Kimmo

Kinnunen

-Mitä kuvia Kimmo Kinnunen pitää lompakossaan?
-Toisessa on isänsä Jorma ja toisessa potretti äitinsä kullista, siis Kimmo siskonsa kanssa.

Kinnusilla oli muinoin vaihto-oppilas joka puhui muutaman sanan myös suomea. Kerran kummastusta herätti lattialla lojuva tappi, jonka Anu-serkku oli unohtanut. "Whos tappi this is? " vaihto-oppilas kysyi. Mitäköhän K siihen vastas? Oikein arvattu: "It's anustappi"

Kerran ennen täysipäiväiseksi keihäänheittäjäksi ja Suomen kansallissankariksi ryhtymistä Kimmo pääsi isukkinsa suhteilla kesätöihin vakuutusmyyjäksi. Kimmo itse hieman epäili kykyjään asiakaspalvelutehtävissä, hieman juro kun on, mutta isä sai puhuttua hänet ympäri ja niin Kimmo sitten meni sinne. Alkupäivästä pomo kävi kertomassa työtehtävät ja aikoi tulla iltapäivällä katteleen miten on mennyt. 12 aikaan Kimmon isä tuli käymään, ja poikansa piristykseksi otti myös vakuutuksen. Hieman ennen kotiinlähtöä pomo tuli sitten kyseleen, että miten on mennyt. Kimmo siihen: no ihan päin persettä, yhden vakuutuksen oon saanut kaupaksi ja sekin oli vaan seisontavakuutus Jormalle!!!

Myös taksikuskina Kimmo on kokeillut siipiään vivahderikkaan elämänsä aikana. Kerran se sai asiakkaan jostakin kaupungin laidalta. Perille päästyään Kimmo huomas, että asiakashan on saatana kääpiö. No kääpiö tuli sitten sisälle taksiin ja sanoi: voikko heittää mut keskustaan.

Kimmo oli nuorna poikana keihäänheittoleirillä Pihtiputaalla. Siellä hän sai paljon uusia kavereita. Kimmo sai myös hyvän kaverin anusta.

Ja onhan se Kinnusen akan poika ollut myös leipomossa töissä. Tämäkin pesti jäi tosin varsin lyhytkestoiseksi. Ai miksi? No siksi kun asiakas tilasi ihan mitä tahansa, vaikkapa esimerkiksi leivoksen, niin Kimmo väänsi aina vaan tortut.

Pankissa Kimmo oli varsin pidetty työntekijä erityisesti toimistotätien keskuudessa koska Kimmon tiskillä suoritettiin pelkkiä panoja.

Kaikkihan tuntevat Kimmon maineikkaan keihäsuran ja hänen vaativan valmentajansa isä-Jorman. Vaikka Kimmo onkin urallaan saavuttanut paljon saattoi hän nuorempana joskus hieman luistaa harjoituksista ja maistuipa pojalle myös viinanperkele.Kerranpa sitten hurjina nuoruusaikoinaan Kimmo oli epäonnistunut pahasti seuraavan aamun kisoissa, oltuaan vonkaamassa edellisiltana fjollaa ystävältään Anulta ja rohkaistuaan sitä ennen itseään runsaasti väkijuomilla. Tällaista peliähän valmentaja eli Jorma ei suostunut katselemaan vaan hän marssi kisan jälkeen pukukoppiin ja päätti antaa Kimmolle tuntuvan opetuksen. Tilanteen kerrotaan kiihtyneen niin, että lopulta pukukopissa jorma hehkui ihan punaisena.

Kimmo oli tuossa joku vuosi sitten töissä laivatelakalla hitsailemassa rikkoontuneita paatteja kuntoon. No eihän se Kimmo siellä kauan viihtynyt. Palkka oli paskaa, työ vittumaista ja työkaveritkin ihan homoja. Jos ei Kimmo muuta tuolta reissulta oppinut, niin ainakin pysymään erossa kaikenmaailman hinaajista.

Kovimpina reenivuosinaan isä-Jorma ehdotti Kimmolle jotakin muutakin harrastusta kovan keihäsrääkin ohelle, joka ei olisi mitään fyysistä, vaan jotain täysin erilaista. Kimmo noudatti neuvoa, ja ilmoittautui kansanopiston pelimannekursseille. Kimmolla meni kumminkin aika vitun vihaseen hermot siellä, kun opiston rehtori oli koko ajan kiinni Kimmon hanurissa.

Mitä Kimmo Kinnunen Näki Jokereiden matsissa??
Hannu Aravirran ja sen jortikan.

Kimmo Kinnunen kertoili keihässaavutuksistaan: Isäni Jorma seisoi koko finaalin ajan ja kun voitin kultaa, isäni Jorma ei ollut pysyä nahoissaan!

Kimmo ja Seppo tekivät yhteisvierailun 'Se on siinä' ohjelmaan 9. tammikuuta 2005. Harmiksenne täytyy todeta ettei kyseisessä ohjelmassa syntynyt mitään uusia sanontoja, koska kimmoa vitutti niin paljon ettei pystynyt sanomaan sanaakaan. Ja Seppoki oli selevinpäin saatana.

0

2009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        57
        1922
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        49
        1672
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        52
        1594
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1527
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1505
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1425
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1316
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1281
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1173
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1148
      Aihe