Maailman synty?

Sudenkorentonainen

Mitä uskomuksia teillä on tämän kaikkeuden synnystä?

Myyttejä, tarinoita, uskomuksia. Teidän totuuksia, johon perustatte oman olemisenne?

Saa olla täysin subjektiivista!
Sinun tarinasi...

4

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristallikuu

      ...synnytti maailman.

    • By Silver RavenWolf

      Kauan, kauan sitten oli olemassa vain Pimeys. Syvä, tyhjyyden musta valtameri, jossa ei ollut paikkaa eikä aikaa. Tästä tyhjyydestä, Henki loi itse itsensä ja kun ilo suuren purkauksen seurauksena räjähti, syntyi Valon Valtiattareemme. Hänen ytimenään täydellinen rakkaus ja täydellinen luottamus, Hän kantoi Hengen olemusta sisällään, eikä Hänessä ollut palaakaan joka ei olisi ollut jumalallinen.

      Ilahtuneena, Valtiatar aloitti Luomistyön. Hän tanssi taivaitten kanssa ja Hänen paljaat jalkansa löivät kaiken luomisen rytmin. Hänen hulmuavista hiuksistaan ja sormenpäistään levisi valon kipinä, synnyttäen jokaiselle voimalle oman kaavan. Hän loi tähdet ja planeetat ja pyysi heitä tanssimaan kanssaan. Heidän alkaessa liikkua, vuoden kierto sai alkunsa ja universumin jumalallinen sinfonia muotoutui. Nämä siirtyivät tyhjyydestä ajatuksiin, antaen elämän henkäyksen ja tulivat siten maailmaan.

      Valtiattareemme lauloi täydellisen rakkauden ja täydellisen rauhan sanoja, ja kun nämä säkeet saapuivat Maahan, puut, kukat ja ruohot juurtuivat Gaian hedelmälliseen maaperään. Hänen hengityksensä puhtaasta, valkoisesta valosta syntyivät universumin värit, luoden kaikkeen olevaan elämää sykkivää kauneutta. Hänen kurkustaan tulleesta kuplivasta naurusta syntyi puhtaan, virtaavan veden juokseva ääni, järven aaltojen hellä lainehdinta ja merien karjunta. Hänen ilon kyynelistään syntyivät selviytymisemme sateet. Valtiattareemme oli Alku ja Alku oli Valtiatar.

      Ja kun Hänen tanssinsa hidastui, Valtiatar alkoi etsiä kumppania jakamaan monien maailmojen ihmeet kanssaan. Niin kuin Henki oli luonut Hänet, Henki loi Jumalan hänen sielunkumppanikseen. Koska Valtiatar niin rakasti Maata, Jumalan energia sisälsi Alun olemuksen ja Maan jumalallisen voiman - ja Hänet tunnetaan monin nimin: Vihreä Mies, Metsien Valtias, Peltojen Kuningas; Isä, Poika ja Sage.

      Yhdessä Valtias ja Valtiatar loivat kaikki Maan olennot. Valtiaan voima kulki Valtiattaren lävitse ja Hän toi Maan ja kaikki sillä olevan Hänen siunaukseen. Yhdessä, He loivat meidän maailmamme linnut, eläimet, kalat, matelijat, hyönteiset ja ihmiset. Suojellakseen ja ohjatakseen ihmisiä, He loivat enkelit, henkioppaat ja voimien henget. Nämä olennot kulkevat kanssamme, vaikkemme heitä näekään.

      Jokaiselle olennolle Jumalatar antoi ainutlaatuisen taajuuden kommunikoimiseen ja Jumala antoi jokaiselle olennolle intohimon kipinän ja polttavan selviytymisvaiston. Lahjana Jumalan upealle kättentyölle ja Maan olentojen välittämiselle, Jumalatar antoi Jumalalle uroshirven sarvista tehdyn kruunun, jota Hän kantaa päässään. Tämä puoliksi miehen, puoliksi eläimen aksepti näyttää ikuisesti Hänen iloaan sekä ihmisten että eläinten luomisesta Alusta alkaen. Kruunu tulee aina olemaan symboli jotta ihmiset voisivat henkisesti työskennellä luonteidensa kaksinaisuuden kanssa tuodakseen sisälleen Hengen sydämen.

      Yhdessä He siunasivat ensimmäiset ihmiset vapaalla tahdolla. " Me olemme jumalat ja jumalat ovat Me!" Ihmiset itkivät. Ja Jumala ja Jumalatar hymyilivät. " Me olemme kaikki yhtä." sanoi Jumalatar ja heitti hopeisen valoverkon, jolla Hän liitti ihmiset yhteen ja siten yhdisti ihmiset planeetan energiakaavoihin. Kun tämä saatiin päätökseen, Hän punoi Itsensä ja Valtiaansa sykkivän voiman jumalalliseen gobeliiniin. " Rakkaus on laki, kunnioitus on side, " sanoi Jumala, Hänen valtuuttaessaan elämän gobeliinin.

