Vinkkejä ensikertalaiselle..

-me-

Olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä Lontooseen pienellä budjetilla matkustavalle? Erityisesti olisi mukava saada tietoa Wake up London -nimisestä nuoriso hostellista. Mitkä ovat hyviä ruokapaikkoja? Museoita? yms. Milloin paras matkustaa? Hintataso? Ihmiset?..

5

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotain infoa lyhyesti

      Wake up-hostellista löydät googlella tietoa, sitä en jaksa selvitellä kun en tiedä siitä mitään omien kokemuksien kautta.

      Ruoka: Pubiruoka on yleensä edullista ja ihan hyvää. Myös etniset kuten kinkki, intialainen jne ja tietysti pikaruokalat kuten Mäkki.
      Museoista: On ilmaisiakin, esim British Museum on ISO ja ILMAINEN. Riittää koko päivän ohjelmistoon joten voi jopa tyydyttää isonkin museonälän sellaisenaan, ei tarvi käydä muissa museoissa.
      Paras matkustaa: Kesällä?
      Hintataso: Korkeahko. Tosin suomalainen on jo tottunut sellaiseen :D Eli mitään kulttuurishokkia ei pitäisi tulla, mutta kantsii oikeasti katsoa missä syö, juo ja yöpyy. Rahaa voi mennä nopeasti.
      Ihmiset: Valtava skaala laidasta laitaan. Lontoon lähes 10 miljoonan asukkaan kokoelmasta löytyy kaikkea narkkareista kiltteihin mummoihin. Ehdottomasti pitää muistaa smalltalk, hyvät käytöstavat asioidessa jne. Muuten sinusta voi saada tylyn vaikutuksen. Briteillä kun on omat tottumuksensa asioida sosiaalisesti.

      Hyvää matkaa!

      • museioista

        Lontoon kaupunki on päättänyt että KAIKKI museot ovat ilmaisia siellä.

        Jos museoissa käynti vähäänkään kiinnostaa niin mielestäni ei todellakaan kannata jättää sitä käyntiä vain British Museumiin. Luonnontieteiden museo on myös upea kokemus. Jo pelkkä rakennus ulkoapäin on hieno, puhumattakaan aidoista dinosauruksen luurangoista yms. Se sijaitsee ihan Harrodsin lähellä joten jos sinne menette poiketkaa ihmeessä tuollakin...
        Taiteista pitäville sitten löytyy National Gallery ja Tate. Itse kävin vain kurkkaamassa National Galleryn Monet'n maalaukset....muuten ei jaksa kiinnostaa.

        Ja ruuasta tosiaan. Pubiruoka...edullista ja usein todellakin se on hyvää. Kaupasta ja kahviloista (esim pret a manger) saa myös valmiina edukkaita salaatteja ja patonkeja/leipiä joita voi mennä puistoon syömään.


    • cahe

      Oon lähössä ens keskiviikkona yksin Lontooseen ja tohon samaan hostelliin.
      Oon kuullut, että siellä saattaa olla tosi meluisaa, kun alakerrassa on oma baari ja helteellä pienissä huoneissa on myös tosi tukalaa, kun ikkunoita ei saa kaikissa huoneissa auki. Muuten hostelli on uusi ja ainakin pitäisi olla suht siistikin.
      Jokatapauksessa sijainti on hyvä, Paddington aseman läheisyydessä. Kauppa ja ravintoloita on kuulemma ihan lähellä. Sen takia minä valitsinkin hostellin.
      Olet varmaan jo tutustunut: http://www.wakeuplondon.co.uk/, sieltä löytyy hyvin tietoa ja kuvia huoneista.
      Mielestäni kuvat näyttävät ihan mukavilta ja sekin, että hostellissa on hieno tv-huone, yhteiskeittiö, sekä internethuone on plussaa.
      Monilta ulkomaisilta ja suomalaisilta hotellinvaraus sivuilta löytyy paljon ihmisten jättämiä arvosteluja kyseisestä hostellista.
      Mitä nyt itse noita vähän vilkaisin, niin ei ne kauheen positiivisia kaikki ollut...

    • tuulitepa

      Tosiaan British Museum aivan ihana ja valtava museo, mikä kannattaa tsekata, ilmainen. Big Beniä saa ilmaiseks katsella, Buckinghamin palatsi ja vahdinvaihto, itse tosin en vaikuttunu vahdinvaihdost, kestää liian kauan...mutta ympäristö hieno. Sitten kävelylle Hyde/Kensington Parkiin, Chinatown, Portobello Roadin markkinat Notting Hillissä lauantai aamusta alkaen...
      Ruokapaikat eri hintatasosia, pikaruuat halpoja (KFC Chicken nam, Subway, Burger King...), kiinalaiset suht edullisia, niitä on joka puolella. Intialaisessa me maksettiin eniten ruuasta, oli kyl vähän ns. tasokkaampi mesta.

      • town

        camden town on myös aika mielenkiintoinen alue...Sellaista vähän hippi juttua. Oli paljon mielenkiintoisempi kuin notting hill minun mielesätäni


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe