa kokeilla, jos haluat hierontaa.’ Maija sanoi. ’Eiku niin...sä sanoit olevasi fysioterapeutti koulutukseltasi..’ sanoin yrittäen muistaa mitä kaikkea Maija oli ehtinyt sanoa. ’Joo, mutta en mä halunnut tosiaan sitä hommaa jatkaa...mutta jos haluat niin voisin kokeilla vieläkö mun taidot on hyppysissä.’ ’Joo..no voishan sitä..ei tää suihkujuttu ainakaan auta.’ sanoin ja nousimme altaasta ja palasimme saunaosastolle.

Seurasin Maijaa pukuhuoneeseen, josta hän otti avaimen mukaansa jatkaen matkaa pukuhuoneen sivustalla olevalle ovelle. Maija koputti ja avasi sitten oven pimeään huoneeseen. Astuin Maijan perässä huoneeseen, jossa oli hierontapöytä ja muutama kaappi. ’Sun on parasta kuivata vähän ettei tule kylmä. Tässä on ylimääräisiä pyyhkeitä. Ja ota toi uimapuku pois..’ Maija sanoi ojentaen pyyhkeen ja levittäen paperia hierontapöydän ylle. Riisuin uimapukuni ja tunsin kuinka nännini kovettuivat viileästä ilmasta. Nopeasti kuivasin itseni ja asettauduin pöydälle makaamaan jättäen pyyhkeen vyötärölleni. Kuulin kuinka Maija availi kaapin ovet ja otti jotain kaapista. ’Tää on tämmöistä hierontaöljyä...se voi olla vähän kylmää..’ Samassa tunsin kuinka Maija laski viileät kätensä selälleni ja alkoi hitaasti hieroa. Kädet olivat voimakkaat ja taitavat ja Maija löysi nopeasti ongelmakohdat selästäni. ’Tuntuu todella hyvältä...et sä ole mihinkään taitoja kadottanut...’ sanoin nauttien. ’Hyvä..täällä tuntuukin olevan aika jumissa paikat..’ Maija vastasi ja aloimme taas keskustella tavanomaisista asioista. Keskustelun lomassa Maija kävi hartiani ja käsivarteni tarkasti lävitse ja alkoi siirtyä alaselälleni. ’Sun miehes saa kyllä hyvää hierontaa..’ sanoi kun selästänikin löytyi yllättäviä lihasjumeja. ’Joo..no tietty vähän erilaisempaa..intiiminpää’ Maija vastasi yllätyksekseni. ’No se varmaan tuntuu vielä paremmalta’ päästin suustani sen tarkemmin ajattelematta. Ehkä hieronnan tuoma mielihyvä oli sekoittanut jo valmiiksi levottomat aivoni. ’Niin...en tiedä en ole koskaan sitä naiselle tehnyt..’ Maija vastasi ja hiljentyi siirtyen jaloilleni.

Yllätyin tuntiessani hellät sormet jalkapohjissani. Aluksi tunsin kutiavani, mutta pian sormien liike muuttui vaativammaksi siirtyen hitaasti ylemmäs. Keskustelun lakattua tunsin jonkinmoista jännitettä ilmassa ja sormien siirtyessä polvieni yläpuolelle tajusin, että olin alkanut taas kiihoittumaan. Häpesin hieman ja yritin ajatella, että Maija vain hieroi lihaksiani. Ajatus ei kuitekaan toiminut vaan tunsin kostuvani käsien siirtyessä takareisilleni. ’On täälläkin kireyttä’ Maija sanoi ja kuvittelin hänen äänensä muuttuneen. ’Hieronko pakaralihaksetkin?’ kuulin hänen äänen sanovan. ’Joo..’ vastasin hieman mumisten sillä en uskaltanut luottaa enää omiin korviini. Samassa tunsin kuinka Maija nosti pyyhkeeni ja laski kätensä pakaroilleni. En voinut sille mitään, mutta tunsin kuinka melkein valuin kiimaa ja pelkäsin Maijan huomaavan sen. ’Okei...eiköhän se nyt ole hyvä..’ Maija sanoi siirtyen kaapille takaisin. Nousin istumaan penkin reunalle himojeni sumentaessa jälleen kerran järkevän ajatteluni. Käteni menivät kuin itsestään ja sormeni alkoivat tanssimaan nupukkani päällä. Maija seisahtui katsomaan eikä voinut puolestaan olla katsomatta, kun sormeni tanssivat hävylläni. Nostin toisen jalkani hierontapenkin reunalle avaten paremman näyn yleisölleni. Maija vain tuijotti kuin lumottuna pyyhe kiedottuna ympärilleen. Tunsin kuinka orkkuni alkoi lähestyä enkä halunnut sitä viivyttää pidempään vaan nopeutin tahtiani saaden vartaloni värähtelemään. Orkku oli yllättävän voimakas ja sormieni jatkaessa tanssiaan sain yhä uusia pienempiä orgasmeja.

Pieni henkäisy kaapin läheltä sai minut lopettamaan ja tunsin nyt punastuvani kiihkon sumun häipyessä aivoistani. ’Sori..’ sain sanottua. ’Ei mitään...toi...toi oli oikeastaan kiihoittava näky...’ Maija sanoi yllättyneenä ilmeisesti täysin itsekin omista reaktioistaan. ’Ja varsinkin kun on ollut pitkään erossa, niin...’ Maija jatkoi ja tartuin tilaisuuteeni. ’Etkö sä tyydytä itseäsi erossa ollessasi?’ sanoin miettien seuraavaa liikkuani. ’En..mä säästelen aina itseäni, vaikka se usein onkin vaikeaa...ja nyt on vielä aikaa ennen kuin nään Janin taas.’ Maija sanoi eikä vieläkään tehnyt elettäkään liikkuakseen. Tajusin, että hän oli samanlaisessa tilassa kuin olin hetki sitten ollut ja käytin sitä häikäilemättömästi hyväkseni. Kävelin Maija vierelle ja nostin käteni hänen poskelleen. Maija henkäisi muttei ottanut kättäni pois vaan huomasin hänen huultensa raottuvan hieman. Itsekkäästi käytin tilaisuutta hyväkseni ja suutelin Maijaa huulille kääntäen samalla hänet penkkiä kohden. Maija tuntui olevan kuin sulaa vahaa käsissäni ja vastasi himokkaasti suudelmaani. Ohjasin hänet makaamaan selälleen penkille ottaen hänen pyyhkeensä nopeasti pois. Syöksyin nopeasti Maijan jalkojenväliin ja lipaisin hänen vakoaan, jottei hän ehtisi esittää mitään vastaväitteitä. Kuulin nautinnon inahduksen ja tyytyväisenä aloin tutkimaan kielelläni hänen häpynsä sopukoita. Maija painoi kätensä hiuksiini ja kuulin hänen huokailevan ’Nuole mua...nuole Jani..’ En välittänyt siitä mitä Maija kuvitteli vaan aloin hitaasti nauttimaan tuosta ihanasta vaosta, joka valutti mettänsä minulle. Hitaasti kiusoitellen kieleni kärjellä hyväilin Maijan klitorista syöksyen pian malttamattomana imemään sitä. Tunsin Maijan selän nousevan kaarelle ja hänen sormiensa uppoutuvan hiuksiini tiukemmin, mutta en päästänyt häntä ensimmäisen orkun jälkeen vaan nuolin entistä innokkaammin hänen häpyään. ’Työnnä sormi sinne...kiltti laita..’ kuulin Maijan voihkivan ja tajusin hänen itsensäkin haluavan lisää. Työnsin kaksi sormea hänen märkään vakoonsa kieleni jatkaessa leikkiä hänen klitallaan. Maija ynisi mielihyvästä ja nosti jalkojaan niin ylös kuin sai. Sormeni liukuivat nopeaan tahtiin ja tunsin kuinka hänen häpynsä alkoi yllättäen supistelemaan niiden ympärillä. ’Oooh..älä lopeta...anna sormien olla siellä...tai oota...’ Maija voihki ja nousi yllättäen kontilleen penkille. ’Nyt..työnnä ne takaisin...nussi mua..’ Maija vikisi kiimaisena pyörittäen peppuaan edessäni. Tein niinkuin Maija pyysi ja upotin sormeni uudelleen hänen halukkaaseen häpyynsä. Millainen himokas narttu olikaa paljastunut ajattelin itsekseni ja päätin käyttää sitä uudelleen hyväkseni. ’Mennään lattialle kulta...69:iin..’ sanoin ja Maija tuntui nyt suostuvan mihin vain.

