Vesivek

Kertokaapa

Antakaapa kommenteja vesivekin ränneistä ovat niin hyvät ja laadukkaat kun väittävät, kesto ??
Hintaa on ainakin.

129

18634

Vastaukset

 • Vesivekin rännien asennus käynnissä, eli siitä kestävyydestä en tiedä, mutta hinta ero ei nyt niin paha ollut. Koko paketissa (rännit, tikkaat, lumiesteet) hintaero muihin alle 400, kun kokopaketti n. 3000,- luokkaa.

  • Jumalaut. Maksoitko tamineista 3000 donaa. Ei helvata.


 • Ihan ok nuo ovat olleet ainakin ekat pari vuotta. Semmonen ihan pieni onglema niissä on, että materiaali on aika pehmeää ja kolhiintuu siis herkästi. Eihän tuossa ole ollut suurta onglmeaa, joissain syöksyissä on vain hernesodan jäljiltä koloja. Nurkan takaakse kun on hyvä suojautua, kun toiset ampuvat. Maali on kuitenkin ehjä.
  Merkityksellisempää tuo alumiini/teräs kovuusero on autotallin oven pintamateriaalia valitessa. Se kolhiintuu herkemmin.

 • kuin ränni yhen ihmisen iän kestää jos ne oikein asennetaan

  samaa rautaruukin tavaraa ne on suomessa kaikilla, jopa helppoheikeilläkin mutta puoleenhintaan.

  • Vaan ruottin pojilta moni ottaa... :)


  • JJT kirjoitti:

   Vaan ruottin pojilta moni ottaa... :)

   Ei Vesivekin ränni parempi ole kuin muilla:Peltiset huonompia, ovat ruottin peltiä. Älä erehdy pehmeään alumiiniin. Ei ruostu, mutta hapettuu reikäseksi hyvin nopeasti.


  • Entinen Vesivekkiläinen kirjoitti:

   Ei Vesivekin ränni parempi ole kuin muilla:Peltiset huonompia, ovat ruottin peltiä. Älä erehdy pehmeään alumiiniin. Ei ruostu, mutta hapettuu reikäseksi hyvin nopeasti.

   Naapurissa ollut 17 vuotta alumiiniset rännit... ei se kovin nopeasti näytä hapettuvan...


  • alumiiniset kirjoitti:

   Naapurissa ollut 17 vuotta alumiiniset rännit... ei se kovin nopeasti näytä hapettuvan...

   Jos on paljon hapanta sadetta esim. sellutehdas paikkakunnalla, niin ei meinaa edes terä kestää, alumiinisista puhumattakaan.


  • Reikääää kirjoitti:

   Jos on paljon hapanta sadetta esim. sellutehdas paikkakunnalla, niin ei meinaa edes terä kestää, alumiinisista puhumattakaan.

   Varsinkin jos paikkakunnalla (lähellä) on sellutehtaita tai kemianteollisuutta, tahtoo ilmaan päästä sen verran päästöjä, että svj:t ei meinaa kestää. Laskeumat ovat sen verran kovia, että ei kestä oikein mikään materiaali.


  • Vesivekin ränni on ruotsalaista ab-steelin molemminpuolin muovipinnoitettua terästä, ja valitettavasti se on huomattavasti laadukkaampaa, kuin korimainen ruukkilainen. Eikös se alumiini ole kuitenkin heidän ykkösmatskua ränneissä


  • Reikääää kirjoitti:

   Jos on paljon hapanta sadetta esim. sellutehdas paikkakunnalla, niin ei meinaa edes terä kestää, alumiinisista puhumattakaan.

   Vesivekin alumiinirännejä on asennettu suomessa 70-80-lukujen vaihteesta saakka, jolloin alumiini oli vielä huomattavasti ohuempaa, kuin nykyinen, ja koko organisaatioon ei ole tullut yhtään tapausta mistäänpäin suomea, että olisi hapettunut puhki, joten se siitä laadusta. Ja kun rännit pysyy hyvänä erinomaisen kiinnityksen vuoksi, ne toimii, ja pitää myös räystäsrakenteet kunnossa, eikä altista turhalle kastumiselle.


  • Entinen Vesivekkiläinen kirjoitti:

   Ei Vesivekin ränni parempi ole kuin muilla:Peltiset huonompia, ovat ruottin peltiä. Älä erehdy pehmeään alumiiniin. Ei ruostu, mutta hapettuu reikäseksi hyvin nopeasti.

   Kyllä minulle myyjä antoi jo tarjousvaiheessa 30v syöpymättömyystakuusta ehdot kirjallisena.Ovat tarjouksessa ihan samassa paperissa.Hyvin on pelanneet,kun tyhjentää välillä. Koukut on tosi vankat ja ulkopuolella.Kiertävältäkin olen yhden talon rännit ostanut.Se kaveri on nyt kuulemma kirjanpitorikoksista linnassa.


  • Nimetön kirjoitti:

   Vesivekin ränni on ruotsalaista ab-steelin molemminpuolin muovipinnoitettua terästä, ja valitettavasti se on huomattavasti laadukkaampaa, kuin korimainen ruukkilainen. Eikös se alumiini ole kuitenkin heidän ykkösmatskua ränneissä

   Kyllä niiltä löytyy alumiinisena, teräksisenä, kuparisena ja jopa rosterista


 • Joo tulin tuossa jus lomalta ja huomasin että tänne oli jätetty kommenteja, kiitos vaan.
  Rännit on paikoillaan ja laitoin muuten itse,
  oli vähän luppoaikaa kun odottelin puutavaraa niin hain rautakaupasta rannilan rännit ja asensin.
  Puolitoista päivää meni, rännit on siistit ja hyvästä materiaalista tehdyt, 0,6 mm pelti ja puraalilla maalattu.

  • Pural pinnote on huono...poistuu markkinoilta kokonaan nyt lähitulevaisuudessa.hyvä valinta siis :)


 • Jaa, vaikea vastata kysymykseen Vesivekin rännien kestävyydestä, kun emme saaneet edes tarjousta. Kaveri käy oikein paikanpäällä 50 km päästä ja vaikutti asialliselta, mutta tarjousta ei ole tullut. Aika on jo kulunut yli 2 kk ja remonttiaikaa kulunut... hieman ihmetyttää. Mitäs nämä Plannjan rännit ovat?

 • Harvoin meikäläinen ketään kehuu, mutta meillä
  asennus tapahtui silloin, kun sovittiin ja tarkastutin työn vastaavalla mestarilla.
  Oli siististi tehty ja nopeasti.
  Appiukon alumiinirännit ovat moitteettomasti toimineet jo yli 15 vuotta ja nämä nykyiset polttomaalatut ovat lähes puolta paksummat.
  Edelliset ostin "rännäriltä" joka esiinty Vesivekin
  nimissä, mutta myöhemmin selvisi, ettei kaverilla
  ollut muuta yhteyttä firmaan, kuin että tiesi
  Vesivekin olevan parhaassa maineessa.
  Poropeukalo.

 • No minä tilasin heiltä koko paketin eli rännit, kattoturvatuotteet,hätäpoistumistiet. Asennus piti olla 07/2007 noh asennus alkoi kuukauden myöhässä mutta asentajilla ei ollut kaikkia tarvikkeita mukana ja asennus jäi kesken. Asentajat sanoivat tulevansa myöhemmin oikeiden tarvikkeiden kans... No odotin kevääseen 2008 asti niitä puuttuvia osia mutta turhaan... Olen ollut heihin yhteydessä mutta he kiistävät toimituksen sisällön niin ettei kaikkea kuulemma pitänyt tullakkaa ja silti minun pitäisi maksaa heidän pyytämä hinta...

 • Pyysin Vesisivekiltä 2008 tarjouksen Lahteen. Turvatuotteineen hinta isoon taloomme noin 4700e. Pyysin muutaman tarjoukse. Ja ylivoimaisesti halvinoli Häneenlinnalainen pikkufirma. Vesivekin entisiä asentajia. Hintaa jäi asennettuna 2900e. No kohta joku kirjoittaa että eri tuote ja plää plää.. Ei muuten ole aivan samat paksuudet, pinnoitteet ja syvyydet.
  Kyseiset asentajat tehneet Lahden Karistossa ison liudan taloja ja yhtää valitusta en ole kuullut.

 • tiedän kyseisen pikkufirman ja hyvää jälkeä ja halvalla. Kaikki muut taitaakin tällä palstalla olla vesivekin kateellisia ja omahyväsiä asentajia / edustajia :D

 • Vesivekin ränneistä eikä asentajista ole kovin hyvää sanottavaa. Rännit lennelleet tikkaat eivät pysy seinällä ja rännit, jos pysyvät ovat kymmenellä mutkalla. Jos onnistuu tavoittamaan Vesivekin kavereita, niin syyhän on tietenkin ostajan. Takuu luvattiin ostettaessa, mutta huonolta näyttää. Eikä ne ihan halpoja ole. Naapuri asennutti samanlaiset pikkufirmalla ja kumma kyllä virolaiset asentajat tekivät parempaa työtä.

  • Paska puhetta.


 • Yhteyttä lähimpään myyjään ja pyydä katsomaan paikanpäälle,tutustuitko takuu ja toimitusohjeisiin.

  • Kannattaa varoa koko Vesivekin touhua. Kaikki työt tehdään puolittain. Hyvä jos katto ja rännit pysyy paikoillaan, kunnei niitä kiinnitetä kunnolla. Tarkastakaa sitä työtä ja vaatikaa kunnon kiinnitys ja muutenkin kunnollinen työ.


 • vesivek on kuuluisa!! nimittäin hinnoistaan ja siitä ettei oikeen korjaile reklamaatioita. En lähtis heidän kanssa sopimusta tekemään.

  • Meillä asennus viime kesänä.
   Sovittiin messuilla värit ja materiaali.
   Rännit, syöksyt ja tikkaat.
   Asennus oli oikeana päivänä ja hinta oli reilun satkun kalliimpi kun olisin netistä hommannut halvimmat.
   Hinta siis asennuksineen.
   Pari miestä ja pari tuntia.
   Ainakin osasivat työnsä kunnolla.
   Eipä voi juurikaan moittia Mikkelin aluetta


 • Hienoa, että vesivek on onnistunut jossain. Meillä ei pitänyt sovittu aikataulu eikä hinta. Oli kaikenlaisia selityksiä. Ylimielisyys ärsytti eniten. Nyt sitten olemme juttusilla Kuluttajalautakunnan välityksellä, emmekä ole kuulema ainoa asiakas. Juu, kyllä luettiin takuuehdot tarkkaan ja nyt on vähän naureskeltu, että mitäköhän Vesivekin takuu sisältää. Naapurilta tuli rännit viime talvena alas ja joku ylimielinen asentaja kävi mukamas korjaamassa. Kattokin, kun oli vaurioitunut, niin jättivät Putkiässän numeron. Firma kuuluu Vesivekin kanssa samaan ryppääseen. Businesta tuokin, eräänlaista, vaan lieneekö pitkän päälle tuottavaa.
  Ei kiitos enää koskaan Vesivekiä

 • Ainakin Uudellamaalla, Vihdissä homma pelasi erinomaisesti. Myyjä kävi paikanpäällä ja laski tarjouksen samantien. Asennus sujui myös erittäin ammattitaitoisesti ja jäljessä ei ole valittamista. Asennus oli viikon myöhässä sovitusta, mutta siitäkin sain tiedon ilman, että piti soitella perään. Myös hinta oli linjassa kahden muun tarjoajan kanssa. Lämpimästi voin suositella Vesivekkiä myös muille.

 • Joopa joo.

  Heinäkuussa 2012 soitto Vesivekin edustajalle ja sovimme ajan. Sovittuna päivä aamulla soitto, ettei pääse, ja sovittiin uusi aika. Tuli sovittuna päivänä muttei sovittuna aikana. No, tehtiin sopimus ja allekirjoitettiin se. Suullisesti sovittiin pienistä lisätöistä, jotka eivät kaavakkeelle sopineet. Kokonaisurakka sovittuun hintaan. Nyt on odotettu ja odotettu miehiä asentamaan rännit ja odotetaan edelleen. Puhe oli asennuksesta elokuun puolessa välin mutta sopimuksessa haarukka on aikaväli pitkälle syksyyn. Viimeinen yhteyden otto oli 10.9. jolloin Vesivekiltä soitettiin että huomisaamuna miehet tulevat. Eivätpä tulleet, eikä kukaan ilmoittanut, etteivät tule. Yhteyttä ei ole saatu.

  Tulevat milloin tulevat jos tulevat mutta ainakaan tämän jälkeen en tule tekemään mitään sopimusta Vesivekin kanssa. Purkisin sopimuksen mutta
  kallipallkaiset juristit ovat laatineen sopimuskaavakkeen tosi epäedulliseksi ainakin tilaajalle.

  • Soita kuluttajasuojaihmisille, jos heidän välityksellään saisi kuluitta sopimuksen purettua.


  • 4+5+9=18 kirjoitti:

   Soita kuluttajasuojaihmisille, jos heidän välityksellään saisi kuluitta sopimuksen purettua.

   Soitin tänään Vesivekille ja peruin elokuussa tehdyn tilauksen, kun eivät ole saaneet mitään tehtyä tähän päivään mennessä. Kaveri oli tietoinen toimitusongelmastaan, mutta ei kuulema voi oikein tehdä mitään.


  • Donald kirjoitti:

   Soitin tänään Vesivekille ja peruin elokuussa tehdyn tilauksen, kun eivät ole saaneet mitään tehtyä tähän päivään mennessä. Kaveri oli tietoinen toimitusongelmastaan, mutta ei kuulema voi oikein tehdä mitään.

   kertokaa ny ihmeessä paikkakuntianne? Vesivek on laaja ketju. Hämeessä hommat menee ainakin päin peeetä


 • Vesivekin asentajilla on kuulemma nykyään paikannuslaitteet autoissaan.
  Varmaan motivaatio ei voi olla kohillaan, jos työnantaja vakoilee..........

  • eikä varmaan rekkakuskeilla, taksisuhareille jaei kaikilla muilla ammattilaisilla, joilla on paikannuslaitteet autoissa voi olla motivaatio kohdallaan.. Vittu mitä urpoja täällä kirjoittelee. Oletko ajatellut, että nyt työantaja ei voi ei voi epäillä myös ilmoitettuja työaikoja??
   Lähinnä tuo motivaatio tippuu niillä epärehellisillä kavereilla, joilla on salattavaa työantajalle ja jotka kokevat tämän tyyliset laitteet negatiivisina.


 • eipä osata edes kulmia tehdä niin ettei muutaman vuoden päästä ala vuotamaan.näin hämeessä.

 • Jos teillä on vesivek urakoimassa, niin laskekaapa oikeasti tehdyt tunnit ja se mitä veloitetaan.... Voi olla yllätys.

 • Sain Vesivekiltä tarjouksen, vertasin sitä pirkanmaalla toimivan sadexin tarjoukseen ja sydän pompahti ylös. Tarjous oli 20% sadexilla halvempi. Kyseessä oli normaalit rännit(vesivek tarjosi alumiinia aluksi, mutta pyysin myös teräs ränneistä tarjouksen). Tikkaat ja lumiesteet mukaanlukien. Hintahaitaria näköjään löytyy näissäkin tuotteissa. Tarkan markan vartijana olen myös laatutietoinen, kaveri ehdotti Sadexia, kun itse oli ottanut Tampereen Akalaan rännit sieltä. Kilpaulu näyttää olevan vielä alkutekijöissä, kun hinnat liikkuu näin paljon.

 • Vesivek-Kymenlaakso: kaikki meni niinkuin oli sovittu. Ei valittamista.

 • Näiden kommenttien perusteella en viitsinyt edes soittaa paikalliselle turussa toimivalle yrittäjälle.

  Toinen, mitä suosittelen kiertää kaukaa on entinen rpa, nykyinen ns. rööriroope. Ei kettu mitä toimintaa.

  • Ota vaan yhteyttä turkulaisen Vesivekiin, voin suositella


 • Teräs kouru toimii säällä kuin säällä.
  www.max-team.fi

 • Nescon Esa Mäki on tainnut tulla lepsuksi, kun mainostaa tuotteita ja yrittää markkinoida taloussanomissa yms. Toivoton icopalin typerys.

 • ÄLKÄÄ OTTAKO TÄSTÄ FIRMASTA

  Ovat pariin kertaankäyneet muka korjaamassa, mutta kourut ei edes pysy räystäällä, ja syöksyn aukko ihan olematon, meillä menee tukkoon todella helposti. Aikaisemmat kourut toimivat ihan moitteetta vaikka oli itse asennettu. Kai se on taas jotenkin yritettävä kiivetä kun "MUKA AMMATTILAISET" eivät osaa...:(

 • On hyvät, just laitettiin, mutta firma on hiukan kummallinen. Ensin he kysyivät, voivatko tulla laittamaan aiemmin kuin sovittu. No eipä näkynyt, monta sovittua kertaa jäi työmiehet tulematta. Ja kun tulivat, tulivat yllättäen ilman ilmoitusta. Työ itsessään oli ihan hyvää, suomalaiset työmiehet oli. Mutta kun laittoivat sadesuojalistaa muutaman metrin enemmän kuin oli sovittu, niin pomonsa herätti seuraavana aamuna, että maksatko ekstraa materiaalista vai tulevatko he repimään pois. Että semmoinen linja tuolla firmalla. Satakunnassa ainakin. Olis pitänyt kieltää tulemasta enää tontille.

 • Myynti toimi tultiin sovittuun aikaan ja oli luotettavan tuntuista. Kourut ja syöksyt valittiin myyjän ehdotuksen mukaan puolipyöreä alumiinikouru alapuolisilla kannakkeilla. Asennus työ nopea ja luettavan tuntuista ja tehtiin talvityönä. Tuli kevät alkoi lumet valumaankatolta kourut ja kannakkeet vääntyi useista kohdin. Tätä on jatkunut useampana keväänä. On vielä takuuseen lisätty kannakkeita ja kouruja oittu. Epäilen että taitaa jäädä taloyhtiön murheeksi että valittiin myyjän esittämä vaihtoehto. Entiset kourut oli kantikkaat yläpuolisella kannakkeella ja kesti lähes 30 vuotta. KÄYTTKÄÄ ASINTUNTIAA VALINNASSA.

 • Taloyhtiöömme vaihdettiin uudet rännit viime kesänä,entiset kantikkaat olivat ruostuneet puhki ja vaikeat puhdistaa yläpuolisilla kiinnikkeillä. Vesivekin tarjous oli
  kilpailukykyinen muihin tarjouksiin nähden. Uudet rännit puolipyöreät,alapuoliset
  kiinnikkeet ja teräspelliistä 0.6 mm. Asennus tehtiin ajallaan ja todella ammattitaioisesti. Kaadot hyvät ja kulmat joita oli paljon rakennettiin ammattitaidolla. Jos haluaa hyviä rännejä kannattaa kääntyä Vesivekin puoleen.
  Suosittelen kaikille Vesivekkiä

 • 27 vuotta jo olleet eikä mitään ongelmia ole ollut.

 • Meillä on ollut Vesivekin rännit omakotitalossa jo 20-vuotta, ja hyvässä kunnossa on edelleen.

 • Meidän taloyhtiössä Nokialla asennettiin katto ja valkoiset rännit v. 2014 keväällä. Nyt rännit ovat kuin seepran kyljet (raidoilla). Olen koittanut puhdistaa jos jollakin aineella, ei puhdistu.

 • Jos haluatte vesivahingon niin kannattaa kääntyä Vesivekin puoleen. Asensivat uudet tikkaat ja rännit. No viiden vuoden päästä katto pilalla väärin asennettujen tikkaiden takia. Oli vähän vettä päässyt rakenteisiin. Ja miten toimii Vesivek? Kieltäytyy korvaamasta, joten kuluttajaviraston kautta oikeuteen....

 • Antavat väärää tietoa sekä huijaavat työpaikka ilmoituksessa vielä pyörittävät videoita miten kohdellaan kaikkia samalaisina työntekijöinä .
  Esim.Henkilö joka haluaa myydä saa paikan ja Sinun ei tarvitse olla valmis, koska positiivinen asenne ja sisukkuus ratkaisee.
  Paska puhetta ensin kyselevät omilta myyjiltä sekä asentajilta tulevasta henkilöstä jollain jos on pikkusen sinua vastaan niin et , minulle jäi sellainen kuva että pomot eivät päätä vaan työntekijät,jos olet ennen myynyt toisessa firmassa vaikka yli 10 vuotta silloin kaikki tuntevat vesikouru alalta paikkakunnalla silloin et pääse vaikka olisit heille valmis ammattilainen, parempi on mennä toiselle vaikka toiselle paikka kunnalle jossa sinu ei tunneta.
  Eläkä kerro missään nimessä että olet ollut alalla ,vaan kehu että olet työskennellyt rakennuksella ja siinä sivussa olet myös asennelut vesikouru tuotteita ym. Koska ei siellä pyydetä koulu eikä työtodistuksia.
  Kimmo Riihimäki toimitusjohtaja, kehuu videolle että olemme kaikki saman vertaisia,ei varmaan Kimmo tiedä mitä peliä tässä työhönotto asiassa sen selän takana

 • Vesi vuotaa otsalaudan ja rännin välistä???????????????

 • Aivan paska firma, työnjälki todella paskaa. Vähintään joka toinen katto vuotaa. Kaikki tehdään hirveellä kiireellä hosuen vähän sinneppäin. Ps, vesivekin vanha työntekijä.

  • Sait kenkää sieltä ja nyt raukka haukut täällä 😂


 • Millaisia kokemuksia nyt ollutVesivek katoista /rännit /lumiesteet ja tikkaat/piipunhatut?
  Sain tarjouksen.Onko Pirkanmaalla ok tekijät?

 • Ainakin asiakaspalvelu lievästi sanottuna sovinistista.

  • Tämän allekirjoitan myös, asiakaspalvelu on surkeaa joka tapauksessa, mutta erityisen surkeaa naisia kohtaan. Meille tuli johtoportaan mies katsomaan reklamoitua asiaa. Oltiin sovittu että meistä toinen on paikalla. Hän hyökkäsi sisälle esittelemättä itseään ja alkoi huutaa että missä on mies, on sovittu että mies on paikalla. Pelästyin niin että mietin että pitääkö tässä poliisit soittaa. Hetken riehuttuaan hän meinasi jo lähteä saman tien, mutta sain hänet rauhoitettua sen verran että katsoi reklamoitavaa kohdetta. Mitään apua siitä ei kyllä ollut, reklamoidulle kohdalle ei tehdä mitään.


 • Aivan paskaa toi runkku vekki!!!!!

 • Vieläkö se tutkiva journalisti kiertelee Vesivekin työmaita ja haastattelee asentajia ja myyjiä? Kuulin kaverilta että tämä oli ollut viime kuussa Jyväskylässä ja kertonut et iso juttu julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen.
  Ylityöt, autoedut, bruttoprovisiot, telinetyöt, tupakointi sisällä, virheiden kustantaminen myyjien palkoista, varoitukset, työturvallisuus, työntekijöiden pelolla johtaminen.
  Tuleekohan juttu Hesariin, MOT:n, A—Studioon vai mihin?
  Mielenkiinnolla odottaen..,

  • Juttu tulee olemaan kattoalalla Aarnion luokkaa.
   Menee varmaan 2019 kevääseen saakka viimeiset haastattelut ja kuvaukset työntekijöiden ja asiakkaiden osalta.
   Sen verran paljon on löytynyt ja tullut esiin materiaalia.
   Lisää tulee viikottain.


  • ProducerXX kirjoitti:

   Juttu tulee olemaan kattoalalla Aarnion luokkaa.
   Menee varmaan 2019 kevääseen saakka viimeiset haastattelut ja kuvaukset työntekijöiden ja asiakkaiden osalta.
   Sen verran paljon on löytynyt ja tullut esiin materiaalia.
   Lisää tulee viikottain.

   Kannattaa haastatella entisiä asentajia, ne uskaltaa jo sanoa suoraan millaisia palavereja aamuisin käydään :D onko se journalisti kulkenut muissa yksiköissä kuin pelkästään Jyväskylässä? Pitääpä nauhoittaa jos juttu tulee televisiosta!


  • ProducerXX kirjoitti:

   Juttu tulee olemaan kattoalalla Aarnion luokkaa.
   Menee varmaan 2019 kevääseen saakka viimeiset haastattelut ja kuvaukset työntekijöiden ja asiakkaiden osalta.
   Sen verran paljon on löytynyt ja tullut esiin materiaalia.
   Lisää tulee viikottain.

   Entiset asentajathan ovat tämän jutun saaneet alulleen VÄÄRIN korvattuine ylityökorvauksineen ja pitkine työpäivineen. Siitä vyyhti alkoi pikkuhiljaa keriytymään auki ja loppua ei ole näkyvissä. Varmasti tästä johtuen on johtajia ja päälliköitä saanut potkuja tai siirretty pienempiin virkoihin. Esimerkkinä kolmesta aluejohtajasta yksi sai potkut ja kaksi alennettiin pienien yksiköiden päälliköiksi. Kun valta pääsee vääriin käsiin, niin se ei ole hyvästä.

   Nämä kaikki muutokset ja yllätykset vaikuttavat dokumentin teko aikatauluun, mutta nämä toisaalta vaan varmistavat sen erinomaisuuden ja ensimmäisen laajuudeltaan Suomen oloissa. Olkaa kuulolla!


  • Täysin huijarifirma,ei onnistu urakka-aikataulut,ei oikein onnistu mikään.Älkää maksako paskasta,lupaavat vaikka kuun taivaalta,mutta täysisin syvältä koko homma ja valitettavasti kokemusta on.


 • Vilpitön kysymys.Kuinka monta senttiä viemärituuletuksen läpivientiputki täytyy nousta yli kattopinnasta.Yksi asentajista sanoi että ei ole koskaan kuullutkaan ja että tämä nyt vaan on meidän firman tapa.Elikkä viikko sitten tehty musta peltikatto jossa toi heidän läpivientikartio joka itsessään nousee n.30 senttiä katon pinnan ylle.Sen jatkeena törrötti harmaa paskaputkenpätkä joka nosti ton koko korkeuden kattopinnasta n60 senttiin.Kun kysyin onko totta että toi ruma harmaa vinossa törröttävä putki uutta mustaa kattoa vasten on oikein niin se luvattiin laittaa asianmukaiseen kuntoon.No seuraavaksi se oli poistettu kokonaan eli jäljellä on vaan toi kartio.Osaako joku vastata.Ymmärtäisin että tohon vaikuttaa katon kaltevuus,materiaali ,putken etäisyys harjalta ja räystäältä sekä lumiesteestä?

  • Takalaidasta kattopintaa tulee olla vähintään 50cm


  • Kiitos tiedosta.Jotain tuollaista aattelin,koska aika yleinen mitta noilla kaupassa myynnissä olevilla "torvilla"näkyy olevan n.500mm.Millähän tämä tieto saatais myös Vesi in nimiselle firmalle.No lopuksi päättivät asentaa torven takapuolelle n.metrin leveän lumiesteen.Myyntimies kertoi jälkeenpäin että tämä on heidän normaali tapa.Itse en rakentamisesta tiedä,mutta tuntuu hullulta,että kun lumi valuu tolta n11 metriä leveältä lappeelta muualta alas niin nyt tällä metrin leveällä lumiesteellä pakotetaan metrin leveydeltä lumimassa jäämään ton torven taakse ja näin pidetään toi kosteudelle ehkä arin kohta mahdollisimman kauan veden ympäröimänä.Siis toi n30 cm korkea kartiohan siellä enää on vain jäljellä ,koska sekin nyt vain on "meidän normaali tapa".En kyllä missään muualla ole nähnyt torven takapuolella lumiesteen pätkää nyt kun olen silläsilmällä kierrellyt ja mielenkiinnolla katsellut.


  • Voithan reklamoida asiasta. Hanki puolueeton kannanotto asiasta. Käyväy ainakin korottamassa oikeaan mittaan.

   Läpiviennit tulisi kattoremontin yhteydessä aina siirtää mahdollisimman lähelle harjaa. Tällöin ei lumikuorma pääse painamaan läpivientiä. Lumieste on joissain tapauksissa jopa järkevä laittaa yläpuolelle jos ei voi läpivientiä siirtää


  • Tietoinen123 kirjoitti:

   Voithan reklamoida asiasta. Hanki puolueeton kannanotto asiasta. Käyväy ainakin korottamassa oikeaan mittaan.

   Läpiviennit tulisi kattoremontin yhteydessä aina siirtää mahdollisimman lähelle harjaa. Tällöin ei lumikuorma pääse painamaan läpivientiä. Lumieste on joissain tapauksissa jopa järkevä laittaa yläpuolelle jos ei voi läpivientiä siirtää

   Löysin jostain Ympäristöministeriön sivuilta kyseistä asiaa koskevan "pykälän"4254,jossa lukee sanatarkasti.Tuuletusviemärin suun vähimmäisetäisyys katosta on 0,5 m.Käsittäisin että tämä tarkoittaa juuri sitä mitä olen hakenut ja silloin Tietoinen 123 olisit antanut ihan oikea vastauksen.Kiitos.


  • Ny se si tapahtui,toi liian lyhyeksi jätetty putki on hautautunut lumeen ja ainakin tossa alakerran vessassa on helvetinmoinen vesivekinhaju,no Kimmo tulee varmaan korjaamaan,mutta täytyykö siihen asti käydä armeijatyyliin autotallin takana kyykkyvesivekillä


 • Rännit ja kourut ovat ihan ok.
  Toki noita ulospäin kantattuja kouruja joista vesi ei valu kourun pinnalle on tehty Suomessa jo tosi pitkään ja ne eivät ole mikään uutuus tai mullistava tekijä alalla. Noita on tehty Saksassa ja muualla Euroopassa jo 70-luvulta lähtien.
  Lisäksi tuo alumiinikourun takuujutut ja muu huuhaahömpötys ovat ihan vaan markkinointiviestinnän höpinöitä. Pikku naarmu kouruissa niin takuu loppuu samantien. Olkoot sitten alumiinia tai terästä.

  Kannattaa myös kysyä, että mikä on Vesivekin alumiinikourun pinnoitetakuu? Ei vain puhkiruostumistakuu!?!

 • Tolle katemateriaallillekin valmistaja/maahantuoja lupaa pitkän takuun.Kun huomautin tosta
  pari viikkoa vanhasta katosta löytämästäni lommosta,kävi yksi asentajista hakemassa autostaan "tikutuspullon",siis se sellainen kynsilakkapullon tapainen jossa on se pieni suti ja käski maalata jos pinta menee rikki.En vastaanottanut sitä ja kysyin,mitä sitten tapahtuu takuulle jos huomataan,että olen kattoa itse jälkeenpäin "tikuttanut".Eipä tullut ehdotusta että tietenkin kyseinen pelti vaihdettaisiin,koska onhan se vasta pari viikkoa vanha.Nyt kysynkin,että onko takuun myöntäjä tietoinen kyseisestä käytännöstä,että jos esim,asentajalta tipahtaa ruuviväännin niin sen aiheuttama vaurio paikkamaalataan asentajan toimesta eikä vaihdeta kyseistä peltiä uuteen. Vai onko kattomateriaalin valmistaja itse ohjeistanut näin toimimaan ja jopa itse varustaneet asentajat kyseisillä korjausmaaleilla.Toivon vastausta vaikka sitten itse herra Riihimäeltä

  • Riihimäeltä😄😅😂
   Pieni mies, punaiset kasvot, iso ääni🤣😆😘
   Ensivuoden putoushahmo?😜


 • Vesivekin kourujen päädyt eivät pysy paikoillaan, jos kouruun tulee vähänkin jäätä pullahtaa kourunpääty alareunastaan irti. Päätypalan kiinnitys on liian heikko, lähes pelkästään kitillä kiinni.

  • Joo,itselläkin toi nyt kolmisen viikkoa taappäin asennettu kourususteemi alkaa kasvattamaan jääpuiokkoa kourujen päähän.Kittiä sinne on laitettu ihan pirusti,mutta eihän toi kitti kuivu hyvissäkään olosuhteissa kun ihan millin osia vuorokaudessa,silti sitä lykätään talviolosuhteissa sentin kerros.


 • Tarkkana kannattaa olla, että kaato tulee syöksytorven suuntaan, itsellä jää vesi kouruun, siis osa vedestä.

  • Mulla on ton talon jatkeena tollainen pieni eteinen jossa on myös harjakatto.Sen kourujen pituus on vain n.2metriä.Kuitenkin sillä matkalla kaato näyttää olevan silmämääräisesti jopa 5 senttiä ja koska toi syöksytorvi on tosta kourun päästä ehkä 60 sentin päässä niin toi kourun pää on vaikka kuinkapaljon alempana kuin toi syöksytorven reikä niin siihenhän se vesi jää makaamaan ja kerää kokoajan lisää vettä/jäätä/painoa.Lisäksi ton koko talon kourusysteemissä on useita noita kiinnikkeitä jotka ovat llian alhaalla jolloin ton kiinnikkeen ja kourun pohjan väliin jää suuriakin rakoja eikä silloin ton kourun paino jakaudu tasaisesti noille kiinnikkeille.Jäädään odottamaan koska kourut notkahtaa ja päädyt irtoaa.Tule apuun Kimmo


  • Tänään silmäilin altapäin tuota pitkän lappeen,n 11 metriä pitkää kourua,olisko sen ja räystäslaudan välinen rako jotain tuuman verran paitsi yhdessä kohdassa jossa toi kouru on paisunut niin että kourun reuna on lähestulkoon kiinni tossa räystäslaudassa.Lieneekö toi materiaali jotain uunifolioa ja pullistunut jo muutaman viikon käytössä vai oliko jo asennusvaiheessa kiero paska.


 • Ikuinen työ teettää, ikuisen nälän!

  Hommalla on jatkuvuutta kun viiden vuoden asennustakuun jälkeen pelti alkaa pinnoitteen vauriokohdista ruostua ja pinnoite irrota. Ei korvaa tehdas kun on asennuksessa syntynyt vaurio.

  Vesivekin vanhana asiakkaana saatte varmasti markkinajohtajan huipputarjouksen peltien vaihdosta. Pyörä pyörii ja suviseuroilla saadaan synnit anteeksi.

  • Nyt kun sanoit niin noinhan se taitaa olla.Lisäksi oli hupaisaa,kun kysyin meidän nuohoojalta millainen kävelysilta laitetaan jotta olis hänelle hyvä työskennellä.Hän vastasi.Koska sun torni on metrin leveä niin pistä 2metrin silta,niin tulee tornin molemmin puolin puolisen metriä yli niin jää vähän tavaroille laskutilaa.Tilasin 2metriä(lukee sopimuksessa).Mitä teki Vesi in?Tulin töistä niin katolla törrötti ton piipun levyinen siis metrinen silta. Kun kysyin tekstiviestillä kenen käsky oli laittaa metrinen silta jos olen 2m tilannut,tuli vastaus.Ei ollut kenenkään käsky,vaan oletettiin, että se sopisi paremmin kyseiseen kohteeseen.Ei voi olla totta.Tule apuun Kimmo


  • Luuviulu kirjoitti:

   Nyt kun sanoit niin noinhan se taitaa olla.Lisäksi oli hupaisaa,kun kysyin meidän nuohoojalta millainen kävelysilta laitetaan jotta olis hänelle hyvä työskennellä.Hän vastasi.Koska sun torni on metrin leveä niin pistä 2metrin silta,niin tulee tornin molemmin puolin puolisen metriä yli niin jää vähän tavaroille laskutilaa.Tilasin 2metriä(lukee sopimuksessa).Mitä teki Vesi in?Tulin töistä niin katolla törrötti ton piipun levyinen siis metrinen silta. Kun kysyin tekstiviestillä kenen käsky oli laittaa metrinen silta jos olen 2m tilannut,tuli vastaus.Ei ollut kenenkään käsky,vaan oletettiin, että se sopisi paremmin kyseiseen kohteeseen.Ei voi olla totta.Tule apuun Kimmo

   Tämä on niin tuttua Vesivekkiä!!
   Tuossakaan eivät oikeasti säästä mitääm koska kattosillat tehdään 3m mittaisia robotilla. Tuossa näkyy myyjien, asentajien ja yksiköidenpäälliköiden tyhmyys ja törkeys!!!


  • Tässä juuri "säästetään".Jätetään toimittamatta tilatusta/maksetusta materiaalista joka kohteessa jonkun verran,ja maksatetaan jälleen seuraavalla asiakkaalla sama edellisen asiakkaan maksama materiaali,niin seuraava kohde onkin sitten jo ilmainen.


