Kaunis tyttö

*Lotten*

Hei 13-15 vuotiaat jätkät! Voisitteko kertoa mikä tekee tytöstä kauniin? Onko se ulkonäkö? Onko luonteella väliä? Onko teidän mielestänne tytön ryyppääminen tai polttaminen hyvä juttu? Minkälainen on teidän mielestänne kaunis tyttö? Kertokaa vastauksessa myös ikänne. Kiitti kaikille vastanneille!!!

7

740

  Vastaukset

  • Jos tyttö on sellainen karvainen tupakkaa poltteleva hampaaton kaljavattainen örisevä mummo, niin onhan se ihan sexyä, mut mua kyllä innostaa älykkäät tytöt. Ne tosin tuskin polttaa..

  • ..toimiiks jo ?

  • ..ulkonäkökin tärkee, mut ainaki mun mielest tärkeint on luonne..vaik onhan se ihan kiva, et tyttöystävä on hyvännäkönenki (luonteen lisäks) eikä mikään hirviö..ei dokaamises mitään pahaa oo, kunhan ei niinku joka viikonloppu käy jossain juomas; semmonen kaks-kolme kertaa kuukaudessa on aika sopiva määrä.. eikä myöskään säädä aina jonkun kanssa.. mut polttaminen on mun mielest huono juttu, en tykkää ollenkaan.. oon ollu aika onnekas ku on sattunu sellanen tyttöystävä kohalle ku mikä nyt on..ja kuten nimimerkist pysty varmaan päättelee, oon 15.. Ole hyvä!!!

  • "Voisitteko kertoa mikä tekee tytöstä kauniin? Onko se ulkonäkö?"

   Kauneuteen ei liity luonne, kaunis tarkoittaa ulkonäöltä hyvännäköistä. Kaunis ei sovi luonteen kuvaamiseen kuten esim. mukava, ystävällinen, jne...

   "Onko luonteella väliä?"

   Öö... mitäs luulet?!

   "Onko teidän mielestänne tytön ryyppääminen tai polttaminen hyvä juttu?"

   No itseasiassa mun mielestä on vain hyvä irroitella silloin tällöin. Mutta esim. 3 kertaa viikossa on liikaa.

   "Minkälainen on teidän mielestänne kaunis tyttö?"

   ...Siis minkä näköinen. Se vaihtelee.

   Toivottavasti auttoi. Saa kysyä lisääkin.

   • varmaan ainut järkevä tällä palstalla


  • En tiiä paskaakaan mistä mä eksyin 18vuotta vaanhaan keskusteluun mut kummiski jos joku näkee tän ny 2020 ni ei kyl oo yhtää siistoi polttaa tai juua ku itekki 06 ja tajunnu jo että polttamisessa eimitää siistii ni oon ollu vuoden ilma röökiä ja tällein ni juuh ja juominen kans et jos se on susta siistii juua joka hiton viikonloppu ni oot vrm jolu vitun vammanen kusipää jnr jne

  • Yleensä kun tuon ikäiset puhuu kauneudesta niin tarkotetaan ulkonäköä. Oikeasti ulkonäöllä on aika vähän merkitystä loppujenlopuksi, vaikka välillä tuntuukin että jotku superhottikset saa enemmän huomiota. Luonne on tottakai tärkein seikka varsinkin jos seurustelua miettii.
   Ryyppääminen ja polttaminen ei ole ikinä hyvä juttu. Fiksu ja vastuullinen alkoholin kohtuukäyttö lienee useimmille pojille ok. Röökin polttaminen on ok korkeintaan niille ketkä itsekkin polttaa.
   Hyväntahtoinen, kiltti ja sympaattinen on mielestäni kaunis tyttö.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13457
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4711