Jälleensyntymä, perustotuusko?

Sirklaaja

3

458

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pohtija

   Jos kuoleman jälkeen ei ole mitään niin mitä oli ennen syntämää? Jos silloin ei ollut mitään niin eikös se silloin oo niin että 'ei mistään' voi syntyä elämää eli kuoleman jälkeen alkaa uusi elämä?

   • Wannabe-vuohi

    Harvinaisen hyvä huomio. Pitänee itsekin pohtia asiaa.

    Jos toisaalta ei koe minkäänlaista jatkumoa uudelleensyntymisissään, voiko silloin puhua itsensä uudelleen syntymisestä? Jos toisaalta emme ajattele egokeskeisesti, synnymme jatkuvasti uudelleen kaikissa syntyvissä olennoissa, toisissa enemmän ja toisissa vähemmän O_o


  • Karl

   Ihminen, joka pitää jälleensyntymän ja karman olemassaoloa mahdollisena ei varmaankaan tahdo tuoda ylleen lisää pahaa karmaa, vaan pyrkii pois jälleensyntymän kierteestä hyvien tekojen ja ajatusten, sekä itsensä henkisen kehittämisen kautta. Siitä jälleensyntymässä on todella kyse, sillä ihminen joka haluaa syntyä tänne uudelleen ei voi vielä olla valmis jättämään tätä maailmaa taakseen ja on yhä kiinni materiassa.

   Oleellista on myös ymmärtää se, että jälleensyntyminen tai karma ei vaadi uskoa näihin asioihin, näin ollen ihminen voi kehittyä eteenpäin ilman tietoa näistä asioista, mutta se, että tiedostaa näiden asioiden olemassa olon, voi edesauttaa pääsyä pois jälleensyntymän syklistä.

   Tieteellisesti näitä asioita ei ole voitu todistaa, mutta pääasiassa se johtuu siitä, että tiede vaatii tiettyjen asioiden toimimista kokeissaan, kuten se, että kokeen voi toistaa moneen kertaan ja muutkin voivat nähdä kokeen tuloksen konkreettisesti. Toisin sanoen tiede tutkii asioita objektiivisesti, mutta nämä asiat ovat kuitenkin subjektiivisia asioita, ja voidaan ymmärtää vain yksilön oman kokemuksen kautta. Siksi en voi sanoa kenellekään jälleensyntymän tai karman olevan absoluuttinen totuus, vaikka tietäisinkin sen olevan sitä, sillä en voi sitä näyttää toteen mitenkään. Ainoa tapa on vain kehottaa yksilöä löytämään itse oma totuutensa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4245
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1891
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   901
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   888
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   751
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   727
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   721
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   685
  Aihe