 • Seuraavaksi seinätikkaat.Kiinnittin huomiota kun noi heidän asentamansa seinätikkaat on lähes nurmikossa kiinni.Elikkä tikkaiden sivut ovat vain n 20 senttiä nurmikon pinnasta ja tuo alin askelma noin 35 senttiä maasta.Kuitenkin ohjeissa lukee.Seinätikkaat asennetaan siten,että alimman askeleen tulee olla 1-1,2 metriä maasta tai muusta nousutasosta.Tietysti voin noi itte rälläköidä oikeaan mittaan niin että sinne mahtuu nurmikonleikkurillakin alle kuten tähänkin asti mutta mitä taas tapahtuu sille kuuluisalle takuulle jos menen niitä itse katkomaan.Tule apuun Kimmo

 • Sitten vanha aluskate.Myyntimiehen kanssa kiivettiin tonne ullakolle mittaamaan kattotuolien väli,samalla sovittiin että kun nyt vanha tiilikatto puretaan niin he samalla poistavat (kattotuolien välistä leikkaamalla)ton ikävän näköisen v 88 asennetun pahvisen aluskatteen niin olis vähän mukavampi silmälle.Sitä kun kuitenkin käytetään jonkinlaisena varastona tota tilaa.Tarviiko mun enää kertokaan että katto on nyt päällä mutta se saatanan ruma pahvi jäi poistamatta.

  • Luuviulu:

   Missäpäin Suomea tällaista häröilyä tapahtuu Vesivekin toimesta?


  • Kattorempansuunnittelija kirjoitti:

   Luuviulu:

   Missäpäin Suomea tällaista häröilyä tapahtuu Vesivekin toimesta?

   Täällä hämeessä tämä meitin torppa seistä nököttää


 • No tulipahan se äsken maksettua toi homma kun eräpäivä laskussa on 14.12.Ärsyttää vaan kun nimikkeenä laskussa lukee.Kattoremontti sopimuksen mukaan.Eipä tässä paljon tehty sopimuksen mukaan,kerron lisää jokus jos ei mua ammuta ennen sitä

  • Se aluskatteen poistaminen olisi ollut heille se hitain työvaihe koko projektissa. Ruoteiden välistä kaksi miestä päivässä leikkaa isolta katolta aluskatteet ja siivoa paskat pois villojen päältä. Eli vähennä laskusta -30% ja olette sujut


  • Kusettivat kirjoitti:

   Se aluskatteen poistaminen olisi ollut heille se hitain työvaihe koko projektissa. Ruoteiden välistä kaksi miestä päivässä leikkaa isolta katolta aluskatteet ja siivoa paskat pois villojen päältä. Eli vähennä laskusta -30% ja olette sujut

   Tokkopa tohon olisi mun tapauksessa montakaan minuuttia saanut kulumaan kun tuo katto on n.11 metriä leveä ja kattotuolien väli 1200mm niin eipä tossa montakaan väliä olisi ollut leikattavaa


 • Poistata se vanha aluskate ettei tule ongelmia tuuletuksen kanssa myöhemmin. Samoin jos taloa myy voi ajantasalla oleva kuntotarkastaja kirjata epäkohdan.
  Nykyään kattofirmat lähes poikkeuksetta poistavat vanhan aluskatteen.
  Ongelmat aluskatteiden välissä näkyvät vasta 5-10 vuoden kuluttua.
  Rakenne voi toimia noinkin tai sitten ei.

  • Jotain tällaista aattelin kun sen määräsin poistamaan.Pystyn tietysti itse altapäin osan tosta veistelemään irti mutta tonne harjalle asti en pääse,siksi se pitikin poistaa tiilikaton purkamisen yhteydessä.Tule apuun Kimmo


  • Tänään soittivat ja mukamas ihmettelivät tuota vanhan aluskatteet poistamatta jättämistä.Jotenkin kierosti johdattelivat kysymyksen,miten sä voit tietää,että sitä ei ole poistettu.No riittääkö vastaukseksi,että olen tässä asunut 19 vuotta ja huomaisisin kyllä jos mun ullakko/varastotilasta olisi yllättäen aluskate hävinnyt.


 • Sitten se päätylaudoitus.Myyjä oli sopimusluonnokseen merkannut 80 m tota uutta päätylautaa.Siinä tapauksessa tuo 30v vanha alimmainen saatanan ruma vanha lauta olisi jäänyt paikalleen ja sen korokkeeksi olisi pistetty 2 kerrosta uutta hienoa valkoista lautaa.Kiersimme sitten hänen kanssaan ton torpan ja tultiin siihen tulokseen että ei helevetissä niin voi tehdä ja että jokainen vanha lauta vaihdetaan uuteen.No myyjä teki laskelmiaan ja kertoi että tilataan 28m lisää tota lautaa(merkattu sopimukseen 80m sen päälle vedetty kynällä viiva ja kirjoitettu 108m) ja töineen se lisää kokonaiskustannusta muutamalla satasella mutta sittenhän on kaikki laudat vaihdettu.Varmaan arvaatte miten teki Vesi in.Siellä se on alimmaisena se vanha paska lauta ja sen yläpuolelle 2 kerrosta uutta hienoa valkoista lautaa ja tietysti uusi katto niiden päällä.No siitä komeudesta otin kuvan ja kysyin että mitä vittua,joka lauta piti vaihtaa.No vastaus oli vähintäänkin ylimielinen.Katso tarkemmin sopimuksesta kohta,muuta,siinä lukee alin päätylauta maalataan.No minun sopimuksessa ei tollaista tekstiä ollut ja lähetin siitä kuvan.Elikkä joku oli sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen itse satuillut jotain viralliseen asiakirjaan.No myyjä keksi että asentajat eivät ole uskaltaneet poistaa sitä alimmaista lautaa koska silloin kattotuoleista poistuu valtava jännitys ja katto notkahtaa ja sen jälkeen on vaikeaa rakentaa uusi peltikatto ja asentajat ovat tämän jälkeen kirjoittaneet tohon sopimukseen kyseisen maalausmääräyksen.Tässä vaiheessa alkoi jo naurattaa ja kysyin että minähän tilasin 28m lisää lautaa ja koska sitä ei ole asennettu se määrä pitäisi olla jossain täällä mun tontilla kun sopimuksessa lukee että palava puumateriaali jää asiakkaalle.No myyjä ilmoitti että asentajat ovat vieneet ne laudat lähtiessään.Seuraavaksi työmaapäällikkö sanoi ettei heillä edes ole pääsyä koskaan näkemään tota alkuperäistä sopimusta eikä siten siihen mitään kirjoittelemaan.No tietysti juttu jatkui niin että lopuksi syy oli asikkaassa.Suurinpiirtein näin,etkö sä tajua että se lautamäärä ei riittänyt kun kahteen kerrokseen.Joo en tajua sittenhän sitä perkeleen lautaa pitäis tilata lisää ja tehdä sellainen kun on sovittu,minunko siellä asiakkaana pitäis tehdä materiaalilaskennat.Tästä kyllä sain sitte lopuksi pikku hyvityksen tohon laskuun,mutta jos on ton myyntimiehen juttuihin uskominen niin se alimmainen päätylauta pitää pystyssä koko rakennusta ja varoitankin nyt kaikkia että jos vaikka palokärjenperkele päättää nakutella sen poikki on syytä poistua romahtamisvaaran vuoksi pikaisesti

 • Huomenta kaikille!

  Onko jo nyt Vesivekin kaikissa toimipisteissä syöty yksikönpäällikön keittämä aamupuuro ja lähdetty duuniin?

 • Meillä halkesi viime talvena noi alumiini syöksyt, 2 vuotta vanhat. Eivät halunneet alkusi vaihtaa takuuseen.