Menin alle ja Maija tuli päälleni. Upotin sormeni uudelleen himokkaaseen vakoon näykkien välillä hänen häpyhuuliaan ja klitoristaan. ’Laita peppuunkin..’ kuulin Maijan haluavan ja toteutin hänen halunsa. Lopetin suullani leikkimisen ja otin sormeni pois hänen hävystään. Nuolin ensin hänen välilihaansa ja peppuaukkoaan ja sitten upotin hetki sitten hävyssä olleen sormeni hänen anukseensa. Maija voihkaisi ja uuden tunteen myötä alkoi nuolemaan vakoani. Se oli rajua, kiihkeää melkein eläimellistä nuolentaa. Ujutin toisen käden sormia Maijan häpyyn sormeillen samalla hänen peppuaan. Tunsin kuinka Maija levitti häpyni äärimmilleen ja otti klitorikseni suuhuni. Voimalla hän alkoi imemään sitä ja tunsin kivunsekaista nautintoa. Sormeni liikkuivat todella nopeaan vuorotahtiin. Maijan kömpelö, mutta voimakas imentä sai minut laukeamaan yllättävän nopeasti ja rajusti ja voihkin ääneen yrittäen pitää sormieni tahtia yllä. Lauettuani tunsin kuinka Maijan peppu alkoi supistelemaan sormeni ympärillä ja hän alkoi voihkimaan häpyäni vasten. Hiljensin tahtiani tuntien Maijan vartalon vavahtelujen vaimentuvan, kunnes vedin sormeni hänestä pois. Vaivuimme lattialle hengähtämään.

’Anteeksi kun käytin tilaisuutta tälleen hyväkseni...’ sanoin hengitykseni tasaannuttua. ’Ei se mitään...en vain olisi uskonut, että se voi tuntua tältä...enkä ole koskaan ennen ajatellut edes tällaista naisen kanssa...’ Maija vaikeni. ’Ihanaa tämä oli, mutta laitan kaiken puutteeni piikkiin...’ Maija sanoi ja siirryimme hiljaisuuden vallitessa suihkun puolelle. Hetkeen emme puhuneet mitään vaan pesimme kiihkon pois vartaloiltamme. Siirtyessämme pukuhuoneeseen Maija puhui taas normaalisti aivan kuin mitään ei olisi sattunutkaan. Minä jatkoin hänen vartalonsa ihailua ja yritin painaa sen muistiini.

18

18531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jes!

      Uskomattoman hyvä!

    • Khrome

      Aivan uskomattoman hyvä tarina. Olet palstan paras kirjoittaja, ja odotan novellejasi aina innolla! :) Todella loistavaa, ja aina yhtä kiihottavaa. Jatka samaan malliin vaan...

    • ...

      Ihanan kiihottava tarina, loistava!!! täys 10 :)

      • jälleen

        kerran,KIITOS!!ps.vaikeaa lukea kun kalu seisoo niin,että oikein pelottaa!!ps2.voisitko käydä siellä vaateliikkeessä uudelleen ja toinen toive,voisitko vietellä vanhemman naisen n.45- ,vaikkapa kotiseudulta,äidin ystäviä ja sä tietysti myös tunnet,hän ei tiedä lesboudestasi mitään,näette jossain vieraassa paikassa,jossa olet yötä..


      • OOONN
        jälleen kirjoitti:

        kerran,KIITOS!!ps.vaikeaa lukea kun kalu seisoo niin,että oikein pelottaa!!ps2.voisitko käydä siellä vaateliikkeessä uudelleen ja toinen toive,voisitko vietellä vanhemman naisen n.45- ,vaikkapa kotiseudulta,äidin ystäviä ja sä tietysti myös tunnet,hän ei tiedä lesboudestasi mitään,näette jossain vieraassa paikassa,jossa olet yötä..

        ,miten osaatkin,sanat,kerronta,JUONI..oon sanaton..Minäkin odottelen ja se IDEA-tarinoihin,"viettelejoku" ,vanhenpi äidin ja tietysti perhetuttu kaukana kotoa..PS. se vaateliike,oliko../onko mitään mahista jatkoon esim. käynti uudelleen ostoksilla,näät kaupassa teidän perhetutun ,naapurin "emännän" ,hän myöhästyi viimeisestä junasta ,sä pyydät hänet sulle ,ilta kahvlle,vanhan naisen,PS.Mitä teillä tapahtui,SÄ osaat kertoa,tarinoida,kerrothan ??


    • Zahrah

      ihanaa tekstiä Seuralainen! Kävipä sitten niin, että pimppi kostui kunnolla tätä lukiessa... ,NAM

      • ....

        Voisitko ens kerralla kirjoittaa tarinan jostain muusta kuin sairaista perversseistä?


    • missä

      olet,tietysti lomalla jossain ja kirjoittelet toivottavasti uutta tarinaa,edell.ehkä kiinnostavia tarinan juonia!!

      • Kiva kuulla, että ihmiset odottelee uusia tarinoitani innolla. Kuitenkin teen tätä ihan harrastuspohjalta ja sen vuoksi tarinoita tulee silloin kuin minulla on aikaa. Nyt olen ollut kovin kiireinen enkä ole ehtinyt kirjoitella uusia tarinoita. Ideoita on kuitenkin, että jos vielä jaksaa odottaa....


      • ett
        Seuralainen kirjoitti:

        Kiva kuulla, että ihmiset odottelee uusia tarinoitani innolla. Kuitenkin teen tätä ihan harrastuspohjalta ja sen vuoksi tarinoita tulee silloin kuin minulla on aikaa. Nyt olen ollut kovin kiireinen enkä ole ehtinyt kirjoitella uusia tarinoita. Ideoita on kuitenkin, että jos vielä jaksaa odottaa....

        ei, odoteta turhaan mut hyvää kannattaa odottaa ja etenkin jonkun"ideoimaa" vanhempaa naista,perhetuttua!


    • särkyy

      odotukseen,harvasepäivä käyn zekkaamassa onko SEURALAINEN kerinnyt kirjoittamaan...mut hyvää kannattaa odottaa !

      • että on niitä, jotka jaksavat vielä odottaa tarinoitani. Olen ollut todella kiireinen viime aikoina ja tarinat ovat jääneet taka-alalle. Toisaalta pieni motivaation laskukin on ollut enkä ole saanut uutta tarinaa kirjoitettua. Mutta yritän parantaa tapani ja saada jotain kirjoitettua. Mitään en kuitenkaan lupaa


      • olisi
        Seuralainen kirjoitti:

        että on niitä, jotka jaksavat vielä odottaa tarinoitani. Olen ollut todella kiireinen viime aikoina ja tarinat ovat jääneet taka-alalle. Toisaalta pieni motivaation laskukin on ollut enkä ole saanut uutta tarinaa kirjoitettua. Mutta yritän parantaa tapani ja saada jotain kirjoitettua. Mitään en kuitenkaan lupaa

        kyllä hyvä aihe naapurin Rouva,kyyl odotetaa ja meitä on paljon!!PS.Ei Sun tarvi luvata mitään,kirjoitat kun kerkiät !


      • hyvässä ,hyvissä
        Seuralainen kirjoitti:

        että on niitä, jotka jaksavat vielä odottaa tarinoitani. Olen ollut todella kiireinen viime aikoina ja tarinat ovat jääneet taka-alalle. Toisaalta pieni motivaation laskukin on ollut enkä ole saanut uutta tarinaa kirjoitettua. Mutta yritän parantaa tapani ja saada jotain kirjoitettua. Mitään en kuitenkaan lupaa

        sielun ja ruumiin voimissa,kyselee mahtavaFanisi,annathan tulla tuiverrella,tuimaa tyttöjen seksiä,väännä vaikka vastapuolell sellai vanhempi,vaik entiin naapurin rouva, mitäpä mieltä oot aiheesta sinä mahloton SEURALAINEN,kirjoita edes jotain ?!


    • kuumatyttö

      kyllä on kiva lukea näitä vanhoja tarinoita,paikat vaan kostuu.. voi kun kirjoittaisit vielä !!

      • edelleen Fanisi

        niinpä,olisi kiva kuulla kun tapasit Maijan vaikkapa jossain bileissä hän siellä tyttökaverin kanssa,mikä hänen ilme kun hän tunnisti sut..


      • FANI FANI
        edelleen Fanisi kirjoitti:

        niinpä,olisi kiva kuulla kun tapasit Maijan vaikkapa jossain bileissä hän siellä tyttökaverin kanssa,mikä hänen ilme kun hän tunnisti sut..

        toi Maijan näkeminen olis kyllä ihana idea,voisitko edes harkita vai oletko ihan kokonaan lopettanut ?


    • terhikohan

      fanilla ihan hyvä,oikeesti ehkä kiva ..jatkoa ajatellen.Mutta kun sinusta ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan,siihen viimeisinpään sun pelireissulle,onko sille jatkoa,jossain,jos niin,missä" foorumissa" ? Sä olet kyllä,vaikka "tauon jälkeenkin"varmaan,kiihoittavin ja ei väliä onko nainen vai mies ,TULE TAKAISIN,edes vähän !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe