Antti Raiski

Vanha herra

Oli jonakin vuonna tangokuningas. Onko hänellä faneja ja miten paljon esiintymisiä? Kuulin kerran hänen lauluaan livenä, mutten ollut juttusilla, kun lähti heti esiintymisensä jälkeen pois! Olisi kiva tietää millainen mies on kyseessä? On varmaan niitä unohtuneita tangokuninkaita?

4

471

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Taina

   kokemusta on ja luonnehtisin etäiseksi ja viileäksi. Antti Raiski pitää tosi tiukan rajan ja etäisyyden faneihinsa eikä suostu oleen oikein missään tekemisissä. Hyvä saavutus jo se jos nimmarin onnistut häneltä saamaan. On todella unohtuneita tangokuninkaita ja tässäkin voi olla yksi syy miksei ole niin suosittu.

   • Kier

    v 2000


  • Amppari

   Lauluääneltään hän on mielestäni parhaita tangokuninkaita. Muuta kokemusta hänestä ei oikein oleekkaan. Olen vaan kerran livenä nähnyt.

  • jonkinsortinfani

   Tekeekö hän muita duuneja päätyökseen? Vai keikkaileeko hän yhä tosiaan pääsääntöisesti? Tosiaankin tuntuu olevan näitä "unohdettuja" (?) artisteja ja tangokuninkaita. Mihin ihmeeseen nämä tangokuninkaat ja kuningattaret "katoaa" vuosien varrella? Tuntuu että vain kourallinen heistä keikkailee tasaisesti vuodesta toiseen, ja vain osaa näkee mediassa missään muodossa. En toivoisi, että Antin kohdalla näin olisi. Hänessä on potkua. Miksei häntä näe missään? Uudesta levytetystä musastakin tuntuu olevan kauan. Onko niin, ettei kaikille vaan riitä töitä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   101
   4478
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1617
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1060
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   901
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   887
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   351
   792
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   745
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   716
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   147
   703
  Aihe