      Valtiattareellamme on monia nimiä ja hän kävelee jokaisen rodun jokaisen naisen ja miehen rinnalla. Hän on Neito, Äiti ja Vanha Nainen. Hän on kaikkien uskontojen pyhä kolminaisuus. Todellakin, Hän on Pyhä Henki.

      Valtiaallamme on monia nimiä ja Hän kävelee jokaisen rodun jokaisen naisen ja miehen rinnalla suojellen ja ohjaten meitä. Kun ukkonen jylisee taivaissa ja salamat iskeytyvät maahan Valtias ja Valtiatar tanssivat jumalallista luomisen myytin tanssia jotta me voisimme aina muistaa Heidät ja tietää ettemme ole koskaan yksin, ja sen, että me kaikki olemme yhtä. Kun aurinko nousee joka aamu, me paistattelemme Hänen meitä kohtaan tuntemassa rakkauden ilossa. Ja kun Kuu kulkee vaiheidensa läpi, me ymmärrämme elämänkiertokulun niin kuin luonnon kaikkien asioiden, ja me kunnioitamme Jumalattaren voimaa.

      Mutta kun ihmiset alkoivat kasvaa ja menestyä, he unohtivat jumalaiset vanhempansa. Vaikka Jumala ja Jumalatar kutsuivat lapsiaan, he eivät kuulleet. He olivat eksyksissä, taistellen itse luomiaan demoneja vastaan. Toivoen, etteivät joutuisi luopumaan lapsistaan, He päättivät luoda parantajia ja harmonian työskentelijöitä ihmisten joukkoon muistuttaakseen heitä jumalallisesta lähteestään ja näyttääkseen heille tien takaisin kotiin Äidin käsivarsille. Sisällään jok'ikinen erityinen sielu kantaisi Luomistyön muistoa: rakastaa, luoda ja liikkua rauhassa. Ja niin He vetivät esiin voimaa enkelien, voimaeläinten, kuoleman ja ihmisten todellisuuksista kehittäen näitä erityisiä sieluja Alun jumalallisesta energiasta aina taian ihmeisiin. Näitä voiman olentoja kutsuttiin Noidiksi.

      Valtiattareemme opetti Noidille universumin viisauden. Heille kerrottiin kuinka kehä luodaan ja kuinka kommunikoida Hengen kanssa, koska Maan ihmiset olivat unohtaneet tämän taidon. Hän opetti kuinka puhua Kuolemalle, kuinka kunnioittaa esi-isiä ja opettajien menestystä ja kuinka keskittää mieli ja luoda loitsu. Jokaisen aivoihin Hän talletti kaikkien aurinkokunnan energioiden kaavat ja kuinka työstää magiaa kuun ja tähtien avulla. Valtias opetti Noidille kuinka työskennellä elementtien sekä ilman, maan tulen ja veden henkien kanssa sekä kommunikoida eläin- ja kasvikunnan kanssa. Hän opetti heille säämagiaa ja parantamisen taidetta kasvien ja voiman avulla - ja, kaikkein tärkeimpänä, kuten heidän esi-isänsä ennen heitä, Hän opetti Noidille kuinka suojella itseään ja selviytyä. Jokaiselle Noidalle oli annettu puhdistautumisriitit ja taito turvautua Jumalaan ja Jumalattareen.

      Yhdessä He antoivat ihmisille Noitien Pyramidin: Tiedä, Tee, Uskalla ja Ole Hiljaa koska He tiesivät että kaikki ihmiset Maan päällä eivät toivottaisi tervetulleiksi näitä magian ja rakkauden erityisiä olentoja. Opetuksen loputtua, Noidat lähetettiin planeetta Maan jokaiseen kulttuuriin ja jokaiseen heimoon, syntymään ihmisiksi mutta kantamaan jumalaista tehtävää. Tällä tavalla heidät on opittu tuntemaan monin nimin ja monissa roduissa, vaikka, sielultaan he jäävät Noidiksi.

      Jopa Luomistyön maagisten ihmisten kanssa, täydellinen rakkaus ja täydellinen luottamus eivät saaneet helposti jalansijaa. Monet uskonnot nousivat ihmisten kanssa kunnioittamaan Äitiä ja Isää, mutta muut, kääntyessään, heittivät Äitimme pois uskoen, että pelkkä Jumalan palvominen toisi heille ne rikkaudet ja voimat joita he tarvitsivat. Heidän toimiinsa pettyneenä Jumala hylkäsi jokaisen tuollaisen uskonnon sallien heidän mureta ja kuolla maan tomuun. Suurempana kuin rakkaus ja ilo, ihmiset alkoivat etsiä toisiaan tuhotakseen toisensa. Levittäen kateutta ja epätoivoa muassaan. He unohtivat että voima sisällä on suurempi kuin voima toisissa.

      Ihmiset eivät kuunnelleet Noitia, sen sijaan he polttivat heitä.