 • Olen tässä tämän parin viikon mittaan seurannut sosiaalista mediaa. Kavereilla ja tutuilla yrityksillä on työpaikoillaan kivoja yhteisiä tapahtumia; Karting-ajoja, rallikrossia, seinäkiipeilyä, yhteisiä joululounaita tai -illallisia ravintolassa, yms.

  Meillä Vesivekillä ent. Hämeen Laaturemontti Oy on hallilla tänään hätäinen puuronsyönti tupakanhajun, kattopeltien ja muun paskan seassa työpäivän jälkeen ja likaiset työvaatteet päällä!!

  Enpä ole viimeisen 30-vuoden työhistorian aikana näin alentavaa työpaikan joulutapahtumaa/-ateriaa nauttinut!!

  Viime vuonna glögi ja kahvitkin ehti loppua ennen kuin pääsimme työmaalta hallille. Vähän jäähtynyttä puuroa oli vielä jäljellä. Sitten saat joululahjaksi jonkun oman yrityksen logolla varustetun mainoshupparin! Ei jumankauta!!

  • Köyhällä firmalla ei ole varaa kiittää työntekijöitä kuluvasta vuodesta... XD (tämä oli sarkastinen kommentti). Mutta joo... Toisissa yksiköissä ehkä tarjotaan enemmän kuin toisissa ja taitaa tämä lestadiolaisuus näkyä myös aika monessa yksikössä.


 • En tiiä miten nykyään menee, mutta ennen oli erikseen perjantaisin päivä milloin hoidettiin reklamaatioita. Ja niitä tuli erittäin paljon. Annettiin vähän niinkuin lupa tehdä paskaa työnjälkeä. Mitä sitä voi muuta odottaa kun nuoret sällit painaa 16h työpäiviä. Kaikki tehdään mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisella tavalla.

  • Mainoksessa sanotaan.Kaikki tuotteemme ovat sataprosenttisesti suomalaisia.Kuitenkin mun takuutodistuksessa lukee.Peltikaton katemateriaalin valmistaja ja maahantuoja antaa 20 vuoden pinnoitetakuun.


 • Onko asentajat saaneet vuoden 18 boonukset. Kuulema on ongelmia

  • On kuulemma lomauttanut asentajia.


 • Tuotteet helvatan laadukkaita, mutta kun nuoret poijjaat asentavat ne miten sattuu niin laatu kärsii.
  Kouruissa kulmat tehty päin prinkkalaa, lumiesteet eivät osuneet ruoteeseen ja kävelysilta kiinni vain puoliksi. Sitten tuli joku tissiposki viisastelemaan, että hyvinhän nämä on tehty ja asennettu! Asensivat lopulta uudet ja uudestaan.

 • Vesivekin rännit ovat olleet yli 3-vuosikymmentä markkinoiden parhaat ja kestävimmät. Takuut ovat myös hyvät.
  Nyt parin kolmen vuoden aikana asennuksen laatu on kärsinyt merkittävästi. Vesivekin vanhat, hyvät asentajat vaihtoivat yritystä siinä vaiheessa kun Vesivek ja Hämeen Laaturemontti yhdistyivät. Samoin kävi monille parhaista myyjistä.
  Tilalle tuli nuoria poikia suoraan armeijasta, koulun penkiltä tai hyväveliverkostosta. Tästä johtuen asennuksen laatu on kärsinyt.
  Nykyiset omistajat eivät ymmärrä Vesivekin, tehtaan ja ammattitaitoisen asennus- ja myyntiorganisaation tärkeyttä, vaan palataan nuoria poikia ja tyttöjä myyntiin sekä asennukseen hyvin lyhyellä koulutuksella ja tästä johtuen työntekijöiden vaihtuvuus ja laadun heikkous on suuri.

 • Tavara oli hyvää mutta asennus oli susi.

 • Meille asentuvat hyvin.

  • Paskaa puhut tai et asioista tiedä. Kyllä se katto yleensä maatasolta katsottuna hyvältä näyttää.


 • Näin Vesivekillä toimitaan: SSAB:n tehtaalta valmistettu 15 vuoden takuun teräs muuttuu Vesivekin tuotannon aikana 20 vuoden takuun tuotteeksi. Asiakkaita vedätetään siis tässä 5 vuotta. Huomio kaupanteossa kiinnitetään epäoleellisiin värjättyihin lautoihin, yms. hömppään.

  Markkinoiden parhaat pinnoitetakuut on kuitenkin ihan eri luokkaa. Selvitin jälkikäteen että olisin saanut samalla hinnalla 25 vuoden takuulla olevan tuotteet.

  Älkää siis luottako Vesivekin myyjään, joka vakuutti minullekkin että tuotteet ovat markkinoiden parhaat.......Kysykää kilpailevia tarjouksia. Puheet vaikuttaa olevan suuressa ristiriidassa kaiken muunkin toiminnan kanssa.

 • 26.5.2019 vesisade on rauhallista ja vesivekin rännit tiputtaa ja vuotaa vettä alleen. Luulin että ränneissä vesi kulkee rännin kourussa mutta vesivekin ränneissä vesi tippuu yhtälailla ulkopuoleltakin.

 • http://www.kkoskela.fi/Vesivek_asennus/Vesivek vesikourut.html

  Ohessa meidän kokemuksemme. Asennus oli täysin ammattitaidotonta. Tällä hetkellä talon kuudestatoista kulmasta kuusi vuotaa, pari malliin "lori lori", muut reilusti" tip tip". (Jos linkki ei avaudu, liitä rivi selaimen kenttään).

 • Vedet valuu pitkin seiniä, takuut ei toimi. Paikallinen yritys tarvittiin tekemään työ loppuun.

 • Päätimme naapurin kanssa lähteä suorittamaan Uudenmaan alueella kattoremonttia syystalvella 2019. Lähdimme selvittämään 3:n yrityksen kautta markkinahintaa, vesivek, kattokeskus ja kattocenter. Näistä kaksi jälkimmäistä tarjosivat meille hommaa suuninpiirtein samaan hintaan samalla sisällöllä, hinta noin 40te. Miten voi olla mahdollista, vielä myyjän painottamana ylivoimainen markkinajohtaja voi tarjota saman sisällön 16te halvemmalla, onko jälkimmäisillä ilmaa hurjasti vai onko vesivekillä tilanne että nyt hinnalla millä hyvänsä? Nimerkillä kyllä mietityttää moinen hintaero.

  • Hinnoittelevat noin kun tietävät että eivät ole takuita ja reklamaatioita hoitamassa. Näistä kolmesta voi sanoa vain sen, että Kattokeskus on ainoa joka reklamaatiot ja takuut tulee hoitamaan asiallisesti. Kyllä tämän alalla aikanaan toimineena aisti ja kuuli asiakastarinoissa asiakkaiden ovilla.


 • Tuotteet huonoja sekä huono palvelu.

 • Huono

 • Hyvältä näyttää firman katto naapurissa. Niillä on tietääkseni oma optimoitu tuotanto ja joutuisa asennus. Ottaisin kyllä itsekin, jos varaa olisi tehdä isompaa remppaa.

  • Kattoremontti on yksi tärkeimmistä remonteista. miksi se pitää tehdä nopeasti ja huolimattomasti, jätetään vanha aluskate alle, vanhat ruoteet jätetään sinne alle ??? karmeeta katseltavaa, pienemmät toimijat poistaa vanhat aluskatteet ja ruoteet alta pois. Minä en kyllä itse suostuisi siihen et ne jätetään sinne alle...


  • Taidat olla itse vesivekillä töissä kun optimoidusta tuotannosta ja joutuisasta asennuksesta mainostelet. Kattoasennuksessa ei vauhti merkitse paskan vertaa vaan laatu ja sitä ei vesivekiltä saa. Jos tahdot armeijasta juuri päässeitä työuraansa aloittelevia poikia juoksentelemaan katollesi tekemään tuhansien eurojen remonttia ilman ammattitaitoa niin mikäs siinä..


  • Eiköhän kaikilla kunnon kattofirmoilla ole nuo samat jutut :D


 • Olkaa varovaisia näiden RÄNNIfirmojen kanssa. Ottakaa selville kaupparekisteritiedot ja yhtiön osoite ja yhteystiedot. Esimerkiksi PLUSYHTIÖN edustaja ei kysyttäessä suostunut ilmoittamaan yhtiön toimipaikan sijaintia!
  Yhtiöltä löytyikin tarkistettaessa 30 eri aputoiminimeä!!!!!!

 • Onkohan siinä mitään järkeä tässä Vesivekin ajattelussa? kannattaako heidän puheisiin uskoa?

  myyvät ja hehkuttavat oman lähipiirin valmistamaa KINGI-kateruuvia joka varmasti on ihan hyvä ruuvi. Takuuta antavat sille ja hehkuttavat sen ruostumattomuutta.........tämä asia nostetaan esille ja asiakkaan huomio kiinnitetään vain siihen.

  Unohtavata vain kertoa heidän oman NOVA-pinnoitteisen kattopellin 15 vuoden takuusta, kun SSAB sen valmistaa. Korroosion kestävyys kattopellillä on RC5.

  Lähes kaikki kilpailijat käyttävät RC3 luokan Pural pinnoitteista peltiä. Jos eivät käytä niin kertovat takuun rehdisti....

  eli yhteenvetona: kun Vesivek tekee sinulle remontin kattopelti ruostuu mutta ruuvit jäävät:) näinkö sen piti mennä?

  RC1 on siis paras / kestävin luokka. Ruuvi on RC3 luokassa ja tuo katepelti RC5 luokassa.

 • Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.

  • Vesivek on toiminut lakien ja tes:sin vastaisesti vuosikausia. Työntekijät, Avi ja Rakennusliitto ovat asiasta kiinnostuneita ja tulevat puuttumaan asiaan....

   Yrityksen toiminta on räikeää ja vastenmielistä. Se johtaa pelolla työntekijöitä ja vääristää kilpailua kattomarkkinoilla toimimalla yhteisien pelisääntöjen vastaisesti. Työntekijät "ruoskitaan" tekemään työtä kiireellä ja miehiä on tämän vuoksi tippunut katoilta enemmän kuin yhdeltäkään muulta toimijalta. Nykyään he joutuvatkin tämän vuoksi tekemään telineet talon ympäri, juuri tästä syystä:)

   Vastuullinen asiakas ei osta heitä koska yritys teettää työntekijöillä ylitöitä todella suuria määriä maksamatta penniäkään ylityökorvauksia.

   T: Alalla työskentelevä valvoja


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vesivek on toiminut lakien ja tes:sin vastaisesti vuosikausia. Työntekijät, Avi ja Rakennusliitto ovat asiasta kiinnostuneita ja tulevat puuttumaan asiaan....

   Yrityksen toiminta on räikeää ja vastenmielistä. Se johtaa pelolla työntekijöitä ja vääristää kilpailua kattomarkkinoilla toimimalla yhteisien pelisääntöjen vastaisesti. Työntekijät "ruoskitaan" tekemään työtä kiireellä ja miehiä on tämän vuoksi tippunut katoilta enemmän kuin yhdeltäkään muulta toimijalta. Nykyään he joutuvatkin tämän vuoksi tekemään telineet talon ympäri, juuri tästä syystä:)

   Vastuullinen asiakas ei osta heitä koska yritys teettää työntekijöillä ylitöitä todella suuria määriä maksamatta penniäkään ylityökorvauksia.

   T: Alalla työskentelevä valvoja

   Miksi ei valvoja puutu asiaan, jos kerran tekevät väärin??


 • Vesivek mainostaa "vuotopäivystystä 24/7" Kissanviikset.
  Sieltä tulee mies paikalle ja toteaa että "me tehdään vain kokonaisvaltaisia remontteja eli uusi katto." Ikävä jos teillä piipunhelmasta vuotaa, hommatkaa joku firma korjaamaan." Minä siihen että "kiva kun kuitenkin kävit katsomassa vuotoa, ei tunnu nyt niin yksinäiseltä."

 • Kyllä tekivät meidän taloyhtiössä todella huonoa työnjälkeä. Saisivat hävetä. Syöksytorvien lähdöt kierossa. Putket katkottu kieroon. Aivan ala-arvoista. Tämä Espoossa. Kalajärvellä.

 • Lopettakaa ruikutus ja tehkää ite, ei ole vaikeaa. Tai vetäkää hame päälle ja puppeli hengen kans suihkuun

 • Kuulostaapa tutuilta nuo kommentit ylitöistä. Olin aikanaan, nuorena poikana Vesivekillä töissä. Sain ohjeistuksen, että tuntilappuun merkataan vain tunnit, joina on oikeasti tehty töitä esim. jos jouduttiin odottelemaan tarvikkeita työmaalla, aika meni omaan piikkiin. Nykyään jo naurattaa tuommoiset, mutta silloin ensimmäisessä työpaikassa ja kouluja käymättömänä se meni läpi. Parhaimmillaan 16h työpäivä, josta sai 12h palkan ilman kertoimia (my bad)… Ihmetyttää vain, miten AVI ei oikeasti ole vieläkään tuohon puuttunut. Eikö yksikään kusetettu työntekijä ole uskaltanut ottaa yhteyttä? Vai ovatko kaikki työntekijät oikeuksistaan tietämättömiä hölmöjä, kuten itse olin siihen aikaan (yli 20v sitten). Eikö siellä ole luottamusmiestä?

 • Ei suosittele. Kysykää aina pienemmiltä paikallisilta Yrityksiltä tarjoukset.

  Vesivek lupaa paikallisesti asentajat ym mutta höpöhöpöä.

  Keskipohjanmaan seudulla asun ja otimme saman alueen toimituksen katon.
  Asentajat olivat seinäjoelta ja kauempaa. Sitten vielä eri asentajat seuraavana päivänä..

  Virheitä erittäin paljon. Onneksi ei ole vieläkään laskua tullut kun emme ole työtä hyväksyneet.

  Meillä oli urakan kanssa kiire sopia koska katto vuosi.. Sitten Vesivek tuli ja teki alle kahden viikon sisällä katon.

  On naarmua pelleissä ja lommoja.. Vaikka mukamas uusi katto.

  Kyllä on melkoinen pettymys meillä.

 • Vesivekin asentajat eivät ainakaan meillä Kotkassa olleet kaikki suomalaisia. Telineitä pystytti eri kaverit ja katontekijätkin vaihtui kertaalleen. Molotuksesta päätellen joko venäläisiä, virolaisia tai jostain muualta balttiasta. Harmittaa jälkikäteen kun puutavara vaihtui vesivekin toimesta niin liruksi ettei katto tule kestämään samalla lailla kuin vanha. Tuntuu että katto heiluu paljon enempi kuin vanha katolla kävellessä.
  Pitkää työpäivää tekivät ja ihmetyttää jos asentajat eivät oikeasti saa siitä tess:in mukaista korvausta.....niin paljon kyllä heräsi kummastuksia toiminnasta että en suosittele!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2916
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  402