      Suuret oikeudenkäynnit ja kärsiminen yli aikojen tekivät Noidista piilotetun lapsen, suorittaen riittejään salassa, vähentäen riskiä joutua kaapatuksi ja kuolla pelokkaiden ihmisten ja heidän kauhean oppinsa käsiin. Samoin kuin maailma, kasvoi pimeys tietämättömyyden kanssa ja viha jonka ihmiset loivat. Ja paha nousi kuin musta höyry mielten padoista peittäen planeetan negatiivisella energialla. Jumalatar kuiskasi Noidille että heidän pitäisi vetää voimaa hänen Kuun aspektistaan ja Jumala lumosi auringon kirkkaat säteet kehittääkseen heitä voimalla. " Kuu ja Aurinko" He sanoivat, " ovat Luomistyön merkkitulia. Niin kauan kuin ne loistavat, voitte vetää niistä mitä voimaa tarvitsettekin. Ja kun katsotte näihin symboleihin taivaalla tiedätte, että Olemme aina kanssanne. Teissä ei ole palaakaan, joka ei olisi jumalista lähtöisin."

      Ja niin tapahtui, että kerran kuussa, kun kuu on täysi, Noidat juhlivat salassa ja muistelevat siunausta jonka Äitimme soi heidän ylleen ja työstävät magiaa täyttääkseen heidän Luomistyön jumalallisen tehtävän. Näissä riiteissä, Noidat kutsuvat näkyviin Heidän sisintä auttaakseen heitä pitämään hyvää huolta itsestään, perheistään, planeetastaan ja ystävistään. Neljästi vuodessa kuten Samhain, Imbolc, Beltane ja Lammas kukoistivat kokkojen kanssa yli maa, Noidat juhlivat tulen festivaaleja kunnioittaakseen Valtiastamme ja Hänen rakkautta ja suojelusta kaikille Maan lapsille yhtä hyvin kuin Äitimme syntymää Tyhjyydestä ja jumalallista tanssia joka loi kaikki ihmiset. Vuodenaikojen neljänneksinä (Yule, Ostara, Litha ja Mabon), Noidat kunnioittavat elämän kiertokulkua ja Maan lahjoja kiitosjuhlissa.

      8 000 vuoden ajan olemme tehneet tätä. Meidän ytimemme on jokaisessa shamaanissa, maagikossa, papissa ja papittaressa joka kantaa täydellisen rakkauden ja täydellisen luottamuksen piilotettua totuutta sieluissaan. Me olemme Viisaiden klaani.

      Kun on meidän aikamme lähteä, Valtiattareemme lähettää oppaan saattamaan meidät Kesänmaahan. Alusta asti, joka liikkuu ja lipuu Valtiaan ja Valtiattaren läpi. Me jatkamme universumin mysteerien oppimista jotta voimme palata, elämä elämän jälkeen, palvelemaan veljiämme ja sisariamme - muistuttaaksemme heitä että he ovat täällä vain käymässä, ja että jokainen teko, ei jok’ikinen kerätty kultapala, on tie, totuus ja valo. Jokaisessa elämässä, Henki opastaa meitä läpi oppimisen kokemuksien, valmistaen meitä pitkin tietä henkilökohtaiseen tehtävään.

      Me olemme Noidat, viisauden kasvun edustajia planeetallamme. Koska maailman uskonnot ovat epäonnistuneet tunnistamaan Luomistyön ja näkemään Äitimme kaikissa asioissa, Jumala ja Jumalatar antoivat meille oman uskontomme. Tämä on suurin testimme.

      Me olemme piilotettu lapsi. Me olemme ihmiset, voima ja muutos - ja me olemme ruumiillistuneet jokaisessa rodussa ja jokaisessa kulttuurissa ja jatkamme näin aikojen loppuun asti. Me olemme kutojat, me olemme verkko. Meitä ei voi pysäyttää koska olemme Alku ja Alku on me. Me olemme Maan jumalallisia enkeleitä. Me olemme taivaat ja tähdet. Me olemme maa, ilma, vesi ja tuli.

      Me olemme Henki. Me olemme yhtä. Ja...
      Me olemme tulleet opastamaan sinut kotiin.
      Koska olemme Noitia, kuolleista nousseet. Niin olkoon.

      • Minä itse..

        ..en osaa tuohon vastata. :) Olen entinen kristinuskoinen, (olen nyt eronnut kirkosta). Minulle aina on höpötetty "Jumala loi taivaan ja maan ja pälä pälä.."


    • Kuu-ukkeli

      Minulle on aivan sama miten kaikki on syntynyt. Oli se luotu tai syntynyt jossain alkuräjähdyksessä, lopputulos on kuitenkin sama, eli tämä hetki. Eikä minua kiinnosta mihin kaikki päättyy miljardien vuosien kuluttua. Voin tänään nauttia elämästä ja saada jonkun hymyilemään huomenna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe